Home » Nina en Lars – Seks met een vreemde deel 2 (slot)

Nina en Lars – Seks met een vreemde deel 2 (slot)

Nina en Lars - seks met een vreemde deel 2

Lees hier Nina en Lars – Seks met een vreemde deel 1

Wat gaat U regelen?’ Hij heeft me net laten klaarkomen in een café vol met mensen, komt er nog meer? Zonder antwoord te geven loopt hij richting het groepje mannen. Oh shit, wat zou hij gaan doen? Lars loopt naar de man toe die ik heb aangewezen en steekt zijn hand uit. De knappe man schudt zijn hand. Als ze even gepraat hebben wijst Lars naar mij, fuck. Ergens begint er vaag een lampje te branden dat de avond nog niet is afgelopen. Om iets te doen te hebben pak ik mijn mobiel uit mijn tasje en scrol door Instagram. Af en toe werp ik een blik richting de twee mannen, maar die zijn druk in gesprek. Na een minuut of tien komen ze samen naar mij toegelopen.
‘Nina, dit is Rob. De man die je zo knap vindt,’ stelt Lars de man aan me voor. 
Mijn wangen worden rood, toch steek ik mijn hand uit. ‘Hoi, ik ben Nina.’ 
‘Rob. Aangenaam kennis met je te maken. Wij gaan het vanavond leuk krijgen.’ Hij blijft mijn hand vasthouden en ik durf hem niet los te trekken. Onzeker over wat er gaat gebeuren draai ik mijn hoofd naar Lars. ‘Wat is de bedoeling?’ Ik haal mijn schouders op, want ik snap er niets van.  
Lars beantwoordt mijn vragende blik.‘Je hebt wel eens laten vallen dat je seks met een onbekende een geil idee zou vinden. Ik heb ervoor gezorgd dat je seks met een onbekende kan hebben.’ Even blijft het stil. Dan vervolgt hij: ‘Oh en een bonus, hij houdt van BDSM.’
Mijn blik gaat van Lars naar Rob en weer terug. Ik voel mijn wangen nog een tintje roder worden bij deze woorden en wil mijn hand terugtrekken, maar hij houdt hem stevig vast. Wat moet ik antwoorden? Als ik niet wil, kan ik altijd nee zeggen. Dat heeft Lars thuis nog benadrukt. Aan de andere kant is het ook wel spannend en nu kan het op een veilige manier. Shit, ik moet een keuze maken. Stiekem wil ik het wel, alleen durf ik niet goed. Als ik nee zeg, zou ik dan spijt krijgen? Lars biedt me een mooie gelegenheid om mijn fantasie te laten uitkomen. Ik vind Rob aantrekkelijk, aangezien ik hem zelf heb uitgekozen en het kan op een veilige manier gebeuren. Als ik geen antwoord geef vervolgt Lars: ‘Rob weet wat je harde grenzen zijn. Maar het is jouw keuze.’
‘Oké…’ Niemand zegt wat en beide mannen kijken me afwachtend aan. Ga ervoor Nina, you only live once zegt een stemmetje in mijn hoofd. Aan de andere kant, wat als hij me een slet vindt? 
‘Je moet nu een keuze maken Nina. Of je zegt ja, Rob gaat mee en jullie gaan spelen. Of je zegt nee, dan stopt het spel en gaan we samen naar huis. Nee, is in dit geval ook een optie.’  Ik aarzel nog een paar seconde, maar ach fuck it, het wordt vast leuk ‘Oké, laten we het maar doen.’ Rob geeft me een kneepje in mijn hand. 
‘Je gaat geen spijt krijgen,’ zegt Rob. 
Ik glimlach naar hem, hopelijk heeft hij gelijk. 
‘Kom, we gaan naar huis,’ zegt Lars en begint zich door de menigte heen te wurmen richting de uitgang van het café.

Als we Lars de voordeur opent vraagt hij: ‘Wil je nog wat drinken Rob of gaan jullie gelijk naar boven?’ 
