Home » Nina en Lars – Vastgebonden en gebruikt (slot)

Nina en Lars – Vastgebonden en gebruikt (slot)

Nina en Lars - vastgebonden en gebruikt slot

Lees hier deel 1 van Nina en Lars – Vastgebonden en gebruikt

Wat zou Lars geschreven hebben? Voordat ik erover kan nadenken duwt Sven zijn harde lul tegen mijn lippen. ‘Open.’ Automatisch gehoorzaam ik. Door zijn breedte moet ik moeite doen om hem helemaal in mijn mond te nemen. Ik krijg geen tijd om te wennen, want hij is niet van de zachte aanpak; meteen duwt hij zijn harde lul in mijn mond tot diep achter in mijn keel. Hij houdt mijn hoofd vast en ik probeer rustig blijven, dan kan ik hem veel langer in mijn keel houden zonder te kokhalzen. Tot het ongenoegen van Sven blijkbaar, want hij probeert zich nog wat dieper in mijn mond te drukken totdat mijn neus zijn buik raakt. Uiteindelijk triggered hij toch mijn kokhalsreflex doordat hij ruw is. Hij trekt zich terug en beweegt direct een aantal keren snel in en uit mijn mond. Even op adem komen is er niet bij. Bij de volgende stoot pakt hij mijn hoofd steviger vast en forceert dat mijn neus weer zijn buik aanraakt. Hij houdt me stevig vast als ik mijn hoofd wil terugtrekken. Ik kokhals, krijg geen lucht en nog laat hij me niet los. Pas na de derde keer staat hij toe dat ik drie seconden kan ademhalen voordat hij me weer over zijn stijve lul heen duwt. Mijn wangen zijn nat van de tranen. Weer kan ik mijn kokhalsreflex niet onderdrukken. Ik stribbel tegen, maar het heeft geen zin. Hij houdt me te goed vast. Als ik mijn hoofd niet losgerukt krijg, begin ik te bewegen op mijn knieën. Dat wordt direct afgestraft door een flinke tik in mijn gezicht. 
‘Zit stil slet, of het wordt alleen maar erger,’ waarschuwt hij. 
Ik probeer te luisteren, ik probeer het echt, maar ik heb lucht nodig. Zeker nu het zo’n strijd is geworden. Op het moment dat ik denk dat mijn grens is bereikt, laat hij me los. Het kwijl loopt uit mijn mond en wat ik nog in mijn mond voel zitten probeer ik uit te spugen. Nu loopt het langs mijn kin over mijn borsten naar beneden. Sven probeert net als daarnet het kwijl wat nog aan mijn lippen hangt uit te wrijven over mijn gezicht. 
‘Vies, vies meisje, je zou jezelf eens moeten zien zitten.’ Het is even stil waarbij hij me ook niet aanraakt. Ik vraag me af wat er gaat gebeuren. ‘Lars, heb je een spiegel? Ik wil haar eens tonen hoe ze er nu bij zit.’ 
‘Moment, ik ga beneden even een spiegel halen. Ik ben zo terug Nina.’ Lief van hem dat hij aan me denkt en het nog een keer benadrukt dat hij niet lang weg is. Ik hoor de deur opengaan en zijn voetstappen klinken steeds verder weg. 

‘Wij kunnen ondertussen wel verder met wat plezier maken. Ik haal de blinddoek van voor je gezicht. Je kijkt me aan terwijl ik je mond neuk. Ik wil de geilheid in je ogen zien. Begrepen?’ Zijn hand houdt hij stil bij mijn blinddoek. 
