Home » Kinky Thoughts – Plezier met een riem

Kinky Thoughts – Plezier met een riem

Kinky Thoughts - plezier met een riem

Aan zijn ogen zie ik dat hij iets van plan is vanavond, maar ik heb geen idee wat het kan zijn? Het enige wat hij heeft gezegd voordat we de auto in stapten, was: ‘Gedraag je vanavond als een braaf meisje.’ Zijn woorden blijven door mijn hoofd spoken. Wat zou hij doen als ik me niet gedraag en wel stout ben? Door die woordkeuze te gebruiken, weet hij dat ik geprikkeld word om het tegenovergestelde te doen. Ik besluit de uitdaging aan te nemen, want ik ben veel te benieuwd naar de gevolgen.  
‘Ik heb helemaal geen zin in het feestje van Iris en Simon,’ klaag ik. 
Hij kijkt opzij en zegt: ‘Ach, het wordt vast een interessante avond.’ Waarna hij zijn blik weer op de weg richt.
‘Interessante avond…’ Herhaal ik zijn woorden. ‘We zullen zien,’ mompel ik. Verveeld kijk ik weer naar buiten. Het zijn lieve mensen hoor, maar ik had net zo liefst met hem in bed gelegen.
Hij legt zijn hand op mijn bovenbeen en wrijft zachtjes met zijn duim over mijn been. Ik verstijf een beetje en spreid automatisch mijn benen een stukje. Door zijn aanraking verschijnen er bultjes op mijn armen en ik ril. Mijn adem stokt als hij met zijn duim langzaam omhooggaat. Hij brengt zijn vingers zo dicht bij mijn slipje dat ik de warmte van zijn hand tussen mijn benen kan voelen. Plagend laat hij zijn duim langs de rand van mijn string glijden. Eikel. Ik heb al een keer straf gekregen toen ik hem sukkel noemde, dus deze gedachte hou ik heel verstandig voor me. Heel langzaam gaat zijn vinger onder het stof en streelt over mijn schaamlippen. Mijn voeten zet ik nog wat wijder uit elkaar zodat hij er beter bij kan en ik duw mijn onderlichaam naar zijn hand toe. In de hoop dat hij precies het juiste plekje weet te raken. Ik wil er zo graag aangeraakt worden. Net als ik wil smeken om me aan te raken, gaat de auto langzamer rijden.
‘Zo, we zijn er bijna. Als je vanavond een braaf meisje bent, krijg je thuis een beloning,’ Hij trekt zijn hand onder mijn jurkje vandaan. Fuck, dit is niet eerlijk, mij opgeilen en vervolgen me niet aanraken. 
‘Dit is gemeen Rick, raak me aan.’ 
‘Nope, we gaan naar een feestje en het ligt aan jou of je nadien een beloning of een straf zult ontvangen.
‘En wat is de beloning?’ vragend trek ik een wenkbrauw op. 
‘Dat zal je wel zien.’ Hij geeft me een knipoog en stapt de auto uit en komt naar mijn autodeur gelopen. Als een echte heer houdt hij de deur voor me open zodat ik kan uitstappen. Samen lopen we naar de voordeur toe. 

Hij weet dat ik graag dingen van tevoren weet en daarom vertelt hij me meestal juist expres niets, zodat ik niet kan meesturen. Op deze manier is hij degene die altijd de controle heeft. Ik ben benieuwd naar zowel de straf als de beloning. Bang zijn dat het eentonig wordt bij hem hoef ik nooit te zijn. Net als ik denk te weten wat hij gaat doen, doet hij totaal iets anders. Ik besluit dat ik hem vanavond ga uitdagen, want waarschijnlijk levert dat meer plezier op. De deur gaat open en ik geef Iris een knuffel en we volgen haar verder het huis in. Het feest is al in volle gang, uit de kamer en tuin klinken al een hoop stemmen en ook in de keuken staan er enkele mensen.
‘Wat wil je drinken?’ vraagt hij. 
‘Iets waarvan ik geil en ondeugend word,’ fluister ik in zijn oor. 
O ja, ik ga hem proberen om te verleiden vanavond, mezelf niet als een braaf meisje gedragen. Nee, als een sletje dat veel zin in seks heeft. Precies hoe hij me graag ziet, gewillig en geil. Vragend trekt hij een wenkbrauw op, maar hij zegt niets op mijn opmerking. 
‘Hmm, wodka cola voor jou dus.’ Hij pakt een glas en mixt het drankje voor me. 
