Home » Kinky Thoughts – Mag ik alsjeblieft klaarkomen Meneer?

Kinky Thoughts – Mag ik alsjeblieft klaarkomen Meneer?

Kinky Thoughts - mag ik alsjeblieft klaarkomen Meneer

‘Ga op het bed liggen slet.’ Hij trekt me aan mijn haren omhoog van de grond en duwt me richting het bed. ‘Handen boven je hoofd en spreid je benen,’ commandeert hij als ik op het bed lig. 
Snel doe ik wat hij van me vraagt en wacht geduldig op het volgende commando. Ik hoef niet lang te wachten. Hij doet de handboeien door de spijlen van het bed en maakt mijn polsen vast. Langzaam laat hij zijn handen over mijn armen naar mijn borsten glijden. Hij kneedt ze even en knijpt dan gemeen in mijn tepels. Een kreun ontsnapt uit mijn mond en ik knijp mijn ogen dicht van de pijn, er verschijnt een frons op mijn gezicht. Fuck, dit doet zeer. Wat is hij van plan? Zijn handen gaan over mijn buik, naar mijn bovenbenen waar ze me even plagen en net niet de plek aanraakt waar ik het graag wil. Langzaam glijden zijn vingers over mijn benen naar mijn enkels toe. Hij pakt de spreidstang die op het bed klaarligt en maakt mijn enkels vast. Daar lig ik, vastgebonden, open en bloot op bed, kwetsbaar. Overgeleverd aan zijn genade. De gedachte dat ik niets kan doen, levert tintelingen in mijn buik op. 
‘Waar was jij net met je gedachten?’ Vragend trekt hij een wenkbrauw op. 
Ik blijf even stil. ‘Weet ik niet,’ fluister ik.
‘Ik weet het niet, Meneer V is het.’ Hij is nog niet uitgesproken of hij geeft me met zijn vlakke hand een tik tussen mijn benen. Ik wil ze sluiten, maar de spreidstang voorkomt dat. Het is duidelijk te zien dat ik moeite heb om de klap op te vangen, maar hij is soms sadistisch ingesteld en slaat me nog twee keer, maar dan wat harder dan de eerste keer. 
‘Au, fuck.’ 
‘Let op je taal.’ Direct geeft hij een nog hardere tik en ik moet op mijn lip bijten om niet te vloeken. 
‘Sorry Meneer V,’ zeg ik zachtjes. 
‘Dat is beter, hopelijk leer je hiervan.’ Van het nachtkastje pakt hij mijn magic wand. 
Ik trek een wenkbrauw op. Hij zei net dat hij me straf zou geven, en dan pakt hij mijn magic wand? Klaarkomen daarmee is toch geen straf? Dat is een beloning. 
‘Je mag niet klaarkomen slet. Kom je wel, dan volgt er straf. Een die je niet snel zult vergeten,’ zegt hij raadselachtig. 
Wat voor straf zou hij bedacht hebben? Zijn straffen kunnen heel creatief, gemeen of ronduit pijnlijk zijn. Ik weet bij Meneer V nooit waar ik aan toe ben. Dat maakt het spelen met hem ook zo leuk. Geen sleur of routine in ons spel. Dan zet hij de magic wand aan en plaatst hem tussen mijn benen. Meteen zet hij hem op de goede plaats waar het speeltje mijn clit raakt. Met de juiste hoeveelheid druk duurt het niet lang voordat ik de spanning in mijn lichaam voel oplopen. Ik begin een lichte tinteling in mijn buik te voelen en ik span mijn spieren aan. Fuck, dit gaat niet goed. Mijn ademhaling versnelt en wordt harder, hij hoort wat het met me doet. Als hij de magic wand een rondje laat draaien komt er een lang gerekte kreun uit mijn mond. Ik zie de intense blik in zijn ogen. Hij houdt me goed in de gaten en ik weet dat hij aan mijn lichaamstaal kan zien dat ik bijna klaarkom. Onrustig beweeg ik met mijn lichaam als de tintelingen toenemen. Ik mag niet klaarkomen en ik begin alle klussen die ik in huis nog moet doen in mijn hoofd op te noemen. Als ik nog maar een paar seconden van mijn orgasme verwijderd ben, trekt hij het speeltje weg. Met zijn vlakke hand geeft hij een harde tik tussen mijn benen. Precies op mijn clit die gevoelig is.
