Home » Hoe ben ik als sub?

Hoe ben ik als sub?

Over mij hoe ben ik als sub

Als je mijn Nina en Lars verhalen hebt gelezen en alle blogs op mijn website, dan heb je misschien al wel een beeld hoe ik als sub ben. Ik heb je hiermee een inkijkje in mijn gedachten en fantasieën gegeven. Eigenlijk niet alleen dat, in sommige blogs ben ik ook vrij open over wat ik zelf leuk vind om te doen. Het zal voor jullie geen verrassing zijn dat ik pijn leuk vind, aangezien er drie blogs over pijn gaan. Alleen hoe ik ben als sub, is verspreid over verschillende blogs en sommige zijn ook niet meer up-to-date. Dit blog schrijf ik half april 2023, dus wie weet is het over een jaar weer wel anders. Ik blijf mezelf constant ontwikkelen.

Ik kick op machtsverhoudingen

In elke D/s relatie is er sprake van een machtsverhouding, maar hoe groot het machtsverschil is dat bepaalt iedereen zelf. Ik wil voelen dat de Dom het voor het zeggen heeft en dat ik hem moet volgen, dat ‘nee’ zeggen geen optie is. Eigenlijk is het belangrijk dat hij van nature dominant is en het voor hem geen spel is. Met een goede klik wil ik dat hij zoveel mogelijk kan beslissen voor me en het liefste geef ik hem verregaande controle. Dus ook over ingrijpende dingen en niet alleen mijn kledingkeuze voor een speeldate. Hij mag me pushen, mijn grenzen verleggen en me dwingen tot dingen die ik niet leuk vind, zolang het niet mijn harde grenzen zijn. Eigenlijk speel ik dus graag met cnc (Consensuel Non-Consent). 

Ik wil een Dom trots maken 

Op dit moment heb ik geen Dominant, maar als ik er één heb, dan wil ik hem trots maken. Ik wil hem niet teleurstellen. Ondanks dat hij misschien niet ‘echt’ teleurgesteld zal zijn, wil ik ver voor hem gaan, zodat hij aan het einde van het spel zegt: ‘Ik ben trots op je’. Dat zijn de woorden die ik van hem wil horen. Al moet ik eerlijk bekennen, met mannen wie ik een goede band heb en soms speel, gaat dit eigenlijk ook op. Hen wil ik ook tevreden stellen en trots maken, zolang ik maar een connectie en een band met iemand voel. Ik wil gehoorzaam zijn en de ander volgen. In begin dachten mensen dat ik bratty was, maar dat ben ik totaal niet. Ik luister juist heel goed en neig de laatste tijd meer naar slavin. Mijn onderdanigheid en gehoorzaamheid gaat best ver. 

Geef me regels en duidelijkheid 

Het liefste laat ik het spel doorlopen in het dagelijkse leven. Dat hij me uit het niets opdrachten kan geven, maar bijvoorbeeld ook de regel dat ik drie keer per week moet gaan sporten. Doe ik dit niet, dan krijg ik een strafpunt en zoals je begrijpt, aan strafpunten zitten consequenties vast. Dat je ook voor andere dingen strafpunten kunt krijgen. 
Ik heb ook duidelijkheid nodig als sub. Geef geen vage halve opdrachten en wees niet  onduidelijkheid in de communicatie. Ik wil weten waar ik aan toe ben en mezelf niet hoeven afvragen doe ik het zo goed ja of nee? Antwoorden met ‘even kijken’ of ‘ik denk dat ik op X wel kan afspreken, je hoort het nog’, daar kan ik dus niets mee. Het geeft onzekerheid en ik heb zekerheid nodig. 

Daag me uit, ik ben nieuwsgierig 

Ik ben erg nieuwsgierig aangelegd en ik wil veel proberen. Eigenlijk is het bij mij meer van ‘oke ik wil veel proberen, daarna weet ik pas of het iets voor mij is ja of nee’. Uiteraard met uitzondering van mijn harde grenzen zoals naalden. Een Dom moet me nieuwe ervaringen kunnen geven waardoor ik geboeid blijf en hij mijn aandacht blijft vasthouden. Anders kan ik snel afgeleid zijn en het beu zijn. Hij mag het me moeilijk maken en dat is soms niet altijd makkelijk. Dat geeft soms stress of een ‘oranje moment’, maar dat is het risico wat erbij hoort. Daarover kan je dan ook met elkaar praten en het weer oplossen. 

Eerlijk is eerlijk, ik heb aandacht nodig

Oké, ik heb zelfkennis dus ik weet van mezelf dat ik een sub ben die aandacht nodig heeft van haar Dom. Ik wil elke dag app contact en dan niet alleen drie appjes met ‘goedemorgen’, ‘hoe gaat het’ en ‘slaap lekker’. Daarmee maak je mij niet gelukkig en uiteindelijk ga ik me daar ook rot door voelen. Ik ben daar vooraf wel altijd eerlijk over, dat ik dagelijks contact verwacht. Aan de Dom om te kijken of dat te veel is gevraagd of dat het geen probleem is. Ik hou van eerlijkheid en deze verwachting kan ik beter maar direct uitspreken in plaats van dat ik niets zeg en dat we irritaties krijgen omdat ik meer aandacht wil. 

Conclusie: hoe ben ik als sub?

Oké, kortgezegd ben ik iemand die gehoorzaam is, mijn Dom wil plezieren en hem trots wil maken. Ik heb een man nodig die van nature dominant is en geen spel speelt, want ik wil voelen dat hij het voor het zeggen heeft. Alleen dan kan ik onderdanig naar iemand zijn waarbij het natuurlijk aanvoelt. Dan hoef ik geen knop om te zetten, want uiteindelijk ben ik van mezelf onderdanig en kan ik dit bij veel mensen zijn. Alleen spelen of het echt zijn, daartussen is er wel een verschil. Ik ben een sub die tijd en aandacht nodig heeft van haar Dom en iemand nodig heeft die met mij mijn grenzen wil verleggen en kennis wil laten maken met nieuwe dingen. 

Hopelijk heb je nu een beter beeld van mij hoe ik als sub ben. Ben je benieuwd naar mijn fantasieën? Kijk dan eens bij ‘my fantasies’!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?