Home » Nina en Lars – Vastgebonden en gebruikt deel 1

Nina en Lars – Vastgebonden en gebruikt deel 1

Nina en Lars - vastgebonden en gebruikt deel 1

‘Ik heb voor vanavond wat bedacht. Het is alleen belangrijk dat je me vertrouwt.’ Lars pakt mijn hand vast. Zijn duim streelt geruststellend over mijn huid. ‘Je bent altijd veilig en je hebt stopwoorden. Oranje voor even rustig aan en rood om alles te laten stoppen.’
Ik trek mijn wenkbrauwen op. Waarom vertelt hij me dit opnieuw en benadrukt hij dat ik altijd veilig ben? Ik ben toch altijd veilig als ik met hem speel? Even weet ik niets te zeggen. Als hij het zo zegt klinkt het eng en heftig. Normaal gesproken herinnert hij me niet op deze manier aan mijn stopwoorden.
‘Ehm… ja ik vertrouw U, altijd. Al maakt U me nu wel een beetje zenuwachtig. Het klinkt alsof het heftig gaat worden,’ zeg ik terwijl ik met mijn vork gedachteloos in de lasagne prik. Mijn honger is direct voorbij, ondanks dat hij mijn lievelingsgerecht heeft gekookt. Ik leg mijn vork neer. Mijn hand gaat naar mijn haren en ik draai ze rond mijn vinger. Zodra ik me bewust word van de gewoonte, laat ik los. Ik moet dat echt eens afleren.
‘Is het ook, maar ik weet bijna zeker dat je het leuk zult vinden. Je hebt zelf gezegd dat je grenzen wil verleggen. Dit is een perfect moment om dat te doen.’
Dat is waar, het eerste gesprek tussen ons hadden we het over harde en zachte grenzen. Ik vertelde dat ik niet wist waar de mijne lagen, maar dat ik dat wel graag wilde onderzoeken. Lars had gezegd dat dit zeker goed zou komen. Kennelijk is vanavond zo’n avond waar grenzen verlegd zullen worden. We hebben in dat gesprek en in latere gesprekken ook gehad over onze fantasieën en verlangens. Hij weet dus goed wat ik leuk vind en wat ik graag wil. Als hij denkt dat ik dit leuk vind, dan moet ik hem vertrouwen. Tenslotte is het vertrouwen tussen een sub en de Dominant het belangrijkste.
‘Dat is zo. U maakt me wel erg benieuwd, Meneer.’
‘Je bent gestopt met eten zie ik. Geen honger meer?’ vraagt hij met een grote grijns.
Met een glimlach antwoord ik: ‘Wat denkt U zelf? U vertelt zoiets en verwacht dan nog dat ik verder eet?’ Ik trek een wenkbrauw naar hem op. ‘Maar ik heb lekker gegeten. Lief dat U mijn lievelingseten heeft gekookt. Dankuwel.’ Ik pak mijn wijnglas en neem direct een paar slokken van de witte wijn tegen mijn zenuwen. Het is een heerlijke pinot, maar ik kan er niet van genieten. Ik kan alleen nog maar denken aan wat het plan voor vanavond is.
‘Graag gedaan. Heb je make-up meegenomen?’
‘Eh…Ja Meneer, hoezo?’ Ik kantel mijn hoofd.
‘Ga je make-up wat zwaarder aanbrengen. Het mag er best een beetje hoerig uitzien. Je ziet er nu supermooi uit, alleen is het voor vanavond te subtiel.’ Hij geeft een kneepje in mijn hand.
Aan zijn houding te zien maakt hij geen grapje. Ik zucht, heb ik daarvoor 45 minuten voor de spiegel gestaan om het nu weer te veranderen. Al weet ik beter dan er tegenin te gaan en antwoord: ‘Ja Meneer.’ Zonder nog een vraag te stellen pak ik mijn make-up uit mijn tas bij de bank en loop ermee naar de badkamer.
Oké, hoe ga ik het aanpakken? Misschien alles wat zwaarder aanbrengen? Op mijn lippen heb ik nu een subtiele bruine kleur, die kan ik felrood stiften. Bij mijn ogen kan ik de wing van mijn eyeliner wat dikker aanzetten en wat oogpotlood toevoegen. Misschien ook nog wat donkere oogschaduw zodat ik een smokey eyes effect krijg. Een kwartier later loop ik de kamer weer in.
‘Is het zo goed Meneer?’
Lars laat zijn blik over me heen gaan en neemt me op van top tot teen. Zijn ogen blijven even hangen bij mijn borsten. Mijn jurkje is aansluitend en heeft een diep decolleté. Goedkeurend gaat zijn blik over zijn keuze van de outfit van deze date. De bordeauxrode jurk spant rond mijn dijen en mijn borsten zijn prominent aanwezig door de diepe V-hals. Ik wankel ietwat op de hoge stiletto’s als ik met mijn vingers langs de rand van mijn kousen ga om te checken of de jarretels nog goed zitten. Mijn make-up had ik daarom expres subtiel gehouden, om het geheel er niet te sletterig uit te laten zien. Hij loopt naar me toe waarna hij me een kus geeft.
‘Dit bedoelde ik nu, je ziet er perfect uit zo. Je gaat een geile avond krijgen, meisje. Kom we gaan naar boven.’ Hij geeft me een tik op mijn billen.