‘We gaan wel gelijk door naar boven, ik ben benieuwd naar mijn nieuwe speeltje voor de nacht.’ Ah, ik ben zijn speeltje dus, gaat het zo’n avond worden? Het zal niet altijd even makkelijk zijn, maar stiekem vind ik het wel leuk. Hoe ongemakkelijk ik het soms ook kan vinden. Achteraf ben ik altijd blij dat ik het heb gedaan. 
Lars loopt naar boven en Rob en ik volgen hem zwijgend de trap op. Hij loopt naar de slaapkamerdeur en voordat hij de deur opent geeft hij me een kus.
‘Veel plezier schatje, geniet ervan.’ 
‘Wat gaat U doen, Meneer?’ Met grote ogen kijk ik hem aan. Blijft hij niet erbij? Hij kan me toch niet achterlaten met daadwerkelijk een vreemde? 
‘Naar beneden, ik laat jullie twee alleen. Als er wat is, ben ik er zo. De deuren blijven open.’ 
‘Meneer, kunt U er niet bij blijven? Ik voel me veiliger als U gewoon in een hoekje in de kamer zit. U hoeft niets te zeggen of doen, maar dan weet ik dat alles goed verloopt,’ zeg ik zachtjes. 
Lars en Rob wisselen een blik uit waarna Lars antwoord: ‘Oké, ik blijf in de kamer, maar ik bemoei me niet met het spel. Ik grijp alleen in als Rob te ver gaat.’ 
‘Danku Meneer.’ Lars geeft me een kneepje in mijn arm.
‘Ga plezier maken. Geniet ervan schatje.’
‘Oké Meneer.’ Daarna gaat mijn blik naar Rob. Wat gaat hij doen? Hij trekt me aan mijn hand de kamer in. Ik kijk over mijn schouder of Lars ons volgt, maar die loopt achter ons aan. Eenmaal in de kamer loopt hij naar stoel in de hoek van de kamer. Ontspannen gaat hij zitten en laat zijn ene been op het andere rusten. Rob laat mijn hand los en laat mij midden in de kamer staan, zelf loopt hij naar het bed toe waar hij gaat zitten. Ik schuifel een beetje met mijn voeten en kijk naar de grond, wat wordt er van me verwacht?
‘Strip voor me.’ 
Ik reageer niet gelijk en blijf naar de grond staren. Aan strippen heb ik een hekel. Mannen die al hun aandacht op jou hebben gericht, die een sexy showtje verwachten. Ik ben niet onzeker over mijn lichaam, maar ik voel me er niet prettig bij. Uiteindelijk vind ik het voor Lars minder erg om te doen, maar strippen voor een vreemde is wel wat anders.
‘Strip,’ beveelt Rob nog een keer, maar nu met een hardere stem. Als ik naar hem op kijk voel ik zijn blik branden op mijn lichaam.   
Oké Nina, handelen. Anders volgt er vast een straf. Ik haal diep adem en probeer dan de knop in mijn hoofd om te zetten. Niet meer nadenken, maar gewoon doen wat me wordt opgedragen. De controle loslaten en gehoorzamen. Ik begin met mijn heupen te draaien en maak oogcontact met Rob. De stilte in de kamer maakt het lastiger, maar ik durf niet om muziek te vragen. Langzaam begin ik mijn jurkje uit te trekken. Daar sta ik dan, in mijn bordeauxrode lingeriesetje met jarretelgordel, kousen en zwarte hoge hakken. Rob verbreekt het oogcontact en laat zijn blik over me heen gaan. 
‘Wauw, jij ziet er goed uit.’ 
Zijn compliment geeft me zelfvertrouwen en ik ga wat rechter op staan. Hij staat op van het bed waarna hij naar mij toe loopt. Zonder aarzelen drukt hij zijn lippen op de mijne, ze voelen zacht aan. Hij zuigt even aan mijn onderlip, als hij loslaat open ik mijn mond een stukje. Zijn handen laat hij over mijn lichaam glijden. Van mijn heupen naar mijn middel en langzaam maar zeker komen ze bij mijn borsten aan. Met een hand pakt hij mijn borst vast en knijpt er zachtjes in. De cup van mijn bh wordt naar beneden geduwd en met zijn duim gaat hij over mijn tepel totdat deze een hard puntje is. Hij doet hetzelfde met mijn andere borst. Als beide tepels stijf zijn, knijpt hij erin. Het laat een schok door mijn lichaam gaan en ik kreun in zijn mond. Hij trekt zijn hoofd terug en gaat wat naar achteren zodat er iets meer ruimte tussen ons is. 
