Home » Nina en Lars spelen in de slaapkamer: deel 2 (slot)

Nina en Lars spelen in de slaapkamer: deel 2 (slot)

Nina en Lars spelen in de slaapkamer: deel 2

Lees hier Nina en Lars spelen in de slaapkamer deel 1

Elke speelafspraak verloopt anders en ik ben onder de indruk van zijn creativiteit. Hij weet me elke keer te verbazen. 
‘Spreid je armen en benen.’
Zodra ik gespreid op bed lig, voel ik hoe hij een zacht touw rond mijn linker pols bindt. Lars heeft een groot tweepersoonsbed met spijlen aan de uiteinden. Waar spijlen wel niet handig voor zijn. Als mijn ene hand vastzit, herhaalt hij dit ook bij mijn rechterpols en beide benen. Op deze manier lig ik helemaal open voor hem. Het geeft me een kwetsbaar gevoel. Ik voel het bed een beetje inzakken. Plotseling voel ik zijn mond rond mijn tepel. Hij zuigt eraan en ik kreun zachtjes. Een scherpe pijn aan mijn tepel. ‘Au!’ Fuck, hij weet hoe gevoelig mijn tepels zijn. Dat maakt het extra leuk voor hem om daar mee te spelen, hij weet dat hij daarmee een reactie uitlokt. 
‘Sst.’ Lars legt zijn vinger tegen mijn lippen.
Hij neemt mijn tepel weer in zijn mond en zuigt eraan, dan bijt hij er weer in. Ik zet mijn tanden in mijn onderlip om deze keer geen geluid te maken. Als ik hem niet gehoorzaam, dan weet ik dat hij me waarschuwt en dat hij bij de tweede keer me straf geeft. Het bed zakt iets verder in en ik voel de warmte van zijn lichaam tegen me aan. Nu zuigt hij aan mijn andere tepel en zet daarna zijn tanden erin. Een piepgeluid ontsnapt uit mijn keel, maar hij zegt er niks van. Dan is zijn warmte weg. Mijn tepels zijn stijf van de opwinding en de behandeling van Lars. Er wordt iets bij mijn tepel gehouden en ik vermoed dat het de tepelklemmen zijn. Mentaal bereid ik me voor op de korte pijn die zal volgen. Er gebeurt niks, opeens voel ik hem toch: ‘Aaah!’
Gemeen om te wachten zodat ik niet weet wanneer hij zou loslaten. Met mijn andere tepel speelt hij niet: hij zet de klem er gelijk op. Weer maak ik een geluid. Direct geeft Lars me een tik in mijn gezicht. ‘Ik had gezegd dat ik geen geluid wilde horen.’ Hij geeft met zijn vingers een tikje tegen mijn tepelklemmen
Wijselijk blijf ik stil en ik druk mijn tanden nog wat harder in mijn onderlip. 
Hij buigt zich voorover en drukt een kus op mijn lippen, brave meid. Het staat sterk in contrast met net;
eerst een tik, nu een zachte kus. Te snel naar mijn zin trekt hij zich terug en geeft hij me een tik op mijn andere wang. Ik schrik en net op tijd weet ik een kreet te onderdrukken. 
‘Deze krijg je omdat ik het leuk vind en ik weet dat jij het ook geil vindt.’ Zijn vingers strijken over mijn buik en dalen langzaam af naar de binnenkant van mijn linkerdij en strelen helemaal door tot mijn tenen. Ik zucht en voel zijn vingers langzaam weer omhoogkomen. Weer gaan ze niet naar mijn kutje waar ik ze wil hebben. Ik probeer te draaien om hem wat te sturen. Het lukt niet; hij heeft de touwen goed vastgebonden zodat er weinig speling is om te bewegen. 
