Home » Een vluggertje met de barman

Een vluggertje met de barman

Een vluggertje met de barman

Al de hele avond kijkt de barman me speels aan, met die mooie donkere ogen van hem. Steeds als er een nieuw rondje gehaald moet worden, schiet ik als eerste naar de bar toe, nog voordat Max me kan tegenhouden. 
Hij is met zijn vrienden aan het kletsen en ik voel me vanavond het vijfde wiel aan de wagen. Ik ga nog maar een nieuw wijntje halen en ik baan me een weg door de mensenmassa om bij de bar te komen.
‘Hey, meisje met je mooie korte jurkje. Ik heb pauze, ga je mee?’ Suggestief beweegt hij zijn wenkbrauwen. 
Even twijfel ik, ach fuck it, Max merkt het niet, hij heeft het te druk met zijn vrienden. 
‘Is goed, waar gaan we heen?’ Hij komt van achter de bar en loopt naar de achterkant van het café. Oh shit, ik moet bijna langs Max lopen om daar te komen. Ik haal diep adem en loop dan achter hem aan.
‘Lisa, wat ga je doen?’ Max pakt mijn arm vast. Fuck, fuck, fuck, wat moet ik doen? Ik bijt op mijn lip terwijl mijn hartslag omhoogschiet. Dan zie ik de barman naar de toiletten wijzen. 
‘Ik ga even naar de wc, ben zo terug,’ zeg ik snel. Ik durf Max niet aan te kijken als ik deze leugen tegen hem vertel.
‘Oké.’ Hij geeft me een kus en laat me dan los. 
Snel loop ik achter de barman aan, die al bijna bij de achterkant van het café is. Als ik bij de achterdeur kom, houdt hij hem voor me open. Ik kijk om me heen, we zijn op een kleine binnenplaats uitgekomen, vol met kratten drank en frisdrank. Als de deur gesloten is, zet hij me klem tegen de muur. Hij plaatst beide handen naast mijn hoofd.
‘Ben jij zo’n stout meisje? Met mij meegaan terwijl je vriend in het café is?’ Met zijn lippen gaat hij
zachtjes langs mijn nek. Er verschijnt kippenvel op mijn armen van deze aanraking. Zijn warme adem gaat over mijn huid en soms zuigt hij er zachtjes aan. 
‘Ja, schijnbaar. Wat ga jij daaraan doen?’ Waar haal ik dit lef vandaan? Zo een toon aanslaan tegen een vreemde is eigenlijk niets voor mij. Bij de juiste man, ben ik juist heel gehoorzaam en de barman is wel iemand die natuurlijk overwicht heeft. Mijn gedachten dwalen af en ik zie mezelf geknield in lingerie aan zijn voeten zitten, terwijl hij gekleed is in een zwart pak met een donkerrode stropdas. Het machtsverschil tussen ons is zo nog duidelijker te zien.
Ik word direct weer in het moment getrokken als hij me in mijn nek bijt. ‘Ah! Dat doet pijn.’ Hij gaat weer rechtop staan en pakt mijn kin vast. Hij dwingt me om hem aan te kijken.
‘Daag je me nu uit?’ Zijn stem is streng en commanderend en een rilling trekt door mijn lichaam heen. Hij heeft een zware stem en de toon die hij aanslaat, is precies wat ik zo geil vind bij een man.
‘Ik zou niet durven,’ zeg ik, waarna ik onschuldig naar hem lach en als reactie op mijn woorden knijpt hij zijn ogen samen.
‘Loop naar die kratten toe.’ Hij wijst naar de kratten in een hoek. ‘Trek je jurkje omhoog en buig je erover heen met je benen gespreid.’
Ik slik. Fuck. Meent hij dit? Mijn ademhaling versnelt en ik voel de opwinding door mijn lichaam gaan. Ach waarom niet, ik ben hem tenslotte niet voor een praatje over het weer gevolgd. Ik duw me van de muur af zodat hij achteruit moet stappen. Wiebelend op mijn hoge hakken loop ik naar de kratten toe. Als ik er ben, ga ik er met mijn buik op liggen en trek langzaam mijn jurkje omhoog. Om hem nog wat extra uit te dagen wiebel ik wat met mijn kont. Gelukkig heb ik mijn zwarte kanten string aangetrokken en niet een lelijke oma onderbroek. Ik hoor zijn voetstappen dichter bij komen, totdat zijn handen over mijn lichaam glijden. Er trekt een rilling van opwinding door me heen. Hij pakt mijn haar vast en trekt eraan zodat mijn hoofd omhoog wordt getrokken.  
