Home » Geef me meer!

Geef me meer!

geef me meer

‘Laten we naar de Erotic Cinema in Amersfoort gaan,’ zei hij gisteren tegen me. We waren er al een keer eerder geweest en dat was wel bevallen. Dus ik vond het wel een goed idee. En hier lag ik dan, midden in de kamer, op een groot matras bij de kluisjes. 
Een harde kreun komt uit mijn mond als hij voor de zoveelste keer hard in me stoot. Hij raakt precies dat ene plekje van binnen waardoor ik ‘meer’ wil. Wat mijn ‘meer’ is, dat weet ik niet. Misschien iets heftigers? Meer willen voelen? Ik word er in ieder geval fucking nat van. Fuck…het voelt zo goed aan als hij zo in me stoot. 
‘Ik wil meer…’ kreun ik.
Hij legt zijn hand om mijn nek en vraagt aan me: ‘Wat wil je?’ Ondertussen neukt hij me hard verder.
Door zijn hand kan ik lastiger praten maar ik kan nog net tussen twee kreunen uitbrengen: ‘Meer. Gewoon meer.’ Ik druk mijn nagels in zijn rug. Hij maakt me compleet gek. ‘Weet je nog wat er de vorige keer gebeurde dat je om meer vroeg?’ Met zijn vlakke hand slaat hij twee keer in mijn gezicht, er blijft een aangename warme tinteling achter. ‘Wat wilde je toen slet? Ik kijk hem aan en dan spuugt hij in mijn gezicht. Automatisch knijp ik mijn ogen dicht en slik even. ‘Vertel het de mannen die staan te kijken hoe je wordt geneukt als een echt gebruikssletje.’ 
Oh fuck ja, we hebben gewoon publiek. Ik was helemaal in hem opgegaan en had me afgesloten voor mijn omgeving. Natuurlijk wist ik dat er mannen aanwezig waren, maar ik negeer ze en sluit me ervoor af. Als ik dat niet doe, leidt het me te veel af. Ik kijk even om me heen en zie vijf mannen bij het matras staan. Sommige staan alleen te kijken en anderen hebben hun lul vast. Meent hij dit nu serieus dat hij wil dat ik dit ga vertellen aan iedereen die hier staat te kijken? Het was al kut om erom te vragen vorige keer en ik had er direct spijt van nadat de woorden mijn mond hadden verlaten. Maar ik wilde toen ook per se mijn meer hebben. 
‘Weet ik niet,’ antwoord ik expres. Mijn standaard antwoord op vragen die ik eigenlijk niet wil beantwoorden. Natuurlijk weet ik precies waar hij op doelt. Opnieuw slaat hij twee keer in mijn gezicht en dan herhaalt hij de vraag. Ik weet dat hij een antwoord verwacht en niet opgeeft voordat ik het heb gezegd. 
‘Moet ik serieus die vraag beantwoorden? Jij weet wat ik je heb gevraagd toen.’
‘Ja, ik weet het. Maar de mannen die hier staan te kijken zijn vast ook wel benieuwd waar een slet zoals jij om vraagt als ze ‘meer’ wil. Dus ik herhaal de vraag voor de derde keer, waar vroeg je om?’ Hij is gestopt met bewegen en nu voelt het ongemakkelijk aan, alle ogen zijn op mij gericht. 
Ik kijk hem even aan, maar ik zie aan zijn ogen dat hij het meent. Met een diepe zucht antwoord ik zachtjes: ‘Ik vroeg of je me anaal wilde neuken terwijl ik daar helemaal niet van hou.’ Als mijn gezicht rood kon worden, dan was ik nu knalrood. 
‘Dit was niet te horen. Herhaal het maar even en dan wat harder zodat de mannen het kunnen verstaan.’ 
‘Jezus…meen je dit nu fucking serieus? Ik zei het toch,’ zeg ik verontwaardigd. 
Voordat ik het weet pakt hij mijn collar vast en trekt me een stukje omhoog en spuugt in mijn gezicht waarna hij het uitwrijft. 
