Home » Kinky Thoughts – De BDSM kamer (slot)

Kinky Thoughts – De BDSM kamer (slot)

kinky thoughts de bdsm kamer slot

Lees hier het eerste deel van “Kinky Thoughts – De BDSM kamer.

Niet veel later voel ik iets over mijn billen gaan. Het beweegt over mijn billen en net als ik niet verwacht haalt hij uit. Het  doet niet echt pijn, maar door de schrik komt er toch een kreun uit mijn mond. Meneer S blijft op mijn billen slaan, maar nooit twee keer op dezelfde plaats. Het voelt lekker aan, dit is inderdaad een opwarmertje. 
Hij heeft gezegd dat hij een cane heeft, ik heb er nog nooit één ervaren. Wel heb ik foto’s van blauwe plekken gezien die waren toegebracht erdoor en verhalen gehoord hoe naar ze zijn. Ik ben heel benieuwd hoe ik het ga vinden. 
Na me nog een aantal keren geraakt te hebben zegt hij: ‘Oké, ik denk dat je nu wel klaar bent voor een cane.’ Met zijn hand gaat hij over mijn billen. Oh fuck nu gaat het komen hoor. Welke zou hij gaan gebruiken? Zonder aankondiging voel ik een snijdende pijn op mijn kont. 
‘Au, godver. Met wat voor cane slaat U?’ 
‘Degene die je zelf hebt meegebracht. Ik heb hem gepakt uit je tas toen ik je mobieltje ging halen.’ Als hij is uitgesproken laat hij hem nog een keer neerkomen op mijn billen. 
‘Hmpf…wat een kut ding.’ Er volgen nog een aantal tikken en ik sta te wiebelen op mijn hakken. ‘Kunnen we Uw cane niet proberen? Ik vind deze echt niet lekker. Dit is echt snijdende pijn.’ 
‘Dus dit vind je niet lekker, sletje?’ Hij laat nogmaals het ding op mijn billen terechtkomen. 
‘Fuck, nee.’ 
‘Oké, ik zal mijn cane pakken. Deze is dikker dan de jouwe, dus deze pijn is wat doffer.’ Ik hoor hem wat rommelen waarna hij zijn handen over mijn lichaam laat glijden. 
‘Dus dit sletje heeft liever een andere cane?’ Hij pakt mijn tepel vast en trekt eraan. ‘Ja Meneer.’ Zijn hand gaat van mijn borsten langzaam naar beneden over mijn buik. Met zijn voeten duwt hij mijn benen uit elkaar en even verlies ik bijna mijn evenwicht. Een vinger gaat langzaam door mijn kutje heen. 
‘Hmm…niet lekker hé. Je bent drijfnat.’ Ik voel iets vochtigs op mijn lippen en ik open mijn mond. ‘Lik mijn vinger schoon.’ Met mijn tong ga ik langs zijn vinger en ik proef mezelf. ‘Zo erg vond je de pijn volgens mij niet,’ zegt hij waarna hij zijn vinger terugtrekt. 
‘Ik vond het gemene pijn, Meneer.’ 
‘Daarom kan je het nog wel lekker vinden, je proefde net het bewijs toch?’ 
‘Ja Meneer.’ 
‘Goed zo.’ Meteen volgt er een klap met zijn cane. De pijn is anders, minder scherp en wat doffer. Alleen doet het alsnog pijn. Bij elke slag gaat hij een beetje harder slaan en ik zet mijn tanden op elkaar. Fuck, dit doet pijn. Hij blijft ook elke keer op dezelfde plaats slaan. Voordat ik het weet roep ik: ‘Oranje.’ 
Hij stopt meteen met slaan. ‘Te veel pijn?’ 
‘U slaat elke keer op dezelfde plaats, Meneer, het doet echt zeer nu.’ 
Eigenlijk voelt het als een soort falen aan, dat ik mijn stopwoord heb gebruikt. Alsof hij mijn gedachten kan lezen zegt hij: ‘Goed dat je je grenzen hebt aangegeven. Ik zal iets zachter slaan en proberen wat af te wisselen van plek.’ Met zijn hand gaat hij over mijn gloeiende billen heen. Het verzacht de pijn een beetje. Opnieuw voel ik de cane tegen mijn kont aankomen, maar wel zachter zoals hij had beloofd. 
Nu is het beter vol te houden. 

