Home » In mijn eentje naar een BDSM-feest 

In mijn eentje naar een BDSM-feest 

In mijn eentje naar een BDSM-feest

Dit zou mijn eerste BDSM-feest zijn waar ik in mijn eentje naar toe zou gaan. Eigenlijk zou ik zou samen met een stel gaan, maar die konden onverwachts niet meer. Zelf had ik al een speeldate met iemand afgesproken en ik wilde die eigenlijk niet afzeggen, want ik had pijn nodig. Zoals jullie weten hou ik van pijn en ik had al letterlijk twee weken lopen aftellen met hem totdat hij me eindelijk pijn zou kunnen geven. Ik wilde dat hij me kut pijn zou geven, daar verlangde ik naar. Eigenlijk wilde ik ook een kick, en naar een feest in je eentje gaan, ja dat geeft er wel één. Online had ik al geroepen dat ik het zo spannend vond om alleen te gaan en er hadden al een aantal mensen gezegd dat ik hoi kon komen zeggen als ik ze zag. De wetenschap dat ik een aantal mensen zou “kennen” was fijn. Voor het geval ik geen aansluiting zou kunnen vinden had ik ook nog een noodplan. Er was gezegd dat mensen van de organisatie je ook konden voorstellen aan mensen. Mochten al die dingen niet werken, ik kon ook altijd nog naar huis gaan. Dat ik op elk moment kon weggaan, hield ik in mijn achterhoofd en dat was een fijn idee. Ik was namelijk heel bang dat ik niemand zou hebben om mee te praten, want ik kende tenslotte niet echt iemand. Mensen zeggen dat ik makkelijk praat, maar ik spreek vreemden niet uit mezelf aan. Ondanks dat ik daar in een bustier, string, netkousen en pleasers rondloop, voelde ik me niet onzeker of onveilig. In de ‘vanilla wereld’ zou ik nooit alleen naar een feest zijn gegaan, daar ben ik te onzeker voor. Dus het is heel bijzonder dat ik het in de BDSM-wereld wel doe. 
Zonder verwachtingen, maar met heel veel zenuwen ging ik naar het feest toe, want ik wist totaal niet wat ik kon verwachten. 

Aangekomen op Filthy Sinners

Oh fuck, ik kan echt niet meer terug, dacht ik toen ik mijn auto had geparkeerd bij club Organza. Gelukkig was ik er al één keer eerder geweest, dus ik wist na het laten controleren van mijn kaartje waar de kluisjes waren om me te verkleden. Ik had een bustier aan en het vastmaken aan mijn netkousen was echt een drama. Mijn handen trilden van de zenuwen en ik kreeg die rotdingen aan de achterkant niet vast. Uiteindelijk heb ik iemand gevraagd of ze me even kon helpen. 
Heel toevallig liep mijn date langs bij de kluisjes, dus even een knuffel gegeven en kort gepraat waarna hij wegging. Nu kon ik mijn paarse glitter pleasers aantrekken. Ik was was net de veters aan het strikken van de eerste pleaser of iemand sprak me aan. Hij had een foto online gezien en herkende me aan mijn schoenen. Wel grappig dat iemand me daaraan herkende. Zijn vriendin was één van de mensen die ik even gedag kon gaan zeggen, dus hij zou doorgeven dat ik er was. Een goed begin, gelijk al aanspraak gehad.

Leuke gesprekken met anderen

Geloof me, op pleasers die 17 cm hoog zijn, een trap afgaan is geen succes. Ik raad het je niet aan, maar je moet er wat voor over hebben om er leuk uit te zien toch? Gelukkig wilden er een paar mannen even helpen. Eindelijk kon ik naar de bar toe om wijn te gaan drinken. Ik had nog maar net m’n wijntje vast of de vrouw waarvan ik haar vriend net had gesproken kwam langs. Even gezellig gekletst waarna ze weer verder gingen. Ik keek om me heen en er was van alles te zien. Een paar minuten later kwam een stel wat bestellen aan de bar. Op de een of andere manier raakte ik met de vrouw in gesprek. We hebben heel Filthy Sinners af en toe gezellig gekletst als we elkaar zagen. Ze had me mee gevraagd naar de bank waar ze zat met haar Dom en nog wat anderen. Er zat een jongen in een wit shirt en ze stelde ons aan elkaar voor. Uiteraard zonder bij bedoelingen kuch haha. Uiteindelijk heb ik een tijdje met hem gekletst en daar kwam mijn date aan. Het bleek dat zij elkaar kenden dus mijn aandacht werd weer naar die vrouw getrokken en wij raakten weer in gesprek. Opeens was hij weg…oh fuck denkt hij dat ik hem heb genegeerd? Uiteindelijk zag ik hem weer en ben ik naar hem toegelopen. Wel zo handig om mezelf even uit te leggen. 

Eindelijk, tijd voor het pijnspel!