‘Ik vroeg niet om een grote mond. Jij hebt je collar om en je weet wat dat betekent.’ 
Ik kijk hem boos aan. Op deze manier heb ik zin om hem te slaan. Hij met zijn kut vragen. 
Met een diepe zucht herhaal ik, harder dan de vorige keer: ‘Ik vroeg of je me anaal wilde neuken terwijl ik daar niet van hou.’ 
‘Goed zo sletje.’ En hij begint me weer te neuken. ‘Hebben jullie dat gehoord mannen? Zij wil meer dan dit.’ Om zijn woorden kracht bij te zetten stoot hij extra hard in me. Het is dat ik niet zichtbaar rood word in mijn gezicht, maar anders zou ik dat nu wel zijn door de vernedering en schaamte.

Fuck…weer raakt hij dat ene plekje. Ik moet echt een hekel aan mezelf hebben als ik nu nog een keer om meer ga vragen. Voordat ik het weet is het al mijn mond uit: ‘Meer. Geef me meer.’ 
Hij spuugt in mijn gezicht en geeft me daarna een tik in mijn gezicht. ‘Meer…weet je zeker dat je meer wil? Als je nu ja zegt, krijg je ook je meer en kan je niet terug, tenzij jij je stopwoorden gebruikt.’ Onze blikke
‘Zo slet, jij wil meer hé?’ zegt hij met een grijns op zijn gezicht. 
‘Ja…Ik wil meer,’ antwoord ik zachtjes. Ik ben me heel bewust van de mannen die naar dit schouwspel staan te kijken. 
‘Dan ga ik ervoor zorgen dat jij je ‘meer’ krijgt.’ Opnieuw spuugt hij in mijn gezicht en weer slaat hij me waarna hij opnieuw spuugt. Dit voelt als zo’n vernedering aan, dat hij dit publiekelijk doet. En me openbaar laat zien wat mijn plaats is. ‘Ga jij deze vijf mannen maar netjes vragen of ze over je gezicht willen klaarkomen.’ Hij laat mijn haren los en ik ga rechtop zitten. 
‘Nee.’ Dit kan hij niet menen toch? Het is al kut om te moeten vragen, maar het dan ook nog eens vijf keer moeten doen. Het liefste zou ik opstaan en weglopen, alleen ik weet dat dat geen optie is. 
‘Jij gaat zometeen netjes van het matras en loopt naar de mannen toe, geeft ze een hand en stelt je voor. Daarna vertel je
‘Wil je alsjeblieft over mijn gezicht klaarkomen?’ zeg ik zachtjes en ik sla mijn ogen neer. Ik voel me opgelaten. 
‘Met alle plezier.’ Een grote glimlach verschijnt op de man zijn gezicht. Ik kijk naar de andere mannen. Nog vier keer moet ik deze vernederende zin uitspreken en dan heb ik het gehad. Ik neem een grote hap lucht en loop dan naar de volgende man. Zonder na te denken vraag ik ook aan de volgende vier mannen of ze over mijn gezicht willen klaarkomen. Alle vier krijgen net als de eerste man een glimlach op hun gezicht. Hun dag kan in ieder geval niet meer stuk. 
‘Goed zo sletje.’ Je hebt goed geluisterd en hij geeft me een kus op mijn lippen. ‘Nu meekomen.’ Hij pakt mijn haren vast en trekt me mee richting de douche. Als hij het gewoon had gevraagd had ik het ook gedaan. Maar nee, hij moet laten zien dat hij het hier voor het zeggen heeft. ‘Trek je lingerie uit en ga daarna op je knieën zitten.’  Als hij mijn haren loslaat, trek ik meteen mijn lingerie uit. Ik haak mijn bustier los en als die los is geef ik die aan hem waarna ik op mijn knieën ga zitten. 
‘Ik hoef niets met ze te doen toch?’ vraag ik voor de zekerheid aan hem. Een stemmetje in mijn hoofd zegt: ‘zou het wat uitmaken als je ze wel moet pijpen?’ Misschien ook niet, maar ik wil de geruststelling hebben dat het gewoon gaat zoals hij heeft gezegd.  
