Home » Ervaring: buitenseks met toeschouwers

Ervaring: buitenseks met toeschouwers

Ervaring eerste keer naar de oeverlanden

Disclaimer: R leent me uit aan Chandon met een opdracht en Chandon en ik voeren de opdracht uit. Beide mannen beslissen wat er gaat gebeuren, maar heel de avond is met consent gebeurd. Het hoort bij het spel dat we spelen met ons drieën. 

De Oeverlanden is een officieel cruising gebied aan de rand van Amsterdam en er zijn voornamelijk mannen te vinden. Je bent daar vrijwel nooit alleen, dus je weet als je daar heen gaat, er toeschouwers zullen zijn. Chandon en ik krijgen er beide een kick van om bekeken te worden. Al wist ik nog niet dat het op deze manier heel anders aanvoelt dan op een feest. Eigenlijk is seks hebben in de Oeverlanden heel fout en goedkoop, maar ook een hele hoop fun, want je weet bijna zeker dat je met een leuk verhaal terugkomt. 

Mijn grootste kick ooit

Mijn kennismaking met deze plaats gaf mij misschien de grootste kick ooit, omdat het om meerdere redenen gevaarlijk was. Chandon en ik gingen hier op onze derde date naar toe. Kan het onveiliger dan met een relatief onbekende naar een donker stuk bos gaan waar allemaal enge mannen rondlopen? Bijna niet hé. Nu is de kanttekening wel, ik werd uitgeleend aan hem en ik wist dat hij in theorie oké is. Ondanks dat, is hij nog steeds onbekend voor me, en alleen dat al gaf al een kick. Maar naar een plaats gaan waar het donker is en niet 100% veilig, ja dat doet het hem wel. Om een kick te krijgen, moet er een stukje onveiligheid bij zitten. Nu moet ik eerlijk zeggen dat niet al mijn kicks zo ‘onveilig’ zijn als deze.  

Aangekomen bij de Oeverlanden

Eenmaal op de parkeerplaats aangekomen, durf ik niet uit te stappen en zit tijd te rekken om maar niet uit de auto te hoeven. Er lopen enge mannen rond op de parkeerplaats. Het blijkt toch wel erg donker te zijn in het cruising gebied. Al waren er in Chandon zijn beleving lantarenpalen…maar hoe hij daar aan komt, is me nog steeds een raadsel. Er is er geen één namelijk. 
Uiteindelijk beslist Chandon dat we gewoon een rondje gaan lopen en wel kijken wat er gebeurt. Al is dat eigenlijk niet helemaal waar, want R heeft een opdracht meegegeven aan Chandon. Hij vertelt hem als we uit de auto zijn. Mijn instructie was ondergaan en luisteren, dus die avond heb ik weinig te willen.. R. zijn opdracht is dat ik me door één vreemde moest laten neuken. Ja, ik deed wel eens dingen met vreemden, maar we waren niet verder gegaan dan een vreemde pijpen. Aan de ene kant vind ik R. stom met zijn fucking kut opdracht en aan de andere kant kan ik er ook om lachen omdat het eigenlijk zo bizar is. Ik had alleen niet verwacht dat mijn gehoorzaamheid zo ver zou gaan, dat ik ook deze opdracht wil voltooien.

We gaan een rondje lopen 

Oké, ik weet de opdracht en we zijn bij een hekje aangekomen waar je het cruising gebied in kan. Even twijfel ik, maar door de bui waar ik in zit kan ik mijn bezwaren snel los laten en wil toch de kick. Er gaat een knop in mijn hoofd om, ik ga gewoon kijken hoe het loopt. We kunnen altijd nog weggaan als het niets is, had Chandon in de auto gezegd. Als we binnen zijn lijkt het nog donkerder te zijn geworden. We lopen op een pad door de bosjes en al gauw merk ik dat we worden gevolgd. 
Ik had ervoor gekozen om een kort rokje te dragen zonder slipje, ook al was het februari. Op deze manier was ik makkelijker toegankelijk en dat leek me wel praktisch. Chandon weet dit en tilt mijn rokje op terwijl er mannen staan toe te kijken. 
‘Dit doe je gewoon met opzet,’ fluister ik. En ja, natuurlijk doet hij dit. 
We lopen verder het bos in en bij een boom laat Chandon me op mijn hurken zitten en zegt dat ik hem moet pijpen. Bij het hek had ik al besloten dat ik dit wilde en me er gewoon aan ga overgeven, ik wil de kick hebben. Dus ik doe wat hij me heeft opgedragen. De mannen probeer ik buiten te sluiten en me gewoon te focussen op Chandon. Na een tijdje zegt hij dat ik tegen de boom moet gaan staan en hij komt achter me staan en begint me te neuken. Nu voel ik me pas een slet en goedkoop, want ik weet dat er mannen staan toe te kijken. Ik kijk naar de zijkant en een man is heel dichtbij komen staan. Chandon vraagt: ‘wil je ook?’. Mijn gedachten schieten alle kanten op, meent hij dit nu fucking serieus? Eh ja natuurlijk, want dit is de opdracht van R. 

