Home » Help ik ga daten!

Help ik ga daten!

Help, ik ga daten!

Help ik ga daten in de bdsm wereld om een Dominant te zoeken! In de vanilla wereld vond ik daten spannend, maar het is nog enger toen ik op zoek wilde gaan naar een Dominant.
Voordat ik begon met daten in de bdsm wereld ging ik ervan uit dat eenmalig spelen ook best een optie kon zijn of iets wat niet heel serieus is. 
Ik kwam er al snel achter dat je niet ‘even’ kunt spelen met vreemden, er is vertrouwen en communicatie voor nodig. Vertrouwen dat de ander niet over je grenzen zal gaan. Alleen, hoe kun je daarvan op aan als je elkaar niet kent?

Praten, praten en nog eens praten

In begin wist ik wel dat je moest communiceren bij bdsm, bedoel wie weet dat nu niet? Alleen vond ik dit in de praktijk heel wat lastiger om te doen. Hoe kun je dat nu lastig vinden, vraag je jezelf misschien af.
Soms zijn minder ‘serieuze’ gesprekken leuker, dan de hele serieuze gesprekken. Het is makkelijk om jezelf te laten afleiden van de dingen die werkelijk belangrijk zijn zoals iemand echt leren kennen. Vaak is het makkelijk om de ander te leren kennen op bdsm gebied. Waar houdt hij van? Wat zijn harde grenzen? Wat is zijn fantasie?
Alleen iemand echt als vanilla persoon leren kennen vond ik lastiger terwijl dat juist zo belangrijk is.
Ik wil graag een band met iemand opbouwen en dat kan natuurlijk alleen als je elkaar op beide gebieden leert kennen.

Wat voor mannen ben ik tegengekomen?

Ik heb eigenlijk heel veel gesprekken gehad met verschillende mannen. Op een social media site voor kinksters krijg je als vrouwelijke nieuwe sub genoeg berichten van mannen. Al zijn het ook veel mannen die volgens mij naar elke sub hetzelfde bericht sturen. Of ze denken dat ze met drie woorden wel een gesprek kunnen beginnen zoals ‘Hoi, alles goed?’
Mannen die je een uitgebreid compliment over je profiel geven en daarna direct iets vragen wat gewoon in je profiel staat. Jup, dan weet je wel voldoende toch?
Ook tref je mannen die nieuwe vrouwelijke subs een bericht sturen omdat ze hopen daarbij kans te maken. Die hebben tenslotte weinig ervaring en misschien kunnen ze hun wel inpakken met mooie woorden.
En tot slot, mannen die drammen en geen ‘nee’ accepteren. Als ik het zo opschrijf, klinkt het niet zo heel veel anders als vanilla daten. Alleen gaat het bij mij in ieder geval op social media site voor kinksters eerder over seks dan bijvoorbeeld op Tinder. Zo heb ik het bijvoorbeeld over mijn voorkeuren, harde grenzen, zachte grenzen en wat zou je nog willen ontdekken? Gelukkig zijn er ook genoeg leuke mannen en ik heb er een paar hele leuke contacten aan over gehouden. Mannen waarmee ik het zowel over bdsm als over vanilla zaken kan hebben. Al is het uiteindelijk goed gekomen, ik heb een Dom gevonden, dus mijn zoektocht kan worden gestaakt.

Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?