Home » Kinky Thoughts – Ik krijg straf

Kinky Thoughts – Ik krijg straf

Kinky Thoughts - Ik krijg straf

‘Je bent stout geweest en hebt niet geluisterd naar wat ik zei.’ Hij drukt me ruw met één hand tegen de muur ‘Wat gebeurt er met stoute meisjes?’
‘Die krijgen straf Meneer,’ fluister ik zachtjes. 
‘Ik herhaal mijn vraag nog één keer. Deze keer antwoord je harder zodat ik het hoor. Begrepen?’ Langzaam begint hij steeds wat meer druk uit te oefenen met zijn handen. 
Het ademhalen gaat moeilijker en na een tijdje hebben mijn longen lucht nodig. Ik begin tegen te sputteren en sterretjes beginnen te dansen voor mijn ogen. Hij knijpt nog een beetje harder totdat ik bijna flauwval, dan laat hij mijn keel los. ‘Dus, wat er gebeurt er met ongehoorzame sletjes?’ Sven trekt een wenkbrauw naar me op. 
Ik hap naar lucht en adem een paar keer langzaam in en uit, terwijl ik ondertussen antwoord probeer te geven. 
‘Die… die krijgen straf Meneer.’ Ik probeer weg te kijken, maar hij pakt mijn kin vast.
‘Dat heb je goed gezegd. Ik ben in een goede bui vandaag, dus ik zal je twee opties geven.’ Afwachtend kijk ik hem aan.
‘Je krijgt veertig slagen met een zweepje op je borsten of veertig harde slagen met de cane op je billen. En met hard bedoel ik ook echt hard.’ Met een strenge blik kijkt hij me aan waarbij hij me recht aanstaart. Ik zie aan zijn ogen dat hij benieuwd is naar wat ik zal kiezen. 
Zou ik zijn uitdaging durven aan te nemen en voor de hardere tikken te kiezen? Mijn grenzen proberen te verleggen in plaats van op veilig te spelen en voor hetgeen te kiezen waarvan ik weet dat ik het aankan. Ik twijfel. Als ik niet snel genoeg kies, pakt hij mijn kin vast en dwingt me om hem aan te kijken.
‘Nou?’ vraagt hij ongeduldig waarna er meteen een tik tegen mijn wang volgt. Zijn handafdruk blijft op mijn wang gloeien.
Oh fuck, gaat hij zo doen? Hij maakt de keuze niet makkelijker op deze manier. Ik weet nu zeker dat hij mijn grenzen gaat testen. Misschien moet ik de uitdaging aangaan en voor de vijftien tikken kiezen. Zoveel zijn het er niet, ik ben erger van hem gewend. Tenslotte hou ik wel van een beetje pijn. 
‘De cane Meneer,’ zeg ik uiteindelijk. 
Er verschijnt een grijns op zijn gezicht en hij laat mijn kin los. ‘Zeker weten? Je hebt hierna een mooie rode kont met strepen en de dagen daarna heb je een mooie herinnering aan me. Geloof me maar.’ 
Ik slik en weet dat hij gelijk gaat hebben. ‘Ja Meneer, ik weet het zeker.’  


Voordat ik er verder over kan nadenken zegt hij: ‘Goed gekozen meisje, ik ben trots op je. Draai je om en zet je handen tegen de muur en duw je kont naar achteren.’ Snel geef hij me nog een kus op mijn lippen. 
Ik draai me om en ga in de gevraagde positie staan. Hoe hard zal hij me slaan? Ik ben benieuwd. Zijn stem klonk vol beloftes. 
‘Jij telt elke slag mee en bedankt me. Begrepen?’ 
‘Ja.’ 
‘Ja?’ Hij geeft meteen een ruk aan mijn haren. ‘Ja wie?’ 
‘Ja, ik heb het begrepen Meneer,’ zeg ik snel. 
‘Zo moeilijk was dat toch niet?’ Waarna hij mijn haren loslaat. ‘Laten we beginnen.’ 
