Home » Nina en Lars – Seks met een vreemde deel 1

Nina en Lars – Seks met een vreemde deel 1

Nina en Lars - seks met een vreemde deel 1

Heel de middag heb ik doelloos op mijn mobiel zitten scrollen. Ik twijfel of ik Lars een appje moet sturen met de vraag of hij wil afspreken. Ach, ik heb zin om te spelen, dus waarom ook niet? Ik open WhatsApp en typ een berichtje naar Lars.

Ik: Ik verveel me, heeft U tijd en zin om te spelen?

Binnen een paar seconden komt er een antwoord van Lars.

Lars: Stuur me een sexy foto van jezelf.

Een kort maar krachtig berichtje, maar zo te zien heeft hij wel zin. Ik loop naar mijn kast en bedenk ondertussen welk lingeriesetje ik aan zal trekken. Mijn zwarte kanten setje heb ik vorige keer al aangehad. Deze keer kies ik voor mijn bordeauxrode setje met bijbehorende kousen en jarretel. Het geheel maak ik af met zwarte hoge hakken. Ik pak mijn telefoon en maak een aantal foto’s in verschillende poses. Dan kies ik de foto uit waarvan ik denk dat Lars wel kan waarderen. Ik op mijn knieën, waarop mijn borsten goed zijn te zien en waarbij ik mijn hand geopend op mijn bovenbeen heb neergelegd. De foto stuur ik naar Lars met de tekst:

Ik: Ik zit klaar voor U Meneer.

Ook deze keer heb ik antwoord binnen een paar minuten. 

Lars: Ziet er sexy uit schatje! Hou dit aan en trek het kortste jurkje aan dat je hebt. Wees stipt om 21.00 uur bij mij. 

Genoeg tijd om mezelf klaar te maken. Ik trek mijn setje weer uit en loop naar de badkamer om te gaan douchen. Mijn date-ritueel van douchen, aankleden en opmaken kan beginnen. 