‘Ja Meneer.’ Pas na mijn antwoord verwijdert hij de blinddoek van voor mijn ogen. Ik knipper even met mijn ogen en laat dan mijn ogen over hem heen gaan. Sven ziet er goed uit. Zijn felgroene ogen vallen me direct op. Hij is net als Lars sportief gebouwd en heeft heel donkerbruin haar, wat net tot op zijn oren valt. Hij wikkelt zijn handen in mijn haren en houdt zijn lul tegen mijn lippen aan. Voordat ik hem in mijn mond neem, haal ik nog één keer diep adem en sluit dan mijn lippen rond zijn eikel. Ik zuig eraan waarbij ik hem recht blijf aankijken. Hij gaat me weer in ademnood laten komen, me tot het uiterste drijven en dan moet ik hem ook nog aankijken. Ik kan het ontkennen, maar mijn lichaam verraadt me. Als hij nu tussen mijn benen zou voelen, zou het direct duidelijk zijn wat ik ervan vind. Het vocht druipt nog net niet uit me. Hij pusht me naar mijn grenzen, vraagt het uiterste en hoe ongemakkelijk hij het me ook maakt, ik vind het geil. Binnen een paar seconden neemt hij de leiding en drukt zijn stijve weer zo diep mogelijk in mijn keel. De tranen lopen onder mijn blinddoek vandaan en ik voel het kwijl in mijn mond komen. Met veel moeite blijf ik hem aankijken. Ik probeer niet de fout te maken die ik de vorige keer gemaakt heb door te bewegen waardoor ik ga kokhalzen. Het lukt me deze keer om stil te blijven zitten. Hij trekt zich iets terug en pakt de spiegel aan van Lars. Even kan ik door mijn neus ademhalen. Ik weet wat er gaat komen. Om nog wat slijm op te wekken duwt hij zijn harde lul nog een paar keer extra diep in mijn keel en als hij mijn mond verlaat, hangen de kwijl slierten eraan. Dan houdt hij de spiegel voor me en ik staar mezelf aan. Ik zie een meisje waarvan de make-up compleet is uitgelopen. Zwarte vegen op haar wangen, zwart kringen rond haar ogen, haar haar is door de war en waarbij het kwijl aan haar lippen hangt. 
‘Dit gebeurt er met pijpsletjes die zich laten gebruiken voor mijn genot.’ Met die woorden veegt hij het kwijl over heel mijn gezicht. Ik kijk ernaar en ik kan maar één woord ervoor gebruiken: Geil. 
‘Bevalt het wat je ziet?’ zegt hij met een grijns? Via de spiegel kijk ik hem aan en ik voel mijn wangen gloeien. Verwacht hij nu serieus dat ik ga toegeven dat ik dit opwindend vind? Ik draai mijn hoofd weg om mijn ongemak te verbergen. 
‘Kijk me aan.’ Mijn blik zoekt de zijne weer op en we kijken elkaar even aan en we zeggen niks. Vragend trekt hij een wenkbrauw naar me op. Fuck, hij verwacht dus daadwerkelijk een antwoord. ‘Gaan we het zo spelen? Je gaat niks zeggen?’ Hij gaat voor me staan en pakt mijn kin vast en dwingt me om naar hem op te kijken. Ik hou mijn lippen stijf op elkaar. Met zijn andere hand geeft hij me een tik in mijn gezicht. ‘Laat ik het anders stellen dan. Ben jij een geil pijpsletje Nina, die ervan houdt om gebruikt en vernederd te worden?’ Hij knijpt mijn wangen samen. Oké, het enige wat hij van me verwacht is een ja of nee. Ik vermoed dat liegen niet zo’n goed idee is.
‘Eh… ik denk het?’ antwoord ik aarzelend.
Meteen laat voel ik zijn hand tegen mijn linkerwang kletsen. Fuck, dit doet zeer en het is duidelijk niet het antwoord wat hij wil horen. 
‘Probeer het maar opnieuw of wil je straf?’ Vragend trekt hij een wenkbrauw naar me op. 
Ik weet wat hij van me wil horen, de waarheid. We weten beide wat die is, alleen is het vernederend om het te zeggen.
Toegeven of straf, de keuze is snel gemaakt. Ik denk niet dat ik Sven zijn straffen leuk zal vinden. Ik haal diep adem en zeg dan zachtjes: ‘Ik ben een geil pijpsletje Meneer.’ 
‘Hmm, ik ben niet overtuigd van je antwoord. Ik verstond je bijna niet en volgens mij was je zin niet helemaal compleet.’ Ik hoor de lach in zijn stem en er gaat een mondhoek van hem omhoog. Hij geniet hier duidelijk van. 