Als we in zijn slaapkamer zijn, haalt hij een blinddoek uit zijn zak en geeft deze aan me.
‘Trek alles uit, ga in het midden van het bed zitten en doe de blinddoek om,’ commandeert hij. Hij wil dat ik leuke kleding aantrek, alleen vaak draag ik het nog geen uur en het kan uit, behalve soms mijn lingerie. Soms vind ik dat weleens jammer, dat ik daar mijn best voor doe en dat het direct uit kan als ik er ben. Vanavond heeft hij er in ieder geval tijdens het eten van kunnen genieten. Tevreden doe ik de blinddoek om. Het maakt dingen intenser, dingen zijn onverwachts en het maakt het spelen extra spannend.
‘Kunt u geen hint geven Meneer, wat we vanavond gaan doen?’ Ik probeer te vissen naar informatie, maar ik weet zijn antwoord al.
‘Nee, je zult het vanzelf wel merken.’ Lars pakt mijn polsen beet en bindt ze met touw vast.
‘Zit het niet te strak zo?’
‘Nee Meneer, ze zitten goed.’
De warmte van Lars zijn lichaam verdwijnt en het matras komt weer wat omhoog. Ik hoor hem daarna wat rommelen met spullen.
‘Wat doet U?’ Mijn hartslag gaat omhoog van de zenuwen. Ik voel me kwetsbaar, zo bloot en geblinddoekt op het bed.
‘Daar kom je wel achter. Je spreekt alleen als er een vraag wordt gesteld, duidelijk?’
‘Ja Meneer.’
Oké, het spel is dus begonnen. Ondertussen blijf ik geluiden horen die ik niet kan thuisbrengen. Wat is hij aan het doen? Dan deukt het bed weer in en Lars drukt zijn borst tegen mijn rug. Zijn handen laat hij over mijn lichaam gaan. Hij kust en zuigt zachtjes in mijn nek. Dan pakt hij beide borsten vast en kneedt ze, steeds iets harder. Mijn tepels zijn stijf. Ik kreun als Lars opeens hard in mijn tepels knijpt en ze een slag draait.
‘Auw, fuck!’ roep ik uit.
Gelijk daarop slaat Lars met zijn vlakke hand tegen mijn wang. De plek waar hij me raakte gloeit. Oké, dat was geen aaitje wat hij me gaf. Als dit het opwarmen is, dan belooft het zeker een hele geile avond te worden.
‘Je zou niet praten. Alleen als er iets wordt gevraagd geef je antwoord.’ zegt hij met een verheven stem. Hij trekt mijn hoofd aan mijn haren naar achteren. ‘Begrepen?’ Als ik niet meteen antwoord, geeft hij een ruk aan mijn haren.
‘Ja… ja dat weet ik nog, Meneer. Ik zal het niet meer doen,’ antwoord ik snel. Tevreden met mijn antwoord, laat hij mijn haren weer los. Ik rol met mijn nek, want Lars had mijn hoofd nogal ver naar achteren getrokken.
‘Oké, mooi zo. Ik zal het even testen.’ Hij herhaalt de beweging. Gelukkig ben ik er nu op voorbereid. Ik zet mijn kiezen op elkaar om geen geluid te maken. Fuck, dat deed pijn. Ik houd van pijn, maar ik moet ook wel een beetje opgewarmd worden.
‘Goed zo, je kunt wel luisteren.’ Zachtjes drukt hij een kus in mijn nek. Het bed deukt wat in doordat Lars zich verplaatst. Plotseling is zijn warme mond op mijn tepel en ik hap naar adem. Zachtjes zuigt hij erop waarbij hij af en toe zijn tanden eroverheen laat schrapen. Ik kan me niet ontspannen en blijf kaarsrecht zitten, want ik weet dat hij zo meteen een keer zal bijten. Hij stopt en vraagt: ‘Wat is er? Je bent zo gespannen.’
‘Ik wil niet overvallen worden als U onverwachts in mijn tepel bijt en ik geen geluid mag maken.’
Lars grinnikt. ‘Was die tik in je gezicht nu zo erg? Normaal gesproken houd je daarvan.’
‘Doe ik ook, maar ik wil U niet teleurstellen door niet te luisteren.’
‘Je stelt me niet teleur. Ik weet ook wel dat je uit reflex een geluid maakt. Dat is het hele spel. Het is niet anders dan anders. Ook niet nu ik heb gezegd dat het een heftige avond wordt.’

Gelukkig, ik weet ook niet waarom het nu voor mij ineens anders was dan normaal. Opluchting gaat door me heen en mijn spieren ontspannen zich wat meer. Dat hij het heeft uitgesproken zorgt bij mij voor rust. Zijn mond sluit zich weer om mijn tepel en ik kan me concentreren op het lekkere gevoel. Het is niet dat hij dit voor het eerst zegt, dat ik niet mag praten. Ah fuck, het voelt goed als hij met zijn tanden er zachtjes in bijt. Was ik bang voor een ergere straf omdat hij het had over een heftige avond? Gaan we nieuwe dingen proberen? Of waar moet ik aan denken? Mijn gedachten schieten alle kanten op. Als hij mijn tepel heeft losgelaten drukt hij zijn lippen op mijn mond en begint me te zoenen. Gewillig open ik mijn mond. Zijn vingers spelen met mijn tepels. Zachtjes wrijft hij met zijn duim erover. Mijn gedachtestroom stopt en ik kan me weer concentreren op het hier en nu. Zijn vingers legt hij aan de binnenkant van mijn bovenbeen waar hij me begint te strelen. Steeds een stukje hoger met zijn vingers tot ze bijna mijn schaamlippen aanraken. Ik hou mijn adem in. Zijn mond kust een pad via mijn nek naar mijn borst. Met zijn tanden schraapt hij over het gevoelige knopje en zuigt hem dan naar binnen. In mijn buik voel ik een kriebel van opwinding nu ik mezelf kan ontspannen.
‘Als ik nu aan je kutje voel, hoe nat ben je dan?’ vraagt Lars als hij even stopt.
‘Nat Meneer, heel nat.’
‘Spreid je benen zo ver mogelijk.’
Ik wiebel wat heen en weer op het bed omdat mijn evenwicht bewaren veel lastiger is als ik mijn handen niet kan gebruiken om steun te zoeken. Als ik mijn knieën zo ver mogelijk uit elkaar heb gezet op het bed, duwt Lars moeiteloos twee vingers in me. Hij beweegt ze in en uit me terwijl hij mijn tepels met zijn mond blijft bewerken. De spanning in mijn lichaam stijgt en ik word steeds geiler. Mijn mond valt open en mijn komt schokkerig naar buiten. Als hij zo verder gaat, kom ik klaar.
Plots bijt hij hard in mijn tepel, waarna hij snel naar de andere beweegt en daar ook zijn tanden inzet.
‘Auw!’ Ik wil me in een reflex van hem wegdraaien.
Fuck, ik heb een fout gemaakt. Hoe kon ik dat nou doen? Ik wist dat hij dit niet wilde en toch lukt het me niet. Mijn spieren spannen zich aan in afwachting van mijn straf. Wat zal hij met me doen? Mijn ademhaling versnelt zich.
‘We zouden toch geen geluid meer maken? Je bent een hardleers sletje.’ Lars trekt mijn hoofd hardhandig naar achteren en geeft een tik tegen iedere wang. Mijn wangen gloeien na van zijn tikken. Een warme golf gaat recht naar mijn kutje, dat begint te kloppen. Ik richt mijn hoofd naar beneden. Ik zou dit niet lekker moeten vinden, maar tegelijkertijd is dit precies waar mijn bloed sneller van gaat stromen.
‘Ik weet dat je dit stiekem geil vindt en het lastig vindt om toe te geven,’ zegt hij.
Lars drukt zijn vinger op mijn clit en begint rondjes te draaien.
‘Wat?’
‘In je gezicht geslagen worden. Dit vind je lekker he? Sletje van me. Je bent zo geil. Geloof me, dit was nog niks, het was een opwarmertje.’ Met die woorden duwt Lars weer twee vingers in me en beweegt ze erin en eruit.
Ik kreun. Fuck, wat heeft hij gepland? Dit is al geil en het is een opwarmertje? Ik ben heel benieuwd naar de rest van de avond. De bel onderbreekt mijn gedachten en Lars haalt zijn vingers weg en duwt ze tegen mijn lippen.
‘Zuig. Onthoud, je hebt stopwoorden.’

