Home » Een ondeugend avontuurtje met de bokstrainer
Een ondeugend avontuurtje met de bokstrainer

Een ondeugend avontuurtje met de bokstrainer

Een ondeugend avontuurtje met de bokstrainer

Zenuwachtig loop ik de kleedkamer uit, op weg naar mijn eerste bokstraining. Ik heb geen idee wat ik moet verwachten. Hopelijk zijn er niet alleen mannen bij de training aanwezig. Voor de zekerheid heb ik toch maar make-up op gedaan, dan voel ik me wat zelfverzekerder. Speciaal voor het boksen heb ik een nieuwe outfit gekocht. Een rode croptop met een zwarte sportlegging. Het laat mijn billen en figuur er goed in uitkomen.
In de sportschool is het druk en veel fitnessapparaten zijn bezet. Het is grappig om te zien hoeveel mensen er met hun mobieltje bezig zijn tijdens het sporten. Voordat ik de bokszaal inloop, haal ik diep adem en praat mezelf moed in: ‘ik kan dit.’
‘Hoi,’ zeg ik als ik de naar binnen loop. Aan de rand van de zaal staan een aantal vrouwen en mannen hun boksbandages om te doen. Ondanks dat het mijn eerste les is, heb ik wel spullen mee, ik kon ze lenen van een vriend. Bijna iedereen begroet me terug en direct komt er een man naar me toegelopen. Hij is precies het type man waar ik op val.
‘Ik ben Stefan en ik geef de les vandaag. Is dit de eerste keer dat je komt boksen?’ Ik laat mijn blik over zijn lichaam gaan en hij heeft een goed lichaam. Gespierde armen en ik wed dat er onder zijn hemd een sixpack zit. Ik zou best mijn handen en mond over zijn lichaam willen laten gaan. In mijn gedachten duwt hij me tegen de muur en drukt zijn mond op de mijne…
Oh ja fuck, hij verwacht een antwoord als ik hem vragend naar me zie kijken.
‘Ja, ik weet niet zo goed wat ik moet verwachten, dus ik ben een beetje zenuwachtig.’ Ongemakkelijk wiebel ik wat op mijn voeten. Zijn fel blauwe ogen vallen me op, nu ik hem aankijk. Hij legt zijn hand op mijn arm en zegt: ‘Komt goed, iedereen is ooit begonnen en het is een leuke groep waarin je terechtkomt.’
‘Dat is waar.’ Wauw hij is knap, ik ben blij dat ik make-up heb opgedaan en een nieuwe outfit heb gekocht.
‘Ga je maar klaarmaken, we starten over vijf minuten.’ Zijn hand blijft net iets te lang op mijn arm liggen en hij kijkt me aan. Ik glimlach naar hem en hij draait zich om en loopt naar de andere kant van de zaal.
Oké, de zwachtels aantrekken, hoe moest dat ook alweer? Ik sta onhandig te prutsen met die dingen als ik iemand hoor vragen, ‘zal ik even helpen?’ Stefan staat opnieuw voor me en houdt zijn hand op.
‘Ja, graag.’ Snel duw ik de zwachtel in zijn handen.’
‘Geef je hand maar.’ Als onze handen elkaar raken schiet er een tinteling door me heen en ik kijk op, zou hij dit ook voelen? We kijken elkaar aan en hij gaat met zijn duim over mijn hand. Ik denk het wel… dit kan interessant worden. Hij begint mijn hand in te wikkelen waarbij hij me soms net iets langer aanraakt dan nodig is.
‘Zo klaar, geef de andere maar.’
Ik steek mijn andere hand uit en hij herhaalt het proces. Als hij klaar is, geeft hij een kneepje in mijn hand.
‘Ontspan, alles komt goed.’ Voordat ik kan antwoorden is hij weer weggelopen en start met de training.