‘Nee, ze komen alleen over je gezicht klaar, meer niet. Precies zoals ik heb gezegd.’ Zijn woorden stellen me gerust. 
‘Oké, dan is het goed.’ Onbewust heb ik mijn adem ingehouden en blaas deze nu langzaam uit. 
‘Ik ga van de show genieten.’ Met die woorden loopt hij de douchecabine uit en ik zie hem even met de mannen praten. Hij is ze vast de regels aan het uitleggen. Ondertussen zie ik de mannen met zichzelf spelen. Altijd als we anderen erbij betrekken zijn er regels voor degene die meedoen. Ik zie hem weglopen en gaat voor het glas van de douche staan met mijn mobieltje in zijn hand. Oh fijn, het gaat ook nog gefilmd worden. Al vind ik het stiekem ook geil, ik ben benieuwd hoe het eruit ziet. Aan de andere kant maakt het de vernedering nog net iets groter op deze manier. Ik kijk hem aan en ik zie dat hij een knikje naar de mannen geeft. Even later komt de eerste man de douche in.
‘Ben je er klaar voor sletje? Ik heb een hele lading voor je.’ Ik zie zijn hand steeds sneller bewegen en ik sluit mijn ogen zodat er geen zaad in mijn ogen kan komen. Dat wil je echt niet namelijk. Ik weet niet wat ik moet antwoorden, dus zwijg ik. De man zijn ademhaling wordt luider en sneller. Het klinkt alsof hij elk moment kan klaarkomen. Even later voel ik de slierten zaad over mijn gezicht druipen. Ik durf mijn ogen niet te openen, bang dat het erin loopt. Dan hoor ik dat de man de douche uitloopt en even later hoor ik voetstappen dichterbij komen. Niet veel later komt hij ook klaar over mijn gezicht. Het zaad druipt van mijn voorhoofd zo over mijn wangen en ogen naar beneden. Ik hou mijn hoofd een beetje gekanteld naar achteren zodat het er niet allemaal afloopt. Opnieuw wisselen de mannen en in tegenstelling tot nummer twee zegt deze wel wat.
‘Ik ga je mooie gezichtje helemaal onderspuiten. Je zit erbij als een echte zaadslet.’ Met die woorden spuit hij over mijn wangen en lippen. Ik kan het niet laten en ga met mijn tong over mijn lippen. Misschien hebben ze gelijk en ben ik wel echt een zaadslet. 
Weer wordt er gewisseld en de vierde man zegt: ‘Mijn voorgangers hebben goed werk geleverd.’ Hij mikt minder goed dan de anderen en ik voel hoe het in mijn haren belandt en op mijn voorhoofd. Langzaam druipt het over mijn hele gezicht. Nu begin ik wel echt een hele laag op mijn gezicht te krijgen. Of in ieder geval, zo voelt het. 
‘Zie jou eens zitten als een echte slet. Gewoon vijf onbekende mannen over je gezicht laten klaarkomen, hoe goedkoop is dat?’ Ja, er zit een kern van waarheid in. Het is goedkoop en vernederend, maar het is ook weer heel geil en leuk. Even later voel ik zijn warme zaad op mijn gezicht vallen. Hij verlaat de douche en even is er niemand. Dan komt er opnieuw iemand de douche in lopen.
‘Zo slet, hoe voelt dit nu, onder het zaad van vijf vreemde mannen zitten. Ik heb alles gefilmd, dus we gaan dit zeker terug kijken.’ Ik zit nog steeds met mijn ogen dicht, dus ik ben blij dat ik zijn vertrouwde stem weer hoor. 
‘Weet ik niet.’ Het is mijn standaard antwoord op vragen die ik eigenlijk niet wil beantwoorden omdat ze nadelig voor mij uitpakken. Of soms omdat ik gewoon geen keuze wil maken. 
‘Je weet het niet.’ Hij laat een stilte vallen. ‘Ik denk dat jij het heel geil vindt om er zo bij te zitten en op deze manier gebruikt te worden en te weten dat mannen naar je kijken. Je bent tenslotte een echte zaadslet.’ Zijn hand gaat naar mijn borsten en hij laat hem langzaam naar beneden glijden. Een rilling trekt door mijn lichaam. ‘Als ik nu voel, weet ik zeker dat je drijfnat bent.’ 
