Home » Nina en Lars – Seks met een vreemde
Nina en Lars – Seks met een vreemde

Nina en Lars – Seks met een vreemde

Nina en Lars - seks met een vreemde

Heel de middag heb ik doelloos op mijn mobiel zitten scrollen. Ik twijfel of ik Lars een appje moet sturen met de vraag of hij wil spelen. Ach, ik heb zin om te spelen, dus waarom ook niet? Ik open WhatsApp en typ een berichtje naar Lars.
Ik: Ik verveel me, heeft U tijd en zin om te spelen?
Binnen een paar seconden komt er een antwoord van Lars.
Lars: Stuur me een sexy foto van jezelf.
Een kort maar krachtig berichtje. Zo te zien heeft hij wel zin om te spelen. Ik loop naar mijn kast en bedenk ondertussen welk lingeriesetje ik aan zal trekken. Mijn zwarte kanten setje heb ik vorige keer al aangehad. Deze keer kies ik voor mijn bordeauxrode setje met bijbehorende kousen en jarretel. Het geheel maak ik af met zwarte hoge hakken. Ik pak mijn telefoon en maak een aantal foto’s in verschillende poses. Dan kies ik de foto uit waarvan ik denk dat Lars wel kan waarderen. Ik op mijn knieën, waarop mijn borsten goed zijn te zien en waarbij ik mijn hand geopend op mijn bovenbeen heb neergelegd. De foto stuur ik naar Lars met de tekst:
Ik: Ik zit klaar voor U Meneer.
Ook deze keer heb ik antwoord binnen een paar minuten. 
Lars: Ziet er sexy uit schatje! Hou dit aan en trek het kortste jurkje aan dat je hebt. Wees stipt om 21.00 uur bij mij. 

Ben jij benieuwd hoe de avond voor Nina gaat verlopen? Lees nu het verhaal ‘Nina en Lars – seks met een vreemde’ gratis met Kobo plus of koop het op Kobo of in mijn webshop voor 0,99 cent! 

Of lees mijn Nina en Lars bundel gratis met Kobo Plus of koop de bundel in mijn webshop voor 3,99!

Volg:
0

Vragen? Feedback? Of wil je iets anders kwijt? Neem contact met me op!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:

Zoek je iets?