Ik vind het lastig om me aan de pijn over te geven. Het doet oprecht pijn en ik vind er nu niets lekkers aan. Na nog een aantal slagen begin ik te wennen aan het ritme en de tikken die hij geeft. Langzaam wordt de pijn anders en gaat het op een rare manier lekker aanvoelen. Het is fijn om een blinddoek op te hebben, zo zit ik in mijn eigen wereld. Een leeg hoofd en een gloeiende kont. Uiteindelijk stopt hij met slaan en drukt een kus op mijn lippen. 
‘Goed gedaan, sletje. Je hebt het goed volgehouden.’ Hij doet de handboeien af en ik schud mijn armen los. ‘Ik ga je blinddoek afdoen, want we gaan wat anders doen. Hierbij wil ik je ogen kunnen zien.’ Met die woorden trekt hij mijn blinddoek af. 
‘Wat gaan we doen, Meneer?’ Ik ben benieuwd, de kamer biedt veel mogelijkheden, maar ik hoop het kruis. 
‘Ga bij het kruis staan en doe je armen omhoog zodat ze tegen de balken liggen.’ Van binnen voel ik de bekende kriebel opkomen van opwinding en spanning. Als ik in de gevraagde positie sta, komt Meneer S aangelopen. Hij maakt mijn polsen vast boven mijn hoofd, bukt en wil dan mijn enkels vastmaken. Even is hij aan het prutsen en ik vraag me af wat hij aan het doen is. 
‘Wat bent U aan het doen, Meneer?’ Ik buig mijn hoofd naar beneden, maar ik kan niets zien. 
‘Moment, volgens mij ontbreekt er iets.’ Hij staat op en loopt naar de andere kant van de kamer, naar een houten kast waarvan hij een lade opentrekt. Ik hoor van alles rinkelen en ik vraag me af wat hij nu precies zoekt. Dan komt hij terug gelopen en maakt mijn armen weer los. 
‘Op je knieën,’ commandeert hij. 
Verward kijk ik hem aan, maar doe dan wat hij zegt. Hij pakt mijn pols vast en maakt me opnieuw vast. Nu zitten mijn armen vast aan de onderkant van het kruis in plaats van aan de bovenkant. 
‘Wil je dat ik een foto voor je maak?’ 