De onbekende man die met zijn ziel onder zijn arm wegloopt

Ik vraag Chandon om een condoom en hij probeert hem bij de man om te doen. Eh, waarom doet de man dit niet zelf? Als ik het zie schiet ik in de lach en Chandon duwt het condoom in mijn hand en zegt: ‘Waarom doe ik dit en doe jij dit niet?’. 
Ik zit ook te prutsen van de zenuwen en duw uiteindelijk het condoom in de man zijn hand zodat hij hem zelf om kan doen. Nog steeds heeft hij geen woord gezegd tegen ons. Als het condoom om is, zegt Chandon dat ik hem moet pijpen. Ik kijk hem nog één keer aan of hij serieus is, maar dat is hij. Ik zet mijn gedachten uit en neem de lul van de man in mijn mond en begin hem te pijpen. Na een tijdje zegt Chandon tegen mij dat ik voorover tegen de boom moet staan. Hij zegt tegen de man dat hij me ook mag neuken. Oh fuck. De onbekende man zit te prutsen, maar het lukt hem niet. Dan voel ik een vinger tussen mijn benen, die niet eens in de buurt van mijn ingang komt. Echt hoe de fuck kan je dit niet vinden als volwassen man? Opeens is de hand weg, net zoals de man. Hij is zonder een woord te zeggen weggelopen. Al die tijd is er geen woord gewisseld, best bizar eigenlijk. Chandon en ik schieten in de lach doordat de man echt met zijn ziel onder zijn arm wegloopt. 
‘Oké, de opdracht is niet gelukt, niet mijn schuld. Jij mag dit tegen R. gaan vertellen,’ zeg ik tegen Chandon. 
‘Dat is goed, maar de avond is nog niet om,’ antwoordt hij. 
Oh oh, moet het serieus nog een keer opnieuw? Voordat ik verder kan nakijken laat hij me hem weer pijpen. Weer slaat en spuugt hij in mijn gezicht, best vernederd omdat ik weet dat er mannen staan toe te kijken. Al maakt het me juist ook geil, omdat ik hou van vernedering. 

De picknicktafel die in Chandon zijn beleving dichtbij is

Hij wil me nog een keer neuken, maar dan wel ergens waar het wat makkelijker gaat. 
‘Er is een picknicktafel in de buurt, we kunnen daar heen.’ zegt hij. 
We lopen weer terug naar het fietspad en lopen nog wat dieper de Oeverlanden in. Hij wijst in de verte en zegt: ‘Daar is de picknicktafel.’ 
Al pratend en lachend lopen we er naar toe. Het lijkt net alsof de tafel steeds wat opschuift, want het lijkt fucking ver weg. Al scheelt het wel, we worden niet meer gevolgd door mannen. Er lijkt maar geen einde aan het pad te komen. 
‘Jezus, zijn we er nog al niet? Jij zei dat het dichtbij was.’ Lachend geef ik hem een duw. Wat is er mis met zijn beleving van de Oeverlanden? Er waren geen lantaarnpalen en ook de picknicktafel is niet dichtbij. Uiteindelijk bereiken we de picknicktafel. Hij laat me er op plaats nemen en komt achter me op zijn knieën zitten. Niet echt comfortabel, aangezien de tafel van hout is. Toch maar weer pijpen dan en even later komt hij klaar in mijn mond. Ik laat het zien aan hem en slik het daarna door. 