Het uur vliegt voorbij en het zweet druipt van mijn gezicht af. Ook mijn lichaam is compleet bezweet. Opgelucht haal ik adem als ik eindelijk de woorden hoor: ‘Goed getraind! Handschoenen uit.’
Ik loop naar mijn tas en laat me met een plof op de grond vallen en pak een handdoek uit mijn tas en wrijf ermee over mijn gezicht. Langzaam begint de zaal leeg te stromen. Even later sta ik op en loop naar de deur. Als ik er bijna ben, hoor ik Stefan mijn naam roepen. Ik draai me om, ‘ja?’
‘Kom eens even.’ Ik kijk hem aan, maar zijn houding en gezicht geven niets prijs. Nonchalant staat hij tegen de muur geleund. Wat zou hij van me willen? Opnieuw laat ik mijn blik over zijn lichaam gaan, damn, die man is sexy. Zou het lukken om hem te versieren? Maaike, nee. Het is je trainer.
‘Wat is er?’ vraag ik als ik voor hem sta en ik leun met mijn heup tegen de muur aan.
‘Ik was benieuwd wat je van de les vond.’ Hij draait een slag zodat hij ook met zijn zijkant tegen de muur staat geleund en me recht kan aankijken.
‘Pittig, maar leuk. Je deed het leuk, anders dan ik had verwacht.’
‘Ik ben ook leuk.’ Hij geeft me een knipoog. ‘Wat deed ik anders dan?’
‘Nou…’ Ik laat een stilte vallen. ‘Je bent knapper dan ik had verwacht.’ Omg…zei ik dat nu serieus hardop? Slet, direct je trainer willen versieren en alleen maar omdat hij een goed lichaam heeft. Altijd leuk die innerlijke dialogen.
‘Heb je al eens in de spiegel gekeken naar je kont?’ vraagt hij en trekt een wenkbrauw op.
‘Hoezo?’
‘Die ziet er ook niet verkeerd uit en die vraagt gewoon om een paar klappen.’ Voordat ik het door heb, geeft hij er twee harde tikken op. Fuck.
‘Aaah!’ roep ik van schrik. Er ontstaat een tinteling in mijn buik, ik weet gewoon dat ik nat ben geworden. Het flirten, de tikken en de spanning tussen ons. Hij kan het niet weten, maar ik ben gek op spankings. Of nog liever canes of andere slagvoorwerpen die marks geven. Ja, ik ben gek op blauwe plekken.
De lucht knettert tussen ons. Met grote ogen kijk ik hem aan en bijt op mijn onderlip. Hoe ga ik hier op reageren? Voordat ik een reactie kan geven duwt hij me hard tegen de muur, brengt zijn gezicht naar beneden en duwt zijn lippen op de mijne. Ik open mijn mond voor hem en onze tongen draaien om elkaar heen. Hij houdt een hand naast mijn hoofd tegen de muur en de andere laat hij langs mijn lichaam gaan. Fuck, ik ben helemaal bezweet, zou ik stinken? Ik probeer die gedachten weg te stoppen, hij is de trainer en wist dit van tevoren. Zijn vingers gaan langs de zijkanten van mijn borsten richting mijn heup. Langzaam laat hij zijn hand weer naar boven gaan, legt hem over mijn borst en begint hem te kneden. Uiteindelijk knijpt hij hard in mijn tepel, wat ervoor zorgt dat er een gesmoorde kreun uit mijn mond komt. Hij maakt zich los van me en kijkt me doordringend aan, maar laat mijn tepel niet met rust.
‘Kom, we hebben nog wel een leeg kantoor ergens hier.’ Als ik niet antwoord vraagt hij: ‘Jij wil toch ook?’ Ik knik en mijn hersenen kunnen even geen woorden vormen. ‘Ik wil je zo graag slaan op die kont van je en daarna die lekkere mond van je gebruiken,’ fluistert hij in mijn oor.
‘Ik hou van spankings,’ zeg ik zachtjes en ik heb een glimlach op mijn gezicht. Dit gaat leuk worden en ik voel het kriebelen in mijn buik. Het vertrouwde gevoel van een kick.
Hij pakt mijn hand vast en trekt me mee. We lopen snel door het gebouw en uiteindelijk komen we bij een leeg kantoor. Hij duwt me naar binnen en draait de deur op slot. Voordat ik het weet sta ik met mijn borst tegen de muur aangedrukt. Met zijn lichaam houdt hij me gevangen. Hij brengt zijn mond bij mijn oor en fluistert: ‘Ik ga je zo hard slaan, dat je me nog dagenlang herinnert. Je gaat me smeken om te stoppen en net als je denkt dat je het niet meer aan kunt, leg ik je met je hoofd over de rand van de tafel.’ Hij zet zijn tanden in mijn oorlelletje en vervolgt: ‘Ik ga je mond gebruiken alsof het je kutje is en kom diep in je keel klaar. Denk maar niet dat ik je laat klaarkomen…nee ik wil dat je aan me blijft denken, dat de marks dagenlang op je lichaam staan en de gedachte hoe ik je had kunnen neuken in je hoofd blijft rondspoken.’ Fuck…dit klinkt zo goed. Mijn ademhaling is sneller geworden en dat alleen maar door te horen wat hij met me wil gaan doen, of juist niet gaat doen. Hij haalt zijn lichaam van de mijne en zet een stap naar achteren.