‘Misschien.’ Jup, goed antwoord. Ik weet namelijk dat hij gelijk heeft, maar waarom zou ik het toegeven? 
Langzaam beweegt hij zijn vingers in mijn kutje en ik voel hoe makkelijk ze erdoor glijden. 
‘Ik wist het, je bent zeiknat, slet.’ 
‘Ja.’ Het is het enige wat ik weet te zeggen, ontkennen heeft nu geen zin. 
‘Was dit de meer die je wilde hebben of wil je nog meer?’ 
Met deze vraag maakt hij me in de war. Hoezo vraagt hij me of ik nog meer wil. Is dit niet voldoende? Het heeft het schreeuwende ‘meer’ gevoel uit mijn lichaam gehaald. Natuurlijk ben ik wel geil geworden, maar dat is anders dan hiervoor. 
‘Wat bedoel je met wil je nog meer?’ Ik zit nog steeds met mijn ogen dicht en ik zou hem graag aan kijken. Misschien dat ik iets kan aflezen aan zijn uitdrukking. 
‘Gewoon hoe ik het zeg, wil je meer dan dit of zijn we klaar. Het is jouw keuze.’ Even blijf ik stil. Wat zou de meer deze keer kunnen zijn dan? Zou hij me nu door nog meer mannen laten neuken? Of wat heeft hij in gedachten?
‘Dus je gaat niet vertellen wat de ‘meer’ is in dit geval. Wat oneerlijk, hoe kan ik nu een goede keuze maken als ik niet weet op wat ik antwoord geef?’ 
‘Dat is het leuke voor mij. Ik weet wat het is en jij moet antwoorden en hebt geen idee op wat je nu ja gaat zeggen. Wordt het meer vernedering? Ga ik je weer neuken? Laat ik je mij pijpen als je er zo uitziet als nu? Vraag ik nog wat mannen? Genoeg mogelijkheden.’ 
‘Ik weet het niet? Ik haat kiezen.’ 
‘Weet ik, maar dat was de vraag niet. Wil je meer of zijn we klaar met spelen en dan zet ik de douche aan en dan gaan we nog even ergens chillen.’ Ondertussen veegt hij wat zaad naar mijn lippen en automatisch open ik mijn mond en lik het met mijn tong er van af. 

Ik moet even nadenken en ben de opties in mijn hoofd aan het afwegen. Maarja, tegen wat ga ik ja zeggen? Heb ik hier niet al genoeg een kick van gekregen? 
‘Dit duurt me te lang. Als je niet wilde, had je wel nee gezegd. Nu durf je geen ja te zeggen, klopt dat?’ 
‘Ja.’ Ik ga wat verzitten op mijn knieën. Nu begin ik wel een beetje last te krijgen, aangezien ik al een tijdje in deze houding zit. 
‘Oké, dan gaan we doen wat ik wil.’ Hij veegt nog wat meer zaad naar mijn lippen en weer open ik mijn mond en lik het op. Het gaat gewoon automatisch, ik doe het niet eens bewust. Net zoals ik mijn mond open doe wanneer er een lul wordt voorgehouden. 
‘Mag ik me eerst een beetje schoonmaken? Dan kan ik weer kijken,’ vraag ik. Ik krijg geen antwoord op mijn vraag. ‘Alsjeblieft?’ zeg ik er achteraan. 
‘Tijd om je schoon te maken.’ Voordat ik het weet voel ik wat warms midden in mijn gezicht komen. Wat de fuck? Ik voel het zaad en zijn plas naar beneden druipen en ik voel me vernederd. Waarom moet hij het doen als er mannen op staan te kijken? Ik kan het gevoel niet eens benoemen waarom ik het precies zo vernederend vind. Het laat misschien op dat moment heel goed de machtsverhouding tussen ons zien en dat hij kan doen met me wat hij wil, maar ook wat mijn plaats in dit alles is. En ergens is het ook weer heel geil. We hebben het er pas over gehad en daarom wist hij dat hij dit nu kan doen. Het is wel een mooie afsluiter van de dag. 