Precies om 21.00 uur bel ik bij Lars aan. Hij doet de deur open terwijl hij me naar binnen trekt. Direct duwt hij me tegen de deur en geeft hij me een lange kus. Zijn handen laat hij over mijn lichaam glijden. Bij mijn borsten blijven ze even hangen en knijpen er zachtjes in. 
‘Zullen we eerst even wat drinken? Dan gaan we daarna naar de stad?’ stelt Lars voor als hij me loslaat. 
Ik kijk hem verward aan. ‘Naar de stad, Meneer?’             
Lars schiet in de lach en zegt met een grote grijns op zijn gezicht: ‘Je hebt op wat anders gerekend hè? Het komt wel goed, vertrouw me maar.’ Dan pakt hij mijn hand en leidt me naar de woonkamer.
‘Ga maar alvast zitten, ik ga even de wijn halen.’ 
Als Lars wegloopt loop ik naar de boekenkast en bekijk nieuwsgierig welke boeken hij heeft. Op een aantal klassiekers na herken ik geen één titel. Zelf lees ik alleen maar erotische (dark) romance boeken. Geen thrillers zoals Lars. Ik ga op de bank zitten, terwijl ik mijn handtas aan de zijkant van de bank neerzet. Het is een echt mannenhuis. Weinig prullaria, gewoon de noodzakelijke spullen, een grote boekenkast, wat foto’s van familie en vrienden en een tv. Lars loopt op me af en geeft me een glas witte wijn.
‘Hier, een Riesling.’ 
‘Dank u, Meneer.’ Het was een lekkere witte wijn met de tonen van groene appel, citroen en een vleugje honing. Lars heeft een goede smaak als het om wijn gaat. Hij gaat naast me zitten en legt zijn hand op mijn bovenbeen. Ontspannen legt hij zijn ene been over zijn andere been. 
‘Zo, hoe was jouw week Nina?’ Ondertussen gaan zijn vingers langzaam onder mijn jurk. Ze volgen de rand van mijn kous. Als hij dichter bij de binnenkant van mijn dij komt, hou ik even mijn adem in. Hij trekt met zijn vingers kleine cirkeltjes over mijn been. Ik kan me niet concentreren op zijn vragen, door zijn vingers die steeds dichter bij mijn slipje komen. 
‘Eh…’ Is het enige wat eruit mijn mond komt. Mijn tanden zet ik in mijn lip als hij langs de zijkant van mijn slipje streelt. ‘Ja…eh…drukke week op het werk gehad. Er gaat een collega weg en eh…’ Zijn vinger streelt over mijn slipje nu en ik ben even de draad van mijn verhaal kwijt. ‘Ik neem haar taken over.’ 
‘Krijg jij het niet te druk als je ook haar werk erbij gaat doen?’  Voordat ik kan antwoorden pakt hij het wijnglas uit mijn handen en zet het op tafel neer. ‘Kom op mijn schoot zitten, zet een knie aan elke kant van mijn been en met je gezicht naar mij.’ 
Als ik zit drukt Lars een kus op mijn lippen terwijl zijn andere hand onder mijn jurkje verdwijnt en over mijn slipje streelt. Ik kan een kreun niet onderdrukken. 
‘Nee…een aantal van mijn taken gaan weer naar een ander.’ Hij duwt mijn slipje opzij en plaagt even mijn clit, draait er wat rondjes om heen en wrijft er met mijn eigen vocht makkelijk overheen. Shit, hij maakt me zo nat en hij hoeft er amper wat voor te doen. 
‘Ah goed geregeld dan.’ Dan duwt hij zijn vinger langzaam in en uit me. Hij buigt een beetje zijn vinger en raakt precies het goede plekje. Fuck, hij weet hoe hij zijn vingers moet gebruiken. Van genot druk ik mijn vingernagels in zijn schouders. Al gauw volgt er een tweede vinger. 
‘Voelt het goed schatje?’ Ondertussen stoot hij zijn vingers hard in me en ik kreun. Dan trekt hij zijn vingers terug en begint mijn clit te strelen. Zijn andere hand legt hij om mijn keel. Langzaam voert hij de druk op terwijl hij me ondertussen blijft vingeren. Het ademen gaat lastiger, al maakt het me ook geiler. Raspend komt mijn ademhaling in korte stootjes naar buiten. Dit is nog maar voorspel en hij krijgt me helemaal gek, maar ik weet dat klaarkomen er voorlopig nog even niet in zit. Ik moet het verdienen van hem, wat nu nog niet het geval is. Of zou hij in een hele goede bui zijn? Even later laat hij mijn keel los. Ik hap naar adem en adem een paar keer diep in en uit. Ondertussen blijven zijn vingers met mijn clit spelen. Hij wisselt het af, het ene moment speelt hij met mijn clit en het volgende moment duwt hij twee vingers in me. Ik voel hoe de spanning zich opbouwt in mijn lichaam. Zou het dan toch? Plotseling trekt Lars zijn vingers terug. Ik kreun gefrustreerd. 
Hij trekt zich niets van mijn frustratie aan en tilt me van zijn schoot alsof ik zo licht ben als een veertje en zet me weer op de bank. 
‘Oké, jurkje en lingerie uit, daarna ga je met je billen op de rand van de bank zitten en spreid je je benen. Ik sta op van de bank en trek mijn kleren uit. Lars gaat op zijn knieën voor de bank zitten. Als ik zit trekt hij me aan mijn benen nog een stukje onderuit en duwt met zijn handen mijn benen uit elkaar. Ik hoop dat hij me nu wel laat klaarkomen. Het was alweer een tijdje geleden. Lars duwt zijn mond op me terwijl hij korte en lange likken met zijn tong geeft. Een vinger duwt hij langzaam in en uit me. Mijn handen grijpen zijn haar vast en ik trek eraan. Ik weet dat Lars het geil vindt als ik aan zijn haren trek. Dan zuigt hij aan mijn clit en de spanning bouwt zich weer op in mijn lichaam. Lars bespeelt me nog een tijdje met zijn tong en ik voel hoe de spanning zich opbouwt in mijn lichaam.  
‘Lars…’ kreun ik. 
Dit is voor hem het teken om te stoppen. Ik zucht diep. ‘Meneer, ik kom bijna klaar,’ zeg ik gefrustreerd.
‘Weet ik, je komt heus nog wel een keer klaar vanavond of misschien zelfs wel meerdere keren als je braaf bent.’ Ondertussen is hij gaan staan waarna hij zijn broek en boxer uittrekt. ‘Op je knieën,’ commandeert hij.
Op de harde vloer ga ik op mijn knieën voor hem zitten. 
‘Open,’ is het enige wat hij zegt. 
Gehoorzaam open ik mijn mond. Langzaam duwt hij zijn stijve lul in mijn mond.
‘Zuig eraan.’ 
Ik neem zijn eikel in mijn mond en zuig eraan waarbij ik mijn tong eroverheen laat glijden. Als hij het genoeg vindt, duwt hij hem verder in mijn mond totdat hij de achterkant van mijn keel raakt. Hij probeert nog een stukje verder te duwen waardoor ik kokhals, hij trekt zijn lul een stukje terug en herhaalt de beweging. Nu houdt hij hem langer in mijn keel en ik voel de tranen uit mijn ogen lopen. Ik doe mijn best om rustig te blijven en mezelf te ontspannen. Op deze manier heb ik de minste kans dat ik moet kokhalzen. Ik raak buitenadem en probeer hem weg te duwen met zijn handen. 
‘Handen op je rug,’ commandeert hij. 
Terwijl ik mijn handen achter mijn rug in elkaar sla, trekt hij zich terug en een sliert kwijl loopt uit mijn mond. Ik neem een paar grote happen lucht voordat Lars zijn lul weer in mijn keel duwt en wat hij een aantal keren herhaalt. Ondanks dat het soms ongemakkelijk is, maakt het me ook geil. Hoe stom ik het ook vind om te moeten toegeven, ik krijg een kick uit het gebruikt worden voor de ander zijn genot. De ander de totale controle geven over de pijpbeurt.Opeens slaat hij met zijn hand tegen mijn rechterwang. Ik schrik, die had ik niet zien aankomen. Ondertussen blijft hij zijn lul diep en snel in mijn mond stoten. 
‘Kijk me aan. Ik kom bijna klaar en je slikt het nog niet door.’ Ik richt mijn ogen op hem en probeer hem zo goed mogelijk aan te kijken. Hij stoot nog een paar keer en komt dan met een kreun klaar. 
‘Dat was lekker.’ Hij haalt zijn lul uit mijn mond en ik doe mijn best om zijn zaad niet uit mijn mond te laten lopen. Ik weet dat hij me dan zal straffen voor het verspillen ervan. 
‘Open je mond en laat het zien.’ Gehoorzaam open ik mijn mond terwijl ik hem aan blijf kijken. ‘Slik, maar door.’ Lars steekt zijn hand uit en trekt me overeind. ‘Gaat het?’ Met zijn duimen veegt hij wat tranen van mijn wangen. ‘Je make-up is weer heerlijk uitgelopen, ga zo maar even in de spiegel kijken.’ 
Met een grote glimlach op mijn gezicht zeg ik ‘Geil, ik ben benieuwd. Altijd leuk om te zien hoe ik er na dit uitzie.’
‘Ga je maar even fatsoeneren in de badkamer. Dan drinken we nog even onze wijn op voor we naar de stad gaan.’ 
‘Is goed Meneer, ben zo terug.’ Met mijn handtas in mijn hand loop ik naar de badkamer. Als ik in de spiegel kijk zie ik panda-ogen en strepen uitgelopen mascara op mijn wangen. Snel haal ik de uitgelopen make-up weg en teken een nieuwe wing. Die was ook verdwenen en ik breng nog een laagje extra mascara aan op mijn wimpers. In mijn tasje zoek ik nog mijn felrode lippenstift en stift mijn lippen opnieuw. Zo, ik ben klaar voor wat er gaat komen. Ik ben heel benieuwd wat Lars heeft bedacht. Snel loop ik naar de woonkamer. Hoe sneller ik ben, hoe eerder we weg kunnen is mijn gedachte. 
‘Ik zie er weer toonbaar uit, Meneer,’ zeg ik als ik de kamer weer kom binnenlopen.
‘Zeker, je ziet er goed uit. Kom je nog even bij me op de bank zitten voordat we naar de stad gaan?’ 
Als ik op de bank zit, geeft Lars mijn glas wijn aan. Even zitten we in stilte onze wijn te drinken, voordat ik die verbreek: ‘Wat is het plan voor vanavond Meneer?’ 
‘Vertrouw me: het wordt leuk en spannend.’ 
Ik geef hem een mep op zijn arm. ‘Aan dit antwoord heb ik toch niets Meneer, nu weet ik nog niets.’ 
‘Klopt, je ziet en merkt het vanzelf. Ik beloof je dat je altijd kan stoppen als je wil. Je hebt je stopwoorden.’ Hij geeft me een kneepje in mijn been. ‘Eigenlijk heb je wel eens gezegd dat je dit wil, maar niet durft. Dus misschien voel je je wel even ongemakkelijk, maar je bent ook een geil sletje, dus ik weet dat je ervan gaat genieten.’ 
‘Meneer!’ roep ik uit. ‘Nu ben ik helemaal nieuwsgierig naar wat u vanavond gepland heeft’ Het is een fantasie van me die ik keer heb gedeeld. Ik heb zoveel dingen verteld die me leuk lijken, omdat Lars me kan helpen mijn fantasie te laten uitkomen. Of soms is het ook gewoon leuk om onze fantasieën met elkaar te delen.
‘Weet ik. Kom drink je wijn op en dan gaan we.’ 