Voor zichzelf pakt hij een biertje en loopt mijn richting op. Voorzichtig legt hij zijn hand op mijn rug en begeleidt me naar de tuin. Onze vrienden zitten verspreid in de tuin. We sluiten bij een groepje aan en mengen ons in het gesprek. Voor we het weten, is het donker en zijn de meeste mensen naar huis gegaan, op een paar stelletjes na. 
‘Simon gaat de vuurkorf aansteken, dan kunnen we daar omheen gaan zitten en marshmallows roosteren,’ zegt Iris. 
‘Leuk! Zullen wij de spullen pakken?’ Er ontstaat direct een plannetje in mijn hoofd. 
‘Ja is goed. Help jij Simon even, Rick?’ vraagt ze. 
‘Natuurlijk.’ Hij loopt weg en gaat helpen het hout aan te steken. Mannen en vuur, net kleine kinderen, stelletje pyromanen. Iris en ik blijven even kijken naar de twee mannen die bezig zijn. 
‘Kom laten we alles maar gaan halen,’ zegt Iris.


Samen wandelen we naar het huis en pakken de dekens en marshmallows. Een dekentje, dit gaat leuk worden. In mijn gedachten verschijnt er een beeld van hoe ik mijn hand langzaam in zijn broek laat glijden. Niemand die dat in het donker ziet. Hoe ik zijn stijve lul streel en met trage stroken mijn hand op en neer beweeg tot hij moeite heeft om zich te concentreren op het gesprek. Als hij gek van verlangen is, dan stop ik. Ik geef hem een koekje van eigen deeg. Met de spullen in onze handen lopen we terug naar de tuin. Ik deel de dekens uit en loop naar de schommelbank waar Rick op zit. 
‘Schatje, hier heb je een deken voor als je het koud krijgt,’ suggestief beweeg ik mijn wenkbrauwen.
Zou hij de hint snappen? Weer gaat hij niet in op mijn toespeling. Ik buig me voorover en druk een kus op zijn mond. Zachtjes zet ik mijn tanden in zijn lip en trek er zachtjes aan. Dit levert me een zachte kreun op en er gaat een rilling door me heen. Hèhè, eindelijk een reactie en ik zucht. Hij is toch niet helemaal van steen. Ik laat mezelf naast hem vallen en kruip lekker tegen hem aan. 
‘Ik heb het koud, kan je de deken over ons heen leggen?’ 
‘Natuurlijk,’ zegt hij waarna hij de deken over ons heen drapeert. 
Als ik om me heen kijk, zie ik dat iedereen tegen elkaar zit en zachtjes zit te praten. Mooi, iedereen is bezig met elkaar. Ik rek me een stukje uit en geef hem een kus in zijn nek terwijl ik mijn andere hand onder zijn blouse laat glijden. Zachtjes laat ik mijn nagels over zijn buik en borst glijden. Daarna ga ik met mijn vinger langs zijn broekrand. Uit reflex trekt hij zijn buik een stukje in en ik maak er gebruik van door mijn vingers net onder de rand van zijn broek te laten glijden.
‘Kus me,’ fluister ik. Ik ben benieuwd of hij nu wel reageert, maar er gebeurt niets. Hij zucht diep en draait zich dan naar me toe. 
‘Noem jij dit braaf?’ In het donker kan ik het niet zien, maar ik weet dat hij een wenkbrauw optrekt. Mijn vingers laat ik nogmaals langs zijn broekrand glijden. Langzaam laat ik ze eronder verdwijnen. Mijn vingers gaan op zoek naar zijn lul.  
‘Serieus? Gaan we het zo spelen?’ Hij pakt mijn hand en houdt hem stevig vast. 
Ik lach zachtjes: ‘Wat bedoel je?’ 
Mijn antwoord levert een diepe zucht van hem op. Hij kijkt om zich heen wat de rest aan het doen is. Ik volg zijn blik en niemand heeft aandacht voor ons. 
‘Je daagt me uit omdat je wil weten wat ik in gedachten heb als je je niet gedraagt.’ Hij houdt mijn hand nog steeds stevig vast. 
‘Ga naar de wc en wacht daar.’ Ondanks dat hij dit zachtjes zegt, is het te horen dat hij geen tegenspraak duldt.
Begrijp ik nu goed dat hij me hier straf wil geven? We zijn bij vrienden, dus waarom zou ik dit doen? Uitdagen is één ding, maar gestraft worden is weer totaal wat anders. Alles in mijn lichaam verzet zich tegen dit idee en ik kan niet uitleggen wat me tegenstaat.