Ik vroeg hem of we naar de bar konden gaan, zodat ik op de barkruk kon gaan zitten, aangezien ik niet zo heel lang op mijn pleasers kon blijven staan. We hebben kort gepraat en toen zoende hij me. Eigenlijk voelde ik me direct op mijn gemak bij hem en even later gingen we naar boven om te kijken of we ergens konden gaan spelen. Toevallig was het andreas kruis net vrij, dus begonnen we met pijnspel in plaats van met seks. Aangezien ik had gezegd dat ik graag aan het kruis wilde staan. Hij begon me rustig op te warmen door zijn handen te gebruiken en te slaan met slagmateriaal dat geen zeer deed. Opwarmen is belangrijk zodat je meer aan kan. Wanneer je dit niet doet, dan doet het veel meer pijn en is het niet fijn als je geslagen wordt. Hij had een hele tas vol met slagvoorwerpen zoals een sjambok, regenboog flogger, honkbalknuppeltje, paddle met noppen, houten paddle en een dragontail. Ook had hij een hele mooie nieuwe glitter cane, daarmee wilde ik geslagen worden. Maar…dat ding had puntjes waardoor mijn billen gingen bloeden. Hij heeft het heel vaak ontsmet en is daarna ergens anders gaan slaan, want anders bleef het bloeden. Ondertussen had hij me al met van alles geslagen wat in zijn tas zat. Een tip: vertrouw nooit op het uiterlijk van een slagvoorwerp. Hij had ook schattig gekleurde canes, maar schijn bedriegt…
Alle pijn was tot nu toe nog ‘lekker’ geweest. Of nouja te lekker naar mijn zin, ik wilde meer pijn. Hij had voor een rubberen slagvoorwerp gekozen en heeft aan de zijkanten van mijn billen/bovenbenen geslagen. Dat ding gaf wel kut pijn. Het deed echt pijn, precies zoals ik wilde. Hij sloeg op een fijne manier. Een tijdje op een bepaald ritme en dan even stoppen zodat de pijn kon wegtrekken en daarna op het juiste moment weer opnieuw beginnen. Uiteindelijk stopte hij en nadat ik het kruis los had gelaten was ik compleet van de wereld. Ik wist niets, was duizelig, kon niet goed staan, ik kon lastig praten en er was moeilijk contact met me te maken. Uiteindelijk heb ik hem toch nog even gepijpt, waarvan ik me weinig herinner. Onze plannen om ook seks te hebben, die zijn er niet van gekomen doordat ik helemaal niet goed functioneerde, dus zijn we gaan zitten en heeft hij me geknuffeld. Heel langzaam kwam ik terug op de wereld, maar het heeft nog een tijdje geduurd voordat ik weer helemaal ‘goed’ was. 

Tijd voor nog meer plezier

We hadden samen met een vriend van hem gegeten en ik was weer helemaal opgeknapt. Het zitten, eten en drinken had geholpen. Op een gegeven moment ging mijn date weg en ik bleef achter met die vriend van hem. We hadden een leuk gesprek en hij had zijn arm over de leuning gelegd en vroeg of ik dit oké vond. Ik gaf aan er geen probleem mee te hebben. Ons gesprek ging over koetjes en kalfjes, maar natuurlijk ook over seks. Niet zo heel gek natuurlijk op een BDSM-speelfeest. We draaiden er een beetje omheen, zouden we wat doen of niet? Uiteindelijk zoende hij me waarna hij opeens zei: ‘vind je dit toch wel goed?’ Ik keek hem verbaasd aan. Hoezo zou ik het niet goed vinden? Ik zoende toch terug en het was toch duidelijk dat ik het wilde, anders had ik van tevoren wel andere signalen afgegeven zoals hem niet dichterbij laten zitten. Hij vond dat hij consent moest hebben om het te doen, want hij kon mijn tekenen wel verkeerd opvatten, dat wist je nooit. Hoe netjes is dit? Voor mij hoeft dit niet per se, maar ik snap waarom hij dit deed. We hebben een tijdje zitten zoenen en wilden eigenlijk meer doen. Alleen ik voelde me schuldig…want ja, het was een vriend van mijn date en ik had net met hem gespeeld. De ander stelde voor dat we een trio konden doen, natuurlijk ben ik daar wel voor te porren, dus zijn we hem gaan zoeken. Uiteindelijk vonden we hem boven waar het echt heel druk was. We vroegen aan hem of hij mee wilde doen, maar hij wilde niet. Er was ook geen plek voor, dus het had ook niet echt gekund. Zelfs toen ik om zijn nek hing, bleef het een nee. Ook een first ongeveer, iemand weigert me iets seksueels haha. Maar opeens was hij weg en toen ik hem ging zoeken was hij met wat anders bezig, dus zijn we maar een plekje gaan zoeken. Er stond een groot bed waar vier stellen bezig waren, maar één stel stopte, dus namen wij hun plek in. De spontaniteit was er wel een beetje af nu. Maar hij bleef een vreemde…en tsja seks met onbekende mensen, daar krijg ik een kick van. Nadat we een tijdje bezig waren en het zweet van ons voorhoofd droop, zijn we gestopt. Het was gewoon echt niet leuk meer. We zijn snel naar de koelere beneden ruimte gegaan om wat te drinken, want het was toch al bijna tijd om te vertrekken. Uiteindelijk ben ik me gaan omkleden en heb ik hem een lift naar huis gegeven. 

Mijn eerste feest alleen was een succes! 

Ik heb het echt super leuk gehad, veel leuker dan ik ooit had durven hopen. Eigenlijk had ik niet verwacht dat ik zoveel aanspraak zou hebben en totaal niet alleen zou zijn. Mijn date was goed bevallen en ik had de pijn gekregen die ik wilde. Ik had geluk dat hij aan de zijkanten had geslagen, want er waren nu al grote plekken op te zien en die zouden alleen nog maar erger worden. Als dit mijn billen waren, dan zat ik toch niet zo lekker in de auto naar huis. Omdat het zo leuk was en ook goed was gegaan in mijn eentje, ben ik van plan om vaker alleen te gaan. Ik leer daar natuurlijk ook steeds meer mensen kennen en wie weet wat er kan gebeuren op zo’n feest. Als het niet leuk is, kan ik altijd nog naar huis toe, maar dit feest was een succes! 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?