Home » Kinky Thoughts – De BDSM kamer deel 1

Kinky Thoughts – De BDSM kamer deel 1

Kinky Thoughts - de bdsm kamer

Meneer S: Filmpje op eenmalige weergave waarbij je de vibrator diep in je kutje stopt en daarna zover mogelijk in je mondje. Dat doe je drie keer. Je gezicht hoeft niet geheel in beeld. 

Fuck hoe moet ik dit gaan filmen? Alleen via de spiegel krijg ik beide handelingen in beeld. Ik zucht een keer als ik de opdracht herlees. In kleermakerszit, zit ik gekleed in alleen een kanten string op bed met tepelklemmen op mijn tepels. 

Ik: Moet mijn string aan of uit? 

Meneer S: Schuif hem maar opzij. 

Ik: Oké, Meneer.

Het is vandaag donderdag en maandag liet hij me de keuze maken: of ik kwam nu klaar en ik mocht tot onze date op zaterdag niet klaarkomen, of we stopten het spel. Kiezen voor het stoppen van het spel en achteraf zelf klaarkomen zou alles verpesten. Wat ik niet wist, was dat hij iedere dag een hele tijd met me zou spelen en me elke keer net niet zou laten klaarkomen. 

Ik pak mijn roze vibrator van het bed en ga op mijn knieën voor de spiegel zitten. Als ik zit probeer ik de goede hoogte voor mijn mobiel te vinden. Mijn hoofd moet er niet compleet op, maar mijn mond en kutje moeten zichtbaar zijn. Het puntje zet ik voor mijn opening en ik duw hem langzaam naar binnen. Omdat we al gespeeld hebben, ben ik nog nat en ik krijg de vibrator in twee stoten in me. Ik trek hem helemaal uit me en duw hem dan in één keer in me. Een kreun komt over mijn lippen. Fuck, dit voelt goed. Na een paar keer heen en weer bewegen haal ik hem eruit en breng het speeltje naar mijn mond. 
Sporen van mijn geilheid zitten op de vibrator. Ik open mijn mond en doe alsof ik aan het pijpen ben. Een kriebel van opwinding trekt door mijn buik heen. Ik vind het geil om mezelf een keer te kunnen zien als ik een opdracht uitvoer. Het voelt een beetje stout aan doordat ik expres mezelf moet proeven en doe alsof ik aan het pijpen ben voor Meneer S zijn plezier. Als ik denk dat hij schoon is, haal ik hem uit mijn mond en duw hem weer in me. Ik ben nu zo nat dat de vibrator moeiteloos naar binnen glijdt. Op een sneller tempo dan net begin ik te bewegen. 
‘Aah…fuck.’ Ik baal dat ik moet stoppen, het voelt net zo goed aan. Toch haal ik zoals Meneer S heeft opgedragen het speeltje uit me en stop het weer in mijn mond. Nog één keer en dan kan ik het filmpje opsturen. Nadat ik het nog één keer heb herhaald, verzend ik via WhatsApp het filmpje. 

 Ik: Alstublieft, Meneer. 

Zou hij echt niet over te halen zijn om toch te mogen klaarkomen? Misschien moet ik het vragen als hij tevreden is over de opdracht. Terwijl ik op antwoord wacht, ga ik in mijn string weer op het bed zitten en scroll een beetje door mijn Instagramfeed. 

Meneer S: Goed gedaan sletje, ik ben trots op je. 

Ik krijg een warm gevoel van binnen, want het voelt goed om hem tevreden te stellen. Het volgende berichtje komt direct erachteraan. 

Meneer S: Hoe voelde het nu om jezelf zo te zien zitten?

Zonder over mijn antwoord na te denken typ ik terug: 

Ik: Het was leuk om mezelf zo te zien zitten en te proeven hoe geil ik was van Uw opdracht, Meneer. 

Wat zou de volgende opdracht zijn? Het is al 21: 00, we zijn dus al een uur aan het spelen. Zestig minuten dat hij me loopt op te geilen voor de zoveelste dag op rij en waarbij hij me niet laat komen. 

Meneer S: Ga naakt op het bed liggen en gebruik je magic wand om vijf keer te edgen. Film het en waag het niet om klaar te komen! 

Fuck, vijf keer edgen? Dit kan hij toch niet serieus menen? Het is zo moeilijk om met een magic wand goed te kunnen timen. Van frustratie zucht ik en haal een hand door mijn bruine lange haren. 

