Home » Een tripje naar de wallen

Een tripje naar de wallen

my fantasies - een tripje naar de wallen

‘Kom eens hier, dan doe ik je collar om,’ zegt hij tegen me terwijl hij ermee klaarstaat in zijn handen.
‘Nu?’ We zouden naar de wallen gaan, omdat ik daar nog nooit was geweest. Dat kon niet vond hij, dus stelde hij voor dat we er nu naar toe zouden gaan. 
‘Je hoort toch wat ik zeg?’ Ik kijk hem aan, maar hij ziet er serieus uit. Niets wijst erop dat hij een grapje maakt. Hij wilde dat ik mijn kortste rokje aantrok, shirtje met diep decolleté en hakken. Eigenlijk kon ik de lol er wel van in zien om zo naar de wallen te gaan. Niemand kent me daar, dus het maakt niet uit hoe ik erbij loop. Ik loop naar hem toe en houd mijn haar opzij zodat hij hem kan omdoen. Op deze manier weet iedereen dat ik van hem ben. Dat ze zien dat ik zijn slet en sub ben. Dat idee geeft me een kriebel in mijn buik. 

In de auto zijn we beide stil en ik kijk naar de auto’s die langsrijden. 
‘Spreid je benen en trek je rokje op en string uit. Geen maar.’ Hij is me voor, natuurlijk wilde ik beginnen met ‘ja maar…’. Een voorspelbare reactie en hij kent me goed. Fuck, wat nu? Mensen gaan me zo zien. Durf ik dat wel? Wil ik dit? Hij geeft me geen keus en herhaalt zijn commando. Zijdelings kijk ik hem aan, maar doe dan toch wat hij vraagt. Hij heeft het laatste woord, altijd. Eerlijk is eerlijk, ik weet zeker dat als hij voelt, ik nat ben. Ook niet leuke dingen winden me op. Sowieso bekeken worden, maar dit is anders dan in een club. Dit zijn allemaal vanilla mensen die raar over me kunnen denken. Ik word uit mijn gedachten getrokken door getoeter van een vrachtwagen en ik zie dat de chauffeur lachend zijn duim op steekt. Mijn wangen worden warm en ik wil mijn benen weer sluiten. Voordat ik het weet ligt zijn hand op mijn benen en het enige wat hij zegt is: ‘Hou ze gespreid.’ Met een boze blik kijk ik hem aan, maar ik doe wat me is opgedragen. Ik zie dat we meerdere vrachtwagens naderen en ik weet wat er gaat komen. Dit doet hij met opzet, hij weet dat er reacties komen. ‘Je mag niet wegkijken, ik wil dat je ze aankijkt. Dat ze kunnen zien wat voor slet ik naast me heb zitten. Elke keer dat je wegkijkt, is een strafpunt erbij.’ Fuck…hij met zijn fucking strafpunten en kut cane. Langzaam rijdt hij langs de vrachtwagens en zoals ik verwacht, toeteren ze allemaal. Ik schaam me en ik voel me ongemakkelijk. 
‘Laat me mijn hoofd draaien en onherkenbaar zijn.’ 
‘Nee,’ zegt hij onverbiddelijk. Als we eindelijk langs de vrachtwagens zijn gereden zegt hij dat ik mijn rokje weer naar beneden mag doen en mijn benen mag sluiten. Opgelucht haal ik adem. 
Hij parkeert de auto in een parkeergarage en we lopen hand in hand naar buiten. Eerst lopen we langs de doorgaande weg, maar later worden de straatjes smaller. En de gebouwen gaan er armoediger uitzien. Een groepje meiden loopt langs en ze kijken me aan waarna ze gaan giechelen. Ik weet dat ze mijn collar hebben gezien. Of misschien is het mijn outfit, want een kort zwart leren rokje, kort wit topje met kant, hakken en een collar…tsja dat trekt aandacht. Op de wallen lopen veel mannen rond, in groepjes of in tweetallen. Ondanks dat we hand in hand lopen, kleden ze me uit met hun ogen. Ook hen zie ik staren naar mijn collar. Bij een steegje blijft hij staan en drukt me tegen de muur met zijn lichaam. 