‘Spreid je benen.’ 
Als ik mijn benen gespreid heb, duwt hij mijn slipje opzij en laat een vinger in me glijden. Mijn ademhaling hapert even. ‘Lars heeft gelijk, je bent echt een geil sletje. Kletsnat van het strippen voor een vreemde.’ Niet waar, hij heeft me ook gezoend en met mijn borsten gespeeld, maar ik ben zo slim om dit niet hardop uit te spreken. 
Ik antwoord niet. Dan slaat hij in één keer met zijn platte hand tussen mijn benen. 
‘Auw!’ roep ik geschrokken, meer van de schrik dan dat het daadwerkelijk echt pijn doet. 
‘Sst… ik wil niets horen anders krijgt je straf.’ Hij duwt een tweede vinger in me en blijft ze langzaam in en uit bewegen waarbij zijn duim over mijn clit streelt.  
Even blijft hij me neuken met zijn vingers en zijn andere hand speelt met mijn borsten. Mijn ademhaling wordt oppervlakkiger en ik zie dat Rob naar me blijft kijken. Ik draai mijn hoofd weg omdat ik me ongemakkelijk onder zijn strenge blik voel. Nog geen drie seconde later wordt mijn hoofd aan mijn haren naar achter getrokken zodat ik hem wel aan moet kijken. 
‘Blijf me aankijken, ik wil de geilheid in je ogen zien.’ Zijn vingers blijven zich in en uit me stoten als hij me aan mijn vast heeft. Hoe moet ik hem aanspreken? Hij heeft niet gezegd dat ik hem Meneer moet noemen, maar ook niet hoe dan wel. Ik kies voor de veilige optie en antwoord: ‘Ja Meneer.’ We blijven elkaar aankijken en mijn mond valt een stukje open en mijn ademhaling komt schokkerig naar buiten. Rob krijgt een glimlach op zijn gezicht. ‘Dit is wat ik wilde zien. Op je knieën.’ Hij stopt met vingeren en haalt zijn hand uit mijn haren. Afwachtend kijkt me aan.  
Als ik niet gelijk reageer, geeft Rob een tik in mijn gezicht. Verschrikt knipper ik even met mijn ogen. 
‘Komt er nog wat van sletje?’ Als ik nog steeds niet reageer, geeft hij me nog een tik in mijn gezicht tegen mijn andere wang. Ondertussen duwt hij me op mijn schouders naar beneden. Ik moet even schakelen en ga dan zelf op mijn knieën zitten. Oké, hij houdt duidelijk niet van wachten. Hij heeft minder geduld dan Lars. 


Eenmaal op mijn knieën wacht ik op zijn volgende bevel. Ik weet zeker dat ik hem moet pijpen, waarom zou ik anders op mijn knieën moeten gaan zitten? Maar ik durf niets uit mezelf te ondernemen en blijf netjes zitten met mijn handen op mijn bovenbenen. Ik hoef er niet lang op te wachten. 
‘Maak mijn broek open en pijp me.’ 
Mijn handen gaan naar de knoop van zijn broek. Ik maak zijn broek los, trek hem samen met zijn boxer naar beneden. Ik schrik; zijn lul is groot. 
Voor ik me af kan vragen of het past, duwt hij zijn lul tegen mijn lippen. Ik open mijn mond en hij duwt hem zover mogelijk mijn keel in. Als hij niet meer verder kan, trekt hij hem terug en stoot een paar keer in mijn mond. Zo goed als ik kan, probeer ik zijn lul met mijn tong te bewerken. 
‘Dit kan beter.’ Rob pakt mijn hoofd vast en schuift zijn lul in één stoot tot achter in mijn keel. Ik kokhals, uit reflex duw ik met mijn handen tegen zijn bovenbenen aan. 