Ik: Omg, vijf keer? Bent U serieus?

Meneer S: Ja, heel serieus. 

Ik: Oke, Meneer… 

Na een paar seconden sta ik op van het bed en zet mijn mobieltje tegen iets aan waardoor ik goed te zien ben op het bed, maar waardoor mijn gezicht net niet te zien is. Ik start een video-opname en loop terug, pak mijn magic wand van het nachtkastje en ga met gespreide benen liggen. Voorzichtig zet ik de magic wand tegen mijn clit en al heel snel begint mijn orgasme op te bouwen. 
Ik kreun en knijp mijn ogen dicht. Fuck, dit voelt goed aan. Net voordat ik kom, trek ik het speeltje weg. Nadat ik even heb gewacht, herhaal ik het. Ik heb te kort gewacht en direct trekken er golven van genot door mijn lichaam. 
Fuck. 
Weer ben ik net op tijd om te stoppen. Het tintelende gevoel trekt weer weg en een paar minuten lig ik stil op bed. Ik probeer aan dingen te denken die ik nog moet doen, maar mijn gedachten dwalen af naar hoe alles tot stand is gekomen:
Via de app vertelde hij weleens wat dingen die hij deed en ik was altijd benieuwd. Zijn standaardantwoord was dat hij het niet allemaal ging vertellen en als ik het wilde weten, dat het ervaren was. Zoiets moet je vooral tegen mij zeggen, iemand die overal nieuwsgierig naar is. Zo had hij het bijvoorbeeld over strafregels als straf. Hoe moest ik dit dan voor me zien? Liet hij zijn sub serieus met de hand strafregels schrijven? Via de computer bestond er gewoon kopiëren en plakken. Ik kon me er geen voorstelling bij maken, dus stemde ik in om het te ervaren. Er bestond een website waar hij een zin kon intypen die ik moest natypen. Een eitje dacht ik, want ik typ snel en ik zou zo klaar zijn. Daar verkeek ik me toch een beetje op. Ik kwam er al snel achter dat je geen fouten mocht maken en voor iedere fout kwam er een strafregel bij. Ik moest de zin vijftig keer typen en aan het einde had ik de zin driehonderd keer getypt. Een hele hoop frustratie, maar ik wilde niet opgeven en hem teleurstellen. 
Hij wekte mijn interesse en na even nadenken vroeg ik of hij nog steeds een date wilde hebben. Gelukkig was dit het geval en nu zijn we hier beland. Ik draai mijn hoofd opzij om naar de klok te kijken. Twee minuten verstreken, lang genoeg om het nog een keer te proberen. Ik zet de magic wand weer aan en houd hem voorzichtig tegen mijn clit. Zelfs de lichtste aanraking zorgt voor een schok door mijn lichaam. 
Fuck, wat doet hij met me? Ik beweeg een rondje met het speeltje en mijn ademhaling versnelt weer. Nog geen minuut later zet ik het speeltje weer uit en slaak een diepe zucht. Wat een kut opdracht, maar ik weet dat klagen geen zin heeft. Drie keer gehad, nog twee keer te gaan. 
Als de vijfde keer erop zit haal ik opgelucht adem, opdracht geslaagd en niet klaargekomen. Al scheelde het de laatste keer niet veel. Mijn benen waren al aan het trillen en door heel mijn lichaam verspreidden zich tintelingen. Ik sta op en zet de video-opname uit en stuur hem naar Meneer S. 

Ik: Meneer, mag ik alstublieft klaarkomen? 

Meneer S: Nee. 

Ik: U maakt me zo geil en ik was er bijna. Ik word gek. 

Het blijft een aantal minuten stil, hij is vast het filmpje aan het bekijken. Ik ben benieuwd wat hij gaat zeggen.

Meneer S: Mooizo, ik wil je morgen alert en opgewonden hebben. Het filmpje ziet er goed uit. Goed gedaan, sletje. Ga nu nog maar wat anders doen, ik spreek je morgen weer. 

Ik zucht en typ dan mijn antwoord naar hem. 

Ik: Oké, tot morgen, Meneer.

