Home » Nina en Lars spelen in de slaapkamer: deel 1

Nina en Lars spelen in de slaapkamer: deel 1

Nina en Lars spelen in de slaapkamer - deel 1

‘Is dit hoe je iemand begroet die net twee uur heeft gereisd om naar je toe te komen?’ vraagt Lars op een gespeeld verontwaardigde toon. Ik stap naar voren en sla mijn armen om zijn nek. Hij trekt me dichter naar zich toe, zodat er geen ruimte meer tussen ons in is. Even staan we tegen elkaar aan. Dan geef ik hem een kus en zuig zachtjes aan zijn lip. Ik voel een bobbel bij zijn kruis ontstaan. Mijn tien centimeter hoge hakken zijn niet alleen sexy, maar ook handig omdat ik nu precies de juiste hoogte heb. Langzaam beweeg ik mezelf tegen de bult in zijn broek aan.
Het is fijn om Lars weer te zien. Zijn handen gaan onder mijn jurkje en strelen mijn billen. Met zijn mond gaat Lars naar mijn nek waar hij een spoor van kusjes achterlaat en af en toe even zachtjes zuigt. Ik laat mijn hoofd naar de zijkant vallen, zodat hij er beter bij kan. Zachtjes kreun ik. Mijn handen dwalen naar de voorkant van zijn broek en strelen zijn stijf geworden lul door de stof heen. Plotseling trekt hij mijn hand weg: ‘Genoeg, we gaan naar boven.’
‘Ja is goed. We zullen maar geen seks in de woonkamer hebben en Uw buren op een showtje trakteren,’ zeg ik lachend.
‘Misschien is dat juist wel heel leuk…’ Met opzet laat hij een stilte vallen en kijkt me met een serieuze blik aan. 
Zou hij het menen? Wil hij dat we bekeken worden door anderen? Ik denk even na over het idee dat mensen ons seks zien hebben. Stiekem vind ik het wel een geil idee. Alleen heb ik dan liever onbekende mensen, dan zijn buren die ik kan tegenkomen.
‘Wie weet, maar vandaag ga ik liever naar Uw kamer.’ Ik stap achteruit en aan zijn hand trek ik hem verder de gang in. ‘Kom.’ Ondertussen ben ik naar de trap gelopen. Net als ik naar boven wil gaan, geeft Lars me een harde klap op mijn kont.
‘Auw!’ Een tinteling verspreidt zich over mijn billen en ik wrijf er met mijn hand over. 
Eenmaal in zijn kamer knalt hij de deur dicht en duwt me ertegenaan. Hij grijpt mijn handen vast en houdt ze met één hand boven mijn hoofd.
‘Nog even over die begroeting van net. Je snapt dat alleen een “hoi” niet voldoende is toch?’ Direct geeft hij me een tik in mijn gezicht.
Knipperend met mijn ogen kijk ik van onder mijn wimpers naar hem op. Die had ik niet zien aankomen. Al weet Lars dat ik dat geil vindt als hij zoiets doet.
‘Nee, voortaan zal ik U anders begroeten, Meneer,’ zeg ik snel terwijl ik oogcontact vermijd. Lars wil niet dat ik hem in het spel direct aankijk. Hij heeft uitgelegd dat het mijn plaats in het spel beter aangeeft. Een regel die ik soms wel eens vergeet, ik ben zo gewend om iemand aan te kijken als ik met iemand praat. 
‘Dat hoop ik maar…’ Dan duwt hij zijn mond op de mijne.
Hij pakt mijn handen nu met één hand vast en laat zijn andere hand over mijn lichaam dwalen. Van mijn schouder tot net onder mijn jurk. Zijn vingers blijven even hangen bij de bovenkant van mijn kousen en volgen het riempje van mijn jarretel. Langzaam trekt hij zijn hand weer terug en beweegt hem naar mijn borsten. Hij pakt er één vast en knijpt er zachtjes in. Schokkerig haal ik adem, mijn tepels zijn altijd gevoelig. 
‘Doe je jurk uit,’ commandeert Lars terwijl hij mijn handen loslaat en een paar stappen achteruit doet.
Ik zet me af tegen de deur zodat ik mijn jurk kan uittrekken. Daar sta ik, in mijn zwart kanten bh, een slipje wat weinig aan de verbeelding overlaat, jarretels, kousen met een kantenband en hoge hakken. Ik voel Lars’ blik over mijn lichaam glijden en met zijn tong gaat hij over zijn lippen.
 ‘Bevalt het wat U ziet?’ Suggestief laat ik mijn handen over mijn lichaam glijden. 
‘Zeker.’ Hij overbrugt de afstand tussen ons, pakt me vast en slaat zijn armen om me heen. ‘Je ziet er sexy uit Nina!’ Als hij dit zegt, voel ik zijn warme adem in mijn nek en met zijn mond gaat hij naar mijn nek waarbij hij zachtjes op mijn huid zuigt. 
Langzaam trekt hij een spoor van kusjes naar mijn mond en kust me. Ik sla een arm om zijn nek terwijl ik hem dichter naar me toe trek en mijn mond voor hem open. Onze tongen dansen om elkaar heen. Eén hand laat ik naar zijn kruis gaan waar ik over de bult in zijn wrijf en er even in knijp. Dan stopt hij met zoenen. ‘Op je knieën.’ Hij laat me los en begint zijn kleding uit te trekken. 
Ik stap achteruit en laat me op mijn knieën zakken. Mijn handen leg ik op zijn boven benen en ik richt mijn blik naar de grond, precies hoe hij me graag ziet. 
‘Open je mond.’ Meteen duwt hij zijn harde lul tegen mijn lippen aan.
Zonder aarzelen doe ik wat hij vraagt en sluit mijn lippen eromheen. Op mijn tong proef ik de zoutige smaak van zijn voorvocht. Ik zuig zachtjes en neem hem dieper in mijn mond. Langzaam trek ik mijn hoofd terug en laat mijn tong langs zijn lul gaan. Dit spel herhaalt zich nog een paar keer en ik kijk hem van onder mijn wimpers aan. Hij heeft wel eens gezegd dat hij het geil vindt als ik hem aankijk, terwijl ik zijn lul in mijn mond heb. Dat is de uitzondering wanneer ik hem wel mag aankijken. 