‘Je ziet er uit als een heerlijke slet. Zie je de mannen naar je kijken?’ 
‘Ja…ze staren naar mijn collar.’ 
Voordat ik het weet laat hij zijn hand tegen mijn wang komen, verschrikt kijk ik hem aan. Heeft hij me nu werkelijk op straat geslagen? De enige reactie die ik krijg is een omhoog getrokken wenkbrauw. Al gauw besef ik mijn fout en ik corrigeer mezelf als hij me blijft aanstaren. 
‘Correctie: ja Meneer, ik zie ze staren.’ 
‘Dat is beter. Het is niet alleen de collar en dat weet je. Je bent mijn slet.’ Om ‘mijn’ te benadrukken pakt hij de ring van de collar vast en trekt me naar zich toe. ‘Van wie ben je?’ 
‘Jou…jou Meneer.’ Zijn andere hand laat hij over mijn lichaam naar beneden glijden totdat hij bij de onderkant van mijn rokje is. Met zijn vingers raakt hij zachtjes mijn huid aan en langzaam gaat hij omhoog. Er gaat een rilling door me heen als hij met zijn vingers mijn clit aanraakt. Hij wrijft er meerdere keren eroverheen en ik weet dat hij voelt hoe nat ik ben. Ik kreun zachtjes als hij voor de zoveelste keer over mijn clit komt met zijn vingers. 
‘Deze kan wel uit, een echte slet heeft geen slipje aan. Trek maar uit.’ Hij trekt zijn hand terug en zet een stap naar achteren. Zonder een woord te zeggen trek ik mijn string uit en duw hem snel in zijn handen. Als ik opzij kijk zie ik dat er twee mannen staan te kijken. Hoe lang zouden die daar al staan? 
‘Fuck…er staan twee mannen te kijken naar ons,’ fluister ik zachtjes. Ik voel mijn wangen warm worden. 
‘Laat ze kijken.’ Hij pakt mijn gezicht vast en draait het naar de mannen. Zijn andere hand verdwijnt weer onder mijn rokje en ik wil hem wegduwen. 
‘Waag het niet om me weg te duwen, anders volgt er straf. Handen tegen de muur en spreid je benen. Nu.’ Om zijn woorden wat meer kracht te geven pakt hij mijn gezicht steviger vast. ‘Kijk ze aan. Laat ze zien wat voor een slet je bent.’ Ik weet dat ik het niet kan winnen en als ik heel eerlijk ben, vind ik het ook geil, bekeken worden door twee vreemde mannen. Zijn vingers draaien rondjes rond mijn clit en een zachte kreun ontsnapt uit mijn mond. 
‘Je vindt het lekker hé?’ Hoor ik hem direct vragen. Hij weet dat ik mezelf inhoud en hij staat het niet toe. Mijn gezicht wordt losgelaten en ik wil mijn hoofd draaien, maar voordat ik dat kan doen heeft hij me opnieuw een tik tegen mijn wang gegeven. ‘Zeg tegen de mannen dat je het lekker vindt, dat je mijn hoertje bent en dat je voor 50 euro een pijpbeurt geeft.’ Fuck…meent hij dit serieus? Ik heb nog nooit eerder seks voor geld gehad, maar hij weet dat het op mijn fuck it lijst staat. Hij gaat met twee vingers bij me naar binnen waarna hij ze snel in en uit beweegt. Ik kreun opnieuw. ‘Ik laat je gezicht los, maar je blijft ze aankijken. Je weet wat je moet zeggen tegen ze.’ Hij praat op een harde toon waarvan ik weet dat de mannen het kunnen verstaan. 
‘Maar…’ De woorden zijn mijn mond amper verlaten of hij valt me in de rede. 
‘Geen maar…gewoon doen wat ik je opdraag.’ Hij trekt mijn shirtje naar beneden en laat zijn vingers in de cup van mijn BH glijden. ‘Zeg het,’ commandeert hij terwijl hij hard in mijn tepel knijpt.