‘Handen achter je rug, anders bind ik ze vast.’ 
Snel doe ik mijn handen achter mijn rug. Ik heb wel door dat het beter is om direct te doen wat hij opdraagt, want hij is ongeduldig en streng. Waar Lars nog wel eens zijn commando wil herhalen, lijkt Rob daar niet van gediend te zijn. Mijn wang brandt nog een beetje na van zijn tweede tik. Ik heb zomaar het vermoeden dat zijn straf niet leuk is. Hij trekt zich even terug zodat ik een paar seconden adem kan halen. Dan stoot hij een aantal keren snel in en uit mijn mond. Uit het niets duwt hij me ver over zijn lul heen en houdt me vast. Tranen lopen uit mijn ogen en ik dwing mezelf om mijn handen achter mijn rug te houden. Ik kokhals een paar keer en probeer mijn hoofd los te trekken, maar ik kom niet los. Als hij me loslaat, hangt het kwijl tussen zijn lul en mijn mond. Ik hijg en probeer rustig adem te halen. 
‘Ging niet zo goed hé sletje?’ zegt hij spottend. Direct geeft hij een tik tegen mijn wang. ‘Nieuwe poging, open.’
Rob herhaalt het spel een aantal keren. Het wordt steeds zwaarder. Ik krijg te weinig lucht en hij is te groot voor me waardoor ik moet kokhalzen en het nog lastiger is om rustig te blijven. Het slijm hangt aan mijn kin en is ook op mijn borsten gedropen. Als hij zijn lul uit mijn mond haalt, zegt hij: ‘Kijk me aan.’ Ik til mijn hoofd op zodat ik hem kan aankijken. Zonder te aarzelen smeert hij het slijm over mijn gezicht uit. Ik knipper even met mijn ogen en ik voel me vernederd en vies. Rob aarzelt niet om dat ook nog even te benadrukken: ‘Vies meisje dat je bent. Zomaar iemand uit het café oppikken en hem nu pijpen. Je zou jezelf er nu eens bij moeten zien zitten.’ Beschaamd sla ik mijn ogen neer terwijl er ook een golf van opwinding door mijn lichaam trekt. Ik druk mijn benen even tegen elkaar. ‘Op je knieën, gezicht vol slijm en uitgelopen make-up. Je zit erbij als een echte slet. Laat me raden, als ik nu aan je kutje voelt, dan ben je ook nog zeiknat. Je geilt hierop, gebruikt en vernederd worden. Klopt dat?’ 
Ik blijf even stil, mijn wangen worden warm, het is beschamend om het te moeten toegeven dat hij gelijk heeft. Toch verwacht hij een antwoord, wel zo snel mogelijk. Ik slik een keer. 
‘Ja Meneer.’ 
‘Goedzo meisje. Spreid je benen.’ Hij bukt en laat een vinger door mijn kutje glijden. Met een soepele beweging glijdt zijn vinger erdoor. ‘Kijk hoe nat je bent. Open je mond.’ Zijn vinger duwt hij in mijn mond en ik zuig eraan. Ik proef mijn eigen zoetigheid op zijn vinger.
Rob steekt zijn hand uit om me omhoog te helpen. Als ik sta, zegt hij: ‘Goed gedaan Nina.’ Hij buigt zich naar me toe en drukt zijn lippen op de mijne. Dit gebaar staat in contrast met een paar seconden geleden. Ik sla mijn armen om zijn nek. Even zoenen we waarna Rob me loslaat en commandeert: ‘Trek je slipje uit en ga op het bed op handen en knieën zitten.’ 
Als ik naar het bed loop, hoor ik Rob en Lars fluisteren. Ik hoor hoe er een kast opengaat en weet dat hij een speeltje aan het pakken is. De vraag is, welke? Ik ga in de gevraagde positie zitten en wacht tot hij komt. Uit het niets voel ik een klap neerkomen op mijn bil. 
‘Auw!’ roep ik geschrokken, met wat slaat hij? 