Er verschijnt een lach op mijn gezicht, natuurlijk wil ik dat. Ik wil na afloop zien hoe ik er heb bijgezeten. Het is ook meteen een leuke herinnering voor later. Als hij de foto’s heeft gemaakt, komt hij aanlopen met tepelklemmen met een ketting ertussen en in het midden zit een soort emmertje. Hij houdt ze voor mijn gezicht en ik zie dat ze tandjes hebben. Oh fuck. 
‘Dit gaat vast pijn doen.’ Ik kantel mijn hoofd omhoog zodat ik hem kan aankijken. 
‘Dat valt best mee, ik weet dat je het kan hebben.’ Met zijn vingers gaat hij naar mijn tepels en speelt er even mee. Hij laat ze tussen zijn vingers rollen en af en toe knijpt hij er opeens in. Dan zet hij de klemmetjes erop, pakt de ketting vast en trekt er zachtjes aan. 
‘Fuck…’ Is het enige wat er uit mijn mond komt. De tandjes bijten zich in mijn tepels vast. Dit doet gemeen pijn. Hij haalt de spanning van de ketting en net als ik denk dat hij wil loslaten, geeft hij er een venijnig rukje aan.
‘Zo…we gaan eens kijken wat jij allemaal met je mond kan.’ Hij maakt zijn broekriem los, waarna hij de knoop opent en de rits naar beneden doet. ‘Je hebt gezegd dat je pijpen leuk vindt, we gaan erachter komen of je het nu nog steeds zo leuk zult vinden. Jij wil dat je grenzen getest worden tenslotte.’ 
Wat zou hij van plan zijn? Ik kan hem niet wegduwen als het te veel werd doordat mijn polsen aan het kruis vastzitten. Het enige wat ik kan doen is hopen dat ik mijn hoofd kan wegtrekken als het nodig is en dat hij me niet te ver pusht. Andere kant, ik wilde dat hij niet voorzichtig met me was. Tot nu toe was iedereen altijd nogal voorzichtig met me geweest. Ik heb zelf op de app gezegd dat hij niet te voorzichtig met me moest zijn. En wie A zegt, moet ook B zeggen. 
‘Mond open.’ 
Als mijn lippen van elkaar wijken, voel ik zijn eikel ertegen en ik ga met mijn tong over zijn eikel. Even laat hij me eraan likken, maar pakt al snel mijn hoofd vast en duwt zichzelf naar binnen totdat hij niet meer verder kan. Ik ga er met mijn tong overheen en hij begint te bewegen. Hij duwt zich tot achter in mijn keel en houdt hem daar stil. 
‘Kijk me aan.’ Met waterige ogen probeer ik hem zo goed mogelijk aan te kijken. Dan zie ik dat hij in zijn hand mijn mobieltje vast heeft en hij maakt een foto. We hadden het niet afgesproken, maar het is mijn telefoon, dus is het geen probleem. Ik voel een traan uit mijn ooghoek over mijn wang glijden. Meneer S forceert zich nog verder in mijn keel en ik kokhals. Uit een reflex wil ik mijn hoofd wegtrekken, maar hij houdt me zoals verwacht op mijn plaats. Hij herhaalt de beweging nog twee keer en elke keer triggert hij mijn gag reflex. Als ik mijn handen vrij zou hebben, dan zou ik hem hebben weggeduwd. Ik rammel wat met de boeien, in de hoop dat hij me loslaat. 
Uiteindelijk laat hij me los en trekt zich terug. Aan zijn lul hangt een sliert kwijl, die hij over mijn gezicht uitsmeert. Zonder me lang op adem te laten komen duwt hij zich weer naar binnen en begint nu hard mijn mond te neuken. Het enige wat ik kan laten doen is mezelf proberen te ontspannen en het over me heen te laten komen. Mijn kaken worden moe en ik sluit mijn mond een stukje wat ervoor zorgt dat mijn tanden zachtjes in zijn lul komen.
‘Ik voel tanden.’ Meteen geeft hij een tik in mijn gezicht en haalt hem uit mijn mond. Hij loopt bij me vandaan en gaat weer naar het rek aan de andere kant in de kamer. Even later komt hij terug met een ring gag en probeert hem om te doen, maar de ring past niet in mijn mond. 
‘Ik denk niet dat het gaat passen, dus dan maar zonder?’ Hoopvol kijk ik hem aan. 
‘Nope, ik heb nog wel wat anders wat we kunnen proberen.’ Weer loopt hij naar de andere kant van de kamer en komt met iets in zijn handen terug wat ik niet herken. ‘Ik heb een spidergag, die past misschien wel. Open je mond.’   
Als ik mijn mond geopend heb, maakt hij hem vast achter mijn hoofd en deze past wel. Het is een raar gevoel om mijn mond niet te kunnen sluiten. Opnieuw komt hij voor me staan en zonder iets te zeggen duwt hij zijn harde lul weer in mijn mond. Aan de enee kant geeft het mijn kaken rust van de andere kant, vastgebonden, geen controle over mijn mond, geeft het me een machteloos gevoel. 
‘Kijk me aan.’ Ik probeer hem aan te kijken en ik kijk opnieuw recht in de camera. 
‘Goed zo, sletje. Je vraagt erom, om gebruikt te worden. Kijk je hier nu zitten als een slet, met zaadvragende ogen.’ Door zijn woorden trekt er een gevoel van schaamte door me heen. ‘Ik weet zeker als ik nu aan je kutje zou voelen dat je zeiknat bent.’ 
