Home » Kan ik je vertrouwen?

Kan ik je vertrouwen?

kan ik je vertrouwen?

Kan ik je vertrouwen?
De allereerste vraag die door mijn hoofd gaat als ik je leer kennen. Hoe moet ik weten of je een geschikte Dominant bent? Heb je wel het beste met me voor? Of denk je alleen aan jezelf en zijn mijn belangen ondergeschikt? Is het moment daar dat we afspreken, vraag ik mezelf af of je betrouwbaar bent.
Betrouwbaar op verschillende gebieden. Kan ik er van op aan dat je niet over mijn grenzen gaat en dat nee ook echt nee is? Doe je wat je beloofd hebt in de gesprekken die vooraf zijn gegaan?

Vertrouwen in de praktijk

Een man vertrouwen vind ik lastig. Meestal ga ik van het slechtste uit. Ondanks mijn wantrouwen jegens mannen, date ik wel en spreek ik ook thuis af. Ik moet er wel een goed gevoel bij hebben, als ik dat niet heb dan spreek ik ook niet af. Ondanks dat ik een goed gevoel bij je kan hebben, blijf ik wantrouwend in begin. Ik moet gerustgesteld worden dat alles goed zit, het liefst ook meerdere keren.
Het punt, ik stel me kwetsbaar op en geef de controle uit handen. Dan moet je zeker weten dat alles goed zit. Zonder vertrouwen kun je niet spelen en zeker geen D/s verhouding hebben. Alles draait op vertrouwen en communicatie.
Ik moet je leren vertrouwen, maar dat moet je ook verdienen, het moet groeien.

Ik vertrouw mijn Dominant

Het was misschien al duidelijk uit mijn andere stukjes, ik heb een Dominant. Als je vraagt of ik hem vertrouw, zeg ik ja. Al is dat niet altijd even makkelijk om iemand volledig te vertrouwen. Op het moment dat je speelt, ben je kwetsbaar, je bent geboeid en speelt met pijn. Ik moet erop vertrouwen dat mijn Dom niet over mijn grenzen zal gaan. Geloven dat als ik mijn stopwoord gebruik, dat alles ook stopt. Mijn Dom heeft het vertrouwen in de slaapkamer wel verdiend. De eerste keer had hij beloofd dat we zouden ‘aftasten’ en het rustig aan zouden doen, dit heeft hij inderdaad gedaan. Speelden we meer met pijn, hij wist precies op welk moment mijn grens bereikt was en stopte. Zulke dingen geven vertrouwen. Ik geloof ook dat hij niet bewust over mijn grenzen zal gaan, hij let altijd op me. Ondanks dat ik dit zo schrijf, blijft het elke keer spannend als ik naar hem toe ga. Van tevoren weet ik niet wat we gaan doen, er zijn veel dingen nieuw. Ik moet er elke keer opnieuw op vertrouwen dat het niet over mijn grenzen gaat.

Volg:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?