‘Jij telt, we gaan tot twaalf. Als je er één vergeet, beginnen we opnieuw,’ zegt hij op strenge toon. ‘Duidelijk?’ Zijn hand trekt aan mijn haren zodat mijn hoofd geforceerd naar achteren wordt getrokken. 
‘Ja Meneer.’ 
Oh shit, ik kan er beter maar geen vergeten. Dan laat hij het speeltje opnieuw op mijn kont terechtkomen. ‘Eén,’ zeg ik snel. Met wat slaat hij me? Het voelt als een paddle, de oppervlakte wat me raakt, is te groot voor een zweepje. Ik weet dat Lars meerdere paddles heeft, die hij ook graag op mijn billen gebruikt. 
Rob geeft snel achter elkaar meerdere klappen. Ik moet mijn best doen om het tempo te kunnen bijhouden met tellen. Hij laat de pijn niet even wegtrekken voordat hij de volgende klap uitdeelt. Mijn billen lijken in brand te staan, ze branden en gloeien. Ik weet zeker dat als ik in de spiegel kijk, mijn kont vuurrood is. Gelukkig slaat hij elke keer op een andere plaats. 
‘Tien,’ kreun ik. Fuck, nog twee te gaan. Het doet pijn; hij slaat harder dan Lars. Even kiezen op elkaar Nina, je bent er bijna spreek ik mezelf in mijn hoofd toe. Als hij de twaalfde tik heeft uitgedeeld laat ik me op bed ploffen en wrijf met mijn handen over mijn billen. Ah, de streling van mijn handen verzacht de pijn een beetje.
‘Ga op je rug liggen en spreid je benen.’ 
Ik draai me om en ga op mijn zere billen liggen. Rob gaat tussen mijn benen liggen waarna hij met zijn tong een lik over mijn clit geeft. Dan zuigt hij eraan terwijl hij twee vingers naar binnen stoot. Ik kreun. Zijn tong beweegt over mijn clit en voor een moment vergeet ik mijn zere billen. Ik voel alleen nog zijn mond op me en ondanks dat het zeer deed net, het heeft me wel opgewonden. Pijn en ik blijkt een goede combinatie te zijn. Hij versnelt het tempo van zijn vingers en wisselt het likken met zuigen af. Nadat hij even met me gespeeld heeft, bouwt de spanning zich in mijn lichaam op. Ik span mijn spieren aan en ik weet dat ik nu niet meer veel nodig heb om klaar te komen, ik ben er echt bijna. Vlug vraag ik: ‘Meneer, mag ik klaarkomen?’
Hij stopt even. ‘Ja, je mag klaarkomen, dat heb je wel verdiend.’ Daarna gaat hij weer verder. Ik laat me gaan, mijn vingers trekken aan het dekbed en met een luide kreun kom ik klaar.  
‘Bedankt voor het mogen klaarkomen Meneer. Het was echt lekker.’ Lars heeft het me goed geleerd om altijd te bedanken voor een orgasme. Als ik hem niet bedank, kan het resulteren in een vervelende straf. 
‘Dit had je wel verdiend na vanavond. Ik geef je een paar minuten rust, maar we zijn nog niet klaar.’ Hij laat me een paar minuten op bed bijkomen. Ondertussen trekt Rob zijn overige kleding uit. Wat ik al had verwacht, er komt een sixpack tevoorschijn als hij zijn overhemd uittrekt en je ziet duidelijk de spieren op zijn armen. Hmm…dat ziet er niet verkeerd uit. Ik bijt op mijn onderlip als ik mijn ogen over zijn lichaam laat glijden. Een goede keuze gemaakt. Als ik mijn ogen op zijn gezicht richt, zie ik dat hij me aanstaart.
‘Goed lichaam Meneer.’ 
‘Dank je sub. Op je handen en knieën op de rand van het bed.’  
Als ik in de goede positie zit, komt zijn hand met een harde klap op mijn kont. 
‘Auw!’ roep ik verschrikt uit. 
‘Lekker kontje hoor, het vroeg gewoon om een tik.’ 
‘Mijn kont doet nog zeer van net,’ antwoord ik klagend. Zijn hand grijpt voor de zoveelste keer in mijn haren vanavond en trekt mijn hoofd naar achteren.
