Home » Opnieuw voorstellen: Shanna van der Bergh

Opnieuw voorstellen: Shanna van der Bergh

Opnieuw voorstellen: Shanna van der Bergh

Het eerste voorstelbericht was alweer een aantal maanden oud en niet meer kloppend, dus leek het me leuk om een nieuw bericht te schrijven. Laat ik mezelf opnieuw voorstellen, ik ben Shanna van der Bergh. Ik ben een 31-jarige sub en masochist, geen brat zoals ik in mijn vorige bericht schreef. Bij de juiste Dom neig ik juist meer naar slavin, totaal het tegenovergestelde van een brat. Ik heb verschillende Doms gehad en de persoonlijke stukjes en gaan dus niet altijd over dezelfde. 

Hoe is het allemaal begonnen?

In januari 2022 is mijn ontdekkingsreis begonnen in de BDSM-wereld. Steeds een stapje verder gaan en je grenzen ontdekken en verleggen. Met de juiste Dom kan ik ver gaan en meer fantasieën waarmaken dan ik voor mogelijk had gehouden. BerghErotica is online gegaan op 8 april 2022, want ik had een plaats nodig voor mijn BDSM-verhalen die ik schrijf. Eerst waren mijn Nina en Lars verhalen gratis te lezen op deze site, inmiddels heb ik ze zelf uitgegeven als e-book. Bij Kobo plus kun je de Nina en Lars bundel gratis lezen of kopen voor €4,99! Dit jaar komt er een Kinky Thoughts bundel uit bij MH Books. Dit zijn losse BDSM-verhalen en over het algemeen wat minder heftig dan de Nina en Lars verhalen. 

Wat vind ik leuk?

Eigenlijk vind ik heel veel leuk qua BDSM. Pijn is voor mij iets wat bij een speeldate hoort. Soms krijg ik pijn omdat ik straf heb, maar daarnaast ook omdat het gewoon leuk is. Ik zoek daar wel mijn Doms op uit, dat ze houden van pijn toebrengen. Daarnaast hou ik van duidelijke machtsverhoudingen. Ik wil voelen dat de Dom het voor het zeggen heeft, dat het geen spel voor hem is. Nu ik meer ervaring heb, weet ik wat ik zoek in een Dom en dat je een klik moet hebben. Een spel zonder een goede band, maakt het veel minder leuk en intens. Ik hou ook van vernedering. Al wil ik daar nog veel meer mee experimenteren en daarin mijn grenzen verkennen. Dit kan alleen met de juiste persoon en goede aftercare. Anders kan je wel schade ondervinden als het verkeerd uitpakt.

Hopelijk heb je nu een klein beetje een beeld wie Shanna van der Bergh is. Wil je meer te weten komen over mij? Lees dan deel 1 en deel 2 van 10 weetjes over mij.

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?