Home » 10 weetjes over mij deel 2

10 weetjes over mij deel 2

bergherotica vastgebonden

In de eerste ‘10 weetjes over mij‘ ben je wat meer te weten gekomen over de persoon achter deze website en de verhalen.
Het bericht is vaak bekeken, dus leek het me leuk om nog 10 feitjes over mezelf te delen.

  1. Mijn Nina en Lars verhalenbundel wordt ergens in de eerste maanden van 2023 gepubliceerd! Hou mijn site of twitter, instagram of Facebook in de gaten.
  2. Ik ben tot nu toe naar twee speelfeesten geweest, Filthy Sinners en Sirens Call.
  3. Op een feest zit ik vaak in een eigen bubbel omdat ik in subspace zit of heb gezeten waardoor ik geen oog heb voor mijn omgeving. Zo heb ik op beide feesten mensen geen seks zien hebben… Je vraagt je af hoe dat mogelijk is hé. Ik heb ook niet door dat mensen toekijken, terwijl ik had verwacht dat ik mezelf heel bewust was van het feit dat je publiekelijk speelt.
  4. Misschien geen verrassing, ik hou van impact play en vind de blauwe plekken die ik eraan over hou leuk. De eerste paar dagen maak ik er foto’s van en stuur ze naar de Dom wie ze heeft toegebracht. Ze zijn een zichtbare herinnering aan een leuke speeldate. Elke aanraking is een reminder.
  5. Ik ben benieuwd naar veel verschillende slagvoorwerpen. Gelukkig voor mij, is de keuze enorm en ik heb er nog helemaal niet zo heel veel ervaren. Ik word elke speeldate met een voorwerp geslagen die ik nog niet heb ervaren.
  6. Je hebt verschillende soorten pijn, ik hou van doffe pijn. Snijdende/striemende pijn vind ik vervelend en daar kan ik niet op “wegdrijven”. Doffe pijn krijg je van bijvoorbeeld de wat dikkere canes of sommige paddles.
  7. Bij een speeldate laat ik mezelf aankleden, oftewel de Dom beslist wat ik aantrek. Scheelt mij kledingstress en ik weet zeker dat hij het leuk vindt, de Dom vindt het leuk omdat hij de controle heeft op dat moment. Een win-win situatie.
  8. Ik sport 3 a 4 keer per week, maar daarvoor heb ik wel een stok achter de deur nodig. Het is heel makkelijk om af te zeggen, want je bent moe of hebt andere dingen te doen. Je weet vast wel wat ik bedoel… Maar als ik niet minimaal 3 keer per week ga sporten, krijg ik een strafpunt. Dat houdt in, 20 slagen met het strafstokje. Geloof me, het motiveert echt om te gaan. De straf kan niet gelijk worden uitgevoerd, dus het stapelt zich op.
  9. Waarschijnlijk is het geen verrassing, maar ik ben vrij open over het feit dat ik BDSM leuk vind. Ik maak er geen geheim van, alleen weet niet iedereen evenveel.
  10. Toen ik begon met BerghErotica had ik nooit verwacht dat ik bezoekers zou trekken, maar tot nu toe heb ik elke dag bezoekers. Mijn site doet het veel beter dan ik ooit had durven hopen. Het geeft mij motivatie om de site actief te houden en elke keer nieuwe berichten te blijven plaatsen, dus bedankt voor je bezoek en het lezen van mijn berichten!

Oké, dit zijn wel wat andere weetjes over mij dan die in het eerste deel staan. Deze heb ik wat persoonlijker gemaakt, maar misschien daarom juist ook leuker om te lezen. Ik heb geen idee. Vind je het leuk om te reageren? Laat dan een reactie achter onder dit bericht!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?