Ik zucht diep en zeg daarna harder: ‘Ik ben een geil pijpsletje, Meneer.’ 
‘En?’ 
‘Ik hou ervan om gebruikt en vernederd te worden voor uw genot Meneer.’ 
‘Goed zo, brave meid. Ik moet zeggen, Lars heeft niet gelogen. Je bent goed en kan veel hebben.’ 
De woorden van Sven laten me wel een beetje trots voelen. Uiteindelijk wil ik ook mijn Dominant trots maken, wie het dan ook op dat ogenblik is. Zijn vingers verdwijnen tussen mijn benen en langzaam wrijft hij met zijn duim over mijn clit en duwt twee vingers in me. Ik kreun, dit is lekker.
‘Jij bent echt nat.’ Ondertussen pakt hij een tepel en laat hem tussen zijn duim en wijsvinger rollen. Er golft een gevoel van opwinding door mijn lichaam. 
‘Aaah.’ Ik voel hoe ik steeds geiler word. 
Hij buigt zich voorover en neemt een tepel in zijn mond en zuigt eraan. Er gaat een tinteling door me heen als hij er zachtjes in bijt en ik kan een kreun niet onderdrukken. 
‘Auw fuck!’ Hij heeft me gebeten en ondanks dat voel ik mijn opwinding verder toenemen. De pijn, de vernedering van net, het pijpen en deze aanrakingen hebben me zo geil gemaakt. 
Ik ben zo dichtbij. Hij oefent iets meer druk uit op mijn clit terwijl hij zachtjes op mijn tepel bijt. Langzaam voel ik de bekende spanning in mijn lichaam oplopen en ik kreun luid.
‘Meneer, sn… sneller,’ kreun ik. 
Natuurlijk doet hij het tegenovergestelde en trekt zijn vingers uit me. Eikel. Ik kreun gefrustreerd. Hij brengt zijn vingers naar mijn lippen. ‘Zuig ze schoon meisje en proef hoe geil je bent.’ 
Zijn vingers zijn helemaal nat met mijn vocht en ik proef een vage zoetige smaak. Met zijn andere hand knijpt hij hard in mijn tepel. Er komt een gesmoorde kreun uit mijn mond. Dan trekt hij zijn vingers uit mijn mond en staat op van het bed. Lars heeft schijnbaar de la met speeltjes opengezet. Sven rommelt er wat in en komt terug met de magic wand, mijn lievelingsspeeltje. Het kan me binnen een paar minuten of soms als ik heel geil ben geworden van een spel zoals nu, binnen een minuut klaarkomen. Hij zet de magic wand aan, waarna hij hem tegen mijn clit houdt. Niet lang daarna voel ik hoe het orgasme zich opbouwt in mijn lichaam. Mijn ademhaling versnelt en mijn lichaam schokt. Ik span de spieren in mijn lichaam aan en Sven zet het speeltje nog een standje hoger. 
‘Ah fuck.’ Zo zou het nog maar een paar seconden duren. ‘Sven,’ kreun ik onsamenhangend. 
Ik heb nog een paar tellen nodig. ‘Mag…mag…ik.’ Voordat ik mijn zin kan afmaken haalt Sven de magic wand weg. 
‘Fuck, wat doe je. Ik kwam bijna!’ zeg ik gefrustreerd.
Hij laat het speeltje op bed vallen en grijpt in mijn haren met zijn hand. Ruw trekt hij mijn hoofd achterover en geeft me een tik in mijn gezicht. Een tintelend gevoel van de klap verspreidt zich over mijn wang heen. ‘Let op je toon. Jij hebt niks te zeggen of je mag klaarkomen. Je moet het verdienen en tot nu toe ben je alleen nog maar gecorrigeerd.’ Hij laat mijn haren los en pakt het speeltje op van het bed waarna hij het weer tegen mijn clit aan duwt. Weer bouwt de spanning in mijn lichaam zich op. ‘Waag het niet om klaar te komen. De straf die daarop volgt gaat voor jou niet leuk zijn.’ 
Ik sluit mijn ogen en begin aan allerlei andere dingen te denken zoals welke boodschappen ik nog moet halen en wat ik allemaal nog in huis moet doen. Alles om het trillen te negeren en niet klaar te komen. Het is oneerlijk, met een magic wand is een orgasme vrijwel niet tegen te houden. Dat weet Sven net zo goed als ik waarschijnlijk. Ondanks dat ik mijn gedachten laat afdwalen en mezelf probeer af te sluiten voor het getril, komt er een kreun over mijn lippen. Opnieuw spannen mijn spieren zich aan. Oh fuck. Ineens is het getril gestopt en ik blaas mijn adem uit. Opgelucht dat hij het speeltje op tijd heeft weggehaald. Het scheelt me een straf. 
‘Ik ben vandaag in een goede bui, dus ik zal stoppen je te pesten en je geen straf geven. Ik wil nu weleens klaarkomen, daarvoor ben ik tenslotte gekomen.’ 
‘Ga op je rug liggen met je hoofd over het voeteneind,’ commandeert hij. 
Ik kom van mijn knieën af en ga wat stuntelend met mijn hoofd over de rand liggen. Je handen niet kunnen gebruiken werkt niet bevorderlijk. Er schiet een kriebel door mijn lichaam heen; dit gaat heftig worden. Hij kan diep in mijn keel stoten waarbij ik geen enkele controle heb. Mijn handen zijn vastgebonden en liggen op mijn buik. Ik kan hem niet wegduwen als het me te veel wordt. Het is wel precies hetgeen wat me een kick geeft, de totale controle overdragen, de machteloosheid en gebruikt worden. Langzaam haal ik nog een paar keer diep adem. Ik bereid me voor op wat gaat komen. 
‘Nina, als het je te veel wordt tik je drie keer met je platte hand op je lichaam. Dat is hetzelfde als je stopwoord en dan stop ik direct.’ 
‘Is goed Meneer.’ 
Hij gaat voor me staan en ik open mijn mond voor hem. 
‘Goed zo meisje, je weet hoe het werkt.’ Op een rustig tempo begint hij te bewegen waarbij hij ervoor zorgt dat hij niet te diep in mijn mond komt. Stiekem ben ik verbaasd, dit had ik niet verwacht. Hij is de hele avond al ruw en streng terwijl hij nu bijna voorzichtig doet? Als ik heel eerlijk ben, vind ik het jammer, maar ik weet dat ik waarschijnlijk niet lang hoef te wachten en dat dit even opwarmen is. 
‘Zo heb je wel genoeg kunnen wennen. Bereid je voor.’ Met die woorden drukt hij zijn lul tot diep achter in mijn keel totdat hij niet meer verder kan. Ik kokhals doordat hij zo ruw is en probeer mijn hoofd weg te trekken. Sven houdt me stevig vast, waarna hij een tik tegen mijn borst geeft. 
‘Lig stil slet of je krijgt een paar harde tikken,’ zegt hij op ferme toon. Een vaag geproest komt uit mijn mond. Als hij zich terugtrekt uit mijn mond loopt er een hele sliert kwijl over mijn gezicht. Met zijn lul smeert hij het slijm over heel mijn gezicht en duwt hem direct weer in mijn mond. Hij begint met lange diepe stoten mijn mond te neuken. Af en toe moet ik kokhalzen omdat hij zo diep komt en ruw is. Gelukkig geeft hij me even een adempauze en ik geef nog meer slijm op. Sven laat het slijm gewoon uit mijn mond lopen en langzaam druipt het over mijn gezicht, over mijn ogen tot op de grond. Ik probeer mijn ademhaling weer onder te krijgen door langzaam in en uit te ademen. Ik voel me vies en aan de andere kant toch ook heel geil, heel dubbel allemaal. Waarom krijg ik hier een kick uit? Misschien moet ik daar maar gewoon niet over nadenken, omdat het antwoord zal zijn: je houdt van vernedering en gebruikt worden. 
‘Jij maakt er echt een bende van, je gezicht en nu zelfs de vloer is helemaal vies geworden. Al ben je wel een lekker pijpsletje.’ Hij pakt mijn hoofd weer vast en duwt net zolang door totdat heel zijn lul in mijn mond zit en houdt hem zo lang mogelijk in mijn mond. Dit gaat een tijdje zo door. Ik voel een gemene steek door mijn tepel gaan waarna hij met vlakke hand tegen mijn borst slaat. Dit herhaalt hij een aantal keren. Ik kronkel onder hem voor lucht en om de pijn te ontwijken. Waardoor ik het mezelf nog lastiger maakt. Op deze manier beweegt zijn lul constant, wat hele tijd mijn kokhalsreflex triggered. Ik heb mijn grens bijna bereikt, de pijn, het luchtgebrek wordt me nu te veel. Net als ik wil aftikken, stopt hij. 
‘Rustig overeind gaan zitten, niet te snel want anders word je duizelig.’ Ik blijf even op mijn rug liggen om bij te komen. Ik ben buiten adem. 
‘Ik kan niet meer Sven,’ zeg ik zachtjes tegen hem en ik durf hem niet aan te kijken. Volgens mij heb ik mijn grens bereikt met wat ik aan kan. Mijn blik gaat naar Lars toe en hij heeft zijn lul in zijn hand en beweegt zijn hand langzaam op en neer. Iemand heeft een leuk uitzicht. Ondanks dat Lars vanavond niet meedoet, is het ook leuk voor hem. Ik weet dat hij heeft gezegd dat hij altijd een keer wilde toekijken hoe ik word vernederd en gebruikt door een ander. 
‘Draai om en ga op de rand van het bed zitten.’ Voorzichtig kom ik overeind zodat ik niet duizelig word nadat ik met mijn hoofd over de rand van het bed heb gehangen. Ik ben blij dat ik een paar tellen rust heb gehad.

Eenmaal op de rand van het bed houdt Sven zijn lul weer voor mijn mond.
‘Nee, nee, ik kan echt niet meer. Ik ben zo moe.’ Ik kijk Sven recht aan. 
‘Je weet dat nee geen stopwoord is hé?’ Fuck, hij heeft gelijk. Nee betekent niet dat hij hoeft te stoppen. Hij snapt wel dat ik bijna of bij mijn grens zit, maar stoppen hoeft niet per se. Wil ik rood zeggen? Ik denk even na en het liefst wil ik het afmaken. Mijn ogen gaan weer naar Lars in de hoop dat hij me helpt. We maken oogcontact en zijn blik verraadt niks. 
‘Het is jouw keuze Nina. Niemand neemt je wat kwalijk als je nu rood zegt,’ zegt Lars. Hij maakt het zo niet makkelijker. Sven en Lars laten de keuze beide bij mij. Ik ben degene die mag kiezen of ik verder ga of niet op dit moment. Alleen moet ik die keuze wel snel maken. Sven laat ondertussen zijn hand rustig over zijn lul gaan. Een paar seconden denk ik na en open dan alsnog mijn mond. 
‘Goed zo meisje. Knap dat je doorzet. Ik ben trots op je. Als ik klaarkom wil ik dat je alles doorslikt nadat ik heb gezegd dat het mag. Je morst niks. Als je dit wel doet, krijg je straf en geloof me, mijn straffen wil je niet.’ Dan draait hij mijn haar om zijn handen en begint zijn tempo te versnellen.
Na een paar stoten komt hij klaar en ik probeer alles in mijn mond te houden. Langzaam trekt hij zijn lul uit mijn mond en veegt hem schoon aan mijn wangen. 
‘Lars, kom maar even met je mobieltje en film hoe dit sletje haar mond vol met mijn zaad heeft.’ 
Hij staat op van de stoel en trekt zijn broek weer aan en komt onze kant op. 
‘Kijk in de camera Nina,’ zegt Lars. 
Beschaamd kijk in de camera. Ik zie eruit als een slet die gebruikt is. Zaad in mijn mond en op mijn gezicht vermengd met kwijl. Ook mijn borsten zijn nat van het slijm. 
