Home » Ik ben een adrenalinejunkie 

Ik ben een adrenalinejunkie 

Ik ben een adrenalinejunkie 

Het bubbelende gevoel dat door mijn lichaam stroomt, de extra energie die ik krijg, blijheid, spanning en het gevoel dat ik leef, dat gevoel wil ik keer op keer ervaren. Ik hou van een kick krijgen, eigenlijk ben ik een adrenalinejunkie. Een kick ervaren is namelijk niets meer dan een adrenalinestoot in je lichaam, het is een chemische reactie. Iedereen krijgt het van iets anders. Sommige krijgen het van bungeejumpen of parachute springen, maar het kan ook een gesprek voeren met iemand waar je een crush op hebt. Misschien vraag je jezelf af, waarom gaat het hierover als dit een website over BDSM is? Ik zal het hieronder toelichten.

Van wat krijg ik een kick? 

Ik krijg een kick van seks met onbekende mensen of het spelen met vreemde Doms. De spanning van het niet weten wat er gaat gebeuren, geen idee hebben hoe de ander is en misschien trekt deels het risico wat ik neem ook wel. Want ja, dat loop ik natuurlijk gewoon elke keer. Ik moet maar net iemand tegenkomen die wel slechte bedoelingen heeft. Als sub ben ik altijd kwetsbaar. Sowieso ben je dat als vrouw zijnde. Eigenlijk spreek ik vrijwel meteen af met mensen en ga niet, zoals veel verstandiger is, eerst een drankje drinken. Ik zorg wel altijd voor een safecall en laat een adres achter bij mensen en zet locatie delen aan. Alleen dat garandeert nog niet 100% mijn veiligheid. Een drankje drinken haalt de extra spanning ervan af voor mij. Je hebt dan al een eerste date gehad. De ander is niet meer compleet vreemd dan. Je kan al een soort van band hebben omdat je elkaar meer online hebt gesproken en natuurlijk een keer real life hebt afgesproken. 

Yay ik heb een date! 

Soms voel ik al dagen van tevoren een licht ‘kick gevoel’ in mijn lichaam rondgaan. Ik voel me al die tijd energiek en blij en naarmate het dichterbij komt, wordt het erger. Op de dag zelf sta ik vaak op scherp door alle gevoelens bij elkaar. Wel heb ik vooraf vaak spijt dat ik zo impulsief ben geweest. Ik ben super zenuwachtig en ook heel gespannen, maar dat hoort er juist ook wel bij. Vaak zijn deze dates het gevolg van een impulsieve actie van me. Dan voelde ik me onrustig en om mezelf weer rustig te krijgen moet ik iets impulsiefs doen. Soms is een ‘spannend’ gesprek met een man genoeg, maar soms wil ik meer en komt er een date uit. Ik vraag me op de dag zelf vaak wel af, waarom wil ik dit ook alweer? Is dit serieus slim? Die zenuwen blijven totdat ik er eenmaal ben en als het spel begonnen is zakken ze weer. Eigenlijk gaan ze weg als ik de knop in mijn hoofd kan omzetten en de ander alle controle geef. 

Ik wil die high 

Omdat bijna bij al mijn dates ook pijn aan te pas komt, krijg ik ook nog eens een high van geslagen worden. Ook dan komen er allemaal stofjes vrij in mijn lichaam waardoor ik me heel goed ga voelen en blij. Soms kom ik in subspace of als dat niet lukt, doordat het kut pijn is, oftewel pijn dat heel ver voorbij het lekkere gaat en echt oprecht pijn doet, krijg ik toch een high. Het geeft een lekker gevoel. Voor deze momenten date ik en wil ik pijn. Mezelf levend en goed voelen.

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?