In mijn witte crop top op mijn zwarte leren rokje sta ik op mijn elf centimeter hoge hakken wiebelend te wachten bij zijn voordeur. Hoe zou Meneer S er in het echt uit zien? De foto’s die ik had gezien waren niet heel duidelijk, maar toch vertrouwde ik hem. We hadden al een paar maanden goede gesprekken, ik kon vragen stellen als ik iets wilde weten over BDSM, maar we hadden ook vanilla gesprekken. Een man met kort bruin haar, met een spijkerbroek in een witte blouse, doet de deur open. 
‘Hey, mooi op tijd.’
‘Hoi,’ zeg ik verlegen en ik schuifel wat op mijn hakken. Hij pakt mijn hand vast en trekt me over de drempel. Mijn hand trilt een beetje van de zenuwen. 
‘Zenuwachtig? Zet je tas maar op de grond.’ Als ik mijn handen vrij heb, trekt hij me naar zich toe en slaat zijn armen om me heen. Ik leg mijn handen om zijn middel en leg mijn hoofd tegen zijn borst aan. 
‘Ja, heel zenuwachtig zei ik toch,’ mompel ik tegen zijn borst aan. 
We blijven even zo staan en zijn knuffel voelt goed aan. Hij duwt me een stukje naar achteren en buigt zich naar voren om zijn lippen op de mijne te duwen. Ik open mijn mond een stukje zodat onze tongen elkaar kunnen raken. Hij verdiept de kus en laat zijn hand over mijn lichaam glijden. Zou dit zijn manier zijn om me op mijn gemak te stellen? 


We hadden afgesproken dat vanaf het moment dat ik daar was, het spel zou beginnen. Ik had aangegeven dat ik het fijn vond dat hij de leiding zou nemen, omdat ik heel zenuwachtig zou zijn. Het was precies wat hij nu deed. Hij verbreekt de kus en trekt me aan mijn hand mee door de gang. We komen uit in een grote open ruimte die gezellig is ingericht. Als we in de kamer zijn laat hij mijn hand los en loopt naar de keuken. Ik neem ondertussen de ruimte in me op. Er hangen foto’s van zijn gezin aan de muren en boven de bank hangt een schilderij met daarop de zee, duinen en een ondergaande zon. Op tafel staat een groot kleurrijke bos met bloemen. 
‘Ziet er gezellig uit,’ zeg ik als ik de ruimte in me heb opgenomen. 
‘Bedankt, ik was in de winkel toen ik je appte over wat je wilde drinken. Ik heb Cola Zero meegenomen voor nu en voor na het spel chocolade en Aquarius.’ Verbaasd trek ik mijn wenkbrauwen op. Hij heeft gezorgd dat er eten en drinken is voor na het spel? Normaal gesproken zorgde ik daar zelf voor. 
‘Ah, dat is lief van je!’ zeg ik met een grote glimlach op mijn gezicht. 
‘Hoort bij de aftercare hé,’ zegt hij en hij haalt zijn schouders op. Met de drankjes in zijn hand komt hij weer naar me toe lopen en loopt naar de bank. ‘Ga zitten.’ 
Als ik plaats heb genomen op de bank geeft hij me het blikje cola. We praten even over koetjes en kalfjes, maar ik blijf zenuwachtig. Ik blijf afvragen wat we gaan doen. Het gaat anders zijn dan ik ken, maar ik kan me er geen voorstelling van maken. 

