Home » David en Lisa – avontuurtje met de barman

David en Lisa – avontuurtje met de barman

David en Lisa - avontuurtje met de barman

Al de hele avond kijkt de barman me speels aan met die mooie donkere ogen van hem. Steeds als er een nieuw rondje gehaald moet worden schiet ik als eerste naar de bar toe, nog voordat Max me tegen kan houden. Hij is met zijn vrienden aan het kletsen. Ik ben vanavond het vijfde wiel aan de wagen.
‘Hey, meisje met je mooie korte jurkje. Ik heb pauze, ga je mee?’ Suggestief beweegt hij zijn wenkbrauwen.
Even twijfel ik, ach fuck it, Max merkt het niet.
‘Is goed, waar gaan we heen?’
Hij komt van achter de bar en loopt naar de achterkant van het café. Oh shit zo komen we bijna langs Max. Ik haal diep adem en loop dan achter hem aan.
‘Lisa, wat ga je doen?’ Max pakt mijn arm vast.
Shit, shit, shit wat moet ik doen? Ik bijt op mijn lip terwijl mijn hartslag omhoog schiet. Dan zie ik de barman naar de toiletten wijzen.
‘Ik ga even naar de wc, ben zo terug,’ zeg ik snel.
Ik durf Max niet aan te kijken als ik de leugen tegen hem vertel.
‘Oké.’ Hij geeft me een kus en laat me dan los.
Als we bij de achterdeur komen houdt hij hem voor me open. Ik kijk om me heen, we zijn op een kleine binnenplaats uitgekomen vol met kratten drank en frisdrank. Als de deur gesloten is zet hij me klem tegen de muur. Hij plaatst beide handen naast mijn hoofd.
‘Ben jij zo’n stout meisje? Met mij meegaan terwijl je vriend in het café is?’ Met zijn lippen gaat hij zachtjes langs mijn nek.
Kippenvel verschijnt op mijn armen.
‘Ja, schijnbaar. Wat ga jij daar aan doen?’ Waar haal ik dit lef vandaan?
‘Ah!’ Dat doet pijn.
Als reactie bijt hij me in mijn nek waarna hij weer rechtop gaat staan en mijn kin vastpakt. Hij dwingt me om hem aan te kijken.
‘Daag je me nu uit?’
Zijn stem geeft me rillingen, streng en commanderend. Precies wat ik geil vind.
‘Ik zou niet durven,’ zeg ik waarna ik onschuldig naar hem lach.
‘Loop naar die kratten toe.’ Hij wijst de kratten in een hoek aan. ‘Trek je jurkje omhoog en buig voorover.’
Ik slik. Fuck. Meent hij dit? Mijn ademhaling versnelt en ik voel de opwinding door mijn lichaam gaan. Ach waarom niet, ik ben hem niet voor niks gevolgd. Ik duw me van de muur af zodat hij achteruit moet stappen. Wiebelend op mijn hoge hakken loop ik naar de kratten toe. Voor de kratten draai ik me om en trek langzaam mijn jurkje omhoog. Ik zie zijn tong langs zijn lippen gaan. Gelukkig heb ik mijn zwarte kanten string aan. Met grote stappen komt hij naar me toegelopen. Hij pakt me vast en duwt me ruw voorover.
‘Een vriend hebben, toch hier met mij staan en me uitdagen. Ik ga je tien keer slaan en dan neuk ik je. Hard.’ Zijn stem klinkt ruw en streng.
Ik slik, waar ben ik aan begonnen? Hij trekt mijn hoofd aan mijn haren naar achteren.
‘Geef antwoord, ik moet weten of je dit wil.’
‘Ja..ja ik wil dat je me tien keer slaat,’ zeg ik zachtjes.
‘Je telt mee tot tien. Als je het vergeet beginnen we weer opnieuw. Net zolang totdat je het goed hebt. Als je wil dat ik stop zeg je ‘barman’ en dan stopt alles. We gaan naar binnen en doen alsof dit nooit gebeurd is. Duidelijk?’
‘Duidelijk.’ Ongemakkelijk beweeg ik heen en weer.
Dan laat hij mijn haren los. Max heeft me nog nooit geslagen. Voor hem is rustige seks voldoende en heeft geen behoefte aan zulke dingen. Ik daarentegen vind zulke dingen geil. Ons seksleven geeft mij ook niet genoeg voldoening. Vast de reden waarom ik nu voorovergebogen over kratten drank sta met mijn jurkje omhoog.
Zijn hand gaat langzaam over mijn billen waarna hij zijn hand op tilt en direct hard laat neerkomen op mijn linker bil.
‘Aah één,’ roep ik snel.
Hij heeft harder geslagen dan ik had verwacht. Kent hij het woord opbouwen niet? Direct volgt de tweede tik op mijn rechterbil.
‘Twee,’
De derde, vierde en vijfde tik volgen snel op elkaar. Ik voel hoe mijn billen gloeien.
‘Gaat het nog?’
‘Jawel.’
‘Oké, dan kan ik vast wel wat harder slaan.’ Direct laat hij zijn hand twee keer hard neerkomen op mijn billen. Ik kan het bijna niet bijhouden qua tellen. De tranen springen in mijn ogen.
‘Nog drie te gaan. Ben je er klaar voor? Ik zal je laten voelen wat er gebeurt met meisjes die uitdagen.’ Zonder op mijn antwoord te wachten geeft hij een harde tik.
‘Aa..aacht!’ roep ik uit.
Fuck dit doet pijn. Hij heeft duidelijk geen medelijden met me. De negende en tiende tik zijn nog harder. De tranen lopen nu over mijn wangen. Hij trekt me overeind aan mijn haren. Als hij mijn tranen ziet, veegt hij ze weg en geeft me een lange kus.
‘Goed volgehouden. Ik had het niet verwacht.’
Ik voel me trots door zijn compliment. Waarom wil ik zijn goedkeuring?
‘Je slaat me expres zo hard in de hoop dat ik het opgeef?’zeg ik verontwaardigd.
‘Ik wilde je grenzen testen.’ Hij kijkt op zijn horloge. ‘Ga op de kratten zitten en spreid je benen. Mijn pauze is bijna voorbij, dus het wordt een vluggertje.’
Als ik op de kratten zit komt hij tussen mijn benen staan en duwt twee vingers naar binnen en beweegt ze. Ik ben zeiknat. Hij pakt een condoom uit zijn zak en doet hem om waarna hij zijn harde lul naar binnen duwt.
‘Speel met jezelf.’
Ik breng mijn hand tussen mijn benen als hij gaat bewegen. Binnen enkele minuten komen we beide klaar. We trekken onze kleding recht en gaan naar binnen.
‘ Ik ben David, je weet me te vinden als je een spannend avontuurtje wil.’

 

Vragen? Feedback? Of wil je iets anders kwijt? Neem contact met me op!

%d bloggers liken dit: