Home » Nina en Lars – De eerste ontmoeting

Nina en Lars – De eerste ontmoeting

Nina en Lars - de eerste ontmoeting

Nina! Wat heb je gedaan?! Heb ik echt gevraagd aan Lars of hij komend weekend kan afspreken? Hopelijk vind ik het niet alleen op dit moment een goed idee nu ik een spontane bui ben. Ik moet ook daadwerkelijk gaan nu. Eigenlijk geef ik wel een dubbele boodschap af, eerst heb ik aangegeven dat ik niet op korte termijn wil afspreken, waarna ik hem aan het einde van de dag zelf vraag om een date. Heel logisch Nina. In gedachten rol ik met mijn ogen. 
Op vrijdag en zaterdag hebben we nog gesprekken via de app en bespreken we nog een aantal dingen. Al is hij ook veel bezig om me gerust te stellen. Hij snapt dat ik zenuwachtig ben. Het wordt mijn eerste echte BDSM-ervaring en ik weet niet precies wat ik moet verwachten. Hij heeft aangeboden om te vertellen wat hij wil gaan doen, maar dat is wel minder leuk. Ik wil tenslotte de controle uit handen geven en niet weten wat we gaan doen hoort daar ook bij. Ik ken mezelf, als ik weet wat we gaan doen dan wil ik alsnog gaan sturen en raak ik extra zenuwachtig. Lars verzekert me dat we het rustig aan doen, een beetje aftasten. Hij zegt: ‘Ik wil dat je denkt was dit het nu? En terug wil komen voor meer, want ik wil je geen kut ervaring bezorgen.’ 
De tijd vliegt voorbij en voordat ik het weet, is het zondag. Het is zover, ik ga met iemand afspreken die ervaring heeft. Hij kan me dingen laten ervaren die verder gaan dan het speelse soft BDSM wat ik ken. 
In mijn zwarte bustier met kant aan en kousen sta ik voor mijn kledingkast, op zoek naar een derde outfit. De twee andere kledingsetjes die ik in mijn gedachten had zijn op het laatste moment toch afgekeurd. Ik voel mezelf er dik in of ik vind het toch net niet mooi staan en tenslotte wil ik een goede eerst indruk maken, dus ik wil iets leuks aan. Nu heb ik een zwart nepleren rokje aan met een zwart shirtje met wat kant aan. Ik maak een foto in de spiegel en stuur hem naar mijn beste vriend Niek, om te vragen hoe het staat. 

Nina: Wat denk jij, dit of een van mijn vorige outfits?
Niek: Deze is beter dan die vorige.
Nina: Oké, dan hou ik dit aan. Ik ben zo zenuwachtig!
Niek: Het komt wel goed. Je hoeft uiteindelijk niks als je niet wil.
Nina: Weet ik, maar je kent me, wantrouwig hè?

Ik leg mijn mobiel weer op het bed en ik ga snel verder met mijn make-up. Doordat ik last minute van kleding ben gewisseld, kom ik tijd te kort. Tot overmaat van ramp wil mijn jarretel ook niet recht zitten en klik ik hem elke keer scheef vast. Nu is het een race tegen de klok geworden en de zenuwen worden steeds erger. Ik praat mezelf moed in: Het wordt leuk vanmiddag, we gaan alleen aftasten en het komt goed!

Ik kijk op de klok. Fuck, door het gedoe met mijn kleding kom ik vijftien á twintig minuten te laat, goede eerste indruk. Nog één keer kijk ik in de spiegel waarna ik de trap af vlieg, mijn autosleutels pak en naar mijn auto loop. Als ik eenmaal op de snelweg rij app ik hem een foto van mijn navigatie met mijn aankomsttijd. Gelukkig is het rustig op de weg waardoor ik kan doorrijden. 
Een half uur later rij ik de parkeerplaats van het bos op waar we hebben afgesproken. Ik kijk om me heen. Het is heel druk en ik zie hem nog niet staan. Gelukkig kan ik wel een parkeerplek vinden. Kriebels van de zenuwen schieten door mijn buik. Ik haal diep adem, pak mijn mobiel van de bijrijdersstoel en open het Whats App gesprek met Lars.

Nina: Ik ben er, kun je naar mijn auto komen? Rode mini. Moet nog even mijn schoenen omwisselen. 

Ik wilde per se hakken aan omdat ik het liefste op hakken loop. In mijn ogen staat het vrouwelijk, je benen komen er goed in uit en omdat ik niet zo lang ben, zijn die paar extra centimeter ook mooi meegenomen. Alleen op hakken wandelen in een bos is niet zo handig. Daarom heb ik schoenen met een platte zool in mijn auto gelegd. Als ik heel eerlijk ben, heb ik niet zoveel zin meer om te gaan wandelen, maar ik ben degene die de eerste ontmoeting op een openbare plaats wil. Het feit dat hij dit wil en snapt waarom ik dat heb gevraagd, geeft vertrouwen. Voordat ik mijn kofferbak open om mijn schoenen te pakken kijk ik nog een keer om me heen of ik hem zie. Mijn oog valt op een blonde man met kort haar en hij draagt dezelfde zwarte jas als op zijn profielfoto. Hij is wat korter dan ik had verwacht, maar nog steeds langer dan mij.
Dit moet Lars zijn. Als hij bij me staat buigt hij zich naar voren en geeft me drie kussen. ‘Hey, we kunnen wel een rondje gaan lopen. Het is binnen veel te druk om wat te drinken.’ 
Ik kijk in de richting van het restaurant. Er staat inderdaad een hele lange rij bij de deur. 
‘Oké, laten we dan maar een klein rondje gaan lopen. Ik moet alleen even andere schoenen aantrekken.’ 
Hij laat zijn ogen goedkeurend over mijn lichaam gaan en eindigt bij mijn schoenen. Er verschijnt een glimlach op zijn gezicht. ‘Je kan anders je schoenen ook wel aanhouden.’ 
‘Als we niet te ver gaan en jij loopt niet te hard dan kan het wel,’ antwoord ik.  
‘Nee, je zei dat je niet zo ver wilde toch? We lopen gewoon een klein rondje door het bos en gaan daarna naar mijn huis.’ 
‘Is goed.’ Ik sluit de kofferbak en laat Lars me de goede kant op leiden. Ondertussen hebben we het over koetjes en kalfjes. 