‘Deze keer zit je te goed vastgebonden hè? Beter dan de laatste keer toen ik je nog wat bewegingsruimte gunde.’ Ondertussen laat hij zijn vingers langzaam verder omhooggaan naar mijn borsten. De streling van zijn vingers voel ik extra goed nu ik een blinddoek op heb. Mijn andere zintuigen zijn daarom versterkt en ik ben me daarom beter bewust van zijn aanraking. 
Lars haalt zijn hand van mijn borsten af en direct geeft hij een aantal tikken tegen mijn borsten. Het doet een beetje pijn, maar het is lekkere pijn. Ik kreun zachtjes.
‘Open je mond en til je hoofd een beetje op,’ commandeert Lars.
Als ik mijn hoofd heb opgetild, voel ik zijn harde lul tegen mijn lippen aanduwen en ik open mijn mond. Deze keer begint hij niet langzaam en duwt hij hem in één keer achter in mijn keel. Ik kokhals. Lars pakt mijn hoofd en houdt me op mijn plaats. Mijn hoofd wegdraaien lukt niet, hij duwt net zolang tot mijn neus zijn buik raakt. Dan laat hij me los en ik hap naar adem. Lars geeft me niet lang de tijd om op adem te komen en hij duwt zijn lul alweer in mijn mond. Dit herhaalt hij nog een aantal keren. Mijn ademhaling komt met korte stoten naar buiten en ik hijg een beetje. Ik ben buitenadem doordat hij me zo weinig tijd geeft om even fatsoenlijk te ademen. Zijn hand gaat naar de binnenkant van mijn bovenbenen. Met zijn vingers streelt hij over mijn schaamlippen, maar raakt mijn clit niet aan.Ik kreun gefrustreerd. 
‘Is er wat schatje?’ vraagt hij onschuldig. 
‘Nee,’ snauw ik. Waar haal ik dit lef vandaan? Lars denkt er hetzelfde over. Hij legt zijn hand over mijn keel en knijpt er langzaam in. 
‘Wat nee?’ Met zijn hand oefent hij nog wat mee druk uit. 
Ik krijg er moeizaam uit: ‘Sorry Meneer, ik bedoelde nee Meneer er is niks.’ Hij laat los en ik neem een diepe teug lucht. 
Plotseling laat hij zijn vinger door mijn kutje glijden en duwt hem in één beweging naar binnen.
‘Damn dat ging makkelijk, je bent echt heel nat. Hier houdt mijn sletje wel van hè?’ Eén vinger worden twee vingers en hij beweegt ze langzaam in en uit me.
Hij haalt zijn vingers uit me en duwt ze tegen mijn lippen: ‘Proef jezelf.’
Braaf doe ik wat hij vraagt en hij duwt zijn vingers naar binnen. 
‘Zuig.’
Zijn vingers smaken een beetje zoetig van mijn geilheid en ik laat mijn tong over zijn vingers glijden. Dan trekt hij zijn vingers uit mijn mond en de warmte van zijn lichaam is weg. Ik spits mijn oren, wat zou hij doen? 
Even later hoor ik gezoem: volgens mij heeft hij mijn magic wand gepakt, mijn lievelingsspeeltje. Het geeft me snelle en lekkere orgasmes. Lars houdt hem tegen mijn clit aan en beweegt langzaam heen en weer. Zijn vingers duwt hij in me. Het getril voelt lekker aan en ik voel hoe de spanning in mijn lichaam toeneemt. De combinatie van zijn vingers en de magic wand maakt me gek. Ik trek aan de trouwen, maar deze geven me geen ruimte. Lars trekt zijn vingers uit me en ik vind het jammer dat ik niet langer gevuld ben. Ik weet niet hoe snel hij kan wisselen, maar hij heeft mijn magic wand weggetrokken en geeft me een tik met de flogger tussen mijn benen.
‘Aaah!’ Door mijn blinddoek wordt alles intenser en is alles onverwacht. Ik zie de klap niet aankomen. Heel mijn lichaam staat op scherp. Dan slaat hij me nog een aantal keer met de flogger. De pijn maakt plaats voor opwinding. Hij verplaatst de tikken naar de binnenkant van mijn bovenbenen, mijn voeten en borsten. Op de plaatsen waar hij me geslagen heeft laat het een tintelend gevoel achter. 
