Home » Brat? Fuck dat, niet bij de juiste Dominant!

Brat? Fuck dat, niet bij de juiste Dominant!

Brat? Fuck dat, niet bij de juiste Dominant!

Fuck dat, ik ben geen brat! Niet bij de juiste Dominant. In oktober heb ik een stukje geschreven ‘Ben ik een brat?’ Op dat moment was ik ervan overtuigd dat ik er één was. Iedereen zei het tegen me: ‘je bent een brat’. Als meerdere mensen het tegen je zeggen, dan moet er toch wel een kern van waarheid in zitten toch? Enkele maanden later weet ik wel beter, ik ben totaal geen brat! 

Waarom zeiden mensen dan dat je een brat was?

Ik vermoed dat het bij mij verschillende redenen heeft waarom ik kon veranderen van een brat naar een gehoorzame sub. Het scheelt dat ik niet echt een hele erge brat was, meer bratty gedrag soms. Achteraf denk ik dat het ook voortkwam uit het feit dat ik bevelen nog niet altijd kon opvolgen. Het was voor mij ook vrij nieuw allemaal en ik ging en ga graag snel met dingen. Misschien was ik er soms ook nog niet helemaal aan toe of ik kende iemand nog niet goed genoeg. Je compleet overgeven aan een Dominant, dat vraagt een grote mate van vertrouwen en er moet een goede connectie zijn. Natuurlijk speelde ik met Doms waarmee ik ergens wel een klik had, maar niet zo’n goede waardoor ik me compleet kon en wilde overgeven. 

Ik was nog nooit de juiste Dominant tegengekomen

Ja, misschien was ik een beetje bratty in die periode, maar ik was gewoon nog nooit een Dom tegengekomen waarmee ik een goede connectie had. Een Dominant waarvoor ik alles wilde doen en hem wilde gehoorzamen zonder uit te dagen. Bij de Dom die ik nu heb zit er 0% brat in me. Ik wil hem alleen maar trots en tevreden maken, hem plezieren. Hij is iemand die ik niet teleur wil stellen en ik geef hem graag de totale controle. Dat hij alles voor me kan bepalen, van kleine dingen zoals ‘wat trek ik voor lingerie aan?’ of ‘wat voor kleur nagellak zal ik dragen?’ tot grotere beslissingen die ingrijpender zijn. Bij hem ben ik een hele gehoorzame en gewillige sub, die doet wat mijn Dominant van me vraagt. 

Van sub richting slavin 

Eigenlijk neig ik op dit moment zelfs meer richting de kant op van slavin. Ik ben gewillig, gehoorzaam en ik wil en ga diep voor mijn Dom. Wij hebben een hele goede connectie en ik vertrouwde hem vanaf het begin 100% in de slaapkamer. Ik weet dat hij ervoor zorgt dat ik altijd veilig ben en niet te ver gaat. Betekent dat hij dan geen grenzen pusht? Nee, hij pusht altijd mijn grenzen en daagt me uit. Gaat er ook met consent overheen. Hij laat me kennismaken met nieuwe dingen en maakt het me niet altijd even makkelijk. Dat maakt het juist ook zo leuk met hem. Ons spel loopt door in het echte leven en is niet tot de slaapkamer beperkt. Hij heeft alle controle, alles voor het zeggen en alleen mijn stopwoorden kunnen dingen stoppen. “Ik heb geen zin” of “Ik wil niet” of simpelweg “nee”, dat zijn geen dingen waar hij gehoor aan hoeft te geven. Zelfs al moet ik huilen, dat wil nog niet zeggen dat hij moet stoppen. Mijn Dom kan me gebruiken voor zijn plezier en zijn genot, zonder rekening te houden met wat ik wil. Hij kickt op verregaande controle te hebben en ik om deze juist af te staan.
Conclusie: fuck dat, ik ben geen brat bij de juiste Dominant!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?