‘Een vriend hebben, toch hier met mij staan en me uitdagen. Ik ga je tien keer slaan en dan neuk ik je. Hard. Ondeugende meisjes verdienen straf.’ Zijn stem klinkt ruw en streng. 
Ik slik, waar ben ik aan begonnen? In mijn fantasie lijkt seks met een vreemde bij het uitgaan minder eng dan dat het werkelijk is. 
‘Geef antwoord, ik moet weten of je dit wil.’ 
‘Ja…ja ik wil dat je me tien keer slaat,’ zeg ik zachtjes. 
‘Je telt mee tot tien. Als je het vergeet beginnen we weer opnieuw. Net zolang totdat je het goed hebt, als je wil dat ik stop zeg je ‘barman’ en dan stopt alles. We gaan naar binnen en doen alsof dit nooit gebeurd is. Duidelijk?’ 
‘Duidelijk.’ Ik probeer mijn hoofd te bewegen, maar hij houdt me stevig vast. Dan laat hij mijn haren los en gaat met zijn hand over mijn billen. Max heeft me nog nooit geslagen. Voor hem is rustige seks voldoende en heeft geen behoefte aan zulke dingen. Ik daarentegen vind zulke dingen geil. Soms denk ik aan de tijd met mijn ex terug. Hij was een eikel, maar we hadden een spannend en kinky seksleven. Op dit moment was ik niet tevreden hoe het in de slaapkamer ging tussen Max en mij. Maar ik had het al vaker aangekaart en elke keer hield hij de boot af. Het ontevredene gevoel gaat steeds meer knagen aan me. Vast de reden waarom ik nu voorovergebogen over kratten drank sta, met mijn jurkje omhoog en geslagen en geneukt ga worden door een wildvreemde. Ik weet zijn naam niet eens, in mijn hoofd is hij gewoon ‘barman’.  
Zijn hand streelt nog steeds mijn billen waarna hij zijn hand op tilt en direct hard laat neerkomen op mijn linker bil. 
‘Aah één,’ roep ik snel. 
Hij heeft harder geslagen dan ik had verwacht. Kent hij het woord opbouwen niet? Direct volgt de tweede tik op mijn rechterbil. 
‘Twee,’ Deze is even hard als de eerste. 
De derde, vierde en vijfde tik volgen snel op elkaar. Ik voel hoe mijn billen gloeien. Hij is niet voorzichtig met me. 
‘Gaat het nog?’ 
‘Jawel.’ Eigenlijk wil ik dat hij stopt met slaan en me keihard neemt. Mezelf laten slaan door een vreemde heeft me geil gemaakt. Ik weet dat ik nog heel even geduld moet hebben en dat hij dit bijna gaat doen.
‘Oké, dan kan ik vast wel wat harder slaan.’ Direct laat hij zijn hand twee keer hard neerkomen op
mijn billen. 
‘Nog drie te gaan. Ben je er klaar voor? Ik zal je laten voelen wat er gebeurt met meisjes die uitdagen.’ Zonder op mijn antwoord te wachten geeft hij een harde tik. 
‘Aa..aacht!’ roep ik uit. Fuck dat deed meer zeer dan ik had verwacht. Hij heeft duidelijk geen medelijden met me. De negende en tiende klap zijn nog harder. Ik bijt op mijn lip, maar het getintel in mijn billen voelt ook goed aan. De grens tussen pijn en genot is maar dun en ik hou ervan om daar mee te spelen. Hij trekt me overeind aan mijn haren. 
‘Goed volgehouden. Ik had het niet verwacht.’ 
Ik draai mijn hoofd naar de zijkant om hem aan te kijken en zie een grote grijns op zijn gezicht. Hij heeft hier duidelijk van genoten. Zijn compliment geeft me een bepaald gevoel, ik wil hem trots maken, ik wil zijn goedkeuring. Ik vraag me af waarom ik dit per se van een vreemde wil hebben. 
‘Je sloeg me expres zo hard in de hoop dat ik het zou opgeven?’ zeg ik verontwaardigd en trek een wenkbrauw op. 