‘Stel je niet aan slet. Ik wil je niet horen klagen.’ Om zijn woorden kracht bij te zetten geeft hij me nog twee tikken op mijn kont.
Uit mijn mond komt een zachte kreun, hopelijk heeft hij dit niet gehoord. Anders kan ik erop rekenen dat hij me nog wel een paar klappen geeft. Dat kan mijn arme kont niet aan. Oké, dat lieg ik, want Lars slaat me soms veel vaker. Alleen Rob heeft sneller en harder geslagen.
‘Met die twaalf slagen heb ik je ook niet horen klagen. Je komt snel klaar; ik weet dat je het geil vindt. Mij hou je niet voor de gek.’ Hij heeft zijn woorden amper uitgesproken en weer komt zijn hand met een klap neer op mijn bil. 
‘Hmpf.’ Komt er uit mijn mond. 
Met zijn vingers streelt hij over mijn bovenbenen, ze gaan steeds een stukje hoger. Ik houd mijn adem in. Als zijn vingers mijn schaamlippen raken adem ik scherp in. Voordat ik registreer dat hij zijn hand heeft weggehaald, krijg ik een tik precies tussen mijn benen. 
‘Fuck.’ 
Direct duwt hij een vinger bij me naar binnen en beweegt hem in en uit. Het gaat zo makkelijk dat hij een tweede vinger toevoegt. Als hij zijn vingers uit me haalt, houdt hij ze demonstratief voor mijn gezicht: ‘Kijk slet, ze zijn nat.’ Zijn vingers veegt hij af aan mijn wang. ‘Je kan doen alsof je het niet lekker vindt, je lichaam zegt wat anders. En van wat ik vanavond heb gezien, vind je het ook nog leuk.’ 
Ik hou wijselijk mijn mond. Rob loopt zo te horen de kamer weer in en weer hoor ik wat gefluister. Hij komt teruggelopen en ik hoor het scheuren van een condoom verpakking.
Dan zet hij zijn lul tegen mijn ingang en duwt zich in één harde stoot naar binnen. 
Ik kreun. Wauw, ik zit vol. Hij is zo groot. Net zoals met het slaan van de paddle, geeft hij me nu ook weinig tijd om aan zijn formaat te wennen. Direct trekt hij zich terug waarna hij zich met een harde stoot weer in me duwt. Hij pakt mijn heupen vast en begint zich met snelle en harde stoten te neuken. Volgens mij houdt Rob van lange haren en daaraan te trekken. Hij wikkelt mijn haren rond zijn hand en trekt mijn hoofd naar achteren. Met zijn andere hand slaat hij op mijn billen. Ik kreun. De grens tussen pijn en genot is dun. Hij heeft gelijk, ik vind de pijn ook fijn Dat hij de grenzen op zoekt van wat ik aan kan en de vernedering. Het neemt niet weg dat het soms niet even lastig kan zijn. Stel je eens voor, je moet jezelf een slet noemen. Misschien ben je het wel met hem eens, maar het daadwerkelijk uitspreken en jezelf zo noemen is anders. Zo genoemd worden is ook weer wat anders. Zijn hand laat mijn haren los en verplaatst zijn hand naar mijn keel. Langzaam oefent hij druk uit. Het ademen gaat moeizamer en ik krijg nog maar een beetje lucht. Ik hoor hoe mijn ademhaling hapert. Dan laat hij me los. Gauw neem ik een hap lucht. Hij versnelt het tempo, zijn vingers knijpen in mijn heupen. Als hij nog harder knijpt, is dat morgen vast een blauwe plek. Zijn ademhaling wordt zwaarder en sneller waardoor ik weet dat hij bijna komt. Met een harde kreun duwt hij zich nog een keer diep in me en dan voel ik hem klaarkomen. Voordat ik wat kan zeggen, trekt hij zich uit me, loopt naar zijn kleding en kleedt zich aan. Ik zit nog steeds in dezelfde houding op bed. Op dit moment voel ik me vernederd en gebruikt. Deze neukbeurt is voor hem, niet voor mij. Hij heeft me wel een keer laten klaarkomen, dat wel. Rob trekt zijn kleding aan terwijl ik me omdraai en zie hoe hij zijn veters van zijn schoenen strikt. Als hij klaar is, loopt hij naar me toe. ‘Je bent een lekker sletje. Lars treft het met jou. Bedankt voor deze avond. Mocht je nog eens een herhaling willen, ik geef Lars mijn nummer.’ Hij geeft me een kus waarna hij de kamer uit loopt.