Hij heeft foto’s van zijn BDSM-kamer laten zien en die zagen er indrukwekkend uit. Mijn nieuwsgierigheid wil daar eigenlijk wel spelen, maar het is ook direct een stuk enger. Het volgende moment wordt mijn blikje uit mijn hand gepakt en op tafel gezet. Hij draait zich naar me toe en legt zijn arm over mijn buik heen. Ik snap de hint en draai mezelf naar hem toe. Als hij me kust voelen zijn lippen koud aan van de cola. Hij verplaatst zijn hand naar boven en kneedt door mijn croptop en bh mijn borst. 
‘Heb je keurig aangetrokken wat ik heb opgedragen?’ vraagt hij als hij zich even terugtrekt. 
‘Ja.’
Hij trekt een wenkbrauw op. Ik weet wat hij verwacht van me, maar Meneer zeggen in het echt is heel wat lastiger dan dat ik het via een berichtje typ. Even aarzel ik, maar antwoord dan toch: ‘Ja, Meneer.’ 
Ik weet dat hij me net ook liet wegkomen met ‘je’ in plaats van U. Hopelijk snapt hij ook hoe lastig het kan zijn om ineens die omschakeling te moeten maken en een vreemde met U aan te spreken. 
‘Goed zo, laat maar eens zien dan.’ 
Ik sta op en zet wat passen naar voren en draai me dan om. Op deze manier sta ik precies voor hem en kan ik hem aankijken. Langzaam trek ik mijn shirtje uit en mijn rode bh komt tevoorschijn. 
‘Zie je, ik heb gedaan wat je vroeg.’ Aan zijn uitdrukking van gezicht zie ik dat dit het verkeerde antwoord is. Natuurlijk is dit het antwoord wat hij wil horen. Ik zucht even, moet hij het me meteen zo lastig maken? ‘Ik heb gedaan wat U van me vroeg en mijn rode leren setje aangetrokken.’ 
‘Als je me nog een keer vergeet aan te spreken op de juiste manier volgt er straf, duidelijk?’ 
‘Ja Meneer,’ zeg ik snel. Hij geeft echt nul ruimte in het spel en we zijn nog niet eens echt begonnen. Het is wel iets wat ik van tevoren wist, hij heeft het ook gezegd dat hij in het spel geen ruimte geeft. Precies iets wat ik ook wilde, al is het wel even wennen. 
‘Nu je rokje nog en kom dan maar op mijn schoot zitten. Gezicht naar mij en aan elke kant een knie.’ 
Als ik mijn rokje heb uitgetrokken blijf ik even staan. Hij kijkt me goedkeurend aan en laat zijn ogen over mijn lichaam gaan. Ik sta voor hem op mijn hoge hakken en in een rood leren setje, het moet een goed zicht zijn. Als ik denk dat hij lang genoeg de tijd heeft gehad om te kijken, loop ik naar hem toe en ga aarzelend op zijn schoot zitten. Het voelt intiem aan op deze manier. Zijn handen legt hij op mijn bovenbenen en houdt ze daar stil. 
‘Geef me een kus.’ 
Meer hoeft hij niet te zeggen en ik buig me naar voren en druk mijn lippen op de zijne. Hij opent zijn mond voor me en ik laat mijn tong naar binnen glijden. 
Doelbewust bewegen zijn handen naar mijn borsten en trekken de cups een stukje opzij waardoor hij bij mijn tepels kan. Met zijn vingers zorgt hij ervoor dat ze nog stijver worden en hij knijpt erin. 
Een kreun ontsnapt uit mijn keel. Hij voert de druk een beetje op en er schiet een tinteling door mijn lichaam. Alleen in lingerie op een vreemde zijn schoot zitten die me betast maakt me opgewonden. Het geeft een kick om dit met een vreemde te doen. Waarbij ik weet dat hij me zo gaat domineren, bepaalt wat er gaat gebeuren en waarna ik heb te luisteren. Zijn andere hand heeft hij tussen mijn benen gelegd en daarmee wrijft hij nu over mijn slipje. 
Fuck, hij moet voelen hoe nat ik ben. Plagend gaat hij met zijn vinger langs de rand. Ik hou mijn adem in als hij dat doet. Ondertussen bijt hij zachtjes op mijn lip en weer kreun ik. Wanneer raakt hij me nu echt aan? Hij maakt me gek op deze manier. 
Ik heb geluk, ik hoef niet lang te wachten en zijn vinger verdwijnt onder mijn slipje en gaat direct naar mijn clit. Hij beweegt zijn vinger precies op de goede manier en met de juiste druk. 
‘Aah…’ Ik kreun tegen zijn lippen aan terwijl hij met mijn tepel en clit blijft spelen. Meneer S heeft me vier dagen niet laten klaarkomen, dus ik ben extra gevoelig voor zijn aanraking. Mijn lippen verplaats ik naar zijn nek en zuig zachtjes aan zijn huid. Langzaam laat hij een vinger in en uit me gaan en dat is het enige geluid dat de stille kamer vult. Je hoort hoe nat ik ben. Wauw, deze man is goed met zijn vingers. Ik heb meer mannen gehad die goed waren met hun handen, maar deze weet het precies zo te doen hoe ik het lekker vind. Nu ben ik helemaal benieuwd hoe de avond gaat verlopen. 
Te snel naar mijn zin stopt hij, maar ik zeg er niets van. 

