Home » Een geblinddoekte gangbang

Een geblinddoekte gangbang

een geblinddoekte gangbang

Hij heeft me in lingerie klaargezet in de kamer met een blinddoek om. Ik weet niet hoeveel mannen hij heeft uitgenodigd. Dan gaat de deurbel en laat hij de eerste man binnen. Ik krijg een adrenalinestoot, de welbekende kick trekt door mijn lichaam heen. Hoe zal vanavond gaan verlopen? Ik kan niet wachten, hij heeft me al heel de week gek gemaakt. De mannen hebben het over me alsof ik er niet bij ben. 
‘Ik voor de duidelijkheid opschrijven wat ze is, dan bestaat daar geen onduidelijkheid over.’ 
Even later gaat er een stift over mijn huid heen. Wat zou hij op me schrijven? De deurbel gaat nog enkele keren. Het is voor mij de vraag hoe vaak de bel nog zal gaan. Er gaan handen over heel mijn lichaam, er wordt geknepen in mijn borsten en ik voel soms een vinger in mijn kutje verdwijnen. 
‘Use me, slut, fucktoy.’ Zijn een aantal woorden die ik de mannen hoor noemen.
Als de laatste man is aangekomen legt hij de regels uit aan de mannen. 
‘Dit is mijn slet, ze houdt van geslagen worden, pijpen en gedomineerd worden. Jullie mogen haar aanpakken vanavond, ze is er voor jullie genot en dat weet ze.’ 
Om te laten zien dat ik zijn slet ben, laat hij me op mijn knieën plaatsnemen. Hij duwt zijn lul tegen mijn lippen en ik open mijn mond voor hem. Meteen drukt hij zijn erectie tot diep in mijn keel en gebruikt mijn mond voor zijn genot. Af en toe geeft hij me een tik in mijn gezicht. Daarna zegt hij dat de mannen aan de beurt zijn en ik voel meerdere pikken tegen me aankomen. Iemand wikkelt zijn hand in mijn haren zodat hij me op mijn plek kan houden. Elke keer wordt er een lul diep in mijn keel geduwd en ik kan geen kant op. Tegensputteren heeft geen zin, mijn hoofd wordt stevig vastgehouden. Het kwijl loopt uit mijn mond, ze smeren het over mijn wangen uit.  
‘Ga met je hoofd over de rand van het bed liggen,’ commandeert hij. 
Ik word overeind geholpen, ze helpen me opstaan en ik word naar het bed geleid waar ik ga liggen. Er gaat iemand tussen mijn benen zitten en stoot bij me naar binnen. Opnieuw duwt een lul tegen mijn lippen en ik open mijn mond.Tegen mijn lippen wordt een andere lul gehouden en ik open mijn mond. In mijn handen worden twee stijve pikken geduwd. De mannen wisselen constant van positie en ik voel me gebruikt, een neukobject. Hij vertelt het me ook nog eens wat ik vanavond ben. 
‘Jij bent mijn slet, die ik aan meerdere mannen heb uitgeleend. Je bent mijn fucktoy, die ze kunnen gebruiken hoe ze willen.’ 
Handen blijven over mijn lichaam dwalen en af en toe komt er een harde tik tegen mijn borsten of wang. 
‘Ik wil een DP proberen.’ Met die woorden word ik over iemand zijn lul gezet en hij gaat achter me staan. Ik voel iets kouds tussen mijn billen lopen en met een vinger wordt het glijmiddel in me geduwd. Zijn vinger gaat een aantal keren in en uit me en dan verwisselt hem voor zijn lul. Doordat mijn kutje al gevuld is, ben ik nog strakker dan normaal. Heel langzaam duwt hij steeds een stukje verder totdat hij er helemaal in zit. Het gaat moeizaam, maar het gaat net. Ik voel me compleet gevuld. Als ik gewend ben aan het volle gevoel wordt ook mijn mond weer gebruikt.
‘Nu zijn alle drie je gaatjes gevuld, precies zoals het hoort bij een slet,’ zegt hij en geeft een harde klap op mijn bil. 
Weer wisselen ze en ik voel me net een pop die ze gebruiken voor hun plezier. 
‘Van het bed af en op je knieën gaan zitten,’ zegt hij. 
Met wat hulp van één van de mannen kom ik het bed af. Als ik geknield zit, haalt hij mijn blinddoek van voor mijn ogen. 
‘Kijk deze mannen maar eens goed aan, zij hebben je vanavond gebruikt voor hun genot. Ze gaan nu een voor een over je gezicht en in je mond klaarkomen. Je mag nog niet slikken. Begrepen?’ Hij pakt mijn kin vast en geeft me een harde tik tegen mijn wang. 
‘Ik heb het begrepen,’ antwoord ik. 
Hij pakt zijn mobieltje en zegt: ‘Dit ga ik eens filmen, zodat je na afloop kan zien wat voor een slet je bent geweest.’ 
De mannen beginnen zich af te trekken en soms wordt er een lul tegen mijn lippen gehouden waarna ik hem in mijn mond neem. 
‘Ik ga komen,’ zegt een van de mannen en hij komt over mijn gezicht klaar en ik sluit mijn ogen. Vlak daarna volgen de rest van de mannen. Heel mijn gezicht zit onder het zaad en ook mijn mond hebben ze gevuld. Hij houdt zijn telefoon voor mijn gezicht en laat me in de camera kijken. Dan veegt hij met zijn vingers het zaad van mijn gezicht in mijn mond. 
‘Slik maar.’ 
Ik doe wat hij van me vraagt en slik het op commando door. 
‘Lik iedereen maar schoon.’ Eén voor één ga ik langs de mannen en neem hun lul in mijn mond. Als ik klaar ben trekken de mannen hun kleding aan, zeggen mij gedag en lopen naar de deur toe.
Hij loopt met ze mee naar de deur en als hij terugkomt, zegt hij: ‘Goed gedaan sletje van me.’ 

Iets anders dan een my fantasy lezen? Lees nu een verhaal uit de Nina en Lars serie of een Kinky Thoughts!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?