Home » Gebruikt in de Erotic Cinema

Gebruikt in de Erotic Cinema

Gebruikt in de Erotic cinema

Het was al een tijdje geleden dat R. en ik aan uitlenen hadden gedaan. Sowieso was het een tijdje geleden dat ik om een kick had gevraagd. Maar de drang naar een kick was weer aangewakkerd. We waren aan het praten over de Erotic Cinema en hij zei: “Benno gaat je neuken.” Het was geen vraag of ik het wilde, het was gewoon iets wat zou gebeuren, punt. Uiteindelijk mocht ik zelf kiezen hoeveel mannen ik wilde. Ik had wel weer eens zin in een trio dus gaf aan dat hij nog een andere man kon uitnodigen. 

Benno had een rood leren lingerie setje uitgekozen wat ik zou dragen en ik zou mijn zwarte pleasers met 14 cm hoge hak aantrekken. Uiteindelijk was de eindstand dat ik naakt rondliep op pleasers. Ik was super zenuwachtig, want ik kende beide mannen niet en ik was nog nooit in een Erotic Cinema geweest. Sowieso is een trio ook iets wat je niet wekelijks doet en ik zou het gaan doen met twee vreemden. Wel had ik er heel veel zin in. 

Eindelijk is het donderdag en hij zou me ophalen bij de parkeergarage omdat ik met mijn navigeerkunsten zou verdwalen. En ja, zelfs in 5 minuten presteer ik het om te verdwalen. Onderweg naar de Erotic Cinema kletsen we en hij probeert me wel op mijn gemak te stellen. Daarna ontmoet ik Chandon bij het omkleden. Eenmaal omgekleed nemen ze me mee naar de darkroom en zetten ze me aan het andreaskruis. De eerste vraag die ik stel: “Waarom zet je me aan het kruis vast als je me toch niet gaat slaan?”. Normaal sta ik daar aan met impact play, maar dat zou nu niet het geval zijn. De mannen zetten me toch vast aan het kruis en beginnen me te zoenen en aan te raken. Ik weet dat we ondertussen bekeken worden, maar ik ga mijn eigen wereld in. Maar het idee om bekeken te worden is geil. 

Even later maken ze me los en zetten me op mijn knieën. Ik open direct mijn mond en neem de lul van Benno in mijn mond. Even later word ik naar die van Chandon geleid. Pijpen, face fucken en deepthroaten, een van de leukste dingen om te doen. Nadat ik ze even gepijpt hebt, leggen ze me in de sling neer. Dat was iets nieuws, daar wilde ik eigenlijk altijd al een keer in liggen, maar nog nooit de kans voor gehad ergens. Je ligt wel echt heel open gespreid op deze manier. Benno gaat tussen mijn benen staan en begint me te likken terwijl Chandon me in mijn gezicht slaat en spuugt. Daarna gaat hij op een blok staan en begint mijn mond te gebruiken. Uiteindelijk stopt Benno en begint me te neuken. De mannen wisselen elke keer van positie en af en toe likken ze me ook tussendoor. Chandon vindt het leuk om in mijn gezicht te slaan en het is leuk dat er eindelijk iemand is die het doet, maar ook hard durft te doen, zonder dat het direct een iets hardere ‘aai’ is. Ook een hand om mijn keel is hem niet vreemd. 

Daarna helpen ze me uit de sling en gaan we terug naar de kleedkamer en laten ze me op het matras plaatsnemen. Benno neemt plaats tussen mijn benen en begint me te likken en Chandon komt bij mijn hoofd zitten. Op deze manier kan hij heel makkelijk diep in mijn mond komen. Al vrij snel voel ik de spanning in mijn lijf oplopen. Het luchtgebrek zorgt er altijd voor dat ik vrij makkelijk kan komen. Als ik er bijna ben, vraag ik of ik mag klaarkomen. Het zit er zo in om dat van tevoren te vragen dat ik het eigenlijk automatisch doe. Chandon begint af te tellen, maar omdat het niet gelijk mocht is het gevoel weer gezakt. Benno neukt me een tijdje en probeert het dan opnieuw. Dan lukt het me wel om klaar te komen. Na een tijdje komt Chandon voor de eerste keer klaar in mijn mond, maar hij kan gewoon direct verder. Het is ook leuk dat hij wat met vernedering doet. Gewoon met de dingen die hij tegen me zegt, maar ook door te spugen. Dat laatste ervaar ik altijd wel als vernederend terwijl een tik in mijn gezicht niet, dat vind ik alleen maar leuk. Eigenlijk vind ik spugen dus helemaal niet zo heel leuk, maar andere kant dus ook weer wel. Daarom ervaar ik dit ook juist als vernedering. Het moet, je moet het ondergaan, het laat je je positie voelen. 

R. had me de opdracht gegeven om twee mannen te pijpen bij een gloryhole. Dus de mannen nemen me weer mee terug de darkroom in. Ze laten me plaatsnemen in het hokje en vragen aan één van de mannen of hij wil. Even later steekt er iemand zijn lul door het gat heen. Ik neem hem in mijn mond en begin te pijpen. Na een tijdje begint hij de tekenen te vertonen dat hij gaat klaarkomen. De man komt klaar, alleen er komt geen zaad. Heel teleurgesteld zeg ik dit tegen Benno en Chandon. Benno vindt het genoeg en ze nemen me mee terug de kleedkamer in. 