‘Ah fuck,’ breng ik steunend uit als hij me voor de vierde keer op mijn borsten slaat. Mijn borsten zijn gevoelig van de tepelklemmen. De klappen doen echt even zeer, maar ik hou van pijn, dus het windt me alleen maar meer op. Lars pakt mijn magic wand en drukt hem weer tegen mijn clit. De spanning in mijn lichaam bouwt zich razendsnel op.
‘Meneer, ik kom bijna!’
Meteen haalt hij het speeltje van mijn clit. Ik kreun uit frustratie. Shit, hij gaat me toch niet elke keer naar het randje brengen en dan stoppen als ik bijna klaarkom? Dat is zo frustrerend, maar hij wil me vast horen smeken. Hij geeft me even rust en zet dan weer de magic wand op mijn clit waar hij hem zachtjes heen en weer beweegt. Ik kreun gefrustreerd als hij me voor de vierde keer bijna laat klaarkomen. Ik wil zo graag klaarkomen. ‘Meneer, alsjeblieft laat me klaarkomen.’
‘Vervelend hè?’
‘Ja, heel erg. Meneer, alstublieft, mag ik alstublieft klaarkomen,’ smeek ik hem.
‘Omdat je het zo netjes vraagt.’ Hij buigt zich voorover en zuigt aan mijn clit.
Ondertussen heeft hij mijn vibrator gepakt en duwt deze in me.
Ik kreun, hij is groot en vult me helemaal. Dan wisselt hij zijn mond voor de magic wand. Ik trek opnieuw aan de touwen. Ondanks dat de touwen zacht zijn, voel ik ze goed rond mijn polsen en enkels zitten. De spanning bouwt zich op in mijn lichaam en de vibrator gaat steeds sneller in en uit me. Ik kreun hard.
‘Deze keer laat ik je klaarkomen schatje.’ Hij geeft nog een tik op mijn tepelklemmen.
Dat was het laatste zetje. ‘Aaah Lars…’ Met een harde kreun kom ik klaar. Mijn orgasme is intens doordat hij me iedere keer net niet liet klaarkomen.
Lars maakt mijn benen los en wrijft over de plaatsen waar het touw heeft gezeten. ‘Ik verwacht geen reactie, maar ik ga je armen losmaken en ik doe de handboeien bij je om.
Daarna haalt hij de tepelklemmen van mijn tepels en weer kan ik een kreun niet onderdrukken. Wat zou hij nu van plan zijn? Mijn armen voelen een beetje stijf. Ik beweeg een paar keer mijn schouders en wrijf snel over mijn polsen voordat hij de handboeien kan omdoen.
‘Mag ik mijn blinddoek afdoen?’
‘Als je het leuk vindt, mag je hem nog even ophouden, maar het hoeft niet. Deze keer heb je een keuze.’
Even twijfel ik, wat zal ik doen? Snel maak ik een keuze. ‘Oké, ik houd hem op. Maar ik wil wel een kus, Meneer.’ 
Ik wacht tot ik Lars’ mond op de mijne voel en ik probeer op de tast zijn lichaam te vinden. Net als ik hem wil aanraken, is hij alweer weg.
‘Wilt U niet dat ik U even aanraak of pijp?’ vraag ik verbaasd.
‘Ik vind een pijpbeurt ook niet verkeerd, maar nu wil ik je liever neuken.’ Ondertussen hoor ik hem rommelen met de handboeien. ‘Armen achter je rug,’ commandeert hij.
Daar is mijn commanderende Lars weer en ik doe mijn armen achter mijn rug. Lars maakt de boeien vast. Ik hoef niet lang te wachten en hoor het volgende commando: ‘Aan de rand van het bed op je knieën met je gezicht op het bed en kont omhoog.’