Ik zet me schrap en wacht tot hij de eerste klap uitdeelt. Die komt niet, om de spanning nog meer op te voeren, wrijft hij zachtjes met de cane over mijn billen. Dan haalt hij plotseling hard uit en met een klets raakt het mijn rechterbil.
Een kreet van schrik komt uit mijn mond. Fuck, dat deed zeer. Gelukkig denk ik eraan om te tellen en ik zeg snel: ‘Eén, bedankt Meneer.’ 
Meteen komt de cane op mijn linkerbil terecht. 
‘Twee, bedankt Meneer.’ 
Zo slaat hij me nog vier keer op mijn kont. De pijn is striemend en snijdend doordat hij een dunne cane gebruikt. Het is niet het soort pijn waarvan ik hou. Na de tiende klap voelt het alsof mijn billen in brand staan. Ze gloeien en ik weet zeker dat je een mooie lijn ziet staan. 
‘Je bent op de helft, ik ga je steeds wat harder slaan. Ik denk dat je het aan kan.’ 
‘Nee Meneer…Ik kan het niet aan, het doet nu al pijn. Tien nog hardere tikken is te veel.’ Ik wil me omdraaien en hem aan kijken. 
‘Niet bewegen en je kan het wel aan, je houdt van pijn.’ 
‘Maar…’ 
Hij wikkelt zijn hand in mijn haren en trekt mijn hoofd naar achteren. ‘Geen maar…ik weet dat je het aan kunt. Als je denkt dat je het echt niet kunt zeg je rood en dan stoppen we. Al ontloop je daarmee niet je straf.’ Even bleef het stil tussen ons. ‘Bedenk wel, een straf hoort niet leuk te zijn.’ 
Ik wil mijn stopwoord niet gebruiken en hij heeft een goed punt, een straf is niet om van te genieten. De twintig halen moet niet onmogelijk zijn. Tanden op elkaar en ik ben er zo vanaf. Als ik het volhoud, is hij ook trots op me. Met die gedachte haal ik diep adem en zeg ik: ‘Ga maar verder Meneer.’ 
‘Dit wilde ik van je horen.’ Hij blijft mijn haar vasthouden als de volgende vijf klappen volgen. 
‘Fuck! Zestien, be…be…dankt Meneer.’ Kan ik met moeite uitbrengen. Het scheelt niet veel of de tranen springen in mijn ogen. Nog vier te gaan, langzaam adem ik in en blaas rustig weer uit. Op deze manier probeer ik mezelf te kalmeren. Als de zeventiende en achttiende klap volgen staan de tranen in mijn ogen. Mijn ademhaling versnelt en ik wacht op de laatste twee tikken. 
‘Meneer, alsjeblieft wilt U me nog twee keer snel slaan, dan ben ik ervan af.’ Ik weet gewoon dat hij hiervan een grijns op je gezicht krijgt. 
‘Je gaat me smeken om je te slaan? Ik dacht dat je het niet meer aan kon dat je net zei?’ Zijn hand streelt over mijn warme billen en zijn vingers gaan langzaam naar mijn kutje toe. Langzaam duwt hij een vinger in me. ‘Vieze slet, je smeekt me om te stoppen en ondertussen ben je zeiknat?’ Als bewijs trekt hij zijn vinger uit me en houdt hem voor mijn gezicht. Ik zie mijn eigen vocht op zijn vinger glinsteren. Hij smeert het af aan mijn wang en vervolgt: ‘Ik denk dat er nog wel twee bij kunnen.’ 
Wat?! Dit kan hij niet menen. 
‘Nee Meneer alsjeblieft, niet nog twee extra,’ smeek ik hem.
‘Jawel. Je geniet te veel van je straf.’ Met een ruk draai ik mijn een slag zodat ik hem kan aankijken. 
‘U bent gemeen…ik…Meneer…’ Mijn wenkbrauwen zijn een frons geworden en uit boosheid kom ik niet uit mijn woorden.
Zijn mondhoeken zijn opgetrokken en hij vraagt: ‘Zeg het maar hoor. Denk alleen goed na wat je zegt, er zijn er zo nog twee bij te verdienen.’ 