‘Je ziet er lekker vies uit sletje. Ik denk dat het nog wel wat viezer kan,’ zegt Sven. 
Lars laat langzaam de camera over mijn lichaam gaan. Ik kijk Sven vol ongeloof aan, viezer? Hoe dan? 
‘Smeer het sperma uit over je gezicht.’ 
Ik blijf Sven vol ongeloof aankijken. Meent hij dit nu serieus? Sven blijft me doordringend aankijken en ik weiger weg te kijken. Even komt mijn opstandige kant naar boven. 
‘Je gaat het niet doen?’ Er volgt een harde tik tegen mijn wang aan. ‘Oké, dan doe ik het voor je en Lars komt ook nog een keer klaar over je gezicht, terwijl ik het film.’ Sven laat zijn vingers in mijn mond glijden en smeert het zaad uit over mijn gezicht. Als hij dat gedaan heeft, laat hij zijn vingers tot diep achter in mijn keel komen totdat ik moet kokhalzen, alweer. Hij herhaalt het een paar keer totdat er slijm komt. Opnieuw wordt het over mijn gezicht uitgewreven. ‘Geef mij de camera maar even Lars. Je weet wat je te doen staat.’
De mannen wisselen van positie en Lars begint zich af te trekken.
‘Je moest eens weten hoe geil het was om te zien hoe jij gebruikt en vernederd werd. Als een echte slet. Kijk me aan,’ commandeert hij. 
Ik kijk omhoog en kijk Lars aan. Hij heeft niet lang nodig om tot een hoogtepunt te komen en spuit zijn zaad over heel mijn gezicht. Ook hij veegt zijn lul aan mijn gezicht af. 
‘Wat ben je van ons Nina?’ 
Ik blijf stil en kijk van Lars naar Sven en weer terug. Beide mannen kijken me met verwachting aan en ik slaak een diepe zucht. Ik weet wat ze willen horen van me. Ga ik hier een strijd van maken of geef ik toe? Het stomme is, uiteindelijk vind ik het later wel leuk. Alleen het moment zelf is soms gewoon ongemakkelijk. Waarom kan ik het niet gewoon bevestigen als zij het zeggen. Ik weet dat ik hier net aan ga ontkomen en dat ze me anders alleen nog maar zullen straffen. Ik zucht een keer diep en zeg dan: ‘Ik ben jullie pijpsletje en zaadsletje,’ Mijn gloeien en dat is niet alleen van de vele tikken die ik ervan heb gekregen.  
‘Je hebt het goed gedaan vanavond Nina, dus ik zal het voor deze keer door de vingers zien. Ik vind dat je het wel hebt verdiend om klaar te komen.’ Lars pakt de magic wand en geeft hem aan me. ‘Je komt niet klaar voordat ik het zeg.’ 
Fuck, dit is onmogelijk en dat weet Lars net zo goed als ik. Hij weet dat ik dit niet kan tegenhouden. 
‘Lars… je weet dat…’ Hij laat me niet uitpraten. Opnieuw krijg ik een corrigerende tik. Ik kan het niet meer bijhouden hoe vaak ik nu al wel niet geslagen ben in mijn gezicht. 
‘Spreek me niet tegen. Het is Meneer voor jou. Ga staan en leun met je armen op het bed.’ 
Ik bijt op mijn tong om mijn weerwoord in te slikken. Als ik nu iets zeg maak ik het alleen maar erger. Het voelt oneerlijk en alles in mijn lichaam protesteert. Toch sta ik op. Dit gaat vast niet leuk worden. 
‘Ik ga je vijf keer hard met een paddle slaan als straf. En met hard, bedoel ik ook hard. Jij zegt na elke slag “ik ben een slet en verdien straf.” Begrepen?’
‘Ja Meneer,’ fluister ik. 
Ik slik, fuck dit gaat pijn doen. Als hij vijf zegt, dan betekent dat meestal niet veel goeds. Mentaal zet ik me schrap tegen de eerste slag. Even gebeurt er niks. Dan komt de paddle met een harde klap terecht op mijn bil. 