Ik weet dat hij gelijk heeft, ik geniet hiervan. Zijn woorden, de machteloosheid en het facefucken. Hij duwt zijn heupen verder naar voren zodat zijn lul helemaal in mijn mond verdwijnt en hij houdt hem stil in mijn keel. Ik probeer rustig te blijven zitten, zodat ik niet hoef te kokhalzen. Het mislukt en het gebeurt drie keer achter elkaar voordat hij zich terugtrekt, ik naar adem snak en mijn hoofd laat hangen. Fuck. Hij heeft er niet over gelogen dat hij me zou testen. Heel even krijg ik de tijd om op adem te komen voordat hij me aan mijn haren overeind trekt en zijn lul in mijn mond duwt. 
‘Au, fuck.’ De spidergag is losgeschoten op een of andere manier. 
Hij heeft mijn telefoon weggelegd en pakt mijn kin vast en laat me hem aankijken. Ik beweeg een paar keer mijn mond en ga met mijn tong over mijn lippen. 
‘Ja, het gaat wel.’ 
‘Wil je verder gaan of stoppen?’ Zijn houding is veranderd en niet meer streng of hard. Er is een zachtere toon in zijn stem te horen. Ik weet dat hij me oprecht de keuze geeft of ik wil stoppen of verdergaan. Het doet verder geen pijn meer en ik was alleen even geschrokken. 
‘Ik wil dat je klaarkomt in mijn mond, mijn beloning ontvangen,’ zeg ik terwijl ik hem aankijk. Het zaad van mijn Dominant, ook al is het maar voor een eenmalig spel, geeft voldoening. Alsof ik mijn taak goed heb uitgevoerd. 
‘Goed zo meisje, dat wil ik horen.’ Mijn lippen wijken van elkaar en hij duwt zijn stijve lul weer naar binnen. Even geeft hij mij de ruimte en ik maak zuigende bewegingen om zijn eikel en laat mijn tong erover heen glijden. Ik hoor een kreun uit zijn mond komen en een tevreden gevoel nestelt zich in mijn lichaam. Als hij vindt dat ik lang genoeg mijn gang ben gegaan, pakt hij mijn hoofd met twee handen vast en duwt zich weer tot achterin mijn keel en duwt zover als hij kan tot mijn neus zijn onderbuik raakt. 
‘Kijk me aan, slet.’ Ik probeer zo goed en kwaad als het gaat hem aan te kijken. Dan trekt hij zich terug en begint zijn heupen te bewegen. Hij wisselt zijn stoten af met korte, diepe, langzame en snelle stoten. Het enige wat ik kan doen is me eraan overgeven. Er druipt kwijl uit mijn mondhoeken, maar hij gaat gewoon verder. 
Mijn kaken raken vermoeid en ik hoop stiekem dat hij gauw zal komen nu. Ondanks dat ik ervan geniet om totaal machteloos te zijn en het alleen maar over me heen te kunnen laten komen. Hij pakt mijn hoofd steviger vast en zijn adem versnelt en wordt luider. Het zal niet lang meer duren voordat hij klaar gaat komen en inderdaad, ik voel zijn warme zaad op mijn tong terechtkomen.
Als hij zich heeft teruggetrokken en zichzelf heeft schoongemaakt aan mijn wangen, open ik mijn mond en laat hem zijn zaad zien. 
‘Slik maar door, goed gedaan ,sletje.’ Op zijn commando slik ik het door en hij begint mijn boeien los te maken. Als ik los ben, beweeg ik een paar keer mijn polsen. ‘Ik denk dat je wel een beloning hebt verdiend nu. Zoveel dagen niet klaargekomen en je hebt het goed gedaan nu.’ Hij drukt een kus op mijn voorhoofd en steekt zijn hand uit om me te helpen opstaan. Ik pak hem aan en hij neemt me mee naar het matras in de hoek van de kamer. ‘Ga maar liggen.’ Als ik lig, voel ik pas hoe moe ik eigenlijk wel niet ben geworden van alles. Ik ga wat verliggen zodat ik lekkerder lig. Meneer S komt op het matras zitten en spreidt mijn benen en gaat ertussen zitten. 
‘Trek je benen op en hou ze vast.’ Ik doe wat hij vraagt en hij laat zijn mond op mijn clit terecht komen. Oh fuck… dit voelt zo goed, hij is goed met zijn tong. Weet precies de goede plaatsen te raken en druk uit te oefenen. Omdat hij me al dagen heeft laten edgen en doordat we al de hele avond gespeeld hebben, duurt het niet lang voordat ik de spanning voel opbouwen in mijn lichaam. 
‘Fuck…fuck…U bent goed. Mag ik klaarkomen, Meneer?’ De woorden komen zo snel mijn mond uit dat ik mezelf afvraag of hij heeft verstaan. Het gevoel wordt steeds sterker en ik bang ben dat ik anders al klaarkom voordat hij toestemming heeft gegeven. 
Even stopt en zegt: ‘Ja, je mag komen.’ Gelukkig gaat hij meteen weer verder met zijn mond en er schieten tintelingen door mijn lichaam. Ik span mijn spieren aan en mijn gekreun wordt harder. Even later voel ik de eerste golven van mijn orgasme aankomen, hij zuigt nog een keer hard aan mijn clit en dat duwt me over de rand. 
‘Fuck…’ Ik laat mijn benen los en strek ze. Ik sluit mijn ogen en lig even ontspannen op het matras na te genieten. Doordat ik al dagen niet ben klaargekomen maar elke keer tot de grens ben gebracht, heb ik nu ervaren dat het klopt wat mensen zeggen dat je dan heftiger klaarkomt. Het was veel intenser dan normaal en het scheelt ook dat Meneer S goed is met zijn mond. Hij weet hoe hij hem moet gebruiken. 