Stieren…

Weer lachend en pratend lopen we langzaam terug naar de auto. Opeens blijft Chandon stilstaan en zegt: ‘Hey kijk, stieren. Leuk.’ 
Ik kijk naar de zijkant en zie twee mega stieren liggen. Wat de fuck doen die beesten hier? Ja, we waren over een wildrooster gegaan, maar ik had niet de link gelegd dat er hier beesten zouden rondlopen. 
‘Heel leuk,’ antwoord ik en ik ga direct wat harder lopen. Die beesten zijn enorm en hebben enge hoorns. 
Bij de auto aangekomen zeg ik dat ik naar de wc moet. We lopen naar de benzinepomp aan de overkant van de weg, maar die is net gesloten. Dan lopen we naar het hotel wat een stukje verder zit. Nonchalant lopen we langs de receptie alsof we gasten zijn en niemand spreekt ons aan. Het is natuurlijk heel normaal om in een kort rokje met blote benen te lopen in februari… 
Weer terug bij de auto gaan we wat eten en drinken. Natuurlijk moeten we ook nu weer veel lachen als we de gebeurtenissen van de avond nog eens langslopen. Alhoewel wij altijd veel moeten lachen. Dat maakt het ook zo leuk tussen ons. Zelfs op de derde date is die klik er al. 

Nog een rondje lopen

‘Zullen we nog een rondje lopen? Je bent nog steeds niet geneukt.’ 
‘Moet dat echt? Ik wil niet meer.’ Ik heb er niet echt iets tegen, maar dan moet ik weer over die drempel heen. 
‘Jij hebt vanavond niets te willen, weet je nog?’ 
‘Nouen,’ antwoord ik. 
‘Er is een stenen bankje daar bij die heuvel. We gaan gewoon even kijken en is het niets dan gaan we weer terug.’ 
Zuchtend stap ik uit de auto en we lopen weer het donker in. Bij het stenen bankje aangekomen zegt hij weer dat ik hem moet pijpen. Al heel snel staan er drie mannen te kijken. Ik zet mijn knop weer om en schakel mijn gevoelens en gedachten uit. Ondanks dat ik ook seks heb op feesten of in de Erotic Cinema, voelt dit anders aan. Dit voelt veel echter aan. 
Chandon laat me op mijn knieen zitten op het bankje en begint me te neuken. Twee mannen lopen weg en er blijft nog één iemand over. Hij begint een gesprek met Chandon. Uiteindelijk geeft hij hem een condoom en zegt tegen mij dat ik de onbekende man moet pijpen terwijl hij me neukt. Niet heel comfortabel op het smalle bankje. 
‘Kan je haar ook neuken?’ vraagt Chandon aan hem. 
‘Ik ben net klaargekomen…even geduld,’ antwoordt de man. 
Nadat Chandon is klaargekomen ga ik zitten en hij leegt het condoom in mijn mond. Wat moet die man wel niet denken? Er ontstaat een gesprek waar ik voor een keer aan deel neem. De man is aardig en chill in de omgang. Al hebben wij geen geduld en willen we niet nog even wachten. Chandon zegt dat we weg moeten en we staan op en lopen weer naar de auto. 
‘De opdracht is weer niet gelukt. Jij gaat dit hem echt vertellen, ik kan hier niets aan doen. We hebben het geprobeerd.’ 
‘Dat is zo. Is goed ik zal het tegen hem zeggen.’

Ik heb een hele grote high

Het is niet te beschrijven hoe een grote high ik heb. Zoals ik eerder schreef, dit is wel de grootste kick die ik ooit heb gehad. Nadat ik Chandon heb thuisgebracht, ga ik naar een vriendin toe. Daar aangekomen vertel ik haar lachend mijn belevenis van vanavond. Het is fijn om naar iemand toe te gaan waarmee ik na afloop mee kan praten. Het is ook een stukje verwerking van alles. Die nacht kan ik dan ook niet slapen, de high is te groot. Ik voel me geweldig. Die avond voelde ik me wel echt een slet en goedkoop. Wat moeten die mannen wel niet gedacht hebben? Toch geeft dat ook weer een kick. Het was ook zo slecht, dat het weer super leuk was. Dit is iets wat je niet snel doet, daarom is het juist leuk om mee te maken. Nog steeds denk ik er aan terug als een geweldige ervaring. 

Lees hier meer ervaringen van mij!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?