Home » Ik ben een pain slut

Ik ben een pain slut

Ik ben een pain slut

Op dit moment ben ik denk ik meer een pain slut dan een masochist. Voor mij zit er verschil in tussen deze twee begrippen. Mijn definitie van pain slut is dat diegene van heftige pijn houdt en dit ook vaak wil. Het maakt dan niet uit wie die pijn geeft, zolang je maar pijn krijgt. Een masochist houdt ook van pijn, maar veel meer binnen grenzen en willen naar mijn idee pijn vaak van bepaalde personen toegediend krijgen. Om ook andere definities te kunnen geven heb ik het aan Rico en Stan gevraagd.
Rico zijn definitie: “Iemand die seksueel opgewonden raakt van pijn of iemand die pijn ervaart als een fijn iets. Ik denk dat bij de masochist de pijn gelimiteerd is i.p.v. bij de pain slut. 
Stan zijn definitie: “iemand die een slet is voor pijn”. 

Korte terugblik naar de vorige blogs over pijn

In “pijn deel 1” ben ik er net achter gekomen dat ik pijn lekker vind, maar heb eigenlijk nog vrij weinig ervaren. Bij “pijn deel 2” heb ik al meer ervaringen op gedaan en ben ik tot de conclusie gekomen dat ik de blauwe plekken leuke herinneringen vind. Al heb ik in die blog nog steeds niet super veel ervaring op gedaan. Zo heb ik bijvoorbeeld nog geen kennis gemaakt met een cane. Bij de derde blog over pijn vertel ik over mijn ervaringen die ik heb mee gemaakt zoals gebroken worden door pijn en dat ik kut pijn wil hebben. Vanaf die blog begon de masochist in mij meer om te slaan naar een pain slut. 

Ik heb pijn nodig 

Je hebt lekkere pijn en je hebt pijn die gewoon echt heel kut is. Mijn voorkeur gaat uit naar kut pijn, want dat geeft mij een bevredigend gevoel. Van lekkere pijn raak ik in subspace, ook leuk, maar niet voldoende voor mij. Kut pijn geeft me vaak een voldaner gevoel dan klaarkomen. Ik vind impact play niet alleen leuk, ik heb het ook nodig. Mijn lichaam “vraagt” echt om pijn. Lichamelijke pijn vervangt psychische pijn en dat is erg prettig. Daarnaast komen er goede stofjes vrij wat me een high kan geven en ik voel me weer levend. Als ik meer last heb van mijn problemen, wil ik vaak pijn hebben die heftig is. Op dat moment maakt het mij ook niet zoveel uit wie mij die pijn kan geven, ik wil gewoon pijn, punt. Deze instelling is natuurlijk niet zo handig omdat je daarmee risico’s oploopt. Je moet wel iemand treffen die weet wat hij doet en te vertrouwen is. Toch maakt het me op dat moment vrij weinig uit. 

Liever een Sadist dan een Dom

Ik kwam er al gauw achter dat een Dom je wel pijn kan geven, maar heel anders dan een Sadist. Een Dom gaat veel minder ver en hij kickt minder op pijn geven als een Sadist. Voor mij is dit veel minder bevredigend. Ik wil iemand hebben die niet bang is om mij te breken of om mij heftige kut pijn te geven waarnaar ik verlang. Sinds ik daar achter ben gekomen wil ik alleen nog maar met Sadisten spelen en ook daar zit verschil in. Sommige noemen zichzelf Sadist, maar zijn naar mijn smaak toch te voorzichtig met me. Ze lezen goed mijn lichaamstaal en blijven binnen mijn grenzen terwijl ik soms juist de behoefte heb om de grenzen op te zoeken of om eroverheen te gaan. 

Ik heb een “vaste” Sadist gevonden 

Rico en ik zijn vrienden, maar hij is ook Sadist. Hij is niet bang om mij pijn te doen. Zeker niet omdat ik specifiek vraag om heftige kut pijn. Het is fijn om met hem te spelen omdat ik hem vertrouw, maar hij weet ook wat hij doet. Op dit moment hebben we elkaar zo vaak gezien dat ik eigenlijk de laatste tijd constant met blauwe plekken rond loop. 
Hij kan omgaan met een single tail en bullwhip, dit kan niet iedereen. Sinds ik deze twee heb ervaren zijn het mijn favoriete slagvoorwerpen. De pijn striemt en laat door de kracht die erachter zit flinke schade achter op je huid. Als je hard genoeg slaat barst je huid open en gaat het bloeden en je krijgt rode striemen of soms direct blauwe plekken. Later verkleurt alles nog eens extra. Dus je krijgt een mooi kunstwerk op je lichaam. 
De laatste keer dat hij mij ermee sloeg, zou hij ermee op 100% slaan. Ik wilde ervaren hoe dat zou zijn en had behoefte aan heftige pijn. Uiteindelijk heeft hij me maximaal 15 minuten geslagen omdat mijn benen aan het bloeden waren en we niet echt meer verder konden spelen. Daarnaast stond ik ook heel erg te trillen op mijn benen omdat ik mezelf overeind moest houden. Plus ik stond op hakken van dertien centimeter.  Nadeel van deze slagvoorwerpen is dat je veel ruimte nodig hebt en dit thuis vrijwel niet mogelijk is. Het kan alleen op feesten en in de winter. In de zomer valt het te veel op. Op onderstaande foto zie je een single tail. 

Haat-liefdesverhouding met rotan cane 

Bij mijn ex-Dom speelden we met een “strafstokje” als ik straf had. Het was een rotan cane en die deed echt heel veel pijn. Het is een slagvoorwerp wat me kan breken. Nadat wij waren gestopt wilde ik er zelf ook één hebben. Ondanks dat ik hem haat, geeft het ook een soort voldoening. Ik heb er echt een haat-liefdeverhouding mee. 
Rico heeft me daar pas mee geslagen en het scheelde niet veel of hij had me gebroken. Mijn billen hadden er nog nooit zo heftig uitgezien. Ik vond hem nadien alleen zo kut dat ik één van de twee rotan canes aan Rico heb gegeven. Al wisten we beide dat ik er binnen drie maanden toch weer om zou vragen. Uiteindelijk heb ik er twee weken later al om gevraagd, maar toen was het niet heel heftig en was de pijn goed te verdragen. Ik gok dat de volgende keer dat we spelen ik alsnog om de rotan cane vraag, want ergens blijft hij een aantrekkingskracht hebben. 

Conclusie: ik ben een pain slut 

Op dit moment doe ik het liefste impact play met heftige kut pijn. Ik heb wel voorkeur wie me slaat, want je voelt of iemand je echt pijn durft te doen of dat hij toch nog voorzichtig met je is. Als ik geen “vaste” Sadist had, dan was ik waarschijnlijk bij elke keer een ander terecht gekomen om toch maar pijn te kunnen ervaren oftewel echt een pain slut. 
Van lekkere pijn krijg ik een high en van kut pijn krijg ik een voldaan gevoel. Het grappige is, ik durf geen spiraaltje te laten zetten, want het kan veel pijn doen. Maar in de BDSM-wereld kan ik niet genoeg pijn krijgen. Ik weet zeker dat een impact play sessie die ik heb, heel wat meer pijn doet dan een spiraaltje laten zetten. 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?