Ik blijf hem boos aanstaren en ik bijt op mijn lip om hem niet uit te schelden uit frustratie. 
‘Niks…er is niks.’ Ik draai mijn hoofd weer terug en laat hem hangen. Zijn machtsvertoon laat me voelen wie hier de baas is, wie hier alle controle heeft. Dat hij de regels van het spel bepaalt en dat hij degene is die over mijn straf gaat en niet ik. 
‘Wijze keuze.’ Meteen laat hij met een harde klap de cane op mijn kont terechtkomen. 
‘Negentien…bedankt Meneer.’ Het kost moeite om de woorden uit te spreken. 
‘Ik wil dat je de laatste drie slagen snel meetelt zonder te vloeken of commentaar. Het enige wat ik wil horen is ‘twintig, bedankt Meneer.’ 
Zonder te wachten op antwoord laat hij zijn slagvoorwerp weer neerkomen en ik doe braaf wat hij heeft geëist. De tranen lopen over mijn wangen als hij de laatste tik heeft uitgedeeld. 
Hij komt voor me staan, pakt mijn kin vast en draait mijn gezicht naar hem toe. 
‘Wat heb je hiervan geleerd?’ 
‘Ik… ik… zal voortaan luisteren Meneer,’ snik ik. 
‘Goed zo, ik ben trots op je dat je het hebt volgehouden.’ Onverwachts duwt hij zijn lippen op de mijne om me een kus te geven. Zijn tong gaat over mijn lippen en ik open mijn mond voor hem. Al snel verbreekt hij de kus.  ‘Ga liggen, ik ga wat olie halen en hij drukt zijn lippen op mijn voorhoofd. Als hij de kamer is uitgelopen wrijf ik zachtjes over mijn kont. Ik ga op mijn buik op het bed liggen en wacht tot hij is teruggekomen. Even later hoor ik zijn voetstappen in de kamer en hij smeert iets verkoelends op mijn warme billen. Het is een fijn gevoel en het verlicht het getintel een beetje. Zijn handen glijden over billen en masseren het verkoelende spul in. Soms knijpt hij met opzet even zachtjes in mijn kont, waarna er een zachte kreun over mijn lippen komt. Opeens voel ik koele druppels tussen mijn billen vallen. Het voelt anders dan het spul wat hij net heeft gebruikt. Met zijn vinger duwt hij voorzichtig op mijn kontgaatje totdat hij er helemaal in zit en hij begint hem rustig in en uit begint te bewegen. Er begint een lampje in mijn hoofd te branden: Glijmiddel. 
‘Aah…fuck,’ kreun ik. Ik laat de sensatie over me heen komen als hij zijn vinger langzaam blijft in en uit blijft stoten.
Hij gebruikt nog meer glijmiddel en probeert er een tweede vinger bij te duwen.
‘Ontspan je. Rustig adem blijven halen.’ 
Ik zucht diep en rol met mijn ogen. Hij heeft makkelijk praten met zijn ‘ontspan je’. Er wordt niks in zijn kont geduwd. Toch probeer ik te doen wat je zegt en ik begin rustig in en uit te ademen. Hij zet weer wat druk en langzaam zitten er twee vingers in en hij begint weer stotende bewegingen te maken. Ik voel me gevuld, maar een nieuw soort opwinding overvalt me. Het is geil. De vingers van zijn andere hand duwt hij in mijn kutje en strijkt mijn natheid uit over mijn clit. Langzaam begint hij er met twee vingers langs te bewegen. Op deze manier word ik op meerdere manieren gestimuleerd. Fuck, dat voelt goed aan. Het geluid van mijn natheid klinkt door de slaapkamer.
‘Is het lekker sletje?’ vraagt hij. 
‘Ja…ja. Niet stoppen alsjeblieft.’ Krijg ik nog net uit mijn mond voordat er een langgerekte kreun over mijn lippen komt. 
