Home » Pijn deel 1: ik vind pijn lekker

Pijn deel 1: ik vind pijn lekker

pijn lekker - Strict man with paddle. BDSM concept.

Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen: ‘ik vind pijn lekker.’  In het dagelijkse leven doe ik er alles aan om pijn te voorkomen, echt alles. Naar de dokter? ‘Oh nee, hij hoeft toch niks te doen wat pijn gaat doen?’
Ik ken niemand die graag pijn wil hebben, want wie zegt er nu ‘ik vind pijn lekker.‘ Deze woorden had ik van mezelf ook niet verwacht. Maar, in de slaapkamer ben ik een masochist.

Een beetje experimenteren in de slaapkamer

Voordat ik begon te experimenteren met bdsm had ik niet verwacht dat ik pijn lekker zou vinden. Tenslotte wilde ik het liefst alles ontwijken waarvan je pijn kon krijgen. Waarom zou ik het dan wel lekker vinden in de slaapkamer? Een tik op mijn billen bij de seks was wel lekker en leuk, maar dat vinden veel mensen. Alleen ik wilde niet één of twee keer een tik op mijn billen, ik wilde vaker en harder.
Ik ging experimenteren met mijn beste vriend, van meerdere tikken met zijn hand, kwam een paddle uit het bdsm starterspakket. De paddle bezorgde lekkere pijn, maar deed nooit echt pijn. Tepelklemmen? ‘Oh nee dat leek me echt niets, die moesten vast zeer doen‘. Na één keer was ik verkocht en had ze het liefst elke keer op. Ook dit bleef lekkere pijn. Ik wilde nog niet direct zeggen dat ik pijn fijn vind, dat is stom. Telde lekkere pijn die ver voor je pijngrenzen stopt eigenlijk wel mee? Was het niet gewoon een beetje spelen?

Ik vind pijn lekker punt

Hoe kwam ik er achter dat ik pijn lekker vind? Ik leerde iemand kennen met ervaring, mijn Dominant. De tweede keer dat we speelden hebben we vooral met pijn gespeeld. Geslagen worden met verschillende zweepjes? Wasknijpers en tepelklemmen op? Een pinwheel dat over je lichaam wordt gerold? Heerlijk.
Natuurlijk doet het pijn als iemand je met een zweepje slaat, vooral als je gaat uitzoeken waar je grenzen liggen. Toch kan ik een soort van wegdrijven op de pijn. Naast de pijn ontstaat er ook een fijn gevoel door de vele stofjes die je lichaam aanmaakt als je pijn hebt. Het zorgde er juist voor dat ik opgewonden werd.
Na afloop wist ik het zeker, ik vind pijn lekker en hield er een leuk aandenken aan over.

Volg:

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?