‘Nee, we zijn bij vrienden. Ik ga nu niet naar boven en naar de wc.’ Ik probeer mijn hand los te trekken. Opeens is het spelletje minder leuk geworden. Ik heb geen controle meer over de situatie. Niet dat ik die behoor te hebben, maar nu voel ik me in een hoek gedrukt worden. Uit zijn toon blijkt dat ik geen opties heb. Ja, niet gehoorzamen, maar daarmee maak ik het alleen maar erger. Ik had verwacht dat hij me thuis straf zou geven.
Met zijn hand trekt hij mijn jurkje een stukje naar beneden, laat zijn vingers in mijn bh-cup glijden en knijpt in mijn tepel. Ik sla zijn hand weg en meteen grijpt hij mijn arm en knijpt erin.  
‘Ik bepaal, jij niet. Heel de avond loop je uit te dagen en nu ga ik erop in en haak je af?’ 
‘Jij wil me bij vrienden straf geven,’ sis ik.  
Opeens wil hij mijn spel meespelen? Alleen nu zijn de rollen omgedraaid en bepaalt hij wat er gebeurt. 
‘Ga naar boven. Nu,’ Om zijn bevel kracht bij te zetten sluit zijn hand zich nog wat strakker om mijn arm. 
Au, fuck. Dit doet pijn. Ik moet moeite doen om geen geluid te maken.
‘Je straft me thuis maar, ik ga het nu niet doen.’ Ik probeer me los te trekken en me van hem weg te draaien. 
‘Zo werkt het niet, en dat weet je. Ga naar boven, nu. Mijn geduld raakt op,’ zegt hij zachtjes, maar met een dwingende ondertoon.

Als ik heel eerlijk ben, het is niet echt een punt dat het bij Iris thuis is. Het is een principekwestie geworden waar ik mijn gelijk wil krijgen. Ik wil de straf thuis ontvangen en niet hier, maar ik weet dat jij de Dominant bent en niet ik. Uiteindelijk zal ik moeten toegeven en gehoorzamen. 
‘Je maakt het er voor jezelf niet beter op.’
Ik weet dat hij me niet tegemoet gaat komen en me dit laat winnen. Hij is niet beïnvloedbaar als het om deze dingen gaat.
‘Fijn, wat jij wil,’ snauw ik waarna ik met een ruk opsta. 
Ik weet dat hij met een tevreden grijns op de schommelbank zit en me nakijkt. Eigenlijk heb ik zin om te gillen of te stampvoeten van frustratie. Alleen kan ik geen van die dingen doen. Ik stamp de trap op en mompel: ‘Hopelijk laat je me niet te lang wachten, eikel.’ Geïrriteerd ga ik bovenaan de trap zitten wachten totdat hij komt. Lang hoef ik niet te wachten. Ik hoor zijn zware voetstappen door de hal klinken.
Onderaan de trap staat kijkt hij me recht aan. ‘Op je knieën sletje en handen achter je rug.’ Dan loopt hij langzaam de trap op waarbij hij me strak blijft aankijken. Hij maakte dus echt geen grapje over het ter plaatse straffen. Waarom vond ik hem uitdagen een goed idee? Ik had van tevoren kunnen weten dat hij het laatste woord zou hebben. Als hij voor me staat, maakt hij zijn riem los en trekt hem uit de lusjes. Met grote ogen kijk ik naar de riem in zijn handen, fuck. 
Trek je jurkje naar beneden en ontbloot je borsten.’ Hij vouwt de riem dubbel en laat hem door zijn handen gaan.
Ik kijk hem met grote ogen aan en mijn mond valt open van verbazing Gaat hij me serieus in het huis van onze vrienden slaan met zijn riem? De woorden ‘ben je gek?’ liggen op het puntje van mijn tong. Als ik verstandig ben, slik ik ze in. Hij zal de straf alleen maar erger maken als ik een grote mond heb. Ik slaak een diepe zucht en trek mijn jurkje en bh naar beneden. Het machtsverschil, dat ik moet luisteren naar hem, ook al heb ik daar geen zin in, en het gevoel dat hij de controle over de situatie heeft, maakt me geil. Mijn tepels staan recht naar voren en vragen om zijn aanraking.
‘Ga je me serieus hier slaan?’ vragend trek ik een wenkbrauw op. 
Shit, ik kan mijn grote mond ook niet houden.
‘Je weet wat ik van meisjes met een grote mond vind, hè?’ 
‘Vertel.’ Ik kijk hem strak aan zonder te knipperen.
‘Je zult het wel merken sletje,’ zegt hij met een grote grijns op zijn gezicht. 
Voordat ik het weet, laat je de riem op mijn borst neerkomen. Je hebt niet hard geslagen, het is een aangename pijn. 