‘Au! Kut. Fuck.’ Die klap had ik niet zien aankomen. 
‘Stel je niet aan.’ 
‘U sloeg hard,’ zeg ik koppig. ‘Of weet U nu ook hoe het voor mij voelt?’ Brutaal trek ik mijn wenkbrauw op. 
De woorden hebben amper mijn mond verlaten of ik krijg een harde tik in mijn gezicht. 
‘Waar haal jij het lef vandaan, slet?’ Zonder op mijn antwoord af te wachten spuugt hij in mijn gezicht waarna hij het over mijn gezicht uitwrijft. ‘Ik wens niet te worden toegesproken op dit toontje van je. Daarnaast is het altijd nog “Meneer” of “U” voor jou.’ Om zijn woorden kracht bij te zetten volgt er een tik tegen mijn andere wang. ‘Als je nu klaarkomt, wordt je straf nog net iets vervelender. Ik zou maar oppassen als ik jou was.’ Weer zet hij de magic mand tegen mijn clit en beweegt hem zachtjes. Om het mij nog lastiger te maken, zet hij hem nog een standje harder. Ondanks de tikken die ik heb gekregen, ben ik geil geworden. Het windt me op dat hij me slaat, me laat voelen wie de macht heeft, wie de baas is over mijn lichaam. Dat hij me kan gebruiken voor zijn genot op de manier hoe hij wil. Opnieuw kom ik bijna klaar en net op tijd trekt hij het speeltje weer weg. Dit keer maakt hij het me lastiger en zet het na een halve minuut weer op mijn clit. Fuck, ik voel gewoon dat ik ga komen tenzij hij hem weghaalt. Uiteraard doet hij dit niet. Hij wil me zien vechten tegen mijn orgasme. Dat ik hem smeek om te stoppen.  
‘Meneer… Meneer, stop… stop. Ik ga komen,’ kreun ik. Mijn ademhaling versnelt en er schiet een schok van genot door mijn lichaam.
‘Jammer dan. Je houdt het maar tegen of anders weet je dat er consequenties volgen,’ zegt hij genadeloos. 
‘Alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft, stop. Ik hou het niet meer!’ Mijn stem begint paniekerig te klinken. Uit reflex probeer ik mijn benen te sluiten, maar er zit natuurlijk geen beweging in. 
‘Blijf me aankijken,’ commandeert hij. Ik open mijn ogen en kijk hem aan. Zijn mondhoeken zijn opgetrokken waardoor er een grote grijns zichtbaar is. Klootzak. Hij weet dat ik het niet kan tegenhouden en dat er hoe dan ook straf op gaat volgen.  
‘Fuck…aah,’kreun ik. 
‘Niet wegkijken.’ Hoor ik zijn strenge stem tussen de golven van plezier, die door mijn lichaam trekken. Met moeite hou ik mijn ogen op hem gericht. Het liefste zou ik ze sluiten en mezelf op het lekkere gevoel willen focussen. Als mijn orgasme is weggeëbd maakt hij de boeien los en trekt me aan mijn haren van het bed.
‘Meekomen slet. Op handen en knieën volgen,’ commandeert hij. 
Hij sleurt me aan mijn haren richting de badkamer. Met veel moeite volg ik hem. Eigenlijk loopt hij te hard en ik kan hem net niet bijhouden. Ik weet zeker dat hij zo meteen een pluk haren in zijn hand vasthoudt. 
‘Meneer V wacht, niet zo hard. U doet me pijn.’ 
‘Kruip door. Net kon je ook zo snel klaarkomen, dus nu kan je ook wel wat sneller kruipen.’ 
Ik probeer een tandje harder te gaan, maar ondanks mijn poging om harder te gaan, kan ik hem niet bijhouden. In de badkamer word ik in de douche gesleurd waarna hij direct de koude kraan openzet. 