‘Dat bepaal ik, jij niet.’ Hij trekt zijn vingers terug en duwt ze tegen mijn lippen waardoor ik automatisch mijn mond open. Ik proef mezelf op je vingers. ‘Je weet toch dat ik bepaal wat er gaat gebeuren en niet jij? Ik beslis of je klaarkomt en wanneer.’ In een vloeiende beweging duwt hij zijn vingers in een keer tot diep achter in mijn keel en ik kokhals. Als hij zijn vingers terugtrekt, komt er een sliert slijm mee die je helemaal uitsmeert over mijn gezicht. 


‘Ik denk dat jij mij maar eens een plezier moet gaan doen nu. Op je knieën naast het bed.’ Hij geeft me wat ruimte om overeind te komen. Ik sta op van het bed en kniel voor zijn benen neer. Al weet hij ook dat ik het leuk vind om te doen, dus eigenlijk doet hij mij er ook een plezier mee. Ik geniet ervan om hem een pijpbeurt geven. Of beter gezegd, mijn mond te laten gebruiken door hem voor zijn plezier. 
‘Trek mijn broek en sokken uit.’ 
Mijn handen prutsen even met zijn broeksknoop om hem los te krijgen. Als ik hem los heb tilt hij zijn heupen op zodat ik de broek kan uittrekken waarna zijn sokken volgen. Zijn lul is al half stijf en ik heb hem nog niet eens aangeraakt. Met mijn tong lik ik over mijn lippen en ik kan niet wachten tot hij de controle pakt en mijn mond gebruikt. 
‘Handen op je rug en pijp me.’ Ik buig me naar voren om zijn lul in mijn mond te nemen en ik sluit mijn lippen eromheen. Om te plagen zuig ik even op zijn eikel, want ik weet dat hij dit lekker vindt. 
‘Hmm…lekker. Ga door.’ Hij verstrengelt zijn vingers in mijn haren. Ik laat mijn tong over zijn eikel glijden terwijl ik erop sabbel. ‘Neem hem helemaal tot achterin je keel totdat ik zeg dat je hem eruit mag halen.’ Shit, hij gaat het me gelijk lastig maken weet ik. Vast als straf omdat ik vroeg om door te gaan en niet jou te laten bepalen. Na een diepe teug lucht te hebben genomen, laat ik mijn mond weer over zijn lul zakken totdat het niet meer verder kan. 
‘Dieper.’ Om zijn woorden kracht bij te zetten duwt hij op mijn hoofd. Blijf rustig, schiet er door mijn hoofd. Zodra ik ga kokhalzen maak ik het mezelf moeilijk en wordt het een heel gevecht. Zo goed als het kan probeer ik te ademen, maar dat lukt niet. Ik merk dat ik lucht nodig heb, alleen heeft hij nog niets gezegd. Na nog een paar seconden probeer ik me los te trekken uit zijn greep. Hij houdt me stevig op mijn plek en dan gebeurt hetgeen wat ik wilde voorkomen, ik moet alsnog kokhalzen. Uit reflex duw ik harder omhoog, maar hij is sterker dan mij. Na nog een paar seconden laat hij me los en ik schiet omhoog. Het kwijl loopt uit mijn mond en ik hap naar adem. Fuck, hij hield me wel erg lang vast. 
‘Opnieuw.’ Hij gaat me laten afzien en probeert me alsnog te straffen ermee in plaats van dat ik het leuk vind. Weer houdt hij me net zolang vast tot de grens dat ik wil aftikken. Dit herhaalt hij nog een aantal keren. Na de laatste keer ben ik buitenadem. Ik veeg de tranen uit mijn ogen en ik kijk naar mijn borsten die helemaal onder het kwijl zitten. Hij pakt mijn kin vast en laat me hem aankijken. 
‘Heb je hier iets van geleerd?’ 
‘Ja Meneer, niet meer om dingen vragen,’ zeg ik terwijl hij me aan blijft kijken. Ik voel me kwetsbaar onder zijn strenge blik en het liefste zou ik mijn gezicht afwenden. 
