Home » Accepteren dat ik van BDSM hou en een sub ben

Accepteren dat ik van BDSM hou en een sub ben

Accepteren dat ik van bdsm hou en een sub ben

De blog “accepteren dat ik van BDSM hou en een sub ben”, is compleet herschreven op 26 september 2023.

Accepteren dat ik van BDSM hou en sub ben, was in begin niet makkelijk voor me. Eigenlijk is het iets wat niet helemaal maatschappelijk geaccepteerd is, het is een taboe. Mensen hebben vaak de neiging om dingen af te keuren of te veroordelen. Toch merk ik ook dat mensen er stiekem wel meer over willen weten. Mijn site trekt niet voor niets veel bezoekers. Alleen stiekem op een site kijken of ervoor uitkomen dat je interesse in BDSM hebt of zelfs doet, dat is een heel verschil. 

Een dominantere man in bed

Ik las al jaren BDSM of erotische boeken en heel in begin online verhalen op internet. De interesse was er al heel veel jaren, ik heb er alleen nooit wat mee gedaan. Het is toch een stap om ervoor uit te komen en ik zat ook niet in een relatie waarmee ik daarmee kon experimenteren. Later was ik single en in mijn gedachten was er toen ook geen optie voor, wat onzin is natuurlijk. Uiteindelijk ging ik weer daten en deze man was dominant in bed. Met pijpen was hij ruwer en dwingender en ik hou van pijpen, dus dit vond ik geweldig. Alleen, dan kwam ik thuis en dan voelde ik me schuldig en raar. Hou ik serieus van ‘vrouwonvriendelijke’ pijpbeurten geven? Was dit nu niet raar? 

Een tik in je gezicht is fout, toch? 

Met diezelfde man ontdekte ik ook hoe geil ik een tik in mijn gezicht vind. Hiermee heb ik heel lang moeite mee gehad. Ook met de mannen na hem, want je leert dat je niet geslagen mag worden. Op je billen…oké, maar in je gezicht dat is heel fout en ik vind dat leuk. Ben ik niet raar? Waarom vind ik dit opwindend? Waarom vind ik dit leuk? Vragen die ik vaker aan mensen heb gesteld, maar uiteindelijk is er niet echt een goed antwoord op. Ja, het heeft met vernedering te maken, maar voor mij voelt het niet als vernedering. Het laat je wel je plaats voelen, je weet dat de ander dominant is en jij degene bent die moet luisteren. Het benadrukt het machtsverschil en daar hou ik van. 

Gesprekken hebben met andere mensen uit de BDSM-wereld

Gesprekken voeren met andere mensen uit de BDSM-wereld was fijn. Op deze manier kwam ik erachter dat ik niet de enige ben die BDSM leuk vind. Het heeft enorm geholpen met het accepteren dat ik van BDSM hou en een sub ben. Ik kwam erachter dat bepaalde dingen helemaal niet zo raar zijn als ik zelf dacht. Sommige dingen vinden heel veel mensen leuk, natuurlijk zijn er ook altijd mensen die het niets vinden. Dat is niet erg, het leuke van BDSM is, dat je zoveel kanten op kan. Iedereen heeft zijn/haar eigen voorkeuren. 
Over het algemeen had ik gesprekken met Doms, want die spraken mij aan. Contact leggen was veel makkelijker dan met vrouwelijke subs. Het was ook fijn om met hen gesprekken te hebben, maar de verhoudingen waren niet altijd goed. Zij wilden vaak iets van mij en ik soms ook iets van hen of ik wilde juist niets van ze. Wel heb ik veel gehad aan gesprekken met bepaalde sub. Zij heeft veel ervaring en mij veel tips en advies gegeven. Die had ik ook wel nodig, want het was chaos in mijn hoofd. In begin snapte ik niet altijd wat ze bedoelde met dingen, later kwam ik erachter dat ze dan toch gelijk had. Alleen, soms moet ik dingen ervaren voordat ik ze geloof. 

Ik heb het geaccepteerd dat ik van BDSM hou en een sub ben

Ruim 1,5 jaar zit ik nu in de BDSM-wereld en gelukkig kan ik het nu accepteren dat ik van BDSM hou en dat mijn seksuele voorkeur wat afwijkt van de norm. Ik ben er heel open over en al mijn vrienden/kennissen weten eigenlijk wel dat ik aan BDSM leuk vind. Al weet niet iedereen evenveel natuurlijk. BerghErotica laat ook zien dat ik het heb geaccepteerd en dat ik er makkelijk over praat. Submissive zijn is iets wat in me zit en ik denk ook niet dat ik ooit een normale vanilla relatie kan aangaan. Ik ben bang dat ik het misschien tijdelijk kan missen, maar dat het daarna gaat knagen en dat ik dan vreemdga. Omdat ik dit van tevoren weet, begin ik er ook niet aan. Ik wil niet met opzet iemand kwetsen. 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?