Een bos klinkt misschien niet als een logische plek om elkaar voor de eerste keer te ontmoeten, maar hij had aangegeven dat het altijd heel druk is in het bos. Hij heeft wel gelijk dat er altijd mensen zijn, er lopen gezinnen, mensen met honden en stelletjes die hand in hand lopen rond. We lopen geen minuut alleen. Na een kwartier zijn we weer terug bij de auto. 
‘Zullen we naar mijn huis gaan?’ vraagt hij. 
Hij komt over als een betrouwbaar iemand en ik denk niet dat hij wat kwaads in de zin heeft, dus stem ik toe. We gaan in de auto zitten en hij wijst me de weg naar zijn huis. Het is maar een paar minuten rijden. 
‘Oké stop maar, hier woon ik.’ 
Ik parkeer de auto en Lars stapt de auto uit waarna hij alvast de voordeur opent. Rustig adem ik een paar keer diep in en uit. Het komt goed Nina. Je gaat een leuke middag krijgen. De zenuwen gieren door mijn lichaam, maar ik heb A gezegd, nu moet ik ook B zeggen. Ik stap mijn auto uit en pak de spullen uit de kofferbak waarna ik naar hem toeloop. Lars staat al binnen en houdt de deur voor me open. ‘Nou, welkom.’ Als hij de deur heeft gesloten trekt hij me in zijn armen en drukt zijn lippen op de mijne. 
Een paar seconden verstijf ik omdat hij me overvalt, toch zoen ik hem terug. Goede score Nina, je hebt hem een kwartier gesproken, je stapt de drempel over en zoent met hem. Klasse dit. Mijn tas laat ik los zodat ik mijn handen vrij heb. Ik sla mijn armen om zijn nek en hij trekt me dichter naar zich toe. Onze tongen dansen om elkaar heen, dan zet ik mijn tanden zachtjes in zijn onderlip en trek eraan. Een kreun verlaat zijn mond waarna hij me nog dichter tegen zich aantrekt. Plotseling laat hij me los en zet een stap achteruit.
‘Kom, we gaan naar de kamer.’ Als hij wegloopt, volg ik hem door de gang. Een kriebel schiet door mijn buik van de zenuwen. Oh fuck, als dit het begin van de date is, hoe gaat de rest verlopen? De spanning neemt alleen maar toe, ik weet niet wat ik moet verwachten, maar tot nu toe voelt het goed. Van tevoren heeft hij wel gevraagd wat ik leuk vind qua BDSM. Alleen ik heb aangegeven dat ik het niet wist. Eigenlijk kwam het erop neer dat hij zelf een beetje mocht experimenteren, aftasten hoe hij het noemt. 
‘Wat wil je drinken?’ Onderbreekt hij mijn gedachtestroom. 
‘Eh wat heb je?’ vraag ik terwijl ik ondertussen om me heen kijk. 
‘IJsthee, water, thee…’ 
‘Oh ijsthee is goed hoor.’ Lars loopt naar de koelkast en vult twee glazen. Ik sta nog steeds ongemakkelijk in het midden van de kamer. 
Als hij met de drankjes in zijn handen komt aanlopen gaan we naar de bank toe. Ik pak mijn ijsthee van tafel en neem een slokje om iets in mijn handen te hebben. Zenuwachtig laat ik het glas door mijn handen gaan. Wat nu? Ik hoef me niet lang af te vragen wat er gaat gebeuren. Hij pakt het glas uit mijn hand en zet het op tafel. Dan buigt hij zich naar me toe om me te zoenen. Kippenvel spreidt zich uit over mijn armen als hij met zijn vingers over mijn bovenbeen dwaalt. Hij laat zijn vingers langs de rand van mijn kousen gaan.
‘Ik heb een bustier aan,’ mompel ik tegen zijn lippen. Van tevoren heb ik Lars niet laten zien wat voor lingerie ik zou aantrekken.