Ik open mijn mond en zuig op zijn vingers. Onverwachts duwt hij zijn vingers tot diep in mijn keel tot ik kokhals. Als hij zijn natte vingers uit mijn mond haalt, veegt hij ze aan mijn wang af. Dan staat hij op en ik hoor zijn voetstappen richting de deur gaan.
‘Meneer! Waar gaat u heen?!’ roep ik bijna in paniek uit. Ik ga met mijn handen naar mijn hoofd om mijn blinddoek af te rukken.
Hij kan me hier toch niet naakt en vastgebonden laten zitten en de deur gaan openen?
‘Ik ga kijken wie het is. Jij blijft zitten en als je het niet wil, zeg je rood. Daarmee stopt alles, dat weet je. Wat er ook gebeurt vanavond, je bent altijd veilig. Vertrouw me.’
Fuck, fuck, fuck wat heeft hij gepland? Heeft hij serieus iemand uitgenodigd? Of gaat hij gewoon de deur openen en komt daarna terug? Zou het een mindfuck zijn? Mijn hartslag klopt in mijn keel en het zweet staat in mijn handen. Ik krijg een beklemmend gevoel op mijn borst, alsof er een steen op ligt. Mijn gedachten worden onderbroken door een zware mannenstem.
‘Hey Sven, mooi op tijd!’
‘Yo Lars,’ zegt een zware stem.
De naam Sven zegt me niks en ik heb zijn stem ook nog nooit gehoord.
‘Kom binnen.’ Even later wordt de deur gesloten.
De stemmen worden steeds zachter totdat ze helemaal verdwenen zijn. Van de zenuwen kan ik niet stilzitten. Zal ik als Lars terugkomt rood zeggen en alles laten stoppen? De tijd tikt verder en mijn nieuwsgierigheid wint het van mijn angst. Ik ga het gewoon proberen en op Lars vertrouwen dat ik alles met één woord kan laten stoppen. Ik haal een paar keer diep adem om mezelf rustig te krijgen. Ik spits mijn oren of ik ze kan horen praten, maar het is stil. Plots klinkt er geroezemoes en wordt het geluid steeds duidelijker. Ik hou mijn adem in als ik de trap hoor kraken. Fuck, het is spannend en eng tegelijk. Opnieuw krijg ik allemaal kriebels in mijn buik. Een vreemde die me naakt en vastgebonden op het bed ziet zitten. Het zal nu niet meer lang duren voordat ik erachter kom wat het plan van Lars is voor vanavond.
‘Hier zit mijn sletje dan, Sven.’
Ongemakkelijk schuif ik wat heen en weer op mijn knieën. Een gevoel van vernedering trekt door me heen. Geboeid en geblinddoekt voor een vreemde zitten en worden voorgesteld als slet.
‘Nina, dit is Sven. Wij hebben elkaar via een site ontmoet waar ik een oproep heb geplaatst…’
Ik laat hem niet uitpraten en onderbreek hem. ‘U heeft een fucking advertentie geplaatst Meneer?’ roep ik verontwaardigd. Wat de fuck bezielt hem? ‘Zoiets hoort toch in overleg te gaan?’‘Nina, we spelen, weet je nog. Het hele scenario was weggeweest als ik je alles van tevoren zou vertellen. Maak je geen zorgen; we hebben je grenzen besproken en ik ben erbij.’
Ik zucht diep en herpak mezelf. ‘Wat heeft U in de advertentie gezet?’
‘Het was een oproep wie zin had om vanavond gepijpt te worden door een echt sletje.’
‘Meneer…’ Opnieuw laat ik een diepe zucht horen. Waarom heeft hij een advertentie gezet zonder mijn medeweten? Ik snap het punt wel wat hij zegt, als ik het had geweten was er een deel van de spanning weg geweest. Al had ik wel graag geweten dat er vanavond iemand zou komen. Ik hou niet zo van verrassingen, en precies hierom. Alhoewel, als ik eerlijk ben naar mezelf, vind ik het idee wel leuk; het overvalt me gewoon. Ik vind het eng, ik weet niet wat ik moet verwachten en ik weet graag dingen van tevoren. Nerveus beweeg ik mijn vingers, ondanks dat mijn polsen vastgebonden zijn.
‘Nina, geen discussie. Als je het niet wil, zeg je rood en dan stoppen we. Je weet dat je altijd die keuze hebt. Hoor ik geen rood, dan beginnen we. Jouw keuze, je stelt me niet teleur als je rood zegt. Ik respecteer je keuze.’
Het blijft even stil. Ik laat Lars’ woorden even bezinken. Verschillende gedachten schieten door mijn hoofd. Wil ik dit echt? Hoe zou de avond gaan verlopen? Zou ik het leuk vinden wat hij gepland heeft? Hoe zou Sven zijn? Kan ik het aan? Hij had het over een heftige avond.
‘Oké, ik wil je antwoord nu weten,’ zegt Lars.
Uit zijn stem kan ik niet opmaken of hij meent dat hij niet teleurgesteld is, als ik mijn stopwoord gebruik. Maar wil ik rood zeggen? Ik ben ook nieuwsgierig wat er vanavond gaat gebeuren.
Ik haal diep adem en antwoord zachtjes: ‘Ik wil wel. Laten we maar beginnen Meneer.’
‘Goed gekozen Nina, ik ben trots op je dat je dit aandurft.’ Van binnen maakt mijn hart een sprongetje bij het horen van het compliment.
Voetstappen komen dichter bij het bed en het bed zakt aan één kant wat in. De warmte van Lars of Sven voel ik op mijn huid, maar wie zou het zijn? Er gebeurt niks. Het matras deukt ook aan de andere kant wat in. Zouden ze nu beiden naast me zitten? Even raak ik in de war, wat is nu de bedoeling? Uit het niets krijg ik een tik tegen mijn borst. Gelijk daarna krijg ik een tik tegen mijn andere borst. Ik kreun, omdat ze onverwachts kwamen.
‘Geen geluid, weet je nog?’ zegt Lars streng.
‘Ja Meneer, ik weet het nog,’ zeg ik snel.
Ik voel een tik tegen mijn linkerborst, direct gevolgd door één op mijn rechterborst. Slaan Lars en Sven nu om de beurt tegen mijn borsten? Er zit geen ritme in; ik kan me niet voorbereiden op de pijn. De onverwachte slagen maken het lastig om geen geluid te maken.
‘Drie, twee, één.’ Hoor ik Lars zeggen.
Wat de fuck? Waarom telt hij af? Als hij één heeft bereikt, knijpen beide mannen hard in mijn tepels.
‘Aaah!’ roep ik van de schrik en pijn.
‘Ik wil niks horen Nina,’ zegt Sven, waarna ik een tik tegen mijn wang voel.
Mijn wang blijft nagloeien. Wauw, wat gaat dit voor avond worden? Hij corrigeert me telkens met een tik in mijn gezicht. Elke keer roept het een gevoel van schaamte op als ik merk dat er een golf van opwinding door mijn lichaam heen trekt. En toch blijft het onverwachte en de pijn geil. Sven duwt twee vingers in me en beweegt ze een paar keer.
‘Wauw, je hebt echt niets te veel gezegd dat ze een geil sletje is. We zijn nog niet eens begonnen en ze is zo nat.’ Om het te demonstreren trekt hij zijn vingers uit me en houdt hij zijn vingers tegen mijn lippen.
‘Zuig eraan, slet.’
Als ik mijn mond open, duwt hij ze gelijk naar binnen en ik zuig. Ik proef de zoete smaak van mezelf op zijn vingers. Dan duwt hij zijn vingers tot achter in mijn keel tot ik moet kokhalzen. Hij herhaalt het een aantal keer en de tranen springen in mijn ogen. Ik voel het slijm opkomen, maar krijg niet de kans om het uit te spugen. Sven haalt zijn vingers uit mijn mond en smeert het kwijl over mijn gezicht uit. Ik voel me vernederd en vies. Ondanks dat voel ik een kriebel door mijn lichaam gaan. Ik voel dat mijn wangen gaan gloeien en nu niet omdat ik geslagen ben, nee van schaamte. Diep van binnen weet ik dat het niet erg is dat ik opgewonden word van vernedering. Zoveel subs kicken op vernedering. Om het nog een beetje erger te maken wrijft Sven het er nog even figuurlijk in: ‘Zo, jij bent een vies meisje zeg. Je Dominant een advertentie laten plaatsen, geil worden als we je slaan en aan je reactie te zien vind je het ook niet erg om vernederd te worden.’ Om me zijn woorden extra te laten voelen veegt hij het kwijl nog verder uit over mijn gezicht. Opnieuw word ik opgewonden van vernedering. Ik durf niet te antwoorden en buig mijn hoofd naar beneden.