‘Ah fuck…’ Zijn vingers hebben mijn clit weer gevonden en hij weet precies hoe hij me zo geil mogelijk krijgt. De juiste druk uitoefenen, de bewegingen en de dingen die hij tegen me zegt. Ik weet dat het eindigt met mij op mijn knieën voor twee vreemde mannen. Mijn ogen zijn nog op de mannen gericht en ze kijken me afwachtend aan. ‘Ik ben zijn hoertje,’ zeg ik zachtjes. Te zacht naar zijn zin. 
‘Dit hebben ze niet gehoord, harder.’ Laat hij me serieus nog een keer die woorden herhalen? Eikel. 
Op een luidere toon zeg ik: ‘Ik ben zijn hoertje.’
‘En?’ vraagt hij. 
‘Voor 50 euro krijgen jullie een pijpbeurt, interesse?’ Ironisch, hij zou me de wallen laten zien en ik eindig zelf als hoer in een steegje waar ik twee vreemde mannen pijp voor zo’n laag bedrag. 
Op de gezichten van de mannen verschijnt een grote grijns en ze komen dichter naar ons toegelopen. 
‘Natuurlijk willen we dat.’ Ze pakken hun portemonnee uit hun zak en staan beide klaar met een briefje van vijftig euro in hun hand en bieden het hem aan. Hij pakt het geld uit hun handen en doet een stap achteruit. 
‘Het hoertje is helemaal voor jullie.’ Met zijn rug leunt hij tegen de andere muur aan en kijkt me aan. ‘Op je knieën slet.’ 
Mijn opwinding neemt het over van mijn schaamte en ik laat me zakken. De mannen hebben ondertussen hun broek een stukje laten zakken en twee vreemde lullen hangen voor mijn gezicht. Ik kijk omhoog en kijk beide mannen even aan waarna de eerste man bezit neemt van mijn mond. Ik ga met mijn hand naar de andere lul toe en begin hem af te trekken. Ondertussen wordt mijn mond geneukt door de andere man. Hij is niet voorzichtig en duwt hem zover als hij kan naar binnen. Gelukkig voor mij is hij niet zo groot en kan ik hem helemaal hebben. Na een tijdje wisselen ze af en er hangen kwijlsliert aan mijn lippen. Een van de mannen smeert het uit over mijn gezicht. Fuck…ik moet zo meteen nog wel over straat. Ik wil protesteren, maar voordat ik iets kan zeggen duwt hij zijn stijve lul in mijn mond. Hij pakt mijn hoofd vast en begint genadeloos mijn mond te neuken. Als ik mezelf wil lostrekken duwt hij me naar achteren zodat ik tegen de muur kom te zitten met mijn hoofd. Even laat hij me los zodat ik adem kan halen en voordat ik het weet gaat hij verder. De andere man brengt mijn hand naar zijn lul en ik probeer hem zo goed en kwaad als het kan af te trekken.
‘O fuck, deze slet is ervoor gemaakt om gebruikt te worden. Haar mond is geweldig.’ Met die woorden spuit hij zijn warme zaad op mijn tong en smeert zijn lul af aan mijn wangen. Ik open mijn mond zodat de mannen het witte goedje kunnen zien en ik kijk mijn Dom aan. 
‘Je mag slikken.’ Ik sluit mijn mond en slik het snel door. Het proeft bitter, maar jammer genoeg heb ik hier geen drinken bij de hand. Al had ik dat wel, dan nog had ik het waarschijnlijk niet mogen drinken en had ik de smaak in mijn mond moeten houden. 