‘Laat die maar eens zien.’ Lars laat me los zodat ik kan opstaan. Terwijl ik overeind kom, trek ik vol zelfvertrouwen mijn shirt in een ruk uit. Direct  daarna volgt mijn rokje. Mijn kleren gooi ik op de stoel achter me en draai me weer om naar Lars. Daar sta ik in mijn bustier, kanten string, kousen en hoge hakken voor hem. Zijn ogen gaan goedkeurend over mijn lichaam.
‘Sexy hoor.’  
‘Dankje,’ antwoord ik waarna ik terug naar de bank loop en op het randje van de bank ga zitten. Ik ben nog steeds gespannen, maar gelukkig geeft mooie lingerie me wat zelfvertrouwen. Lars duwt me achterover waarna hij me kust. Zijn hand ligt op mijn bovenbeen. Langzaam laat hij zijn vingers omhooggaan tot ze bij mijn kanten slipje aankomen. Met een vinger blijft hij plagend langs de zijkanten van mijn slipje glijden. Er trekt een rilling door me heen. Ik wil dat hij zijn vingers over mijn slipje laat gaan. Het zoenen en het geplaag maakt me geil. Zijn andere hand trekt een van mijn cups omlaag en hij neemt een tepel in zijn mond waarna hij erop zuigt. Een kreun ontsnapt uit mijn mond.
‘Gevoelige tepels?’ Hij pakt mijn borst vast met zijn hand en laat mijn tepel tussen zijn vingers rollen. 
‘Ja,’ kreun ik.
Eindelijk beweegt hij een vinger over mijn slipje en een tinteling schiet door mijn buik. 
‘Ontspan je,’ fluistert hij. 
Hij voelt goed aan wanneer ik gespannen ben. Ik probeer mijn gedachten uit te zetten en me te concentreren op zijn vingers en mond. Opnieuw drukt hij zijn lippen op de mijne en gaat met zijn tong over mijn bovenlip. Ik open mijn mond voor hem. Hij neemt de tijd om me te zoenen en strelen en ik ontspan steeds een beetje meer. Alles komt goed. Mijn hand heeft hij naar zijn kruis geleid; ik voel hoe hard hij is. Ik streel hem door zijn broek heen en knijp even in zijn harde lul. Hij stopt met zoenen en staat kort op om zijn broek en boxer uit te trekken. Hij laat zich weer zakken op de bank en geeft me een knik. ‘Ga maar op je knieën voor me zitten.’
Ik sta op en kniel tussen zijn benen. Het is duidelijk wat Lars van me verwacht. Voordat hij iets heeft gevraagd, neem ik zijn lul in mijn mond. Ik laat hem tot achter in mijn keel komen, maar ik hoef niet te kokhalzen. Als ik weer omhoogkom en hem weer in mijn mond neem laat ik mijn tong rond zijn lul cirkelen. Een kreun komt uit zijn mond. Nadat ik hem een tijdje heb gepijpt, zegt hij: ‘Je was te laat vanmiddag. Wat voor straf moet je daarvoor krijgen?’ 
Fuck straf? Oké misschien wel verdiend met twintig minuten te laat komen. Laat hij me mijn eigen straf bepalen? Wat moet ik zeggen? De gedachten schieten door mijn hoofd. Langzaam kom ik omhoog totdat ik op ooghoogte zit. 
‘Weet ik niet,’ zeg ik en er speelt een glimlach om mijn lippen. 
Lars trapt er niet in. ‘Jawel, je weet heus wel wat.’ 
Ik weet genoeg van BDSM om wel een straf te kunnen bedenken. Maar direct mijn eigen straf bepalen is wel wat anders. Vooral als het ook op mij wordt uitgevoerd. Het blijft even stil tussen ons. Het voelt ongemakkelijk om het zelf voor te stellen. Lars lijft me aankijken en houdt mijn blik vast. Ik durf niet weg te kijken. Ik weet dat hij een antwoord verwacht. Warmte stijgt naar mijn wangen als ik zeg: ‘Je mag op mijn kont slaan?’ De onzekerheid is goed te horen in mijn stem.  
‘Oh, maar dat gaan zeker gebeuren hoor,’ zegt hij lachend. ‘Blijf op je knieën zitten. Ik ga de halsband en riem halen.’ Hij staat op en loopt naar de trap om boven zijn spullen te halen.