‘Mijn plan was tien slagen, maar jouw brutaliteit heeft ervoor gezorgd dat het verdubbeld wordt.’ 
Oké fuck, ik kan beter eieren voor m’n geld kiezen en mijn grote mond houden. 
‘Sorry Meneer.’ 
‘Dat is beter. Jij telt mee en dit was de eerste tik. Ben je er klaar voor?’ vraagt hij aan me. 
‘Ja, Meneer.’ 
Direct volgen er meerdere tikken op mijn borsten. Ik zet mijn tanden op elkaar om geen geluid te maken. Zeggen ze niet “wie zich brandt moet op de blaren zitten?” 
Ik kijk naar beneden, mijn borsten zijn felrood en nog acht slagen te gaan. Bij de twaalfde tik krijg ik het moeilijk. Mijn nieuwsgierigheid heeft me deze keer in de problemen gebracht. Ik wilde weten wat er zou gebeuren. Hij wist van tevoren dat ik iets zou proberen en daarom gun ik hem niet het genoegen om te zien dat het pijn doet.
‘Z… eventien,’ krijg ik met moeite uit mijn mond. 
‘Doet het zeer sletje?’ Ik hoor aan zijn stem dat hij dit leuk vindt. 
‘Nee Meneer,’ zeg ik eigenwijs en ik veins een glimlach op mijn gezicht. 
‘Oké, dan kan ik nog wat harder slaan. Het is tenslotte een straf en die moet zeer doen, anders leer je er niets van.’ 
Wijselijk blijf ik stil, nog drie slagen te gaan. Het doet nu al pijn en dan wil hij nog harder slaan? Fuck. Of zal ik toegeven dat het zeer doet en hem dit spel laten winnen? Mijn trots weerhoudt me ervan en ik wend mijn blik niet af. 
‘Het is duidelijk, jij hebt je keuze gemaakt. Je krijgt nog drie harde tikken met mijn riem en daarna verwacht ik dat je me bedankt en me pijpt. Duidelijk?’ 
‘Ja Meneer.’ Kijk, ik heb toch niet altijd een grote mond. 
Met een harde klap laat hij de riem op mijn borsten neerkomen.
‘Ah fuck! Achttien.’ Ik haal een keer diep adem om de pijn te verbijten. 
De volgende tik is nog harder dan de vorige en de tranen springen in mijn ogen. Ik weiger toe te geven aan hoeveel zeer het doet en verbijt de pijn. ‘Negen… tien.’ Nog één te gaan, je kan het. Spreek ik mezelf toe. 
‘Klaar voor de laatste? Of heb je genoeg gehad?’ Ik hoor de uitdaging in zijn stem. 
Hij wil dat ik toegeef dat ik genoeg heb gehad, dat gaat dus mooi niet gebeuren, die ene tik kan er nog wel bij. Zonder wat te zeggen, geeft hij me een laatste harde klap op mijn borsten.
‘Twintig, fuck.’ Er rollen wat tranen over mijn wangen. 
Hij zakt door zijn knieën zodat hij op gelijke hoogte met me zit. Met zijn duimen wrijft hij mijn tranen van mijn wangen. 
‘Goed gedaan, ik had niet verwacht dat je het zou volhouden.’ Hij geeft me een kus op mijn lippen en staat op. Dan ritst hij zijn broek open en trekt zijn boxer naar beneden.
‘We zijn nog niet klaar voor vanavond. Ik weet niet wie ik hier meer een plezier mee ga doen. Jou of mezelf.’ 
Ik schiet in de lach, want hij weet hoe leuk ik pijpen vind. Zeker als ik weet dat hij alle controle over me heeft zoals vanavond. 

Zijn lul is al stijf en ik neem hem in mijn hand en beweeg een paar keer op en neer. Er hangt al een druppel voorvocht aan zijn lul. Met mijn tong lik ik die eraf. Daarna neem ik hem zo diep mogelijk in mijn mond totdat niet meer verder kan. 
Hij legt zijn handen op mijn hoofd. Op een rustig tempo begint hij te stoten waarbij hij mijn hoofd goed vastpakt. Elke keer probeert hij iets dieper te gaan en zijn lul langer in mijn keel te houden. Ik kokhals en wil omhoogkomen, maar hij laat niet los en dwingt me stil te blijven zitten. Ik zet mijn handen tegen zijn benen om hem weg te duwen, maar direct corrigeert hij me.
‘Handen op je rug.’ 
Als hij me loslaat, hap ik opgelucht naar lucht. 