Binnen vijf minuten staan we bij de cafés. Lars stopt voor Markzicht, een populaire uitgaansgelegenheid. 
‘We gaan hier wat drinken. Wil je een shotje tequila en wijn?’ 
Ik knik naar hem, daarna lopen we naar de bar toe. Als Lars onze drankjes bestelt, kijk ik om me heen. Er staan best veel groepjes mannen in het café. Sommigen laten hun ogen over mijn lichaam glijden. Mijn korte zwarte jurk met cut-out valt goed in de smaak. Een aantal mannen probeert oogcontact te maken; ik kijk gauw weg en stop een verdwaalde bruine haarlok achter mijn oren. Als ik me omdraai, zet de barman net onze shotjes met het schijfje citroen aan de rand en het zout op de bar. Ik lik met mijn tong over mijn hand om hem nat te maken waarna ik er wat zout op strooi. Lars en ik tikken de shotjes tegen elkaar: ‘Cheers!’ Snel likken we het zout van ons hand, slaan het shotje achterover en zuigen dan aan een schijfje citroen. 
Ik trek een raar gezicht en zet het shotglas weer op de bar. De citroen zuur en de tequila brandt in mijn keel.  
‘Hier heb je je wijn.’ Lars geeft mijn wijn aan. ‘We gaan daar staan.’ En wijst een plek in het midden van het café aan waar een kleine verhoging is. ‘Volg mij maar.’ Hij steekt zijn hand uit om me door de menigte te leiden.
Vanaf onze plek kunnen we goed het café overzien. Het is gezellig druk en ik herken enkele vage kennissen. 
‘Heb je al een knappe man gezien?’ roept Lars in mijn oor. 
‘Eerlijk gezegd heb ik daar niet heel goed opgelet. Ik ben hier met U.’ Waarna ik hem een kus op zijn mond geef.
Hij slaat een arm rond mijn middel en trekt me dichter naar hem toe. Ik sla mijn vrij arm om zijn nek en kijk hem aan. Op een of andere manier vind ik dat hij een mooie mond heeft. Volle lippen en witte en rechte tanden. ‘Maak niet uit. Kijk maar even rond of je een knappe man ziet.’ 
Vragend kijk ik hem aan. Ik snap niet waarom ik een knappe man moet aanwijzen, maar als ik geen reactie krijg zeg ik: ‘Ja Meneer.’ Hij laat me los en zet een stap achteruit. Ik draai me een kwartslag zodat ik een goed zicht op de rest van de mensen in het café heb. Oké, als hij wil dat ik een knappe man aanwijs, dan doe ik dat. Het is geen straf om naar mooie mannen te kijken. Ik laat mijn blik door het café dwalen. Overal staan groepjes mensen te praten en wat te dansen. De mannen om ons heen zijn te jong of te oud. Mijn oog valt op een aantal mannen in het achterste gedeelte. Ze staan een beetje in de hoek verstopt. Voor zover ik het vanaf hier kan beoordelen, zijn ze van onze leeftijd. Eén van de mannen trekt direct mijn aandacht. Hij is lang en heeft blond kort haar, draagt een rood met zwart overhemd waar zijn brede armen goed in uitkomen. Zijn zwarte broek sluit goed aan over zijn lekkere kont. 
Mijn hand leg ik op zijn arm. ‘Zie je dat groepje rechtsachter in de hoek, Meneer?’ Zo onopvallend mogelijk probeer ik ze aan te wijzen. 
Lars draait zijn hoofd en kijkt in de richting waar ik naar toe wijs. ‘Ja, ik zie ze. Vind je een van hen knap?’ Nieuwsgierig kijkt hij me aan. ‘Wie vind je de knapste?’ 
Ik laat mijn blik nog een keer over het groepje gaan, maar weer trekken mijn ogen naar dezelfde man toe.  
‘De man die bij de muur in de hoek staat en een zwart met rode blouse aan heeft, Meneer.’
Lars kijkt nog een keer naar het groepje en vraagt: ‘Je weet zeker dat je hem het knapste vindt? 
