Home » Nieuwe ‘stories of a sub’ serie: hoe begin ik met BDSM

Nieuwe ‘stories of a sub’ serie: hoe begin ik met BDSM

nieuws stories of a sub

Een nieuwe ‘stories of a sub serie: hoe begin ik met BDSM’. In deze serie zullen verschillende dingen worden besproken die handig zijn om te weten voordat je begint met BDSM of deze tips kunnen je op weg helpen. Omdat het in de kennisbank staat, komen de artikelen niet groot op de site te staan. Bij elk nieuw artikel zal ik hier een nieuwsbericht aan wijden. Klik op de link om naar de eerste twee artikelen te gaan.

Hoe begin ik met BDSM deel 1: praat met elkaar
Hoe begin ik met BDSM deel 2: BDSM-speeltjes

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?