Home » 10 weetjes over mij deel 3

10 weetjes over mij deel 3

10 weetjes over mij deel 3

Mensen zijn benieuwd wie er achter BerghErotica zit. Ik deel wel fantasieën, ervaringen en mijn beleving, maar soms zijn persoonlijke weetjes net zo leuk. Het heeft dan niet een vast onderwerp zoals sommige blogs. Deel 1 heb ik in augustus 2022 geschreven en deel 2 in december 2022. We zijn nu een half jaar verder en ik heb niet stilgezeten in die tussentijd. Daarom vond ik het tijd voor 10 weetjes over mij deel 3. 

10 weetjes over Shanna van der Bergh

  1. Mijn Nina en Lars bundel is sinds 2 januari 2023 gratis te lezen bij Kobo Plus of te koop voor 4.99. 
  2. Op dit moment zijn er drie Kinky Thoughts verhalen gepubliceerd. Dit zijn korte losse BDSM verhalen. Aan het vierde deel ben ik nu bezig en die gaat over een speeldate die ik heb gehad met iemand die een BDSM-kamer had. 
  3. Ik heb geen uitgeverij meer, maar publiceer mijn eigen verhalen. Je kan mijn verhalen bij Kobo onder Shanna van der Bergh vinden. 
  4. Soms heb ik pijn nodig, dat is echt een gevoel in mijn lichaam. Het is vaak op momenten dat ik mezelf onrustig, rot of juist heel blij voel. 
  5. Ik kom alleen van “lekkere” pijn in subspace. Pijn die kut aanvoelt en/of over je grenzen gaat, daarvan raak ik niet in subspace. Maar juist “kut-pijn” kan ik soms nodig hebben. 
  6. Op dit moment heb ik geen Dominant en ben ik ook niet op zoek naar een vaste en exclusieve D/s relatie. 
  7. Ik heb deze zwarte leren overknee laarzen en deze paarse glitter pleasers voor feesten/dates. Ze zijn beide gekocht bij Silhouette
  8. Ik hou van het spelen met CNC. Dat nee geen nee betekent, maar dat de ander me kan dwingen. Stopwoorden zijn dan alleen voor noodgevallen en niet omdat ik geen zin heb. 
  9. Mijn stopwoorden zijn oranje en rood. Oranje betekent rustiger aan doen en rood betekent stoppen. 
  10. Ondanks een eerste date, speel ik wel met pijn waarbij ik aangeef dat ze iets over mijn grenzen mogen gaan. Ik ben niet bang dat het te veel pijn doet. Sowieso calculeer ik in dat het een keer te veel pijn kan doen. Dan kan ik oranje/rood zeggen en dan is het klaar. 

Dit waren weer tien random weetjes over mij als persoon en als sub. 

De doorgestreepte weetjes, zijn niet meer van toepassing. Lees in dit nieuwsbericht waarom het veranderd is.

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?