Home » NeuQ is leuQ

NeuQ is leuQ

NeuQ is leuQ

Het vorige feest waar ik alleen naartoe ben gegaan, was me goed bevallen. Dus had ik besloten om nu naar een ander feest te gaan. NeuQ, zoals de naam al aangeeft, richt zich veel meer op seks en minder op spel. Ik was wel benieuwd hoe ik het zou vinden, want ik ben eigenlijk veel meer gericht op spel dan alleen op seks. 

Alleen, maar toch ook weer niet

Deze keer zou ik weer alleen gaan, maar niet zoals de vorige keer. Ik had voor dit feest twee dates geregeld. Met beide mannen ben ik bevriend, dus ze waren geen vreemden voor me. Hoewel ik nog geen seks met ze had gehad. Stan had me op het vorige feest geslagen en Rico kende ik, maar daar had ik nog nooit iets mee gedaan. Dus op dat gebied waren ze wel onbekend voor me. Wat het eigenlijk alleen maar leuker maakt, want seks of spelen met ‘onbekende’ is extra leuk. 

Twee dates voor NeuQ 

Misschien vraag je je af hoe ik aan twee dates voor één feest kwam. Is één date niet voldoende? Het is natuurlijk een seksfeest en je kan best met meerdere mensen iets doen tijdens zo’n avond. 

Met Stan had ik op het vorige feest gespeeld, maar geen seks gehad. Deze keer wilden we wel seks hebben, dus het was vrij logisch dat we weer afspraken. Met Rico verliep het anders. Zoals op mijn hele site te lezen is, ik hou van pijn. Ik wilde op het feest eigenlijk ook impact play doen, want ik wilde graag pijn hebben. Rico is een Sadist en had wel zin om iemand te slaan. Tja, 1+1=2, toch? En zo stond er een tweede date gepland voor die avond. Eigenlijk verliep alles heel natuurlijk en “opeens” had ik twee dates staan. Ik had mijn keuzes wel heel goed gemaakt, moet ik zeggen, aangezien ze elkaar ook al “kenden”. Hoe weet ik het uit te kiezen… 

Uiteindelijk reden ze allebei met me mee. In het begin was ik bang dat het ongemakkelijk zou worden, ondanks dat ze er geen probleem mee hadden dat ik met allebei een date had. Gelukkig was het niet ongemakkelijk in de auto.

Op het feest aangekomen 

Eigenlijk was het een wonder dat we heel zijn aangekomen. Ik was heel zenuwachtig en het autorijden ging niet echt perfect. Zodra we binnen zijn, besluiten we om ons eerst om te kleden. Deze keer droeg ik een zwarte bustier met steentjes, een bijpassende string, fishnet kousen en pleasers. Gelukkig waren de mannen bereid om me te helpen met mijn kousen, dus hoefde ik niet zoals bij mijn vorige feest zelf een half uur te prutsen. Nu was ik slimmer en trok ik mijn pleasers pas beneden aan. Zo kon ik tenminste normaal de trap aflopen. Als eerste besluit ik wat wijn te drinken, om even bij te komen en de zenuwen onder controle te krijgen. Met mijn wijnglas in de hand heb ik vanaf een bankje rustig om me heen gekeken. Er was ander publiek dan op Filthy Sinners. Nu waren er ook swingers aanwezig, dat was vorige keer niet zo. De kleding/lingerie die mensen aan hadden was ook anders. Ik had het idee dat er bij Filthy Sinners meer moeite werd gedaan. Alhoewel de vrouwen liepen hier sowieso rond in lingerie. Het zijn vaak de mannen die niets bijzonders aan hebben en gewoon normale kleding dragen. Dat is prima, want hier geldt geen dresscode. Natuurlijk geldt dit niet voor elke man. 

In het begin was ik eigenlijk niet lang alleen. Één van de mannen was altijd wel in de buurt of ze waren er allebei. Er komt nog een bekende langs om een praatje te maken. Met hem had ik al een tijd niet meer persoonlijk gesproken, alleen online.

Voor de eerste keer publiekelijk seks hebben

Eigenlijk had ik nog nooit publiekelijk seks gehad. Ik speel en “rommel” wel op feesten met mensen, maar ik had nog nooit seks gehad. Daar zou vanavond verandering in komen. Uiteindelijk vroeg Stan of ik mee ging. Er is een soort van verhoging waar normaal geknoopt wordt, daar lagen nu matrassen. Op één daarvan was nog plaats, dus zijn we daar naar toegegaan. Heel even voelde ik me ongemakkelijk, het was nu niet spontaan en ik wist mezelf even niet zo goed een houding te geven. Gelukkig nam hij het initiatief en zoende me. Daarna ging het eigenlijk gewoon vanzelf. Dat mensen naar je kunnen kijken als je bezig bent, het maakt me niet uit. Het idee is wel opwindend, dat anderen je kunnen zien. Toch voelt het ook wel weer een beetje ongemakkelijk als je later van meerdere hoort dat ze je bezig hebben gezien. 

Even bijkomen 

Nadat we klaar waren, raakte ik Stan even kwijt, maar dat was niet erg. Ik ging naar mijn kluisje, wisselde mijn schoenen om en ging weer naar beneden. Ik besloot een wijntje te drinken aan de bar en te kijken wat er zou gebeuren als ik alleen zou zitten. Rico liep langs en zei dat hij me zo meteen zou komen halen om te spelen.