Op Whatsapp vertelde hij dat hij een rode riem en halsband heeft. Ik ben benieuwd hoe het is om te moeten kruipen als je een halsband en riem omhebt. Aan de ene kant lijkt het me ongemakkelijk, maar ik wil ook graag ervaren hoe het is. Ik herinner mezelf eraan dat vernedering ongemakkelijk hoort te zijn.
Zo meteen weet ik of ik het leuk vind. Terwijl ik moet wachten schieten mijn gedachten alle kanten op. Wat zouden we gaan doen? Zou hij zich aan zijn woord houden en echt niet te ver gaan? Zou hij echt alleen aftasten? Gelukkig duurt het niet lang waardoor mijn gedachten me niet gek kunnen maken. 
‘Nina, wil je met blinddoek spelen of liever niet?’ Lars staat bovenaan de trap. Ik blijf even stil. Mijn ervaring is dat het wel leuker is om met een blinddoek te spelen, je ziet de dingen niet aankomen waardoor het intenser is. We hebben het er op de app wel over gehad of we er een zouden gebruiken. Ik kan hem altijd afdoen als ik het niet meer prettig vind, want we spelen zonder handboeien. Wat zegt mijn gevoel? Tot nu toe voelt de date goed en Lars lijkt wel betrouwbaar te zijn. Hij is geduldig met me en stelt me op mijn gemak. Ik heb wel een goed gevoel bij hem, ondanks dat we elkaar net kennen. Na even nadenken antwoord ik: ‘Ehm…doe maar met blinddoek.’
‘Oké is goed, ik leg de blinddoek hier neer.’ Hij heeft hem bovenop de balustrade neergelegd. 
Geduldig wacht ik tot hij weer beneden is. Van de spanning kan ik mijn handen niet stilhouden. Zenuwachtig wrijf ik over mijn arm. Met de riem en halsband in zijn handen komt hij naar me toe. Hij houdt de halsband voor me en ik pak mijn haren vast en hou ze omhoog zodat hij de halsband kan omdoen. Gelukkig ben ik iets minder gespannen dan net, maar ik ben nog steeds zenuwachtig. Ik weet dat het ook aan me te merken is. Lars zei net niet voor niets dat ik me moest ontspannen. Mijn spieren zijn gespannen, de klank in mijn stem klinkt twijfelend en mijn vingers kan ik niet stilhouden. Het spel gaat nu echt beginnen, het zoenen en strelen is voorbij. Als ik eraan denk dat het nu echt begint, trekt er een kriebel door mijn buik heen. Ondanks de zenuwen, ben ik ook nieuwsgierig en heb ik er zin in. 
Als hij de halsband heeft vastgemaakt en de riem eraan vast heeft geklikt zegt hij: ‘Op handen en knieën.’ Hij geeft een klein rukje aan de riem. 
Een paar seconden aarzel ik en dan doe ik wat hij zegt. Als we een rondje door de kamer lopen voelt het een beetje onwennig aan. Als ik erover nadenk, vraag ik mezelf af wat ik hemelsnaam aan het doen ben. Een stem in mijn hoofd zegt: ‘Je vindt leuk en helemaal niet erg om te moeten doen.’ Als we een rondje door de kamer hebben gemaakt loopt hij richting de gang. Daar staat mijn tas met spullen nog. Ik kruip braaf achter hem aan. Als we mijn spullen hebben gepakt, loopt hij naar de trap. 
‘Je mag gaan staan en de trap oplopen. Als we boven zijn dan blijf je wachten.’ 
Zonder iets te zeggen sta ik op en volg hem de trap op. Als we boven zijn, pakt hij de blinddoek van de balustrade. Mijn ademhaling versnelt en ik merk dat mijn hartslag omhooggaat. Ik ben zo meteen geblinddoekt door iemand die ik net ken. Is het echt verstandig om dit te doen? Op dat moment beoordeel ik van wel. Achteraf vond ik het een stom plan om een onbekende kamer in te kruipen waarvan ik niet weet hoe die eruitziet. Het is in ieder geval wel een les die ik geleerd heb. Hij kijkt me aan en wacht op mijn toestemming. 
‘Ja, is goed,’ zeg ik op zijn onuitgesproken vraag. 
Lars doet de blinddoek bij me om en zegt: ‘Ga maar weer op je handen en knieën zitten en volg me.’ Aarzelend kruip achter hem aan. Ik ben gedesoriënteerd en ben bang om iets te raken. De constante gedachtestroom die ik hiervoor had, is verdwenen. Er heerst kalmte in mijn hoofd. Even geen gedachten, ik heb de knop kunnen omzetten in mijn hoofd en in de rol van sub kunnen stappen. 
‘Auw fuck.’ Ik heb mijn knie gestoten tegen de drempel bij het binnen gaan van de kamer. Hij zegt niets, dus kruip ik verder de kamer in.
‘Ga op handen en knieën op het bed zitten.’ 
Ik steek mijn hand uit om te voelen of ik het bed al kan aanraken. Mijn hand raakt het matras en langzaam kom ik overeind. Onhandig ga ik in de gevraagde positie op het bed zitten. Het is raar dat ik niets kan zien en toch in een vreemde kamer zit. Zijn handen gaan over mijn lichaam en strelen mijn rug, billen en de zijkant van mijn lichaam. Onbewust hou ik mijn adem in en span ik mijn spieren aan. Lars trekt aan mijn slipje en ik til mijn knieën op zodat hij het kan uittrekken. 
‘We moeten het eens over je straf hebben. Hoeveel minuten was je vanmiddag te laat?’ 
Ik blijf even stil en antwoord dan stilletjes: ‘Ongeveer twintig minuten.’ 
‘Als straf ga ik je twintig keer op je kont slaan. Je telt mee en bedankt me.’ 
‘Oké.’ 
‘Wat?’ 
‘Oké Meneer.’ Shit hoe kan ik dat vergeten zijn, hem niet aanspreken met twee woorden. 
‘Goed zo subje. Vanaf nu spreek je me aan met Meneer.’
Heel verstandig antwoord ik deze keer: ‘Ja Meneer.’ 
