Home » Ik doe het voor mijn Dominant

Ik doe het voor mijn Dominant

Ik doe het voor mijn Dominant

In de basis willen subs doen wat hun Dominant van ze vraagt. Alleen niet iedereen wil ook dingen doen wat niet hun voorkeur heeft. Ik ben een sub die dingen voor haar Dominant doet, ook als ik het zelf niet heel leuk vind. Eigenlijk haal ik er ook plezier uit als ik mijn Dominant trots, tevreden en blij maak. Al vind ik tot nu toe de dingen zelf uiteindelijk ook leuk. Dus dat is wel een geluk voor mij. Natuurlijk respecteert hij wel mijn harde grenzen en pusht me daar niet over. 

Mijn handleiding om me over te halen

Hoe haal je mij dan over om iets te doen waarvan ik niet gelijk enthousiast over ben? Om me zover te krijgen dat ik iets doe waarover ik mijn twijfels heb, moet je me prikkelen, uitdagen, pushen en weer stoppen daarmee. Mij de tijd geven om na te denken, mijn vragen rustig beantwoorden en m’n bezwaren aan te horen. Vertel daarna wat het met je doet als ik het zou doen en push voorzichtig nog een beetje en prikkel me nog wat meer. Uiteindelijk heb je me waar je hebben wil, ik zeg vrijwillig ja. Is dit manipulatie? Zeker is dit een vorm van manipuleren. Maar eerlijk? Ik vind het proces ook leuk en ik zie het gebeuren en ben me er bewust van. Alleen ik vind het ook leuk om uitgedaagd te worden en nieuwe dingen te doen. Soms zijn de dingen alleen eng in mijn hoofd of heb ik wat bezwaren er tegen. Het is dan goed dat ik dan een beetje gepusht word. Of te wel het is altijd met consent. Ik blijf natuurlijk de optie te houden om nee te zeggen. 

Vertel hoe trots je bent 

Iedereen houdt van complimenten krijgen. Alleen ik heb ze wel heel erg nodig van m’n Dominant. Zeker bij dingen die ik voor hem doe. Vertel me hoe blij je bent en dat ik je trots maak. Hierdoor wil ik het alleen maar vaker en beter doen. Dus uiteindelijk is het een win-win. Jij bent blij omdat ik hetgeen doe wat jij wil en ik voel me goed door de complimenten. Je zou bijna zeggen dat ik een praise kink heb. Misschien heb ik die ook wel lichtjes, want BDSM en praise zijn voor mij wel met elkaar verbonden. Misschien is het voor mij ook een stukje wat bij de aftercare hoort. En het is leuk om te horen wat het met je doet, als ik mijn best doe voor je. 

Ik wil dit niet tijdens het spel horen. 

Heel raar, maar ik wil deze dingen niet op het moment zelf horen. In het spel wil ik je slet zijn en een toy waarmee je kan doen wat je wil. Ik wil na het spel horen dat je trots op me bent en de dagen erna wanneer we het erover hebben. Nabespreking heb ik wel nodig om dingen een plek te geven. Zeker als het spel heftiger is. 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?