Al snel raakte ik in gesprek met twee mannen die in mijn buurt stonden en me aanspraken. Ik had een leuk gesprek met ze en zij kenden elkaar ook pas net. Eentje gaf aan dat hij me eventueel wilde knopen of slaan, maar ik vertelde hem dat ik Rico ging zoeken. Het leek me best leuk om geknoopt te worden, aangezien ik dat maar één keer eerder had meegemaakt en het beviel me wel. Alleen kunnen veel Doms niet goed overweg met touw of alleen de basisdingen. Slaan hoefde voor mij niet per se, omdat hij niet heel ervaren was en ik niet geloofde dat hij me echt veel pijn kon doen. Niet het soort pijn waar ik naar op zoek was in ieder geval.

Ik vond Rico al snel bij de kluisjes, in gesprek met een aantal anderen. Hij vertelde me dat hij me zo zou gaan slaan, maar dat hij eerst even moest bijkomen. Prima, dus besloten we eerst nog even wat te drinken met zijn allen. Het waren leuke mensen en we hadden een gezellige tijd. Ik leerde zo steeds meer mensen kennen. Dat is ook het leuke aan feesten: je sociale netwerk uitbreiden. Of in ieder geval, mensen leren kennen die je op een ander feest misschien nog wel eens tegen zou kunnen komen. Alleen naar feesten gaan werd zo ook steeds makkelijker. 

Uiteindelijk gingen Rico en ik naar binnen, want hij zou me gaan slaan. Hij wist dat ik altijd even moest bijkomen en dat het niet vlak voordat we naar huis zouden gaan kon gebeuren. We wilden tenslotte wel veilig thuiskomen. 

Publiekelijk geslagen worden op NeuQ

Ik had van tevoren gevraagd om kut pijn, dat had ik nodig. Hij zou wat “leuke” dingen meenemen. Het kostte even moeite om een geschikte plek te vinden, maar uiteindelijk speelden we beneden op een van de leren banken. Hij begon me rustig op te warmen met verschillende dingen. Zijn slagvoorwerpen werden steeds intenser, maar de pijn bleef kut, en dan bedoel ik niet op een goede manier. Zo moeten mensen zich dus voelen als ze niet opgewonden raken van pijn… Ik kon er niet ‘inkomen’ en de pijn ‘lekker’ laten worden, dat was echt heel vervelend. Een kennis van me had een heel publiek voor ons geregeld, dus er stonden veel mensen te kijken. Hierdoor was er ook veel lawaai om ons heen en ik was me er goed van bewust dat we toeschouwers hadden. Het zorgde voor een bepaalde druk. Ik wilde niet stoppen, want ik gebruik niet graag mijn stopwoord. Zeker niet als er zoveel mensen staan te kijken. Daarbij, ik hield het ook gewoon nog vol en ik ben gewend dat mijn stopwoord voor noodgevallen is, niet omdat ik dingen niet leuk vind. Al deze factoren maakten het lastiger om ‘oranje’ te zeggen. Uiteindelijk heeft hij al zijn speeltjes gebruikt en zijn we daarna gestopt. 
Ik vind het leuk om te spelen wanneer mensen kijken, maar het was niet fijn dat ik er niet in kon opgaan. Normaal gesproken kan ik me afsluiten en ga ik direct in mijn eigen wereld op. Alles gaat langs me heen en ik zit in mijn eigen bubbel.

Tijd voor aftercare 

Rico zei dat ik even moest blijven liggen, want ik had bloed op mijn billen. Hij had met iets geslagen wat soms je huid laat openbarsten. Ik had geen flauw idee hoe groot het wondje was of hoeveel bloed ik eruit kwam. Het is ook beter dat ik zulke dingen niet zie. Later bleek het een redelijk schaafwondje te zijn. Waar ik uiteindelijk meer last van heb gehad dan mijn billen… Nadat hij zijn spullen in de tas had gedaan kwam hij bij me liggen op de bank. Ik ging tegen hem liggen, want na een spel wil ik fysiek contact. Deze keer was ik niet zover van de wereld dat ik compleet niet meer functioneerde. Wel was ik een beetje afwezig en ik trilde. Stan ging cola voor me halen, want ik moest wat suiker hebben. Ik was blij dat we waren gestopt, want het was deze keer helemaal niet zo leuk en bevredigend zoals anders. 
Rico liet zijn vingers onder mijn string gaan en ik was alsnog heel nat. Ondanks dat ik de pijn niet leuk vond en het minder leuk was als anders. Toch reageert mijn lichaam op pijn. 

Disclaimer

Nadat je dit gelezen hebt, moet je niet denken dat het tegen mijn zin was of dat ik over mijn grenzen ben gegaan. Ik had oranje of rood kunnen zeggen en daarmee het spel kunnen stoppen. Ik was nog niet op mijn grens. Het feit dat ik mijn stopwoord alleen in noodsituaties gebruik en niet zoals veel mensen doen als iets onprettig is, of als ze iets niet willen of een andere reden, is een afspraak die ik met iemand maak. Ik hou tot op zekere hoogte van dwang, want ja, de ander kan me dwingen tot iets wat ik niet leuk vind. Met andere woorden, alles gebeurt met consent! 

Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?