Lars volgt hem naar de gang en even later hoor ik ze de trapaflopen. Ik hoor nog wat gemompel bij de deur waarna de deur open en dichtgaat. Wauw, niet gedacht dat de avond op deze manier zou eindigen. Ik had een speelavond met Lars in mijn hoofd, niet dat ik me liet neuken door een wildvreemde. Weliswaar was het een knappe vreemdeling, maar dan nog. Ik ben diep in gedachten verzonken als het bed ineens indeukt. ‘Hoe was het?’ Lars is naast me komen zitten en geeft me een glas cola aan. 
‘Geil, anders, ik weet het niet zo goed.’ 
‘Waarom weet je het niet zo goed?’ Hij gaat liggen en trekt me in zijn armen mee naar achteren. 
‘Ik weet het niet Meneer, het is anders dan met U. Hij is streng, ruwer en toch is het geil. Hij sprak me toe toen ik hem gepijpt had en onder het slijm zat. Het was vernederend en geil tegelijkertijd. Dat is verwarrend. We zijn klaar, hij trekt zijn kleren aan, zegt drie woorden tegen me en hij is weg. Hij laat me hier gewoon zo achter. Het geeft wel het gevoel dat ik gebruikt ben.’ Ik laat mijn vingers over Lars zijn buik gaan, terwijl ik nadenk over mijn volgende woorden. ‘Maar het is wel wat ik wilde. Ik wilde seks met een vreemde, gebruikt worden voor zijn genot, dus dat is vanavond ook gebeurd. Hij heeft me wel laten klaarkomen, dus het is gebruikt worden op een leuke manier.’ 
‘Ik snap dat het een heftige ervaring voor je was. Je hebt het goed gedaan Nina. Ik ben trots op je. Het was een heftige nieuwe ervaring voor je. Het is niet raar dat je hoofd nu even overloopt.’ Hij geeft me een kus op mijn voorhoofd. ‘Voor de zekerheid stel ik toch de vraag: Heb je het uiteindelijk wel naar je zin gehad?’ 
‘Ja, ondanks alles vind ik het vernederend, maar ook geil. Het is dubbel, dat maakt me in de war, maar ik weet dat ik het leuk vind Meneer. U zag hoe snel ik klaarkwam.’
‘Het is ook niet erg om dit leuk te vinden. Je hoeft jezelf er ook niet voor te schamen. Heel veel subs kicken op vernedering en gebruikt worden. Daarin ben je niet de enige. Als ik had gedacht dat je het niet leuk zou vinden, dan had ik ingegrepen. Je reactie en lichaamstaal gaf aan dat je het leuk vond, misschien ongemakkelijk soms, maar niet vervelend. Ik ben blij dat je ervan hebt genoten.’ 
Ik geef Lars een kus en ga nog wat dichter tegen hem aan liggen. We liggen een tijdje in stilte, waarbij ik heel de avond nog eens naloop in mijn hoofd. Het was een avond om nooit meer te vergeten. Morgen, als alles een beetje gezakt is, dan praten Lars en ik wel verder erover. Misschien heb ik dan voor mezelf ook alles op een rijtje. Ik geeuw een keer en kijk op de klok. Wauw, het is al drie uur, logisch dat ik moe ben. Lars trekt me nog wat steviger in zijn armen en ik voel me veilig en geliefd. Ik leg mijn hoofd op zijn borst en binnen een paar minuten slaap ik. 

Lees hier de andere verhalen van Nina en Lars. Liever een ander verhaal? Lees dan een Kinky Thoughts of een my fantasy.

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?