‘Handen tegen de muur, kont naar achteren. Laat de muur niet los.’ Hij trekt mijn schoenen uit, daarna volgt mijn sportlegging en string. Zachtjes wrijft hij met zijn hand over mijn billen. ‘Deze hebben als ik klaar met je ben een mooie rode kleur. Jij gaat nog dagen aan me denken. Wil je dat?’ Hij maakt een vuist in mijn haren en trekt mijn hoofd naar achteren.
‘Ja…ja dat wil ik,’ fluister ik.
‘Wat wil je dat ik doe?’
‘Ik wil dat je mijn kont mooi rood slaat…alsjeblieft. Of misschien blauw?’ Laat hem nu maar beginnen, ik word ongeduldig. Ik hoef niet lang te wachten en de eerste tikken volgen. Wauw…hij weet wat slaan is, maar ook niet zo gek natuurlijk, hij is bokstrainer. Al gauw gloeien mijn billen en ik wiebel op mijn benen. Weer komt zijn hand met een harde klap neer op mijn bil. Het doet zeer, maar het is ook zo lekker. ‘Fuck…’ Komt er uit mijn mond. ‘Kan je nog meer aan?’
‘Ga verder…sla me…harder.’ Krijg ik eruit geperst. Ik zit totaal in mijn eigen wereld en hij luistert naar mijn verzoek. Bij elke klap komt er een kreun uit mijn mond, maar mijn handen blijven keurig tegen de muur aangedrukt. Het tintelen van mijn billen is overgegaan naar een scherpere pijn. Als ik een gok mag doen, dan denk ik dat ze felrood zijn nu of misschien beginnen ze zelfs al wel blauw te kleuren. Ik zet mijn tanden in mijn lip als hij me voor de zoveelste keer raakt. Hoe lang zou hij nog doorgaan? Zijn hand blijft in een regelmatig ritme op mijn kont terechtkomen, soms harder, dan weer zachter en dan opeens een felle uithaal.
‘Fuck…het doet pijn,’ kreun ik en ik verplaats mijn gewicht van mijn ene been op het andere.
‘Die woorden wilde ik je horen zeggen. Dan kunnen we nog even verder. Of wil je stoppen?’
‘Nee…’ Ik kan nog wel wat meer pijn aan, maar ik zit niet heel ver van mijn grens meer. Afhankelijk van hoe hard hij gaat slaan weet ik niet hoeveel tikken ik nog aan kan. Met een klets komt zijn hand neer en de tranen springen in mijn ogen, fuck. Dit moet ik onthouden, wil ik pijn? Laat je slaan door een bokstrainer, die weet wel hoe hij zijn handen moet gebruiken. Hij geeft me geen tijd om bij te komen, want de volgende serie tikken volgen al.
‘Stop…fuck…stop,’ kreun ik. Ik kan de pijn niet meer aan. Mijn haren draait hij om zijn hand en trekt mijn hoofd naar achteren.
‘Geef je het op slet?’
‘Ja…’ Ik ga met een hand naar mijn billen en ze voelen heel warm aan.
‘Ga op het bureau liggen met je hoofd over de rand, we zijn nog niet klaar.’ Hij laat mijn haar los en ik draai mijn hoofd naar rechts en ik zie een groot leeg bureau staan. Ik veeg met mijn wijsvingers onder mijn ogen om mijn uitgelopen make-up vermengd met tranen weg te wrijven. Dit gaat vast net zoals de spanking heftig worden. Ik loop er naartoe en ga langzaam met mijn kont op het blad zitten. Het koele materiaal voelt heerlijk aan mijn gloeiende billen. Ik kan hem nog dagenlang herinneren zo te voelen. Zitten is nu niet heel lekker. Voorzichtig schuif ik achteruit zodat mijn hoofd over de rand kan hangen. Voordat ik ga liggen kijk ik zijn kant nog een keer op. Hij heeft zich ondertussen uitgekleed en heeft zijn stijve lul in zijn hand en trekt zichzelf langzaam af.
‘Leuk uitzicht?’ vraag ik plagend aan hem.