Onhandig ga ik in de gevraagde positie zitten. Geblinddoekt en geboeid is het lastig. Dan helpt Lars me een handje.
‘Zit je goed?’
‘Ja Meneer.’
Lars gaat achter me staan en langzaam voel ik hem in me komen. Zijn lul is dik en ik moet wennen aan zijn formaat. Langzaam duwt hij zich centimeter voor centimeter verder in me. Het is altijd fijn hoe Lars de eerste keer in me komt. Ik kreun en ik hoor hem ook kreunen. Hij pakt de ketting tussen mijn handboeien vast en trekt deze naar achteren en daarmee mijn armen. Ik kan geen kant op en kan alleen ontvangen wat Lars me op dit moment geeft. Het gevoel dat hij de controle heeft en dat ik de controle kan loslaten, heerlijk. Ik weet dat ik er op kan vertrouwen dat hij het lekker maakt voor ons beide. Hij bepaalt het tempo. Hoe hard of hoe zacht hij stoot. Op een langzaam tempo beweegt Lars zich in en uit me. Het langzame tempo maakt me gek van verlangen. Ik wil dat hij sneller, harder en dieper in me stoot.
‘Meneer, sneller en harder!’ kreun ik. 
Hij doet wat ik vraag en neukt me nu harder en op een sneller tempo. Zijn heupen kletsen tegen mijn billen aan. In plaats van de handboeien vast te houden pakt hij met een hand in mijn haren en trekt eraan. 
‘Beter?’
Lars blijft diep in me stoten en het enige wat ik uit kan brengen, is een kreun wat op een ja moet lijken. Zachtjes gaat hij met zijn hand over mijn billen. Dan geeft hij me een harde tik. Ik voel hoe hij steeds sneller gaat bewegen en weet dat hij bijna gaat komen. Lars en ik hebben nu al een aantal maanden seks, dus ik weet wanneer hij bijna komt. Opeens is hij uit me en trekt me overeind. Ik word een kwartslag gedraaid. ‘Open je mond.’ Hij rukt mijn blinddoek van mijn ogen. ‘Ik wil je kunnen zien als ik in je mond en op je gezicht klaarkom,’ gromt hij. Zijn hand beweegt snel over zijn harde dikke lul heen en even later voel ik zijn warme zaad in mijn mond en op mijn gezicht belanden. Langzaam glijdt het een beetje naar beneden. Beide negeren we het. 
‘Slik het door en lik me schoon,’ commandeert hij.
Ik slik zijn zaad snel door en sluit mijn lippen om zijn lul. Met mijn tong maak ik hem helemaal schoon. Voordat ik hem uit mijn mond laat glijden, zuig ik nog even aan zijn eikel. Ik zit nog steeds op mijn knieën op bed, met het zaad van Lars op mijn gezicht, wat langzaam van mijn gezicht begint te lopen. Wat moet ik nu doen? Mijn handen zijn nog steeds geboeid. Ik kijk Lars vragend aan. Zijn vingers raken mijn gezicht aan en vegen het zaad naar mijn mond. Nu zit echt heel mijn gezicht onder en ik kan wel raden hoe mijn gezicht er nu uit moet zien. Vol met zwarte strepen van mijn uitgelopen make-up. Het geeft altijd wel voldoening als ik in de spiegel kijk. Ik weet dat ik dan goed onder handen ben genomen. 
‘We kunnen natuurlijk niks verspillen hè?’ zegt Lars lachend. ‘Slik dit ook nog maar door.’
Dit is nieuw en ik word er geil van. ‘Wilt U me nog een keer laten klaarkomen, Meneer?’ vraag ik met een grote glimlach op mijn gezicht en ik hou mijn hoofd een beetje scheef. 
‘Nee, ik ga je niet nog een keer laten komen. Je mag het wel zelf doen met je speeltje. Ik kijk toe.’ Lars maakt de handboeien los.
Ik beweeg mijn armen heen en weer. Ze zijn een beetje stijf geworden omdat ze al de hele date vastgebonden hebben gezeten in verschillende posities. Ik vind het wel spannend om mezelf te laten klaarkomen als Lars toekijkt. Het is toch een moment waarop hij me op mijn kwetsbaarst ziet. 
‘Hier.’ Hij geeft me het speeltje aan. ‘Ga je gang.’ Zelf loopt hij naar de stoel in de hoek waar ik mijn kleren heb neergelegd en gaat zitten.
Ik kijk hem aan of hij dit serieus meent. Zijn blik is serieus, dus hij meent het echt. Wat had ik dan verwacht? Dat hij hier een grapje over zou maken en me mijn magic wand aan zou geven?
‘Mag ik eerst even mijn gezicht wassen, Meneer?’
‘Nee, dat doe je hierna maar. Ga op bed liggen, spreid je benen en begin maar.’
Ik haal twee keer diep adem en ga dan liggen. Langzaam druk ik de magic wand tegen mijn clit en al snel begin ik te kreunen. De trillingen brengen aangename golven van plezier in mijn lichaam. 
‘Knijp in je eigen tepel Nina. Wees niet te voorzichtig.’
Ik ga met mijn vingers richting mijn linkerborst. Mijn tepels zijn nog steeds gevoelig van de tepelklemmen. Even aarzel ik. Mezelf pijn doen of wanneer Lars het doet is toch wel wat anders.
‘Nina, doe het nu,’ zegt hij streng.
Ik zet aan elke kant van mijn tepel een vinger en ik beweeg ze naar elkaar toe. Een aangename pijn verspreidt zich. 
‘Nog een keer.’
Ik doe wat hij zegt en knijp nog een aantal keer in mijn tepel. Mijn andere tepel komt er ook niet ongeschonden vanaf. Die krijgt dezelfde behandeling als mijn linker. 
Ondertussen trilt mijn magic wand tegen mijn clit. De spanning in mijn lichaam bouwt op en mijn spieren verstijven. Een paar seconden later kom ik met een diepe zucht klaar. Wauw, dat was lekker. Ik had niet lang nodig om tot een hoogtepunt te komen, ondanks dat ik net al ben klaargekomen. Lars roept een bepaald gevoel bij me op, onderdanigheid. Voor hem wil ik dingen doen, naar hem luisteren en hem trots maken. Terwijl ik in het dagelijks leven een zelfstandige vrouw ben. Lars komt naar me toe lopen en geeft me een kus.
‘Kom dan gaan we even douchen en je schoonmaken.’ Dan loopt hij richting de badkamer. Ik volg hem. In de badkamer kijk ik even in de spiegel naar hoe ik eruitzie. Er verschijnt een grote glimlach op mijn gezicht als ik in de spiegel kijk. Jup, ik zie eruit alsof ik net geneukt ben. 
Lars stapt onder de douche en even later stap ik ook onder de warme straal. Hij slaat zijn armen om me heen en fluistert in mijn oor: ‘Dat was fijn vanmiddag. Je hebt het goed gedaan.’ Ik voel me veilig en geliefd in zijn armen. Wij hebben dan misschien geen liefdesrelatie, maar er is zeker sprake van een relatie tussen ons, alleen dan een Dominant en sub relatie. 
Ik kijk omhoog naar hem en geef hem een kus. Even knuffelen samen na afloop is ook fijn. Het is leuk als hij bazig en veeleisend is, maar na afloop wil ik graag een knuffel, horen dat hij tevreden is en dat ik het goed heb gedaan. De aftercare, is net zo belangrijk als een goed voorspel. Even napraten, affectie tonen en alles laten bezinken. 

Lees hier de eerste ontmoeting van Nina en Lars

Iets anders dan de Nina en Lars serie lezen? Lees nu een ‘My Fantasy‘ of een ‘Kinky Thoughts


De links in dit artikel zijn affiliate links. Het houdt in dat als je via mijn link het product koop, ik een percentage van het aankoopbedrag ontvang.

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?