Home » Mijn BDSM-reis deel 1 

Mijn BDSM-reis deel 1 

Mijn BDSM-reis deel 1

De blogsreeks ‘mijn BDSM-reis’ zal heel persoonlijk worden, maar wat ik wel met jullie wil delen. Het zijn mijn gevoelens, herinneringen en ervaringen met bepaalde dingen of mensen. Over het algemeen zijn het mooie momenten, soms met een zwart randje, maar dat hoort bij het leven. Het zal een blog worden uit meerdere delen omdat ik jullie wil meenemen in mijn hele ontdekkingsreis, van begin tot het heden. 

Voordat ik met BDSM begon had ik nooit verwacht dat het zo heftig en intens kon zijn. Ik dacht dat ik gewoon leuk ging spelen met mensen en mijn grenzen ging ontdekken, verkennen of verleggen. Maar oh, wat had ik dat mis. Het is niet alleen maar leuk, geil en spannend. Nee, het is ook emotioneel, intens, heftig en verdrietig. De connectie die je met mensen aangaat, is naar mijn ervaring veel intenser en heftiger dan die ik in het vanilla leven aanga. Ik ben mezelf tegengekomen, heel erg. Mezelf op verschillende manieren leren kennen en dingen ontdekt die ik niet verwacht had. Als iemand tegen mij had gezegd toen ik begon met BDSM, dat ik van pijn zou gaan houden en het soms nodig had, die zou ik voor gek verklaren. In het normale leven haat ik namelijk pijn. Ik doe alles om maar geen pijn te krijgen/hebben en ben bang voor dokters, want zij kunnen je pijn doen. Hoe ik ben als sub en hoe ik ben als persoon in de vanilla wereld, daar zit een groot verschil tussen. Daar kom ik later in deze blogs nog op terug.

Nieuwsgierig naar BDSM

Eigenlijk ben ik al op jonge leeftijd gestart met het lezen van online BDSM-verhalen. Ik wist toen nog niet dat het een naam had, alleen dat het iets was wat ik leuk en opwindend vond om te lezen. Dat ik zulke verhalen las, besprak ik met niemand. Over zulke dingen had je het gewoon niet en ik besefte wel dat het een afwijkende voorkeur was. En toen kwam de 50 shades of grey hype en BDSM werd bespreekbaar. Ik ging veel erotische romans lezen, maar deed er verder niets mee. Dit kwam pas nadat de man met wie ik een aantal maanden vanilla heb gedate, dominant was met pijpen. Dat heeft wat getriggerd en nadat wij gestopt waren, wilde ik mijn grenzen gaan verkennen. 

Ik kocht een starterspakket met polsboeien, enkelboeien, tepelklemmen, flogger, halsband, riem, ball gag, veertje, paddle en touw. Met mijn beste vriend ben ik gaan experimenteren met soft BDSM. We hebben wel getwijfeld, was het slim om vriendschap met seks te mixen? Maar we dachten dat onze vriendschap het aankon en dat was ook zo. Onze dates waren speels, leuk en ontdekkend, maar ik wilde meer dan dat. Heftiger, meer dominantie en verder dan wij gingen. Al was het een mooie kennismaking om te kijken of het iets voor mij was.

De start van mijn BDSM-reis 

Oké, ik wilde meer, hoe ging ik dat aanpakken? Ik meldde me bij een online community aan en leerde daar mijn eerste Dom kennen. Hij heeft me laten kennismaken met BDSM. Ik had hem op de eerste date vrij spel gegeven om te kijken wat ik leuk vond, want ik had werkelijk geen idee. Is dat slim om dat te doen? Eigenlijk niet, een gesprek over grenzen hebben is wel slim. Alleen ik spring graag in het diepe en ik weet dat ik niet altijd de verstandigste en veiligste keuzes maak, nog steeds niet. Dus laat ik voorop stellen, hoe ik dingen aanpak, raad ik niet direct anderen aan. Maar ik vertrouwde hem, dat vertrouwen was eigenlijk nog op niets gebaseerd, dus slim? Nope. We zouden rustig beginnen dus in mijn ogen kon er weinig mis gaan. Achteraf gezien heb ik wel fouten gemaakt waarbij mijn veiligheid in gevaar kon zijn. We hadden het over een blinddoek gehad en mij leek het wel spannend, maar ik zou daar mogen beslissen. Dan kon ik kijken hoe het aanvoelde en dan een keuze maken. Uiteraard kon ik het niet weerstaan en koos voor de blinddoek. Niet heel veilig, want we hadden elkaar vijftien minuten in een druk bos gezien en dat was het. Het eerste Nina en Lars verhaal ‘de eerste ontmoeting’ is eigenlijk het speelverslag van onze eerste date. 

Alleen zelfs toen ik net begon, kreeg ik al een kick van het spelen met onbekende mensen. Voor mij hoefden we niet per se een drankje te drinken, nee laat het spel maar direct beginnen. Het liefst laat ik het spel vanaf de voordeur beginnen. Ik ben altijd heel zenuwachtig voor dates en vanaf het moment dat de Dom het overneemt, gaan mijn gedachten langzaam uit. Mijn hoofd wordt leeg en ik kan me overgeven aan de Dom. De zenuwen verdwijnen dan vanzelf. Als je eerst wat gaat drinken, weet je beide dat er wat gaat gebeuren, dus blijf ik extra zenuwachtig. Dus ik skip het drankje liever, om meerdere redenen. 

Hij werd mijn eerste Dominant 

Uiteindelijk volgden na die eerste dates nog meer dates en wij hebben een aantal maanden gespeeld waarbij hij steeds een stapje verder ging. Pijn bleef altijd een onderdeel van onze speeldates, elke keer een beetje meer. Hij heeft me op een goede manier kennis laten maken met BDSM. Het was vanaf onze eerste date duidelijk dat pijn iets met me deed. Op één van onze laatste dates had ik mijn eerste marks van een houten paddle. 

Onze D/s was niet perfect, er waren genoeg dingen die niet goed gingen, toch kon ik hem niet loslaten. Ik wist niet wat ik verder kon verwachten van anderen. En ik vertrouwde hem in de slaapkamer, dat was voor mij een grote reden om te willen blijven spelen. Dat ik meer aandacht tussen de dates wilde of dat hij altijd druk had, nam ik maar voor lief. Uiteindelijk was het beter geweest om eerder te stoppen. Maarja ik wist nu wat ik had, hoe zouden anderen zijn? Uiteindelijk zijn wij gestopt met spelen en was het tijd om verder te gaan. Ik wilde na hem nog steeds heftiger spelen, mijn grenzen ontdekken, want waar lagen die? Nu had ik nog maar babystapjes gezet in de BDSM-wereld en ik was klaar voor meer. 

Hoe mijn BDSM-reis verder is gegaan lees je binnenkort in deel 2!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?