Ik gil, het water is ijskoud. Mijn tanden beginnen te klapperen en ik probeer onder de straal vandaan te kruipen. Meneer V is genadeloos en duwt me met zijn voet terug onder de douche.
‘Aaaaah…fuck. Laat me eruit,’ schreeuw ik. Opnieuw doe ik een poging om het koude water te vermijden.
‘Blijf zitten slet, je moet afkoelen. Als je beweegt of blijft schreeuwen, laat ik je alleen maar langer zitten.’ 
Ik moet moeite doen om niet te gaan gillen. Het water is zo koud en het tintelt op mijn huid. 
‘Alsjeblieft…alsjeblieft, stop,’ smeek ik hem. ‘H…h…het is zo koud.’ Tranen van frustratie, vernedering en van de pijn door het koude water op mijn huid, lopen over mijn wangen. Voor mij lijkt het uren te duren, maar uiteindelijk zet hij de kraan uit. Ik blijf rillend in de douche zitten met mijn hoofd naar beneden. Hij heeft me gebroken en ik ben een zielig bibberend hoopje mens geworden. De tranen stromen nog steeds over mijn wangen. Er gebeurt niets en ik til mijn hoofd op. Meneer V staart me met een gemene grijns op zijn gezicht aan. Hij stapt de douche in, pakt mijn kin vast en dwingt me hem aan te kijken. Als hij me recht in mijn ogen aankijkt, geeft hij een harde tik tegen mijn wang. 
‘Au!’ gil ik. Door het koude water voelt mijn huid pijnlijk aan en doet het extra pijn. Een vervelend prikkend gevoel verspreidt zich over mijn wang. 
‘Lesje geleerd?’ 
‘J… ja… Meneer,’ klappertand ik. Als hij me loslaat, sla ik mijn armen om mijn knieën heen en blijf in elkaar gedoken zitten.
Ik heb het ijskoud en wil graag een warme douche en daarna onder een dekentje op de bank bijkomen.  
‘Mag ik nu een warme douche Meneer V?’ vraag ik hem snikkend. 
‘Wij zijn nog niet klaar sletje. Je denkt toch zeker niet dat jij de enige bent die mag klaarkomen? Hoe sneller jij me laat klaarkomen, hoe eerder je een warme douche krijgt.’ 
‘Alsjeblieft…ik heb het zo koud. Mag ik heel even een warme douche? Tien seconden, alsjeblieft,’ smeek ik hem. 
‘subjes die vragen, die worden overgeslagen.’ Hij reikt met zijn hand naar de doucheknop en zet opnieuw de koude kraan wagenwijd open. 
Ik schreeuw zo hard, dat het pijn doet aan mijn eigen oren. Ik doe een poging de douche uit te kruipen, weer houdt zijn voet me tegen en duwt me terug onder de straal. Tranen vallen uit mijn ogen en ik begin keihard te huilen. Ik weet dat verzetten geen zin meer heeft en de koude waterstralen voelen als kleine naaldjes aan op mijn huid. 
‘Alsjeblieft…alsjeblieft…zet hem uit Meneer V. Het doet pijn,’ zeg ik snikkend. Ik til mijn hoofd op om hem aan te kijken. Nog steeds heeft hij een grijns op zijn gezicht. Die klootzak geniet hier gewoon van. Ik weet dat hij ervan houdt om mij te breken, dat zegt hij vaak genoeg. Achteraf vind ik het zelf ook opwindend, maar niet op het moment zelf. We kijken elkaar even aan waarna hij zonder wat te zeggen de kraan uitzet. 
‘Beter slet?’ Hij trekt een wenkbrauw naar me op. 
‘Dankuwel Meneer V.’ Ik sla mijn armen rond mijn knieën om mezelf zo klein mogelijk te maken in de hoop het wat warmer te krijgen.
‘Mond open.’ 
