Home » Speelervaring: Alsjeblieft, neuk me nu!

Speelervaring: Alsjeblieft, neuk me nu!

Speelervaring Alsjeblieft, neuk me nu!

Dit is een uitgeschreven ervaring van een speeldate.


Smeken en edgen stond wel op het lijstje wat ik een keer wilde ervaren. Ik heb namelijk 2,5 A4 met dingen die ik een keer wil doen. Er zijn in een paar maanden tijd al heel veel dingen afgestreept, maar smeken en edgen stond nog open. Ik had niet een hele goede voorstelling erbij hoe dat zou verlopen, maar die avond heb ik het kunnen ervaren. 

Onverwachts bleef ik voor de eerste keer slapen en we zouden die avond geen seks meer hebben. Ik was moe en hij had besloten dat we gewoon zouden rusten en wat chillen. Na een paar drankjes werd ik weer wat energieker en hij liet zijn speeltjes collectie zien. Natuurlijk wilde hij me er een aantal laten voelen waardoor ik bijna klaar kwam. Alleen ik mocht niet klaarkomen. Ik was al geil geworden van de drank die ik op had en nu ook nog de trillingen van verschillende trildingen zoals een hele sterke magic wand tegen mijn clit. Ja…dan duurt het niet lang voordat ik een orgasme kan krijgen. Ik wilde de regel niet breken, dus liep ik op tijd weg. Niet dat het veel uitmaakte, want hij liet me weer terugkomen en deed het opnieuw. Hij herhaalde het een paar keer waardoor hij de wand steeds korter kon gebruiken omdat ik anders klaar kwam. 

Eenmaal in bed plugde hij de magic wand weer in het stopcontact en ging gewoon verder. Ik wilde niet meer, want dit was gemeen. Hij vermaakte zich echter prima met me en liet me op mijn rug liggen en mijn benen spreiden. Met de magic wand in zijn hand ging hij tussen mijn benen zitten en zette het weer tegen mijn clit. Soms duwde ik zijn handen weg omdat het gevoel dat ik bijna klaar kwam zo snel kwam opzetten en andere keren stopte hij zelf op tijd. Mijn hele lichaam tintelde en wilde meer. Hij had me al zo vaak laten edgen en ik was zoooooo geil geworden. Ik wilde meer…ik wilde dat hij me zou neuken. Ondanks dat ik wist dat het niet kon, wilde ik het toch. Terwijl ik het haat om regels te breken en me uiteindelijk er ook schuldig over zou voelen nadien. 
‘Wil je me neuken?’ 
‘Nee.’
En weer kwam hij met dat kut ding aanzetten. Ik werd gek…heel mijn lichaam tintelde en ik wilde hem in me voelen. 
‘Wil je me neuken, alsjeblieft?’ 
‘Nee.’ 
‘Doe…ik wil je in me voelen.’ 
‘Nee.’ 
‘Toeee…’ 
Natuurlijk deed hij het niet. Ik was nog niet aan het smeken…maar het scheelde niet veel. 

Eindelijk legde hij de magic wand weg, eindelijk rust dacht ik. Alleen heel mijn lichaam stond op scherp, zelfs een aanraking van zijn hand op mijn been maakte me gek. Vooral als hij zachtjes met zijn nagels eroverheen ging. Heel langzaam ging hij met zijn vinger over mijn clit en streelde me zachtjes. Het maakte me alleen maar geiler en geiler. In mijn hoofd was het één grote waas geworden. Opeens hoorde ik gezoem en iets tussen mijn benen. Hij had een ander speeltje gepakt wat deels in me kon en het andere deel zat op mijn clit. De trillingen waren niet sterk genoeg om me te laten komen, maar na zo vaak geedged te zijn, maakte het me gek. Opnieuw pakte hij de magic wand en hield hem tegen het speeltje. O god…die combinatie van iets in me en dubbel getril… Dat hield ik niet lang vol. Ik duwde hem weg en trok het speeltje zo snel mogelijk uit me en gooide het weg. Nee…nee…nee, ik wilde niet meer. Ik sloot mijn benen, maar hij opende ze en zorgde ervoor dat ik mijn handen niet kon gebruiken. Hij herhaalde het spel telkens weer en ik dacht dat ik gek zou worden als hij het nog één keer zou doen. Gelukkig voor mij legde hij het speeltje weg. Maar het betekende alsnog niet dat hij klaar met me was. 

Mijn gedachten waren wazig en ik dacht niet meer helder na. Weer begon hij me zachtjes te strelen en ik had het niet meer. 
‘Je mag alles met me doen wat je wil,’ zei ik. 
‘Jij vindt gewoon alles best zolang ik je neuk?’ 
‘Ja, ik wil je in me.’ 
‘Zo?’ Hij hield zijn lul voor me, maar duwde hem niet in me. Het lukte ook niet als ik me bewoog. Een gefrustreerd geluid kwam er uit mijn mond. 
‘Neuk me nu gewoon.’ 
‘Nee.’ 
‘Je mag echt alles doen, ook anaal.’ Bood ik hem aan. We wisten beide dat het niet mijn favoriete ding was. 
‘Nee.’ 
‘Je mag echt alles doen…doe nu gewoon.’ 
Ondertussen ging hij gewoon verder met zijn vinger. 
‘Alsjeblieft, neuk me nu.’

Ik kon blijven smeken en hij deed het niet. Nog nooit had iemand me zo gek gemaakt. En me ook nog eens seks geweigerd. Mijn hele lichaam tintelde en ik wist niet dat ik in zo’n staat kon komen dat ik het goed vond, dat de ander alles zou doen. Zolang ik maar geneukt werd. Zelfs zonder condoom zou ik geen probleem vinden op dat moment, terwijl dat een harde grens is. Ik bleef hem smeken en hij bleef me strelen. Ik had niet verwacht dat het zo frustrerend zou zijn. Dat iemand me zover kon krijgen dat ik alles goed zou vinden, omdat ik zo graag iets wilde. 

Hij is alleen iemand die zich aan zijn woord houdt en het ook niet doet. Een echte heer dus. De eindstand van de avond? Ik werd niet geneukt en ik kwam niet klaar, we gingen gewoon slapen. 


De links in dit artikel zijn affiliate links. Het houdt in dat als je via mijn link het product koop, ik een percentage van het aankoopbedrag ontvang.

Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?