Home » Een rustige date voor ons

Een rustige date voor ons

een rustige date voor ons

Op mijn site zijn er meerdere ervaringen te lezen over onder andere buitenseks met toeschouwers en gebruikt worden in de Erotic Cinema. Maar niet al onze dates zijn zo ‘extreem’. Ook wij hebben weleens een rustige date waarbij we geen derden betrekken. Wel is het zo dat we vrijwel altijd toeschouwers hebben. Dit geeft ons alleen maar een kick en de meeste keren is het niet storend zolang ze gepaste afstand bewaren. 
Ik heb ervoor gekozen om juist ook een minder ‘spectaculaire’ date te delen en ook een andere kant van mezelf te laten zien. Het is jammer genoeg niet alleen maar datefun in mijn leven. 

Paniek in de auto

Ik heb veel last van mijn depressie, zelfs de kleinste taken, zoals aankleden en tandenpoetsen, kosten me enorm veel moeite. Echt, Ik voel me compleet uitgeput en futloos dat ik bij het idee om me klaar te maken moet ik al bijna huilen. Chandon weet dat ik twijfel om te komen, maar laat de keuze bij mij. Toch wil ik de date niet afzeggen, want ik wil hem ook graag zien. Dat zou ook positieve energie geven. Uiteindelijk heb ik gedoucht, opgemaakt en aangekleed en ik stap in de auto. Ik kan wel huilen, zo slecht voel ik me. Als ik halverwege ben, krijg ik paniek en raak ik overstuur. Fuck, dit kan ik er niet bij gebruiken. Ik bel een vriend op en terwijl ik aan het rijden ben, bellen we. Uiteindelijk ben ik bij aankomst wel wat rustiger. Op de parkeerplaats bij het station van Hilversum wacht ik tot de trein aankomt. Als hij in de auto zit leg ik mijn hoofd op zijn schoot en we blijven zo een tijdje zitten terwijl hij rustgevend over mijn lichaam streelt. We spreken af dat we het rustig aan gaan doen en toch even naar Marylin gaan, we zien wel hoe het gaat. Ik ben niet voor niets helemaal naar Hilversum gereden en ondanks dat ik me niet goed voel, weet ik ook dat seks kan helpen om me beter te voelen. 

Er is een ander stel in Marylin

Eenmaal omgekleed gaan we naar de kleinere zaal waar wat hokjes zijn en een matras. Om even te wennen gaan we één van de hokjes in. Even wat meer privacy om erin te komen. Hij laat me plaatsnemen op het bankje en komt voor me staan. Automatisch open ik mijn mond voor hem. Na een tijdje gaan we naar de kleine ruimte en hij zegt dat ik met mijn hoofd over de rand op het matras moet liggen. Voor de zekerheid zetten we de prullenbak naast mijn hoofd zodat ik daarin het slijm kan uitspugen. Ondertussen is er ook een ander stel de ruimte ingekomen. Ze praten geen Nederlands en Chandon probeert op meerdere manieren aan te geven dat we geen interesse hebben. De man wil namelijk van partner wisselen. Vanavond zou alleen Chandon me aanraken. Normaal vraag ik er nooit om eigenlijk en wacht ik af of hij me laat klaarkomen ja of nee. Vanavond vraag ik of hij me wil laten komen met mijn magic wand als ik hem ondertussen pijp. Ik heb even ontspanning nodig na al die stress en paniek. Al snel kom ik klaar en mijn orgasme is extra intens door het luchtgebrek. Het stel blijft zich opdringen waardoor we verplaatsen naar een andere ruimte. Hier hebben we geen zin in. 

Rustig aan doen, wat is dat?

Als we eenmaal in het achterste gedeelte zijn, wil hij me neuken. En elke keer als we bezig zijn krijg ik het ‘ik wil meer’ gevoel. Op dat moment kan ik nog niet precies plaatsen wat het is. Tenslotte hebben we nog niet  zo vaak afgesproken. Nu weet ik dat hij mijn A-spot raakt en dat hij me helemaal gek kan krijgen ermee. Alleen zover gingen we toen nog niet dat hij me op het randje van huilen en smeken kan krijgen. Wel maakt het dat het voornemen om rustig aan te doen al gauw vergeten wordt. Ik had van tevoren gevraagd of hij met me kon oefenen voor double penetration als ik mijn zwarte vibrator mee zou nemen. Hij brengt de vibrator in en zelf neukt hij me anaal. Het past zonder al te veel moeite en het doet ook geen pijn. Wel geeft het een vol en intens gevoel. Na een tijdje glijdt de vibrator er vanzelf uit. Hij neukt me gewoon verder en ik vind het voor een keer niet heel onprettig aanvoelen, maar fijn is anders. Anaal is gewoon niet mijn ding en terwijl hij bezig is voel ik me gebruikt. Ondanks dat het mijn eigen vraag was of we het konden oefenen. Na een tijdje stopt hij en kijkt hij op mijn apple watch. De grap, de paniek hartslag die ik hiervoor de hele tijd had is verdwenen. Mijn hartslag is nu rustig. Ik word gewoon rustig van gebruikt worden… 

Hij komt voor de eerste keer klaar over mijn gezicht

Een man over mijn gezicht laten klaarkomen vind ik geil, dus ik vraag of hij dat wil doen. We hebben dat nog nooit gedaan. Normaal gesproken slik ik gewoon omdat ik zijn zaad als een soort beloning zie. Tenslotte “werk” ik daar ook voor is mijn gedachte. Als hij is klaargekomen, knuffelen we nog even en gaan daarna naar de kluisjes om ons weer aan te kleden. Het is bijna tijd en ik ben altijd traag met omkleden. Uiteindelijk lopen we weer naar de auto, waar we nog een half uur zitten kletsen doordat hij de trein heeft gemist. 

Wat maakte deze date anders dan normaal? 

Het was voor ons een rustige date. We hebben er geen anderen bij betrokken en het was de eerste keer dat het vrij ‘vanilla’ was. Zo heeft hij me bijvoorbeeld niet in mijn gezicht geslagen of gespuugd. Is het lieve seks dan? Nee, dat ook weer niet, dat is niet echt ons ding. Wel vond ik het lief dat hij me ondanks dat er misschien geen seks in zat alsnog wilde afspreken. Het is normaal gedrag, maar niet in de constructie waarin wij afspraken, want het waren nog steeds uitleendates, ook al zie ik hem vaker. Met uitleendates heeft de man alleen de verantwoordelijkheid op de date zelf. Daarna regel ik het met R. Alleen dat ging eigenlijk met Chandon vanaf het begin af aan nooit helemaal op. Aangezien hij ook met me bleef praten na de date en op die manier aftercare aanbood.

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?