Uit het niets komt er iets op mijn linker bil terecht. Hij heeft niet hard geslagen, dus de tik doet ook geen pijn. Met wat heeft hij me geslagen? Het is niet zijn hand, geen flogger, want die ken ik. Volgens mij is het ook geen paddle, maar wat dan wel?
‘Eén, bedankt Meneer.’ 
Gelijk volgde er een tweede klap, die belandt op mijn andere bil.
‘Twee, bedankt Meneer.’ 
Er volgen nog een aantal slagen, waarna ik hem keurig na elke tik bedank. 
‘Gaat het nog goed?’ 
‘Ja Meneer. Met wat slaat U eigenlijk?’ vraag ik nieuwsgierig. 
Zijn handen gaan over mijn lichaam. ‘Een zweepje met een flapje aan het uiteinde.’ 
Logisch dat ik het gevoel niet kan thuisbrengen. Ik ben nog nooit geslagen met een zweepje. Het voelt wel goed aan. Dan laat hij zijn vingers afdwalen naar mijn bovenbeen. Langzaam gaat hij omhoog waarna hij een vinger langs mijn clit laat glijden en zachtjes rondjes begint te draaien. Zachtjes kreun ik. 
‘Volgens mij vind je het wel lekker zo te voelen.’ Moeiteloos duwt hij een vinger in me en beweegt hem een paar keer in en uit me. Dit voelt goed. Plotseling haalt hij zijn vingers uit me en even later komt het zweepje opnieuw op mijn kont terecht. Door de afleiding ben ik vergeten waar we waren. Fuck, wat moet ik zeggen? 
‘Twaalf? Bedankt Meneer,’ zeg ik aarzelend, want het is een pure gok. Ik hoor geen commentaar, dus ga ervan uit dat het goed is. Hij slaat me steeds iets harder en mijn billen worden wat gevoeliger. De tikken beginnen een beetje te striemen, maar het doet niet echt pijn. Eigenlijk is het meer lekkere pijn. 
‘Negentien, bedankt Meneer. Twintig, bedankt Meneer.’ De twintigste tik was harder dan de rest. Mijn billen gloeien lichtjes, maar het is een aangenaam gevoel.
‘Hoe vond je het?’ 
‘Lekker, alleen af en toe werd het wel een beetje gevoelig.’ 
‘Mooi zo, dat hoort ook zo.’ Het bed deukt een beetje in en ik vermoed dat hij erop is gaan zitten. Zijn handen strelen mijn billen. Ik zucht even; het verlicht het tintelende en gloeiende gevoel een beetje. 
‘Ah!’ Ik slaak een kreet. Wat de fuck? Na een paar seconden besef ik me dat hij me heeft gebeten. Om de pijn wat te verzachten wrijft hij daarna over de plek waar hij zijn tanden heeft ingezet. 
‘Lekker?’ vraagt hij voordat hij opnieuw zijn tanden in mijn gevoelige billen zet. 
‘Hmm…’ mompel ik als antwoord op zijn vraag. Een steek van opwinding schiet door mijn lichaam heen bij het voelen van de pijnprikkel. 
Weer laat hij zijn handen over de plek gaan. Als hij stopt met strelen, duwt hij een vinger langzaam in me. Ik kreun. Al gauw volgt er een tweede vinger. Het soppende geluid van zijn vingers die in me stoten vullen de kamer. Hij stopt en commandeert: ‘Ga op je buik liggen met je gezicht naar de rand.’ 
Door de blinddoek ben ik gedesoriënteerd. Onhandig beweeg ik me heen en weer op het bed. Het lukt me niet goed om mezelf om te draaien doordat ik niet wil dat mijn hakken het bed raken. Lars pakt mijn arm vast en helpt me omdraaien. Als hij me loslaat, zak ik door mijn armen en ga op mijn buik liggen. Ik weet wat hij van me gaat vragen en ik ga met mijn tong over mijn lippen. 
‘Open,’ zegt hij zoals ik verwacht. 
Gehoorzaam doe ik wat hij van me vraagt en meteen duwt hij zijn lul tot achter in mijn keel. Hij trekt zich terug en begint mijn mond met diepe rustige stoten te neuken. Ik ontspan mijn keel en probeer mijn handen netjes voor me te laten liggen en niet zijn benen vast te pakken. 
Uit het niets krijg ik een klap met de zweep op mijn kont. Er komt een raar geluid uit mijn keel van schrik en ik bal mijn handen tot vuisten. Lars geeft me weer een tik op mijn billen en ik schok. Meteen daarna geeft hij er nog één. Hij begint sneller in mijn mond te stoten waardoor ik moet kokhalzen. Ik trek mijn hoofd los uit zijn greep om adem te halen. Binnen een paar seconden pakt hij mijn hoofd opnieuw vast en duwt me over zijn harde lul. Een hand legt hij op mijn hoofd om me op zijn plek te houden, terwijl hij op hetzelfde tempo als net begint te bewegen. Ik probeer ontspannen te blijven liggen, maar dat is lastig als je uit het niets elke keer een tik krijgt. Pijpen en ondertussen geslagen te worden, bevalt me eigenlijk wel. Ik had van tevoren nooit verwacht dat ik het leuk zou vinden om geslagen te worden met een zweepje. In het dagelijkse leven haat ik pijn, maar nu zorgen de tikken op mijn kont ervoor dat ik zeiknat ben. Iemand pijpen vind ik sowieso leuk om te doen, maar dit maakt het nog leuker. Stiekem hoop ik dat hij ruwer wordt en mijn mond harder begint te neuken of me tegenhoudt als ik mezelf los wil trekken uit zijn greep. Ik hou ervan als de man de controle heeft. Dat hij bepaalt hoe diep en snel hij zijn lul in mijn keel duwt en beslist wanneer ik adem kan halen. Op die manier voelt het echt alsof ik alle controle uit handen heb gegeven. Wat de pijpbeurt compleet maakt, is dat de ander me af en toe een tik in mijn gezicht geeft. Het gevoel om gebruikt te worden voor de man zijn genot windt me op. Dat hij laat merken wat mijn plaats is en dat hij de baas is.  Misschien moet ik dit voor de volgende keer met Lars bespreken. Lekker voorbarig Nina, je gaat direct van een tweede keer uit? En je bent nu nog maar net aan het spelen met hem.