Het bed beweegt en de mannen zijn van het bed gestapt. Ik hoor het geritsel van het uittrekken van kledingstukken, die even later op de grond vallen, gevolgd door gefluister. Ik ben benieuwd wat ze zeggen, maar ik kan het net niet verstaan. Wat zouden ze gaan doen vanavond? Een trio? Lars weet dat ik daar heel benieuwd naar ben. Zou het dan vanavond zover zijn?
Ik begin ongeduldig te worden en beweeg wat op het bed. Mijn knieën gaan zeer doen, ondanks dat het bed zacht is. Ik zit al een hele tijd in één houding. Zal ik vragen of ik anders mag gaan zitten? Voordat ik iets kan vragen wordt mijn hoofd aan mijn haren naar achteren getrokken.
‘Je gaat precies doen wat Sven wil. Anders mag hij je straffen en dat zal je minder leuk vinden. Maak me trots,’ fluistert Lars in mijn oor. ‘Begrepen, sletje van me?’ En hij geeft een ruk aan mijn haren.
‘Ja.’
‘Wat ja?’ In mijn gedachten zie ik voor me hoe Lars een wenkbrauw naar me optrekt.
‘Ja, ik ga luisteren naar Sven, Meneer,’ zeg ik snel. Domme fout, hem niet met twee woorden aanspreken. Deze keer kom ik er makkelijk vanaf.
‘Goed zo sletje.’ Hij geeft me een snelle kus op mijn lippen. ‘Ik weet dat je vanavond geil zult vinden. Onthoud, met rood stop je alles.’