Er hangt kwijl tussen mijn lippen en zijn lul. Voordat ik het weet, duwt hij zijn stijve weer in mijn mond. Hij herhaalt het nog een aantal keren en telkens ben ik blij als ik even kan ademen. Ik voel de tranen langs mijn wangen lopen. Dan pakt hij de riem van de grond en maakt hem vast rond mijn nek. Met grote ogen kijk ik hem aan. Fuck. Gaat hij nu serieus doen wat ik een keer aan hem heb gevraagd? 
‘Het is aan jou sletje of je genoeg lucht krijgt ja of nee.’ Meteen stoot hij weer in mijn mond en als ik omhoog wil komen, trekt hij de riem aan. Hij houdt me stevig vast terwijl ik probeer stil te zitten om het niet nog erger te maken. Ik begin licht in mijn hoofd te raken, dan laat hij de riem vieren zodat ik weer wat lucht heb. Speeksel loopt uit mijn mond en de tranen druipen langs mijn wangen. Mijn make-up zit vast over heel mijn gezicht gesmeerd nu. Opnieuw drukt hij zijn lul zo diep mogelijk in mijn mond totdat hij niet meer verder kan. Ik moet kokhalzen en hij trekt de riem weer strak. Ik krijg geen lucht en met moeite houd ik mijn handen achter mijn rug zoals me was opgedragen. Hij trekt zich terug zodat ik een paar seconden kan ademhalen. Hij houdt zijn lul voor mijn mond en ik open hem gewillig. Ik weet wat er gaat komen, hij trekt de riem strak aan rond mijn keel en er komen wat vage geluiden uit mijn keel. Uit een reflex probeer ik mijn hoofd weg te trekken, maar hij houdt de riem stevig vast. Als er opnieuw sterretjes voor mijn ogen verschijnen maak je de riem net op tijd los en ik hap naar adem. De opluchting is van korte duur. Hij pakt mijn hoofd vast, duwt zijn lul in mijn mond en begint in een snel tempo te bewegen waarbij hij geen rekening met mij houdt. Stiekem heb ik dit het liefste, het afzien, controleverlies en het gevoel dat jij de complete macht over mij hebt. Zijn lul wordt dikker en ik weet dat hij bijna gaat komen. Na nog een aantal stoten trekt hij zich iets terug en zijn warme zaad komt op mijn tong terecht. Ik zuig zachtjes op zijn lul totdat het laatste beetje sperma eruit is, dan laat ik hem uit mijn mond vallen en open mijn mond. Net zoals hij me geleerd heeft, toon ik zijn zaad onder mijn tong.  
‘Goed gedaan sletje.’ 
Vlug slik ik het door en met betraande ogen kijk ik hem aan. Toch verschijnt er een glimlach op mijn gezicht. 
‘Je mag opstaan, ga je maar even fatsoeneren in de badkamer, dat is hard nodig. Ik wacht hier. Hopelijk heb je ervan geleerd.’ Bij die woorden wil ik met mijn ogen rollen, maar ik bedenk me en sta zonder antwoord te geven op waarna ik naar de badkamer loop. Ik kijk in de spiegel en heel mijn make-up is uitgelopen. Zwarte sporen op mijn wangen, het geheel ziet er wel heel geil uit. Jammer dat ik mijn telefoon niet bij de hand heb, anders kon ik een foto maken. Ik pak wat wc-papier en probeer de zwarte vlekken weg te wrijven. Hopelijk ziet mijn gezicht er daarna weer toonbaar uit. Of in ieder geval niet alsof ik net iemand een pijpbeurt heb gegeven, correctie alsof ik net een facefuck heb gehad. Als ik klaar ben, loop ik de badkamer uit en zie hem staan tegen de muur bij de trap. Als ik voor hem sta, slaat hij zijn armen om me heen en trekt me naar zich toe voor een knuffel. Even blijven we zo staan totdat ik me lostrek uit zijn armen. 
‘Kom, de rest zal zich wel afvragen waar we blijven.’ Ik buig me naar voren en druk een kus op zijn lippen. 
Samen lopen we naar beneden en gaan weer op de schommelbank zitten. 
‘Waarom duurde het zolang?’ vraagt Iris aan me. 
‘Oh niets, ik kreeg even een telefoontje,’ zeg ik met een lach en ik voel hoe hij in mijn been knijpt. Dit is ons geheimpje, onze vrienden weten niets van ons seksleven af en eigenlijk wil ik dat zo houden. Het maakte de pijpbeurt, of eigenlijk mijn straf die ik hier kreeg, nog spannender. 

Vond je dit verhaal leuk? Lees dan hier een ander ‘Kinky Thoughts verhaal’, een ‘My Fantasy‘ of lees een verhaal uit de ‘Nina en Lars serie‘!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?