Ik ben heel nieuwsgierig en wil voor alles een reden weten. Een keer heb ik Niek gevraagd waarom hij denkt dat ik pijpen zo leuk vind. Volgens Niek was de reden: ‘Je bent een slet die niet van controle houdt.’ Over die reden moest ik even nadenken, maar ik denk dat hij zoals gewoonlijk wel gelijk heeft. Hij is mijn beste vriend en weet maar al te goed hoe ik in elkaar zit. 
Lars stopt met mijn mond neuken. Direct wordt er iets anders in gestopt. Wat de fuck? Het is geen ball gag, die zouden we niet gebruiken, maar wat is het dan wel? Ademen gaat iets lastiger, maar is nog steeds goed te doen. Als ik wil kan ik ook nog wel wat mompelen. Even later besef ik dat het mijn slipje moet zijn. Ik vind het wel een slimme oplossing van Lars. Het is een mooie middenweg tussen iets in je mond hebben, maar nog wel iets kunnen zeggen als het nodig is. 
‘Ga op je rug liggen.’ 
Als ik ben omgedraaid, spreidt Lars mijn benen met zijn handen. 
‘Dit heb je wel verdiend.’ Met die woorden gaat hij met zijn hoofd tussen mijn benen. Er trekt een rilling door mijn lichaam heen als ik zijn warme tong op mijn clit voel. Hij geeft korte likjes en zuigt er soms zachtjes aan. Mijn spieren trekken samen en ik kreun. Ik was al geil geworden door de klappen van de zweep en het pijpen, maar nu hij mijn clit bewerkt met zijn tong neemt de opwinding verder toe. Langzaam begint de vertrouwde spanning in mijn lichaam op te bouwen. Ik sluit mijn ogen en mijn ademhaling versnelt. Plotseling stopt hij en ik kreun gefrustreerd. ‘Meneer ga door, alstublieft…’ smeek ik hem. Ik krijg geen antwoord, maar voel een drukkend gevoel op mijn schaamlippen. Ik ken het gevoel niet, maar besef dat het klemmen moeten zijn. Het is wel een lekkere pijn. 
‘Fuck.’ Een scherpe steek in mijn tepel. ‘Aah…’ kreun ik. 
Hij heeft een tepelklem op mijn tepel gezet, deze klem doet meer pijn dan ik gewend ben. Op mijn andere tepel zet hij ook een klem. Nu ben ik erop voorbereid en schrik ik niet van de plotselinge pijn. Zachtjes trekt hij aan de ketting die de tepelklemmen met elkaar verbindt. Ik trek mijn rug hol zodat ik een stukje meebewegen om de druk te verlichten in mijn tepels. Het heeft geen zin, Lars trekt gewoon iets harder aan de ketting.
‘Auw. Fuck, dat doet pijn,’ kreun ik als hij de tepelklemmen één voor één van mijn tepels trekt. Hij laat een vinger tussen mijn benen glijden en duwt hem in een soepele beweging in me. 
‘Zo erg vind je de pijn niet.’ Demonstratief beweegt hij een paar keer zijn vinger in en uit me waarna ik een natte vinger tegen mijn lippen voel. ‘Proef maar.’ Ik open mijn mond en zuig aan zijn vinger. Alsof hij zijn vinger onder de kraan heeft gehouden, zo nat ben ik. Ik besef dat ik pijn leuker vind dan ik had verwacht. Opnieuw zet hij de klemmen op mijn tepels, geeft een kort rukje aan de ketting waardoor er een korte steek van pijn door mijn lichaam schiet. Daarna laat hij de ketting los en laat daarna het koele metaal op mijn lichaam rusten. 
‘Ik haal de klemmen van je schaamlippen en daarna ga je meetellen tot vijftien. Als je de tel kwijt bent, beginnen we opnieuw.’
‘Ja Meneer.’ Als hij de klemmen heeft losgemaakt laat hij het flapje van het zweepje over mijn bovenbeen gaan. Het komt steeds dichter bij mijn kutje. Oh fuck, gaat hij me tussen mijn benen slaan? Ik slik een keer. Op deze manier lig ik er erg kwetsbaar bij, met mijn benen gespreid. Eigenlijk ben ik ook wel benieuwd hoe dat aanvoelt, maar ik vind het ook spannend. Voordat ik mijn gedachten verder kan laten afdwalen word ik terug in het heden geroepen door een stevige tik tegen de binnenkant van mijn bovenbeen.
‘Eén,’ zeg ik snel. 
Gelijk volgt er een tik tegen mijn borst.
‘Twee.’ Ik bijt op mijn lip, het is niet lekker als je een tepelklem op hebt. De pijn is nog niet weggetrokken of hij laat het zweepje precies tussen mijn benen neerkomen. 
‘Aah! Drie.’ Het is meer van de schrik dan de pijn, want hij heeft niet hard geslagen. 
De vierde, vijfde en zesde tik volgen op andere plekken. Hij slaat nooit twee keer op dezelfde plaats.
Na de zesde klap vraagt hij: ‘Hoe gaat het?’ 
‘Het gaat goed Meneer.’ 
‘Mooi zo.’ Hij pakt de ketting en geeft er een twee korte rukjes aan waardoor mijn rug van het bed afkomt. Als hij loslaat, slaat hij zachtjes tegen één van de klemmen aan met het zweepje.
Een kreun van pijn welt op vanuit mijn borst. 
‘Zeven,’ mompel ik. Dit was geen lekkere pijn en ik verkramp een beetje. Als ik mijn spieren ontspan, tikt hij tegen de andere tepelklem aan. 
‘Auw, fuck. Acht.’ 
