Home » Ervaring: Hij laat me bijna huilen

Ervaring: Hij laat me bijna huilen

ervaring hij laat me bijna huilen

Disclaimer: we spelen met CNC, dus alles is met consent. Hij hoeft niet te stoppen als ik nee zeg. Alleen bij rood moet hij stoppen of natuurlijk als hij zelf denkt dat het echt nodig is, maar dat spreekt voor zich. 

We hebben net seks gehad en liggen even op bed om bij te komen. Ineens staat hij op en loopt naar de gang waarna hij terugkomt met drie riemen in zijn handen. Een leren riem, één van canvas met gaatjes en één met ijzeren puntjes erop. 
‘Ik was ze bijna vergeten,’ zegt hij.  
‘Oeh ja, sla me ermee!’ Ik heb wel zin in een beetje pijn. Uit mezelf ga ik al op mijn buik liggen. Eerst gebruikt hij de leren riem, daarvan was de pijn goed te doen, maar niet per se de pijn die ik heel lekker vind. Als tweede riem pakt hij die van canvas. Die pijn was scherper, maar wel pijn waar ik heerlijk op kan wegdrijven, deze bevalt me wel. Alleen aangezien hij ook een sadistische kant in zich heeft, vindt hij de riem met ijzeren puntjes veel leuker. 
‘Je gaat me daarmee toch niet echt slaan?’ vraag ik aan hem als ik zie dat hij van riem wisselt. 
‘Jawel.’ Meteen slaat hij zachtjes met de riem op mijn billen. Als hij zo slaat is het goed te doen, maar ik weet dat het daarbij niet zal blijven. Hij slaat steeds wat harder en die kut riem doet echt veel pijn. De pijn straalt na en hij slaat sneller dan daarvoor, dus het is nog niet weggetrokken of de volgende slag komt eraan.
‘We doen er tien, jij telt,’ zegt hij.
Voordat ik iets kan zeggen heeft hij me voor de eerste keer op mijn billen geslagen. Met veel moeite mompel ik: ‘Eén.’ 
De volgende slagen zijn lastig op te vangen en steeds draai ik even weg en krijg ik het getal met moeite over mijn lippen. Ook de achterkant van mijn bovenbenen moet eraan geloven. En echt, mijn pijngrens is hoog, maar dit is echt kut pijn. Hiermee zou hij me kunnen laten huilen als ik zover voor hem zou willen gaan. 

Choked with a belt while fucked doggystyle

‘Ga op handen en knieën zitten,’ commandeert hij als hij de laatste slag heeft uitgedeeld.
Ik voel even aan mijn billen en ze gloeien helemaal, er zijn ook wat harde plekken te voelen. Daarna doe ik wat hij heeft gezegd. Hij komt achter me zitten en doet de riem om mijn nek.
‘Dit wilde je toch?’ En hij duwt zich met één stoot in me. Wat gemakkelijk gaat, want door het slaan ben ik nat geworden.
‘Ja.’ 
Hij trekt de riem aan en ik merk dat dit direct heel anders is, dan alleen zijn hand over mijn mond en neus. Het is veel heftiger en je krijgt direct minder lucht. Als ik aangeef dat ik wat licht in mijn hoofd begin te raken, haalt hij wat spanning van de riem. Ook voor hem is het even aanvoelen hoe lang en hoe strak hij riem kan aantrekken. 
Al snel krijg ik het ‘ik wil meer’ gevoel in mijn lichaam. Het is een apart gevoel, mijn lichaam wil ‘meer’, maar ik weet nooit precies wat ik dan wil. Soms helpt dwang, iets extremers of me uiteindelijk laten klaarkomen. Maar het is nog nooit zo intens geweest als deze keer. 

Hij maakt me gek 

‘Mijn lichaam…’ kreun ik. Het doet op een bepaalde manier pijn alsof ik het gevoel niet meer aan kan. Hij gaat gewoon door en wisselt ook nog eens van tempo, de eikel. 
Ik kreun en probeer wat van houding te wisselen, maar dat lukt niet goed. De riem zit tenslotte nog steeds om mijn nek. En hij trekt hem met tussenpozen aan. 
‘Stop…stop…ik kan niet meer.’ Weer luistert hij niet naar me en gaat gewoon verder. Het gevoel overweldigd me en ik weet niet zo goed waar ik het zoeken moet. Ik kreun en mompel van alles. 
Dan stopt hij even met bewegen en zeg ik juist dat hij verder moet gaan. Als hij me neukt doet het ‘pijn’, maar stoppen is net zo’n vervelend gevoel. Weer begint hij in me te stoten en even later zeg ik: ‘Nee…nee, stop.’ Hij gaat juist harder stoten als ik die woorden uitspreek. Weer komt er gekreun uit mijn mond. Ik snik een keer. 
Hij heeft het tempo alleen maar opgevoerd en probeert dieper, harder en sneller te stoten. 
‘Stop..nee…stop…’ jammer ik opnieuw. Het is te veel, te heftig en ik word gek. Naast dat het pijn doet, is het ook wel een lekker intens gevoel, maar het is gewoon te heftig. Ik snik en bijna ben ik aan het huilen omdat ik het niet meer aan kan. Gelukkig voor mij voel ik dat hij bijna klaarkomt. Zijn stoten worden ongecontroleerder, harder en uiteindelijk komt hij klaar. Andere kant is het ook jammer, want misschien wil ik juist wel een keer op deze manier gebroken worden. 

Hij haalt me uit mijn subspace 

‘Draai je om.’ En met veel pijn en moeite doe ik wat hij zegt. Mijn lichaam trilt en ik ben nog steeds een beetje van de wereld. Door breath play en geneukt worden door hem kom ik in subspace terecht. Wel een andere subspace dan die van impact play. 
Hij begint me te likken en beweegt zijn vingers in en uit me. Ik heb niet lang nodig voordat ik klaarkom. Langzaam begint mijn lichaam rustiger te worden en hij komt tegen me liggen. Ik moet even bijkomen voordat ik weer echt kan praten.
‘Je liet me bijna huilen,’ zeg ik tegen hem als ik weer wat helderder ben.
‘Ja dat merkte ik, je zat echt heel dicht tegen je grens aan.’ 
‘Jij vond het alleen maar leuk dat ik nee zei, je ging steeds harder stoten. Zo gemeen.’ En ik geef hem een zacht duwtje. 
‘Ja.’ Ik kijk hem aan en zie een grote glimlach op zijn gezicht. 
Hij knuffelt me en ik blijf lekker tegen hem aan liggen. Het was heftig en intens, maar ook een bijzondere ervaring en gevoel. 

Lees hier meer ervaringen van mij!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?