Het is even stil in de kamer en ik zie hem naar me kijken. Het lijkt alsof hij wacht tot ik iets ga zeggen, maar wat moet ik zeggen? 
‘Vergeet je niet wat?’ Hij trekt een wenkbrauw op als hij de vraag stelt. 
Even staar ik hem alleen maar aan en dan weet ik wat hij wil horen, hij verwacht dat ik hem bedank voor het orgasme. Fuck. ‘Bedankt dat U me liet klaarkomen, Meneer,’ zeg ik zachtjes. 
‘Goed zo, dat wilde ik horen. Alleen niet nadat ik er zelf om heb gevraagd. Je had er zelf aan moeten denken. Sletjes bedanken altijd als ze zijn klaargekomen.’ 
Ik slik, hij heeft gelijk. Zou hij me hiervoor straffen of laat hij me hiermee wegkomen? Ik hoop dat er geen consequenties aan zitten, ik ben moe van het spelen. 
‘Draai je om, je krijgt nog twintig slagen met de cane.’
‘Nee…alstublieft, Meneer, ik ben moe,’ Ik kijk hem recht aan en ik hoop dat hij zwicht, maar hij is onverbeterlijk. 
‘Omdraaien, ik vraag het niet nog een keer.’ Hij loopt naar zijn cane en pakt hem op van de grond waarna hij terug komt lopen. Met een hele diepe zucht draai ik me om. Ik leg mijn hand op mijn billen en ik voel dat ze nog gloeien van net. 
‘Meneer, ze zijn nog gevoelig van net. Kunnen we niet gewoon stoppen?’ 
‘Nee, jij vergat te bedanken, je hebt het aan jezelf te danken. Handen gestrekt voor je.’ 
Ik weet dat hij niet van mening gaat veranderen dus ik doe wat hij van me heeft gevraagd. Er trekt een scherpe pijn door mijn lichaam als hij me snel twee keer achter elkaar slaat. Na de derde tik wacht hij even en ik kijk achterom. Hij staat met zijn cane in zijn handen en staart me afwachtend aan, alweer. Wat ben ik deze keer vergeten? 
‘Je telt niet mee, we beginnen opnieuw,’ zegt hij, de stilte doorbrekend. Fuck…gelukkig had hij me nog maar drie keer geslagen. ‘Als je de tel kwijtraakt, beginnen we weer opnieuw. Ik zou maar goed opletten als ik jou was.’ De waarschuwing klinkt door in zijn stem. 