‘Ik wilde kijken hoeveel je aankon.’ Hij kijkt op zijn horloge. ‘Blijf zo liggen en houd je benen gespreid. Mijn pauze is bijna voorbij, dus het wordt een vluggertje. Wil je dit nog steeds?’ 
‘Ja…je hebt me nat gemaakt,’ zeg ik zonder schaamte tegen hem.
Hij laat mijn haren los en ik hoor hoe hij de sluiting van zijn riem losmaakt. Even later voel ik zijn zijn stijve lul tegen me aan duwen. Hij laat mijn string over mijn benen naar beneden glijden en zijn vingers gaan naar mijn kutje, waar hij ze langzaam meerdere keren over mijn clit laat gaan. Dan duwt hij soepel twee vingers naar binnen en begint ze in en uit te stoten. 
‘Jij bent echt een geil sletje, zo nat’. Hij trekt zijn broek een stukje op en pakt een condoom uit zijn zak en doet hem. Hij zet zijn harde lul tegen mijn ingang en duwt zich langzaam naar binnen. 
‘Speel met jezelf.’ 
Ik breng mijn hand tussen mijn benen en ik laat mijn vinger over mijn clit gaan. Zijn grote handen pakken mijn heupen stevig vast als hij begint te stoten. Op een snel tempo begint hij te bewegen en ik beweeg mijn eigen vingers ook sneller. Het gaat wel een beetje lastig omdat ik vast zit tussen het krat en mijn eigen lichaam. Toch vind ik een ritme wat voor mij goed aanvoelt. Met een harde pets komt zijn hand neer op mijn bil.
‘Ah…fuck. Harder,’ kreun ik. Hij luistert naar me en ik voel heel langzaam het gevoel opbouwen in mijn lichaam. Weer slaat hij een aantal keren op mijn billen en het maakt me alleen maar geiler. Zijn ademhaling versnelt en ik weet dat hij er bijna is als hij zijn vingers dieper in mijn heupen zet. 
‘Sneller…ik ben er bijna,’ zeg ik tegen hem en ik probeer het tempo nog een beetje op te voeren. Het is maar goed dat er binnen harde muziek opstaat en niemand ons kan horen. Ons gekreun moet luid en duidelijk te horen zijn voor mensen. 
‘Fuck ja…ik ben er bijna,’ hoor ik hem zeggen. 
‘Ik ook.’ Na nog een paar stoten van hem, ben ik bij het randje. Hij geeft me nog één tik op mijn billen en ik word over de rand geduwd. Zijn handen knijpen nog harder in mijn heupen en met een langgerekte kreun komt hij diep in me klaar. Jammer van het condoom, denkt de slet in mij. Langzaam trekt hij zich uit me en stapt bij me vandaan. Rustig kom ik omhoog en trek mijn string weer aan en ik zie hem zijn broek weer dichtmaken. 
‘Klaar? Mijn pauze is voorbij en ik moet terug,’ zegt hij. 
‘Ja, ik ga zo nog even naar de wc om mijn make-up goed te doen.’
We lopen naar de deur toe en voordat hij de deur opentrekt stopt hij en geeft me een kus op mijn lippen en zegt: ‘Ik ben David, je weet me te vinden als je een spannend avontuurtje wil.’ 
Voordat ik kan reageren trekt hij de deur open en stapt naar binnen en ik volg hem. Hij kijkt nog een keer achterom en loopt dan richting de bar. Ik loop de andere kant op naar het toilet. 
Wauw…gewoon wauw. Wat heb ik nu net gedaan? Ik kan het bijna niet geloven, dat ik mezelf heb laten slaan en neuken door een vreemde terwijl mijn vriend in het café is. Ik ga naar de wc en als ik mijn handen was kijk ik mezelf in de spiegel aan. Mijn ogen stralen en ik zie er blij uit, dit vluggertje met de barman heeft me goed gedaan. Ik droog mijn handen af en loop weer het café in en ga Max zoeken. Hij staat nog op precies dezelfde plek als waar ik hem achterliet. Ik ga naast hem staan, hij slaat zijn arm om me heen en drukt een kus op mijn haren. Max is lief, maar David is fout en spannend. 


Lees hier de andere my fantasies!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?