Ik zet mijn tanden in mijn lip, bij de felle steek die door mijn tepel schiet. Plotseling voel ik een zachte aanraking op mijn clit. Met rustige bewegingen gaat hij er met zijn vinger over. Ik ontspan mijn lichaam weer en mijn mond valt open bij zijn aanraking. Als hij zijn vinger weg heeft gehaald komt meteen een tik precies tussen mijn benen terecht. Uit reflex wil ik mijn benen dichtdoen. 
‘Hou ze gespreid,’ commandeert hij. Ik haal diep adem en spreid mijn benen weer. Het blijft even stil. Hij verbreekt de stilte: ‘Je bent vergeten te tellen, ik gaf je nog wel de kans om het later alsnog te doen. We beginnen opnieuw.’  
Ik slik. Fuck, fuck, fuck, dit meent hij toch niet serieus? Ik weet dat hij bloedserieus is en de eerste klap beland aan de binnenkant van mijn bovenbeen.
‘Eén.’ De eerste acht klappen gaan goed. Lars wisselt af en slaat wat zachter dan net en niet op mijn tepelklemmen. Mijn huid begint gevoelig te raken en ik twijfel of hij niet steeds een beetje harder slaat. Door mijn blinddoek kan ik niet zien waar en wanneer hij slaat. Ik kan mezelf niet voorbereiden op de pijn. Het is elke keer een verrassing waar hij me raakt. Al vind ik het met een blinddoek wel leuker. Op deze manier is het intenser. Gelukkig wacht hij steeds even totdat de pijn is weggevloeid uit mijn lichaam en geeft dan opnieuw een tik. Af en toe zet ik mijn tanden in mijn lip.
‘Veertien.’ Oké nog één te gaan. ‘Vijftien.’ Ondanks dat het soms een scherpe pijnscheut was, heb ik een lekkere tinteling op mijn huid. Ik ben nog steeds opgewonden. 
‘Goed gedaan subje.’ Het bed deukt in en de klemmen worden verwijderd van mijn tepels. 
Ze zijn nu wel gevoelig geworden doordat hij er soms tegen heeft geslagen. 
Zonder aankondiging gaat Lars met iets scherps over mijn lichaam. Ik schrik en een vlaag van paniek schiet door me heen. Wat is het? Ik ken het gevoel niet. Het voelt alsof het iets is met puntjes. Mijn ademhaling versnelt en mijn spieren verkrampen, even weet ik niet wat ik moet doen. Op dat moment bedenk ik me dat ik het gewoon kan vragen, want ik heb een slipje in mijn mond en geen ball gag.
‘Wat is dit?’ vraag ik snel aan Lars. 
‘Het is een wieltje met tandjes.’ Ondertussen laat hij het nog een keer over mijn lichaam rollen. Nu ik over de ergste schrik heen ben, ontspan ik mijn spieren weer. Met het wieltje gaat hij over mijn borsten, schouders en benen. Soms drukt hij iets harder waarbij de puntjes wat scherper in mijn lichaam prikken. Het doet niet echt pijn, maar ik ben me er wel goed van bewust dat er iets over mijn lichaam heen rolt wat scherp is. Het speeltje komt in de buurt van mijn gevoelige tepels en ik hou mijn adem in. Als hij langs mijn tepel rolt en even wat harder drukt, kreun ik. Hij haalt het wieltje van mijn lichaam en zegt: ‘Ga eens op je buik liggen?’ 
Ik draai me om waarna hij met zijn hand over mijn bil wrijft. Ze gloeien nog na van de tikken die hij me vanmiddag heeft gegeven. Zijn streling over mijn billen voelt verzachtend aan.
‘Ah!’ kreun ik als er een pijnscheut door mijn bil heen trekt. Opnieuw heeft hij zijn tanden in mijn gevoelige vlees gezet. Om de pijn te verzachten gaat hij er met zijn hand overheen en met zijn andere hand gaat hij tussen mijn benen. Langzaam begint hij rondjes rond mijn clit te draaien. Soms duwt hij even één of twee vingers in me en stoot een aantal keren in me. Ik ben zo nat geworden van de hele middag spelen. Mijn mond valt open en er komt een kreun over mijn lippen als hij opnieuw zijn vingers in me duwt en ze kromt. Op deze manier raakt hij net mijn g-spot. Ik hoop dat hij me snel laat klaarkomen. Zijn vingers dwalen over mijn gevoelige billen en hij probeert langzaam een vinger in mijn kontje te duwen. Ik schrik even. Het is normaal gesproken niet mijn ding. We hebben het er eigenlijk ook niet over gehad, maar ik zeg er niets van. Ik ben te opgewonden van de hele middag spelen en zijn vaardige vingers die me bespelen op dit moment om het een probleem te vinden. Ik ontspan me en als zijn vinger helemaal in me zit en hij langzaam begint te bewegen kreun ik. De dubbele sensatie zorgt ervoor dat ik nog natter word. Eigenlijk wist ik niet dat het zo goed kon voelen. Na een tijdje trekt hij zijn vingers uit me en zegt: ‘Open je mond.’ Hij haalt het slipje uit mijn mond waarna hij ze vervangt door zijn vingers. ‘Proef hoe geil je bent.’  
Ik ga met mijn tong langs zijn vingers en zuig eraan. Zijn vingers zijn nat. Het lijkt alsof hij zijn vingers heeft natgemaakt onder de kraan, maar ik ben het zelf. ‘Wauw ik ben echt heel nat,’ zeg ik als hij zijn vingers uit mijn mond heeft gehaald. Ik ben er zelf verbaasd over. 