Ik zucht diep. Waarom is dit nu zo belangrijk voor hem? ‘Ja Meneer, ik vind hem er echt aantrekkelijk uitzien. Volgens mij heeft hij echt een goed lichaam.’ Ik neem een slokje van mijn wijn.
‘Oké, kom mee.’ Hij pakt mijn hand en trekt me voordat ik iets kan zeggen mee naar de hoek tegenover de mannen waardoor we een goed zicht op ze hebben.
Lars drukt me tegen de muur, zet aan elke kant van mijn hoofd een hand en begint me te zoenen. Even ben ik in de war. Hij wil weten wie ik het knapste vind en vervolgens gaan we in een hoekje staan zoenen? Ik snap hem niet. Maar zoenen met Lars is geen straf, dus ik sla mijn armen om zijn nek en ik zoen hem terug. Ik open mijn mond waardoor onze tongen om elkaar heen draaien. Hij drukt zichzelf steviger tegen me aan waardoor ik door zijn broek heen zijn opwinding voel. Met mijn tong ga ik langs zijn lippen waarna ik even zachtjes mijn tanden in zijn lip zet en eraan trek. Een van zijn handen laat hij langs de zijkant van mijn lichaam omhooggaan, totdat hij bij mijn borsten is aangekomen. Voorzichtig streelt hij mijn borst waarbij hij net mijn tepel niet raakt. Dan trekt hij aan mijn jurkje zodat mijn cut-out bij mijn borsten iets lager komt te zitten. Nu hebben zijn vingers vrij spel. Hij knijpt in mijn tepel en een tinteling schiet door mijn lichaam. Fuck, hoe geil is dit in een café vol met mensen die ons kunnen zien. Ik kreun als hij nog een keer knijpt. Doordat we in een hoek staan schermt Lars met zijn lichaam mij een beetje af zodat niemand een goed zicht op me heeft. Hij kust me opnieuw terwijl hij met zijn duim over mijn tepel wrijft. Ik kreun zachtjes in zijn mond. Dan haalt hij een hand van de muur die hij langzaam over mijn lichaam laat glijden, totdat hij de onderkant van mijn jurk heeft bereikt. Hij laat zijn hand onder mijn jurkje glijden totdat hij mijn slipje raakt. Ik stop met zoenen. 
‘Lars wat doe je? We zijn in een café, zo meteen zien mensen het,’ fluister ik en ik wil hem wegduwen, maar Lars houdt me tegen. Hij pakt mijn kin vast en kijkt me met een opgetrokken wenkbrauw aan.
‘Het is voor jou U en Meneer. Rustig maar, mensen zien je niet en ik weet dat je dit geil vindt.’ Om dat te demonstreren gaat hij met zijn hand in mijn slipje. ‘Je bent zeiknat Nina.’ Zijn vinger streelt een aantal keren door mijn kutje. Om zijn punt te bewijzen dat ik het geil vind, houdt hij een vinger voor me. ‘Kijk.’
Het klopt, zijn vinger glimt van mijn vocht. 
‘Lars,’ sis ik en ik duw zijn vinger naar beneden. Direct knijpt hij in mijn wangen, ik snap de waarschuwing. Ik heb hem verkeerd aangesproken. ‘Er lopen hier mensen rond die we kennen. Ik wil niet dat ze dit zien Meneer,’ protesteer ik en ik leg de nadruk op ‘Meneer’.
Lars’ hand verdwijnt opnieuw in mijn slipje. Langzaam laat hij zijn vinger over mijn clit gaan waar hij rondjes blijft draaien. Af en toe duwt hij twee vingers in me. Ik kan een kreun niet onderdrukken. Shit Nina, zo maak je je punt ook niet duidelijk hé, zegt een spottend stemmetje in mijn hoofd. 
‘En, vind je het nog steeds niet leuk?’ zegt hij terwijl hij een wenkbrauw optrekt en zijn vinger langzaam in me beweegt en met zijn duim mijn clit streelt. 
‘Nee… nee ik…’ Lars versnelt het tempo. ‘Stop… zo meteen kom ik Meneer.’ Ik probeer zijn hand weg te duwen. Lars trekt mijn hand weg en houdt hem tegen de muur langs mijn lichaam gedrukt. 
‘Geef toe dat je het geil vindt Nina.’ 