Lars vindt dat ik wel genoeg heb gespeeld en pakt mijn hoofd vast. Zijn handen grijpen in mijn haar en houden mijn hoofd stil. Langzaam begint hij te bewegen en duwt zijn lul steeds een beetje dieper in mijn mond. Nog een klein stukje. Lars duwt hem verder tot ik hem helemaal in mijn mond heb. Uit reflex moet ik kokhalzen en wil mezelf terugtrekken. Lars houdt me tegen en ik voel de druk van zijn handen op mijn hoofd. Opnieuw moet ik kokhalzen en probeer los te komen uit zijn greep.
Na een paar seconden laat hij me los en ik hap naar adem. Lang de tijd om te herstellen geeft hij me niet voordat hij zijn lul weer in mijn mond duwt. Als hij zijn lul weer te lang in mijn keel houdt, leg ik in een reflex mijn handen op zijn bovenbenen om hem weg te duwen. Meteen word ik gecorrigeerd: ‘Geen handen, doe je handen op je rug.’
Ik doe wat hij zegt en het spel herhaalt zich. Hij duwt zichzelf helemaal tot achter in mijn keel en houdt me stevig vast als ik mezelf los wil rukken. Lars besluit dat het tempo wel opgevoerd kan worden en begint sneller te stoten in mijn mond. Soms zijn het korte stoten en de volgende keer duwt hij zijn lul tot diep achter in mijn keel. Ik word steeds geiler. Lars die commandeert en de touwtjes in handen heeft en dat hij mijn mond gebruikt voor zijn genot, dit is hoe ik het liefste heb. Zijn ademhaling versnelt, zijn handen grijpen mijn haar nog steviger vast: ‘Ik kom bijna. Je slikt alles door, zonder een druppel te verspillen.’
Na nog een paar stoten voel ik hem klaarkomen in mijn mond. Ik voel zijn warme zaad op mijn tong. Ondertussen zuig ik zachtjes aan zijn lul totdat zijn greep op mijn hoofd verslapt en hij zijn lul uit mijn mond haalt. Voordat ik het door kan slikken moet ik even een mentale drempel over. Ik vind het geil om te doen, het is een soort beloning, maar het smaakt nu ook weer niet heel lekker. Al heb ik bij Lars geluk, er zit niet zo heel veel smaak aan.Dan slik ik het door. 
‘Sta maar op.’ Lars steekt zijn hand uit en helpt me overeind. ‘Dat was lekker.’ Hij trekt me mee naar het bed, gaat erop liggen en klopt met zijn hand op de deken naast hem. ‘Kom naast me liggen.’ 
Ik trek mijn hoge hakken uit en ik ga in zijn armen liggen. Mijn hoofd leg ik op zijn borst. We liggen een tijdje in stilte. Ondertussen teken ik patroontjes op zijn buik met mijn vingers. ‘Ben je genoeg bijgekomen?’
Ik til mijn hoofd even van zijn borst: ‘Ja Meneer.’
‘Oké ik ga even de spullen pakken, dan kan jij ondertussen alles uittrekken.’
‘Is goed, Meneer.’
Ik ga naast het bed staan en maak mijn jarretel los. Daarna trek ik snel mijn kousen, bh en slipje uit en leg het allemaal op de stoel in de hoek. Naakt loop ik terug naar het bed en ga in het midden liggen. Lars zijn bed ligt heerlijk, het is niet te zacht zodat je er compleet in wegzakt, maar ook niet te hard dat je het idee hebt alsof je op een harde ondergrond ligt. Als ik net lig, komt Lars terug.
‘Hier, doe deze blinddoek om.’ Hij gooit het stukje stof naar me toe.
Voordat ik het om doe, probeer ik een blik te werpen op de spullen die Lars vast heeft.
‘Niet kijken, dan weet je wat ik heb gepakt. Het moet een verrassing zijn,’ zegt hij streng.
Ik doe snel mijn blinddoek om, want ik ben benieuwd wat Lars voor mij in petto heeft en ik heb geen zin in straf. Elke speelafspraak verloopt anders en ik ben onder de indruk van zijn creativiteit. Hij weet me elke keer te verbazen….


Lees hier de eerste ontmoeting van Nina en Lars.

Iets anders dan de Nina en Lars serie lezen? Lees nu een ‘My Fantasy‘ of een ‘Kinky Thoughts‘!


De links in dit artikel zijn affiliate links. Het houdt in dat als je via mijn link het product koop, ik een percentage van het aankoopbedrag ontvang.

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?