Meteen open ik mijn mond en hij duwt zijn harde lul tot achterin mijn keel. Hij pakt mijn hoofd vast en neukt mijn mond diep en hard. Ik kokhals en wil mijn hoofd wegtrekken, maar zoals verwacht houdt hij me stevig vast en genadeloos stoot hij door. Ik krijg geen lucht en heb het gevoel alsof ik moet overgeven. Mijn handen zet ik tegen zijn bovenbenen en duw hem een stukje naar achteren. Een harde tik tegen mijn wang gevolgd door een afgemeten commando: ‘Handen achter je rug en hou ze daar. Anders pak ik de handboeien.’ Meteen duwt hij hem weer in mijn mond en drukt zichzelf tot diep achterin mijn keel. Als ik begin tegen te stribbelen pakt hij me nog wat steviger vast. Uiteindelijk verslapt zijn greep en ik trek me met een ruk los. Ik hap naar lucht en spuug een hele slier kwijl uit. Na een paar seconden pakt hij mijn hoofd weer vast. Fuck, hoe lang zou hij dit nog volhouden? Opnieuw zet hij zijn stijve tegen mijn lippen en ik laat hem naar binnen. In een snel tempo begint hij in mijn mond te stoten en hij blijft maar doorgaan. Soms houdt hij hem expres zo lang in mijn keel dat ik ademgebrek krijg. De tranen lopen over mijn wangen, er is volgens mij echt niets meer van mijn make-up overgebleven. 
Als hij me een paar seconden rust gunt, haal ik oppervlakkig adem en spuug wat kwijl uit. Ik krijg niet lang de tijd om bij te komen. Hij pakt mijn hoofd opnieuw vast en neukt mijn mond met diepe en trage stoten. Ik hoor hem kreunen en ik weet dat hij dit het liefste doet, mij als zijn pijpsletje gebruiken. Als een fuck toy, waar hij mee kan doen wat hij wil. 
‘Kijk me aan,’ zegt hij. 
Ik probeer hem aan te kijken en hij stopt even met bewegen. Met zijn vlakke hand geeft hij me een flinke tik tegen mijn wang. Er valt een traan uit mijn ooghoek, mijn huid doet nog pijn van de koude douche. Daarna pakt hij zijn tempo weer op. 
Hij trekt zijn lul uit me en begint zich af te trekken. ‘Mond open.’ Even later spuit hij zijn zaad op mijn tong en een deel over mijn gezicht. ‘Lik hem schoon.’ 
Snel slik ik zijn zaad door en doe wat hij van me vraagt. 
‘Oké tijd om je schoon te maken.’ Hij zet de douche weer aan en weer stroomt het ijskoude water over me heen. Ik gil van de schrik, gelukkig heeft hij de warme kraan aangezet en al gauw is het water warmer geworden. Ik laat het water over mijn gezicht stromen en het zaad spoelt van me af. Het is fijn om iets warms te voelen en al gauw heb ik het weer wat warmer. Meneer V steekt zijn hand uit en helpt me overeind waarna hij me in zijn armen trekt.
‘Goed gedaan sletje van me.’ Hij geeft me een kus.
Zo blijven we samen onder het water staan totdat hij de kraan uitzet. Hij stapt de douche uit en pakt een handdoek. 
‘Kom, dan gaan we naar bed.’ 
Ik neem de handdoek aan en we drogen ons in stilte af. Het was een heftige middag en het enige wat ik nu wil is in zijn armen liggen. Hij pakt mijn hand en trekt me mee naar de slaapkamer.
‘Ga lekker liggen. Ik ga een kopje thee voor je halen en daarna kom ik erbij.’ Met die woorden loopt hij de kamer uit, terwijl ik me op het bed laat vallen en het dekbed over me heen trek. Even later is hij terug met twee dampende koppen thee en zet ze op het nachtkastje. Hij schuift onder het dekbed en trekt me tegen zich aan. Ik leg mijn hoofd op zijn borst en geniet van zijn warmte. 

Vond je dit verhaal leuk? Lees dan hier een ander ‘Kinky Thoughts verhaal’, een ‘My Fantasy‘ of lees een verhaal uit de ‘Nina en Lars serie‘!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?