‘Oké.’ Ik leg mijn hoofd neer en wacht tot hij verder gaat met slaan. Zijn cane komt op mijn rechterbil terecht en ik zet mijn tanden in mijn lip. Mijn billen zijn echt nog gevoelig. 

‘Eén,’ zeg ik snel. De andere klappen volgen in een snel tempo. Als we bij tien zijn, stopt hij even en wrijft met zijn hand over mijn billen. Ik krimp ineen van zijn aanraking, mijn kont is te gevoelig om nu aangeraakt te worden. Bij de volgende tik zeg ik: ‘Twaalf.’ Weer gebeurt er niets. Fuck…fuck…fuck, het is elf. Weer draai ik mijn gezicht naar hem om en zeg: ‘Ik ben verkeerd, ik bedoelde elf.’ Hopelijk ziet hij deze fout door de vingers en gaat hij gewoon verder met slaan. 
‘Klopt, het was elf. Opnieuw.’ 
‘Meneer…nee, mijn billen doen echt pijn. Kunnen we stoppen?’ 
‘Je hebt de straf verdiend, jij vergeet mij te bedanken. We maken de straf af en daarna zijn we klaar voor vanavond.’ 
Ik slaak een diepe zucht en mijn ogen vallen weer op het rek met allerlei slagvoorwerpen. Misschien moet ik blij zijn dat hij de iets dikkere cane gebruikt, want de dingen die ik daar zie hangen zien er pijnlijker uit. 
Hij raakt mijn linker bil en snel zeg ik: ‘Eén.’ 
De slagen volgen in een regelmatig tempo, maar gelukkig slaat hij nu wat zachter dan net. Hij houdt er rekening mee dat mijn billen pijn doen. Het is wel een straf, maar het moet wel leuk blijven. Tenslotte wil hij ons beiden een leuke avond bezorgen. 
‘Twintig,’ zeg ik met een diepe zucht en ik strek mijn arm naar achteren en laat mijn hand over mijn billen gaan. Ze zijn warm en heel gevoelig. De autorit naar huis zal vast niet leuk worden, als ik voel hoe gevoelig mijn billen zijn. 
‘Je hebt het goed volgehouden, ik ben trots op je.’ Hij is op zijn knieën naast me komen zitten en drukt een kus op mijn hoofd. ‘Zullen we naar de andere kamer gaan? Dan gaan we nog even op bed liggen.’ 
Voorzichtig duw ik mezelf omhoog en ik sta een beetje te wankelen op mijn benen. Meneer S steekt zijn hand uit en ik pak hem vast waarna we samen de kamer uitlopen. 

We liggen in stilte op bed en ik lig bewust op mijn buik om niet op mijn pijnlijke billen te zitten. Met trage bewegingen laat hij zijn hand over mijn rug gaan. Het voelt geruststellend aan en ik sluit even mijn ogen. 
‘Hoe vond je het vanavond?’ 
‘Leuk…’ Wat moet ik er nog meer over zeggen? Mijn gedachten zijn niet helder om direct een goed antwoord te formuleren. ‘Kunnen we het er later via de app over hebben? Mijn hoofd is leeg.’
Hij drukt een kus op mijn hoofd en zegt: ‘Dat is goed. Wil je nu je Aquarius en wat chocolade?’ 
‘Ja graag,’ antwoord ik. 
 Ik dacht aan het appje vanochtend waar hij in de winkel was en vroeg of een andere kleur Aquarius ook goed was. Normaal drink ik altijd blauwe, maar die was nu op. Ik vond het al heel lief dat hij voor mijn ‘subdrop eten’ wilde zorgen. Normaal deed ik dat zelf. 
Hij staat op van het bed en komt even later terug met het eten en drinken. Nu merk ik pas dat ik een droge mond heb en dat wat drinken wel prettig is. Honger heb ik niet echt, maar ik weet dat het slim is om nu wat chocolade te eten. Ik breek een stukje van de reep af en stop het in mijn mond. Meneer S gaat weer tegen me liggen en ik draai me voorzichtig op mijn zij zodat ik tegen zijn borst kan liggen. Knuffelend hebben we het nog over koetjes en kalfjes terwijl we af en toe even stil zijn om wat chocolade te eten. Uiteindelijk is het tijd voor mij om te gaan, omdat ik ook nog een uur naar huis moet rijden. Beiden staan we op van het bed en trekken onze kleding weer aan. Nog eenmaal kijk ik de kamer rond. Hij is minimaal ingericht, met een bank, bed en een kast, meer staat er eigenlijk niet in. 
‘Bedankt voor de leuke avond, Meneer. Ik heb ervan genoten.’ Wat zou hij van vanavond hebben gevonden? 
‘Jij ook. Ik heb me goed met je vermaakt vanavond. Hopelijk heb ik je er een leuke nieuwe ervaring bij kunnen geven.’ Hij trekt me in zijn armen voor nog een laatste knuffel. Ik til mijn hoofd een stukje op en hij drukt zijn lippen nog eenmaal op de mijne.
‘Dat hebt U zeker, Meneer.’ Ik maak me los uit zijn armen en pak mijn tas van de grond. 
‘Ik loop even mee naar de deur.’ In stilte lopen we door het gebouw naar de buitendeur. Gelukkig kon ik mijn auto voor de deur parkeren. 
‘Goede reis en app even als je thuis bent.’ 
‘Doe ik.’ Ik geef hem nog een laatste kus en loop dan bij hem weg. 

Lees hier meer Kinky Thoughts verhalen of benieuwd naar mijn ervaringen? Hier staan een aantal ervaringen van mij uitgeschreven.

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?