‘Goed zo, keurig volgehouden sletje. Ik ben trots op je.’ Met die woorden laat hij me los en ik verbreek het oogcontact. Zijn woorden geven een warm gevoel vanbinnen. Ik wil je trots maken, ik wil dat je tevreden bent en je plezieren. 

‘Ga op je rug op het bed liggen met je billen op de rand.’ Hij staat op van het bed en trekt zijn overige kleren uit. Als ik niet gelijk in beweging kom zegt hij: ‘Kom op sletje, we hebben niet de hele dag de tijd.’ Na deze woorden sta ik snel op en ga in de gevraagde positie liggen. Hij pakt mijn benen vast, houdt ze omhoog en duwt zijn lul langzaam naar binnen. Fuck, dit voelt goed. Op een snel tempo begint hij in en uit me te stoten. Met een hand houdt hij mijn benen op zijn plaats en begint met zijn duim van zijn andere hand rondjes over mijn clit te wrijven. 
‘Ja fuck…dit voelt zo goed. Mag ik zo klaarkomen Meneer?’ vraag ik tussen mijn kreunen door. 
Hij kijkt me strak aan en begint sneller te stoten. 
‘Fuck…alsjeblieft.’ Is het enige wat ik kan uitbrengen. 
Er verschijnt een tevreden grijns op zijn gezicht, hier wil hij me hebben. Op het randje, dat ik smeek om klaar te mogen komen. Omdat hij de reden is dat ik zo opgewonden ben dat ik om mijn orgasme wil smeken.
‘Je weet wat ik wil horen sletje. Eerder mag je niet komen.’ 
Over zijn woorden hoef ik niet lang na te denken, ik zou op dit moment alles zeggen en doen om te mogen klaarkomen.
‘Ik ben je sletje, mag ik alsjeblieft klaarkomen? Alsjeblieft?’ Ik hoop dat hij aan mijn stem hoort hoe graag ik wil, dat ik het niet lang meer kan tegenhouden. 
‘Ja, je mag klaarkomen.’ Je stoot nog een paar keer extra hard waardoor ik een tinteling in mijn buik voel en ik weet dat ik er bijna ben. Mijn handen grijpen de lakens vast en ballen zich tot een vuist. ‘Kom voor me sletje.’ 
Fuck, het is zo geil als hij commandeert dat ik moet klaarkomen. Alsof ik jouw speeltje ben waar je alle zeggenschap over hebt. Hij beweegt zijn duim wat sneller over mijn clit en dan laat ik me gaan. 
‘Aaah…’ Het orgasme gaat met golven door mijn lichaam. Dit voelt zo goed. Hij beweegt zich nog een paar keer in en uit me en dan komt hij zelf ook klaar met een luide kreun. Langzaam laat hij mijn benen zakken en trekt hij zichzelf uit me. Hij pakt snel een doekje van het nachtkastje en drukt het tussen mijn benen.
‘Dat was heerlijk! Ga je opfrissen en kom daarna bij me in bed liggen.’
Ik sta voorzichtig op van het bed en hij gaat in het bed liggen en trekt de dekens over zich heen. Jammer dat ik eerst naar de wc moet en niet direct bij hem in zijn armen kan kruipen. Snel ga ik naar de badkamer en een paar minuten later ga ik bij hem in bed liggen. Ik nestel mezelf in zijn armen met mijn hoofd op zijn borst. 
‘Dit was zo goed. Ik denk dat dit mijn favoriete standje is,’ zeg ik terwijl ik mijn vingers gedachteloos over zijn buik laat glijden. Hij drukt zijn lippen tegen de zijkant van mijn hoofd en antwoordt: ‘Mijne ook.’ 
Ik voel me veilig en geliefd in zijn armen. Samen in een bubbel zitten waar de wereld ons niets kan maken. Hij slaat zijn armen nog wat strakker om me heen en ik sluit mijn ogen en val na een tijdje in slaap. 


Vond je dit verhaal leuk? Lees dan hier een ander ‘Kinky Thoughts verhaal’, een ‘My Fantasy‘ of lees een verhaal uit de ‘Nina en Lars serie‘!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?