‘Mijn beurt,’ zegt de lange man met bruin kort haar. De eerste man maakt plaats voor hem en gaat naast mijn Dom staan. Snel open ik mijn mond en meteen duwt hij zijn stijve pik in mijn mond tot hij de achterkant van mijn keel raakt. Hij forceert zich in mijn keel en ik kokhals twee keer terwijl hij me blijft vasthouden. De tranen lopen over mijn wangen en van binnen voelt het alsof mijn eten eruit komt. Met mijn handen duw ik tegen zijn benen om mezelf los te trekken. Opgelucht haal ik adem als hij me loslaat. Net zoals ik verwacht had, pakt hij binnen een paar tellen opnieuw mijn hoofd vast en herhaalt het meerdere keren. Ik zit onder het slijm en de tranen lopen over mijn wangen. Fuck, deze man weet me wel te gebruiken. Ik voel me goedkoop en gebruikt terwijl ik het diep van binnen geil vind. Toch hoop ik dat het niet lang meer duurt voordat hij klaarkomt. Om mezelf even op adem te laten komen zuig ik aan zijn eikel en draai er met mijn tong rond.
‘Dit hoertje is goed, zij is die 50 euro wel waard.’ Weer forceert hij zijn lul in mijn keel en ik probeer rustig te blijven. Dan begint hij met ruwe stoten te bewegen. Net voordat hij klaarkomt haalt hij hem uit mijn mond en begint zich af te trekken boven mijn gezicht. Ik sluit mijn ogen, want dit wil ik er niet in hebben zonder kraan in de buurt. Mijn ervaring is dat het prikt en dat je een heel rood oog krijgt totdat je het hebt uitgespoeld.  De warme stralen zaad vallen op mijn voorhoofd, over mijn ogen op mijn wang. 
‘Blijf zo zitten, dit wil ik vastleggen.’ Hoor ik mijn Dom zeggen. Ondertussen praten de mannen over me alsof ik er niet bij ben. 
‘Kan ik dit hoertje vaker gebruiken?’ vraagt één van de mannen. 
‘Wie weet, ik geef mijn telefoonnummer wel. App maar als je een keer wil en we kijken of we wat kunnen regelen.’.
Wat de fuck? Wat doet hij? Ik durf mijn mond niet open te trekken, maar het liefste wil ik protesteren. Hij noemt zijn nummer op en even later vertrekken de mannen zonder een woord tegen mij te zeggen. Op deze manier is de vernedering nog wat erger, want ik zit nog steeds tegen de muur met zaad op mijn gezicht. 
‘Heb jij een zakdoek?’ vraag ik hem. 
‘Nee, wrijf het maar naar je mond toe en de rest maak je maar schoon als we thuis zijn.’ Met mijn vinger begin ik het zaad naar mijn mond te wrijven. 
‘Is het weg zo?’ 
‘Grotendeels wel. Ik help je wel even.’ Met zijn vingers smeert hij het overgebleven zaad uit over heel mijn gezicht. Eikel. Ik moet zo over straat lopen. Als ik geluk heb, valt het niet op, want het is al schemerig geworden. Dan steekt hij zijn hand naar me uit. ‘Kom we gaan naar huis. We gaan wel een andere keer terug en dan zal ik je de rest laten zien. Dan hoef je zelf niet het hoertje te spelen.’ Ik neem zijn hand aan en veeg met mijn handen over mijn kleren. Eigenlijk ben ik benieuwd hoe ik eruit zie, ik pak mijn mobiel en kijk in de selfie cam. Wauw…ik zie er gebruikt uit. Mijn make-up is helemaal uitgelopen over mijn hele gezicht. 
‘Laten we naar huis gaan, ik zie er niet uit.’ 
‘Lijkt me een goed plan.’ 
Hij pakt opnieuw mijn hand vast waarna we het steegje uitlopen en ons tussen de andere mensen voegen. Voor mijn gevoel kijkt iedereen me aan, maar dat verbeeld ik me vast. Toch loop ik met een gevoel van schaamte over straat. Ik ben dan ook blij als we bij de auto komen. 
‘Het was geil.’ Is het enige wat ik zeg als ik in de auto plaatsneem.
‘Dat was het zeker.’ Hij start de auto en rijdt weg. 

Lees hier de andere ‘my fantasies’.

NBR plaza
Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?