‘Eén, ik ben een slet en verdien straf,’ zeg ik snel. De tweede slag volgt meteen achteraan. Weer herhaal ik de tekst. Lars slaat steeds harder en bij de vijfde klap staan de tranen in mijn ogen en is mijn stem een fluistering. Het is een heftige avond voor me. De vernedering, de pijn en het pijpen heeft me heel geil gemaakt. Ik hoop dat ik nu alsnog mag klaarkomen. 
‘Goed volgehouden, ik ben trots op je Nina. Ga op bed tegen de muur zitten met je benen gespreid.’ 
Ik doe wat er wordt gevraagd en kijk Lars daarna afwachtend aan. Hij geeft me de magic wand opnieuw. 
‘Je mag klaarkomen, maar voordat je klaarkomt, vraag je het netjes.’ 
Opgelucht haal ik adem. Gelukkig laat hij me toch nog klaarkomen. ‘Ja Meneer.’ Ik zet de magic wand op mijn clit en ik sluit mijn ogen. 
Fuck, dit voelt goed en ik kreun. Dit gaat niet lang duren; ik ben daarvoor veel te geil. 
‘Meneer mag ik klaarkomen?’ zeg ik zo snel als ik kan. Mijn orgasme kan elk moment door me heen trekken.
‘Ja, dat mag.’ 
Bijna direct erna voel ik de eerste golven van genot door mijn lichaam trekken en ik kreun. Ik laat het orgasme over me heen komen en laat het speeltje nog even trillen totdat het lekkere gevoel helemaal verdwenen is. Voldaan zit ik op het bed. Langzaam dringt het tot me door dat ik nog steeds helemaal onder het zaad zit. Het moet een geil gezicht zijn geweest voor de mannen. 
Sven trekt zijn kleren weer aan en geeft Lars een hand. ‘Bedankt man. Je hebt het getroffen met haar.’ 
‘Dat heb ik zeker. Ik loop even met je mee naar de deur.’ De mannen lopen de kamer uit en laten mij zo op het bed zitten. 

Ik voel me extra vernederd dat hij niks tegen mij zegt. Ik ga op de rand van het bed zitten omdat ik niet goed weet wat ik nu moet doen. De voordeur gaat open en dicht en even later hoor ik Lars de trap opkomen.  
‘Kom we gaan lekker samen douchen. Je hebt het goed gedaan. Ik ben trots op je.’ 
Ik sta op van het bed en samen lopen we naar de badkamer. Lars zet de kraan aan en pakt alvast de handdoeken. Als het water warm is, stap ik onder de douche. Ik laat ga onder de straal staan en wrijf met mijn handen mijn gezicht schoon. Lars stapt erbij en slaat zijn armen om mijn middel. Hij houdt me vast en ik leun ontspannen tegen hem. Mijn hoofd laat ik tegen zijn borst aan rusten. 
‘Bedankt voor vanavond. Het was heftig, maar toch ook wel leuk.’ 
‘Gelukkig, ik heb ook genoten. Het was een geil gezicht hoe Sven je gebruikte. Ik denk dat het een geslaagde avond was voor ons beide.’ 
‘Dat denk ik ook.’ We staan een tijdje in stilte onder de douche. Ik laat de avond nogmaals door mijn hoofd gaan. Ik had niet verwacht dat ik zo erg op vernedering zou kicken. Dat ik gebruikt worden door een vreemde zo leuk zou vinden. Als ik erover nadenk, kan ik me amper voorstellen wat er net is gebeurd.
‘Ik ga je haar en lichaam wassen. Als we klaar zijn kunnen we met een wijntje de avond nog eens bespreken.  
Hij pakt de shampoo en begint mijn haren te wassen. Met zijn vingertoppen masseert hij mijn hoofdhuid. Ik sluit mijn ogen en geniet ervan. 

Lees hier de andere verhalen van Nina en Lars. Liever een ander verhaal? Lees dan een Kinky Thoughts of een my fantasy.

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?