Van tevoren wist ik niet wat ik moest verwachten van vanmiddag. Ik wist ook niet wat ik leuk zou vinden. Lars heeft ervoor gezorgd dat ik een beter idee heb van wat ik leuk vind.  Mijn pijngrenzen wil ik zeker verder verkennen. Ik kan meer aan dan dit, hoe zou dat zijn? Al was pijn het laatste wat ik verwacht had dat ik leuk zou vinden. Vooral omdat ik vaak bang ben om pijn te krijgen in het dagelijkse leven. Alleen in de slaapkamer is dit schijnbaar anders, leuk om daar achter te komen. Mijn interesse in BDSM heeft hij nog meer aangewakkerd.

‘Ga eens op je rug liggen en spreid je benen.’ Opnieuw draai ik mezelf om en vraag me af wat hij deze keer gaat doen. Ik hoor het vertrouwde gezoem van mijn magic wand. Hij houdt hem tegen mijn clit aan en direct komt er een kreun uit mijn mond. Mijn lichaam schokt en de spanning begint meteen op te bouwen. Ik ben nog steeds zo geil van heel het spel van vanmiddag en nu net. Dit ga ik niet lang volhouden. Mijn spieren spannen zich aan en mijn ademhaling versnelt. Een paar seconden later kom ik met een harde kreun klaar. Fuck, dat voelde goed. Het blijft stil in de kamer en Lars geeft me even om bij te komen voordat hij mijn blinddoek afdoet. Ik ga rechtop zitten en begin onzeker met mijn vingers te spelen. Wat zou hij nu verwachten van me? Gelukkig hoef ik het me niet lang af te vragen wat hij van me wil. 
‘Zo…en hoe wil je dat ik klaarkom?’ Fuck, wat moet ik zeggen?! Mijn gedachten blokkeren en ik weet niet goed wat ik moet zeggen. Ik wil die keuze eigenlijk helemaal niet hoeven te maken. Achteraf besefte ik me dat het was omdat hij aan mij de keuze overliet of we seks zouden hebben of niet. Maar op dat moment kon ik niet helder nadenken en overviel hij me met de vraag. Ik blijf even stil en probeer mijn gedachten te ordenen, maar mijn gedachten werken niet mee. Ik heb hier helemaal niet over nagedacht. 
‘Ik wil U pijpen Meneer,’ antwoord ik uiteindelijk. 
‘Dat is goed, je slikt het wel door.’ 
‘Oké is goed.’ Slikken vind ik geen probleem: ik vind het leuk om dat op commando te doen. Hij komt naast me op het bed zitten en ik buig me voorover zodat ik zijn lul in mijn mond kan nemen. Ik laat hem tot achter in mijn keel komen. Als ik weer omhoogkom, laat ik mijn tong erlangs glijden. Lars grijpt mijn hoofd vast en duwt mijn hoofd sneller op en neer. Af en toe drukt hij me wat langer en dieper over zijn lul, maar over het algemeen is hij redelijk voorzichtig met me. Hij heeft net als ik niet lang nodig om klaar te komen. Zijn ademhaling hoor ik versnellen en hij verstrakt zijn greep. 
‘Ik kom bijna,’ zegt hij. Na een paar seconden voel ik zijn warme zaad op mijn tong spuiten en ik beweeg langzaam nog een paar keer heen en weer. Als hij is klaargekomen kom ik overeind zitten, kijk hem aan en slik het zaad door. Ik open mijn mond en toon hem dat ik alles heb doorgeslikt. 
‘Goed zo. Je mag je wel even opfrissen in de badkamer.’  
‘Oké is goed, ik ben wel benieuwd of mijn kont rood is van je zweepje,’ antwoord ik. Hij staat op van het bed en ik volg zijn voorbeeld. Samen lopen we naar de badkamer. Hij opent een kastje waar een spiegel in zit. 
‘Kijk maar eens in de spiegel.’ Ik draai me om en kijk over mijn schouder in de spiegel. Mijn kont heeft een mooie rode kleur gekregen. 
‘Die is mooi rood geworden.’ Ik blijf nog even in de spiegel kijken. Het geeft een voldaan gevoel van binnen dat je kan zien dat hij me onderhanden heeft genomen. 
Ondertussen trekt Lars zijn kleding weer aan en ik pak het washandje van de wastafel en veeg de make-up die is uitgelopen weg bij mijn ogen. Als mijn gezicht weer toonbaar is, volg ik Lars de trap af. Mijn kleding ligt tenslotte nog beneden op de stoel en mijn bustier en kousen heb ik aangehouden. 
Als we beide aangekleed op de bank zitten met wat drinken vraagt hij: ‘Hoe vond je het vanmiddag?’ 
Het blijft even stil tussen ons en ik denk na hoe ik het beste kan zeggen, mijn hoofd is nog leeg. 
‘Leuk, ik had niet verwacht dat ik pijn leuk zou vinden. Is het goed dat ik hier later op terugkom? Ik kan even geen beter antwoord formuleren. Alles moet even bezinken.’ Ik neem nog een slok ijsthee om wat te doen te hebben. 
‘Is goed, ik wil het wel graag weten. Laat het van de week maar weten dan.’ 
‘Zal ik doen.’
‘Wil je met een rode kont naar huis gaan?’ vraagt hij dan. 
Ik schiet in de lach, vindt hij mijn kont nog niet rood genoeg? Al kan het vast nog een beetje roder.  
‘Ja hoor is goed,’ zeg ik terwijl ik zenuwachtig aan mijn kleding pluk. 
‘Ga maar over mijn knieën liggen dan.’ 
Zonder iets te zeggen, sta ik op en ga ik liggen. Langzaam schuift hij mijn rokje omhoog en laat zijn handen over mijn billen gaan. Dan komt zijn hand op mijn bil terecht. Hij laat zijn hand elke keer op een andere plek terechtkomen. Het voelt op een bepaalde manier goed aan. 
‘Ik denk dat dit wel rood genoeg is. Ga maar weer staan.’ Als ik sta, leg ik mijn handen op mijn billen, ze gloeien helemaal. Ik kan me voorstellen dat ze nu flink rood eruit moeten zien. Ik trek mijn kleding recht en ik weet dat het dan tijd is om naar huis te gaan. 
‘Oké, ik denk dat ik maar eens naar huis toe ga. Bedankt voor de leuke middag, ik heb erg naar mijn zin gehad in ieder geval.’  
‘Goed om te horen, ik heb het ook leuk gehad vanmiddag. Ik loop nog wel even mee naar de voordeur. Hij staat op van de bank en loopt met me mee naar de voordeur. Voordat hij de deur opent slaat hij zijn arm om mijn middel en trekt me naar zich toe. ‘Laat je het weten als je thuis bent?’ Hij geeft me een kus op mijn lippen. 
‘Is goed, zal ik doen.’ Ik geef hem ook nog een kus en hij opent de deur voor me. Zonder achterom te kijken loop ik naar mijn auto. Voordat ik mijn auto start pak ik mijn oordopjes en zoek Niek zijn nummer op in mijn telefoon. Ik wil hem graag vertellen hoe de middag is geweest. Ondertussen start ik de auto en rij langzaam de straat uit. 

Benieuwd hoe de D/s van Nina en Lars zich verder gaat ontwikkelen? Lees dan nu het tweede verhaal: Nina en Lars spelen in de slaapkamer

Iets anders dan de Nina en Lars serie lezen? Lees nu een ‘My Fantasy‘ of een ‘Kinky Thoughts‘!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?