‘Neem nog een paar slokken cola en kleed je daarna uit. Als je dat gedaan hebt, ga je op je knieën op de grond zitten, je spreidt ze en legt je handen met je handpalm naar boven op je bovenbenen. Ik wil dat je naar de grond kijkt en zo in deze houding wacht op me. Duidelijk?’ 
‘Ja, Meneer.’ Ik sta wat wiebelig op van zijn schoot en ga snel op de bank zitten. Hij staat op en loopt de kamer uit. Ik haal een paar keer diep adem om mezelf rustig te krijgen. Het spel gaat nu echt beginnen, dit was alleen nog maar om mij op mijn gemak te stellen. Wat eigenlijk best een goede manier is. Ik werd net ook echt rustiger en kon me ontspannen. 
Oké Mirjam, je kan dit. Trek je kleding uit en doe wat hij heeft gezegd. Alles gaat goed komen, hij gaat op je letten heeft hij beloofd. 
Eenmaal in de juiste positie vraag ik me af of ik lang moet wachten voordat hij terug is, ik hoop van niet. Even later hoor ik voetstappen in de kamer en ik moet de neiging om mijn hoofd op te tillen om te kijken of hij het echt is onderdrukken. Bruine schoenen komen in mijn blikveld en lopen voorbij me zodat hij achter me staat. 
‘Doe je hoofd maar recht, ik ga een halsband bij je omdoen. Hou jij je haar even weg?’ Zonder antwoord te geven til ik mijn haar op. Meneer S. trekt het riempje van de halsband aan en maakt de sluiting dicht. Ik laat mijn haar weer los en het valt weer over mijn schouders naar beneden tot halverwege mijn rug. 
‘Ik ga je een blinddoek omdoen, vind je dat goed?’ Langs mijn arm voel ik een kledingstuk glijden en uit mijn ooghoek zie ik dat hij op zijn hurken naast me is gaan zitten. Ik draai mijn hoofd een slag en kijk hem even aan. Eigenlijk wilde ik deze fout niet nog een keer maken. Met een vreemde spelen en mezelf laten blinddoeken. Alleen het geeft ook juist wel weer een kick. 
‘Uh…ja, Meneer.’ 
‘Mooi zo.’ Hij pakt een blinddoek van de stoel en doet hem voor mijn ogen. Ik zie echt helemaal niets meer. Het is doodstil in de kamer en ik hoor ook Meneer S. niet. Ik voel zijn warmte naast me en dan een hand tussen mijn benen. Hij streelt met een vinger over mijn clit. 
Ik neem een scherpe ademteug bij de zachte aanraking. Met behendige vingers bewerkt hij mijn clit. Een kreun ontsnapt uit mijn mond en ik geef me over aan het gevoel. Zijn vingers pakken een tepel vast en hij draait hem een slag om waarna hij eraan trekt. 
Een kreun verlaat mijn mond bij de stekende pijn. Hij herhaalt het ook bij mijn andere borst. 
‘Zoals we online hebben afgesproken, zou ik het vragen. Wil je nog vastgebonden worden? Het hoeft niet, aan jou de keuze,’ zegt hij op een rustige toon. Ik voel nog steeds de kriebels in mijn buik van de zenuwen, want ik weet dat het spel nog moet gaan beginnen. Het is wel leuker om vastgebonden te zijn, maar dan doe ik twee dingen die heel onverstandig zijn. Al sta ik niet bekend om mijn verstandige keuzes, dus natuurlijk zeg ik: ‘Ja, ik denk dat ik je wel genoeg vertrouw om vastgebonden te worden.’
      ‘Steek je armen maar uit, dan bind ik je polsen vast. Even later voel ik iets zachts tegen mijn huid aan bij mijn polsen. Het zijn handboeien met bont erin, die zitten wel comfortabel. Ik ben me ervan bewust dat ik heel kwetsbaar ben. Geblinddoekt, vastgebonden in een vreemd huis. Als laatste klikt hij de riem vast aan de halsband. 
‘Sta maar op, dan gaan we naar de BDSM-kamer toe.’ Zijn hand pakt mijn arm vast en helpt me overeind. Ik sta wiebelig op mijn benen en mijn coördinatie is helemaal weg. Als ik de eerste paar wankele passen heb gezet zegt hij: ‘Vertrouw maar op mij, ik zorg ervoor dat je nergens tegenaan loopt.’ 
Pff…hij heeft makkelijk praten, hij is niet geblinddoekt en vastgebonden in een vreemd huis met een onbekende. Iedereen zou gespannen zijn, want ik weet niet wat ik ga aantreffen. 