In de kleedkamer drinken we even wat water, waarna ze me weer plaats laten nemen op het bed. Waar er weer één bij mijn hoofd komt zitten en de ander me neukt. Ze wisselen een aantal keren en we wisselen ook van positie. Zodat ze me doggy kunnen neuken terwijl ik er één pijp. We wisselen nog een keer van positie zodat ik weer op mijn rug lig en nu komt ook Benno klaar in mijn mond. Het gaat nu wel gevoelig worden allemaal. We hebben best al een hele tijd seks en op zich is mijn lichaam niet direct gewend aan uren seks. Volgens mij besteed ik normaal gesproken langer aan iemand pijpen dan aan penetratie. Al ligt dat denk ik wel een beetje aan mij omdat ik altijd ergens vermeld dat ik zo graag pijp enzo.

 Als ik aangeef dat het gevoelig begint te worden zegt Chandon dat ik ook nog een ander gaatje heb. Ik moet eens diep zuchten. Ik ontkom er  dus toch niet aan…jammer weer dit. Niet dat ik dat nu letterlijk had verwacht, want het gebeurt altijd. Ook nu zeg ik weer dat ik er niet van hou maar dat het altijd moet. Ik vertel het altijd dat ik het niet leuk vind en iedereen doet het altijd toch. Het boeit ze ook geen fuck 😂Maargoed uit het feit dat ze het doen terwijl ze weten dat ik het niet wil, daar haal ik zelf uiteindelijk ook weer wat uit. Je bent er puur voor hun genot, ze kunnen je gebruiken hoe ze willen, zonder per se rekening met jou te houden wat je leuk vindt. En sowieso dat het ‘moet’ op de date, de dwang vind ik ook leuk. Alhoewel, het moment zelf vind ik niet eens per se zo leuk. Ik denk dat het meer in het mentale deel zit.

Na een tijdje zegt Benno dat hij weg moet voor zijn werk en of ik wil blijven met Chandon. Hij zorgt ook weer dat ik bij mijn auto kom. Ik twijfel even, maar waarom ook niet? Het was leuk en ik geloofde wel dat het veilig was. Ze laten me eerst nog even de rest van de Erotic Cinema zien. De bioscoopzalen zijn best klein en bij het scherm ligt weer een matras. Als Benno weg is neemt Chandon me mee naar 1 van de bioscoopzalen en laat me voorover buigen op het matras. Weer neemt hij me anaal terwijl heel de zaal achterons vol staat met mannen die toekijken. Uiteindelijk laat hij me liggen op het bed waar hij me weer begint te neuken. Het wordt wel echt gevoelig dus vraag ik of ik hem niet mag pijpen, want mijn mond had nog nergens last van 😂. Hij komt op mijn gezicht liggen en houdt hem diep in mijn keel. Ondertussen begint hij mij ook weer te verwennen. Maar ik kan niet meer klaarkomen, ik ben denk ik te moe. Want ik begin ook wel echt moe te worden van alles. 

We gaan terug naar de kleedkamer om wat te eten en te drinken. Ik had chocoladekoekjes meegenomen voor de suiker dus eten we even wat. Hij raakt aan de praat met een leuk uitziende man. Aangezien ik nog maar 1 man had gepijpt bij de gloryhole stelt hij voor om hem te vragen. Ach nouja oke ik had mijn opdracht nog niet volbracht dus waarom niet. Hij vraagt het en hij wil wel. We gaan terug naar de darkroom waar ik weer plaatsneem. Hij heeft een grote ijzeren cockring om. Ik wissel af en toe af tussen Chandon en de man. Maar na een tijdje krijg ik echt last van mijn knie. Dat ik al hele middag op 14 cm hoge hakken rondloop doet mijn knie vast ook geen goed. Maar de vloer is super hard en ik kan ook niet goed zitten met die lange hakken want het hokje is smal. We gaan terug naar de kleedkamer en ik wil nog even douchen. Lijkt me wel zo fris na al de seks en de matrassen. Maar eerst komt Chandon nog een keer klaar in mijn mond. Hij bedacht zich namelijk dat ie nog wel even kon komen.  Schijnbaar kan je ook het hokje afsluiten zodat je privacy hebt of je doucht waarbij iedereen kan meekijken. Maar wat heeft privacy voor zin als net iedereen heeft toegekeken dat ik geneukt word door 2 mannen… Dus ik laat het gewoon open. 

Als ik gedoucht heb zoek ik het mini zweepje (een rubberen sliert) wat ik in mijn tas heb zitten, maar nog niet heb uitgetest. Ik had gevraagd of hij me er mee wilde slaan omdat ik merkte dat hij niet bang was om me pijn te doen. Het ding is eigenlijk vrij gemeen en doet ook wel echt pijn. Maar ja ik heb de pijn nodig dus het zet zich om naar iets wat draagbaar is. Het doet niet genoeg pijn om geluid ervan te maken. Het is wel een leuk dingetje voor snelle pijn. Daarna komt het ook nog over in je gezicht slaan. Hij slaat me ook nog een aantal keren hard in mijn gezicht. En toen bedacht hij zich dat hij NOG een keer kon klaarkomen…dus oke weer geslikt.  Uiteindelijk was het dan echt zo ver om helemaal aan te kleden en weg te gaan. 

Het was een hele geslaagde middag in de Erotic Cinema. Ik voelde me wel echt goed gebruikt en als gebruiksobject. Je weet ook dat de mannen je zo zien. De mannen die toekijken, zien je niet per se als een persoon. Ze zien je als iemand die ze willen neuken omdat ze seks willen. Het maakt ze niet uit met wie dat dan is. Zie je er leuk uit, leuk meegenomen en anders is het jammer. 
Benno en Chandon brachten elkaar mooi in evenwicht eigenlijk. Benno die voorzichtiger met me was en Chandon die dat niet was.

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?