‘Nee,’ zeg ik koppig. Ik wil hem geen gelijk geven, terwijl heel mijn lichaam verraad dat ik het opwindend vind. Ik weet dat ik dit niet van Lars ga winnen en dat hij me kan laten klaarkomen als hij het wil. Waar hij anders soms mijn orgasmes ontzegt, zal hij me hier expres laten klaarkomen. Gewoon om te laten zien dat hij de controle heeft plus dat hij gelijk heeft.
Zijn vingers blijven met me spelen en ik voel de spanning in mijn lichaam opbouwen. Shit, ik kan niet lang tegen mijn orgasme blijven vechten en mijn spieren beginnen te trillen.  
‘Geef toe dat je het geil vindt Nina,’ eist hij opnieuw. ‘Je bent super nat. Ik weet dat je het leuk vindt. Geef toe.’
‘Meneer…’ En ik kom even niet uit mijn woorden doordat hij rondjes rond mijn clit blijft draaien. Het net doen alsof ik het niet leuk vind en op het randje van klaarkomen zitten is geil. Zeker in een café vol met mensen. 
‘Zeg het Nina. Zeg het of ik laat je net zolang op de grens van je orgasme totdat je het toegeeft. Waarbij de kans steeds groter wordt dat mensen ons zien. Jouw keuze.’ 
Ik blijf even stil en onderdruk een kreun, maar wie hou ik nu voor de gek? Zijn ogen wijken geen moment van mijn gezicht, hij ziet elke uitdrukking en hij kan normaal gesproken mijn lichaam al zo goed lezen. Ik geef me gewonnen: ‘Ik… vind… het leuk, Meneer.’ Krijg ik onsamenhangend uit mijn mond. 
‘Wat vind je leuk? Ik stop niet eerder voordat je toegeeft dat je het geil vindt dat ik je midden in een café vol met mensen vinger.’ 
Ik zucht diep. Lastig om dit te moeten toegeven, maar daarom ook weer leuk. Die stomme tegenstrijdige gevoelens ook. 
Koppig weiger ik nog een keer: ‘Nee.’ 
‘Nina, zeg het. Ik weet dat je het geil vindt. Je weet de consequentie als je het niet toegeeft.’ 
Er ontsnapt me een gefrustreerde kreun als hij me ondertussen blijft vingeren terwijl ik steeds dichter bij kom. Ik wil wel klaarkomen, maar dan moet ik hem gelijk geven. Het is kiezen of delen. Ik zet mijn nagels in zijn armen als hij precies het goede plekje raakt en er een golf van genot door me heen gaat. Nu ben ik zo dichtbij. 
‘Oké, oké, ik vind het geil dat U me in een café vol met mensen vingert. Tevreden Meneer?’ Met een opgetrokken wenkbrauw kijk ik hem uitdagend aan.
‘Nu wel ja,’ zegt hij terwijl hij sneller rondjes rond mijn clit begint te draaien en een tweede vinger in me stoot. ‘Je gaat bijna komen, sletje van me. Ik wist wel dat je het geil vindt.’ Zijn vingers blijven doorgaan. 
Mijn benen gaan trillen en ik voel hoe mijn spieren verkrampen. ‘Fuck Meneer, ik kom!’ Met een luide kreun kom ik klaar en ik voel hoe Lars me stevig vastpakt, zodat ik op mijn benen blijf staan.
Hij kijkt me triomfantelijk aan, met een grijns van oor tot oor. Ja, hij heeft gelijk, ik vind het geil. Ik werp een blik over zijn schouder of iemand het gezien heeft. De meeste mensen zijn aan het drinken, dansen of kletsen. Mijn blik gaat naar het groepje mannen en ik zie de knappe man naar me kijken. Als we even oogcontact hebben houdt hij het even vast en kijkt dan weg. Ik vraag me af of hij het gezien heeft of dat het toeval was. Lars gaat een stukje achteruit en ik trek aan mijn jurkje dat een stukje omhoog was gekropen. Voordat ik hem kan vragen wat we nu gaan doen zegt hij: ‘Wacht jij hier even? Ik ga even iets regelen.’

Benieuwd wat Lars gaat regelen voor Nina? Lees dan gauw verder in het tweede deel (slot).

Lees hier de andere verhalen van Nina en Lars. Liever een ander verhaal? Lees dan een Kinky Thoughts of een my fantasy.

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?