‘Pas op, we gaan de trap op.’ Hij legt mijn handen op de leuning en schuifelend loop ik achter hem aan. 
‘Wel een beetje spannend zo in een vreemd huis geblinddoekt achter een vreemde aanlopen,’ zeg ik. 
‘Komt goed, we gaan er een spannende avond van maken. Ik wil dat je hier weggaat met een leuke ervaring.’ 
Als we eindelijk boven komen hoor ik een deur open gaan en we lopen de kamer in. Tenminste, dat denk ik. 
‘Stop.’ Meteen blijf ik stilstaan en ben benieuwd wat hij nu gaat doen. Mijn blinddoek wordt afgedaan en ik knipper even met mijn ogen tegen het licht, waarna ik snel mijn hoofd draai. In de kamer hangt een rek vol speeltjes. Paddles, canes, floggers, ball gags en nog veel meer dingen die ik niet kan thuisbrengen. Alles bij elkaar ziet het er indrukwekkend uit. 
‘Wauw…dat zijn veel speeltjes. Ze zien er wel een beetje eng uit.’ Dan worden mijn ogen naar de andere kant van de kamer getrokken. Daar staat een andreaskruis. Een tinteling schiet door mijn lichaam. Ik ben altijd al benieuwd geweest hoe het zou zijn om aan zo’n kruis vast te staan. ‘Gaan we met het kruis spelen?’ 
Hij kijkt me met een grijns op zijn gezicht aan. ‘Wie weet…’ zegt hij geheimzinnig. ‘Oké, je hebt wel genoeg gezien en zonder op mijn antwoord te wachten doet hij de blinddoek weer om. Handen omhoog en ze worden vastgemaakt aan het plafond. Tenminste, ik sta midden in de kamer en er was niets bij ons om me aan vast te maken. Ik trek even aan mijn boeien, maar ik sta goed vast. Ik wiebel wat op mijn hakken van tien centimeter. Ik vraag me af hoe het eruit moet zien. Vastgebonden, geblinddoekt en naakt op hoge hakken. 
‘Wilt U een foto van me maken met mijn mobiel?’ Ik ben te nieuwsgierig en wil graag na afloop zien hoe ik erbij stond.”
‘Natuurlijk. Ik moet even naar beneden om je mobiel te gaan halen. Het duurt niet lang en ik kom terug,’ zegt hij alvast om me gerust te stellen. Hij heeft me in die korte tijd goed genoeg leren kennen dat hij wist dat ik zou vragen of het lang zou duren en of hij wel echt zou terugkomen. 
‘Oké.’ Ik hoor zijn voetstappen de kamer uitgaan en ik blijf alleen achter met mijn gedachten. Hopelijk blijft hij niet te lang weg, anders kan ik alleen maar gaan piekeren. Toch merk ik dat mijn hartslag rustig is, dat mijn zenuwen iets zijn gezakt. Gek, het spel moet juist nog beginnen. 
‘Ik ben er weer. Je staat er mooi bij, goed idee om een foto te maken.’ Het is even stil en dan voel ik zijn warme adem in mijn nek. Zachtjes drukt hij zijn lippen in mijn nek en zuigt zachtjes op mijn huid. ‘Ben je er klaar voor, sletje?’ 
‘Ja…ik denk het wel, Meneer. Ik ben in ieder geval minder zenuwachtig. Ze gingen weg toen U de blinddoek voor deed en de handboeien om deed. Alsof ik me nu wel moest overgeven aan U.’ 
‘Goed zo, dat wilde ik graag horen.’ Hij drukt een kus op mijn lippen en hij loopt weg. ‘Ik ga je even opwarmen, zodat je zometeen meer aan kan.’ 

Lees binnenkort deel 2 en lees hoe de date in de BDSM kamer verder gaat verlopen!

Vond je dit verhaal leuk? Lees dan hier een ander ‘Kinky Thoughts verhaal’, een ‘My Fantasy‘ of lees een verhaal uit de ‘Nina en Lars serie‘!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?