‘Zeker, maar ik gebruik je liever als mijn fucktoy.’ Als ik lig, verschijnt er binnen paar seconden zijn erectie voor mijn gezicht en ik open mijn mond. Hij duwt hem tot achterin mijn keel en houdt zich dan stil. Zijn lichaam komt een beetje naar voren en met zijn grote handen houdt hij mijn polsen op tafel geklemd. Op deze manier heb ik het gevoel dat ik compleet ben overgeleverd aan hem. Uiteindelijk trekt hij zich terug en het slijm druipt over mijn gezicht en ik hap naar adem. Even later begint hij mijn mond met diepe en lange stoten te neuken. Hij doet zoals hij eerder heeft gezegd, mijn mond gebruiken alsof het mijn kutje is. Kwijl blijft over mijn gezicht lopen en er zitten ook slierten bij mijn ogen, maar ik kan ze niet wegvegen. Hij weet hoe hij een vrouw zich gebruikt moet laten voelen, maar ik geniet van elke seconde. Voor de zoveelste keer duwt hij zijn lul net te ver in mijn keel en ik kokhals. Zijn handen verplaatsen van mijn handen naar mijn hoofd en zorgt ervoor dat ik mezelf niet kan wegtrekken. Doordat ik een beetje beweeg wordt opnieuw mijn gag reflex weer getriggerd en het gebeurt opnieuw en opnieuw. Ik hou van het ongemak dat het teweeg brengt, weten dat je aan hem bent overgeleverd, dat hij alles kan bepalen. Hij smeert mijn kwijl over heel mijn gezicht uit en laat me heel even op adem komen.
‘Jij hebt zo’n heerlijke mond om te gebruiken.’ Met die woorden duwt hij hem weer naar binnen en begint hard en snel te stoten. ‘Ik ga zo komen en je slikt pas nadat je het aan mij hebt laten zien. Dus voor de duidelijkheid, je gaat rechtop zitten, opent je mond en laat mij kijken. Op mijn teken mag je het doorslikken. Duidelijk?’ Met zijn vlakke hand geeft hij een tik tegen mijn borst aan. Er komt niet meer uit mijn mond dan een vaag geluid. Ik hoop dat hij dit maar als een ja opvat. Zijn ademhaling wordt zwaarder, sneller en hij klemt mijn hoofd stevig vast tussen zijn handen.
‘Ik kom bijna.’ Er volgen nog enkele diepe en harde stoten totdat hij zich een stukje terugtrekt zodat het niet in mijn keel terecht komt. Het warme zaad verspreidt zich in mijn mond terwijl ik mijn best doe het niet door te slikken. Langzaam laat hij zijn lul uit mijn mond glijden en ik ga voorzichtig rechtop zitten. Ik kijk hem aan en open mijn mond. Stiekem vraag ik me af hoe ik er nu wel niet moet uitzien. Nat van mijn eigen kwijl, uitgelopen make-up en een mond vol met zijn zaad.
‘Slik maar door, goed gedaan sletje.’ Meteen slik ik en laat nog een keer mijn lege mond zien. Hij drukt een kus op mijn lippen en trekt me tegen zich aan.
‘Dit was leuk,’ mompel ik tegen zijn borst.
‘Zeker,’ bevestigt hij. ‘Ik denk dat het nu tijd is om te gaan douchen. Jammer genoeg kan ik niet met je me, maar zie ik je de volgende les weer?’ Hij houdt me een stukje van zich af om me aan te kunnen kijken.
‘Als jij de les weer zo interessant maakt als nu, dan wel.’ Ik bijt op mijn onderlip en ik denk dat hij de dubbele boodschap wel begrijpt.
‘Deal. Sorry, ik wilde dat ik langer de tijd had, maar ik moet nog verder met mijn werk. Ik geef je mijn 06, app me als je thuis bent, oké?’ Lief dat hij zijn nummer geeft en dit van me vraagt. Dat hij me niet alleen gebruikt heeft hiervoor. Tenminste, ja hij heeft me gebruikt, maar ik heb ervan genoten, heel erg. Ik laat me van het bureau glijden en loop naar mijn tas en pak mijn mobieltje.
‘Hier.’ Ik geef hem mijn telefoon aan zodat hij zijn nummer erin kan zetten. Even later geeft hij de telefoon terug.
‘Kom, geef me nog een kus voordat je gaat.’ Ik loop terug naar hem en meteen neemt hij me in zijn armen. Hij trekt me dicht tegen zich aan en duwt zijn lippen op de mijne. Ik open mijn mond voor hem. Na een paar minuten laat hij me los en zegt teleurgesteld: ‘Oké, ik moet echt verder nu. Ik heb het echt naar mijn zin gehad. Ik denk dat jij nog wel aan mij gaat denken.’ Met een lach op zijn gezicht geeft hij me een harde tik tegen mijn kont.
‘Au!’ Zeker ga ik aan hem denken…ik ga thuis eerst mijn magic wand even gebruiken. Snel trek ik mijn broek en schoenen weer aan. Ik pak mijn tas en loop naar de deur.
‘Tot over drie dagen.’ Met die woorden trek ik de deurklink naar beneden en loop naar buiten. Was sporten altijd maar zo leuk. 


Wil je meer van mij lezen? Lees dan nu een andere ‘my fantasy’, Kinky Thoughts of Nina en Lars verhaal.


De magic wand link in dit artikel is een affiliate link. Het houdt in dat als je via mijn link het product koop, ik een percentage van het aankoop bedrag ontvang.

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?