Het leuke aan Lars is het contrast bij het spelen. Hij kan van streng naar lief gaan en me dan opeens hard aanpakken. Vaak weet hij precies wat ik op welk moment nodig heb. Nu weet hij ook precies weer de juiste snaar te raken. Door streng te zijn, maar tegelijkertijd het vertrouwen te geven dat ik kan stoppen wanneer het me te veel wordt. Soms brengt hij me tot mijn grens en probeert die te rekken, maar ik vertrouw erop dat hij niet bewust te ver over mijn grenzen gaat. Ik voel me veilig bij hem en kan me daarom aan hem overgeven. Ondanks mijn zenuwen, gaat vanavond niet anders worden. Eenmaal in het spel, nemen mijn zenuwen af. Lars gaat van het bed af en zegt: ‘Veel plezier.’
Ik hoor hem niet de kamer uit lopen, zou hij blijven kijken? De vorige keer heeft hij ook in een hoekje van de kamer gezeten om toe te kijken. Het idee dat hij ziet hoe ik gebruikt word door een vreemde windt me nog verder op. Een man waarvan ik niet weet hoe hij eruit ziet en me toch door hem laat gebruiken voor zijn genot.
‘Laten we eens kijken of je zo goed kan pijpen als Lars heeft beschreven in de advertentie.’

Lees hier het slot van Nina en Lars – Vastgebonden en gebruikt!

Lees hier de andere verhalen van Nina en Lars. Liever een ander verhaal? Lees dan een Kinky Thoughts of een my fantasy.

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?