Fuck, is hij nog niet klaar? Ik draai met mijn gezicht alle kanten op en ik proest zodat ik niets binnen krijg. Ik wil ook ademhalen, maar zijn straal plas blijft maar komen. Mijn God. Heel mijn haar en gezicht zijn nat. Uiteindelijk stopt hij en wrijft zijn lul langs mijn lippen. Ik hou ze stijf op elkaar. 
‘Dit is echt een geweldig filmpje geworden,’ zegt hij en legt zijn mobiel buiten de douche. Dan zet hij de douche aan en een straal koud water komt op me terecht. Ik geef een gil en wil opstaan. Hij drukt me terug naar beneden.
‘Zitten blijven.’ 
‘Godver, het is koud.’ Weer doe ik een poging om op te staan. Opnieuw duwt hij me terug en slaat me in mijn gezicht. Fuck, er blijft een prikkelend gevoel achter op mijn wang. Door het koude water is het extra gevoelig geworden. Gelukkig wordt het water warmer. Hij steekt zijn hand op om me overeind te helpen. Ik pak zijn hand vast en hijs mezelf overeind en ik hou mijn gezicht naar de douche straal gericht en ga met mijn handen over mijn gezicht om mezelf schoon te maken. 
‘Ik ben trots op je,’ zegt hij en geeft me een kus op mijn lippen. Dan pakt hij het douchespul dat hij al had klaargezet in de hoek en begint me in te zepen. Als hij klaar is sla ik mijn armen om hem heen en blijf even zo staan. Ik heb behoefte aan een knuffel, aan warmte en weten dat het spel voorbij is. Hij slaat zijn armen om me heen en begint me te zoenen, zijn tong gaat over mijn lippen en ik open mijn mond. We blijven een tijdje zoenen onder het warme water. Een tevreden gevoel trekt door mijn lichaam. ‘Wat vond je ervan?’ vraagt hij als hij zich een beetje losmaakt van me. 
‘Geil, vernederend en het was zeker een meer waard,’ zeg ik zachtjes. Ergens schaam ik me ervoor om toe te geven dat ik dit geil vond. Maar ik kan het ook niet ontkennen dat ik het niet vond. ‘Het was zeker een ‘meer’ waard dit, dankje.’ 
‘Graag gedaan, ik heb ook van het aanblik genoten. Je moet zometeen zelf het filmpje maar eens terug kijken. Ben benieuwd wat je er van vindt. Maar die blik op je gezicht, prachtig.’
‘Hmm…’ En ik trek een wenkbrauw naar hem op. Ik hoor aan zijn stem dat hij hier echt plezier in heeft gehad. 
‘Ga je nu voortaan nadenken voordat je om een meer vraagt als ik je neuk?’ Hij zet de douche uit en wikkelt me in een handdoek.
‘Nee.’ zeg ik zonder te twijfelen. ‘Ik ben benieuwd met wat je nog meer komt of wat ik wil doen voor mijn meer.’ Ik stap de douche uit en droog me verder af. 
‘We zullen zien…’ 
Als we zijn afgedroogd gaan we op één van de banken zitten en hij geeft me een blikje cola aan. Snel neem ik een grote slok, ik heb de suikers nodig. Ik voel me toch een beetje wiebelig na dit alles. Hij trekt zich tegen me aan en ontspannen blijf ik tegen hem aan zitten. 
‘Het was een leuke nieuwe ervaring.’ 
‘Fijn om te horen dat je er van genoten hebt.’
‘Op naar nieuwe avonturen,’ zeg ik en ik hou mijn blikje voor me. 
‘Op naar nieuwe avonturen.’ En hij tikt zijn cola tegen de mijne aan. 

Lees hier een andere my fantasies! Liever een verhaal? Lees hier een Nina en Lars verhaal of een Kinky Thoughts. Hou je meer van het echte werk? Kies dan voor een ervaring van mij!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?