Home » Seksfeest met een codewoord

Seksfeest met een codewoord

Seksfeest met een codewoord

Er waren alweer twee maanden voorbij en het was tijd voor het volgende NeuQ feest. Mijn eerste seksfeest was goed bevallen en in “NeuQ is LeuQ” kan je mijn ervaring lezen. Voor deze editie had ik ook een kaartje gekocht, dus dit blog wordt een feestverslag. Mijn vorige twee feesten waren vrij braaf en netjes verlopen, maar dit feest zou heel anders worden.  

Drie verschillende dates 

Net zoals vorige keer had ik van tevoren dates afgesproken. Nu waren het er alleen geen twee, maar drie. Ik had een date met Rico, hij had me vorige keer geslagen en nu wilden we wel seks, maar ook nu zou hij me weer slaan. De tweede date was met Tim, een kennis van me en ik wilde deze keer ook graag met een vrouw zoenen en wat voelen. Eigenlijk zijn vrouwen niet echt mijn ding, maar ik had bedacht dat ik het nu wel wilde. En zo’n feest is daar een perfecte plek voor. Ik wist alleen niet precies hoe ik dit voor elkaar moest krijgen. Dit vertelde ik Tim en hij zei dat hij een sub heeft, die misschien wel interesse had. Hij heeft het direct aan haar gevraagd en zij had wel interesse, dus bij deze stond date nummer drie. 

Rondsletten, ja of nee? 

Zelf had ik bedacht dat ik tegen de onrust die ik al een tijdje voelde wilde rondsletten. R. vond dit niet zo’n goed plan en vroeg of dit me nu zou helpen. Tijdelijk, maar verder ook niet. Dus ik heb een aantal uren nagedacht over zijn woorden en daarna tegen hem gezegd dat ik het dan wel niet zou doen. Zou hij me geen regels kunnen geven zodat het goed zou verlopen, want zijn regels breek ik niet. Hij zou erover nadenken. Zaterdag kreeg ik mijn regels:

  • Ik mocht seks hebben en geslagen worden door Rico.
  • Tim mocht me gebruiken.
  • Ik mocht alleen zoenen en wat voelen met Esmee.
  • Ik mocht drie mannen pijpen als ze het woord ‘sperma’ tegen me zouden zeggen.

Hij liet me toch rondsletten! Hoe gemeen, eerst vond hij het geen goed plan, want het kwam vanuit mij. Hij zou dan geen controle hebben en dat wil hij niet. Alleen nu het van hem kwam en met een grens, dan had hij alle controle erover en was het geen probleem. 

Rond stuiteren

Na dit nieuws werd ik helemaal hyper, want rondsletten onder zijn controle maakte het nog leuker. Het was ook een soort opdracht die ik wilde volbrengen. Ik voelde de energie door me heen stromen, ik werd heel blij, vond alles leuk en op zo’n moment ben ik impulsief. Het is geen kick, want er is geen gevaar of onveiligheid bij, maar wel spanning en opwinding. Ik vroeg me wel af hoe ik aan drie mannen zou komen, want iemand aanspreken doe ik niet zo snel. Meestal word ik aangesproken. Maar Rico en Tim waren zo aardig om me voor de bus te willen gooien, dus het kwam wel goed dacht ik zo. 

Zoenen met een vrouw 

Eenmaal op het feest zat ik met Stan en Rico bij Esmee en Tim. Eigenlijk had ik bijna nog geen woord met Esmee gewisseld. Wat moest ik zeggen tegen iemand waarmee ik zou gaan zoenen? Ik hoopte dat Tim zou doen wat ik hem had gevraagd en de leiding nemen hierin. Het grappige was, zij had het ook gevraagd aan hem. Op een niet subtiele manier kondigde Tim aan dat Esmee en ik nu wel konden zoenen met elkaar, want we hadden zelfs publiek (Rico en Stan). Ik keek hem aan of hij dit nu serieus meende, maar ja, hij was serieus. Esmee en ik keken elkaar even aan waarna we gezoend hebben. Een vrouw zoent veel zachter dan een man. Het is zo’n verschil qua gevoel. Wel leuk om te ervaren hoe verschillend het kan zijn. We hebben niet heel lang gezoend, maar ik had in ieder geval gedaan wat ik wilde en was opgedragen. Achteraf hadden we beiden nog wel langer willen zoenen. 

Date met Rico 

Aangezien ik maar heel kort heb gezoend met Esmee en zij en Tim ook weer bezig waren ging mijn aandacht naar Rico. Wij zouden ook nog wat doen en na ons tweede drankje stelde hij voor om een plekje te zoeken. Ik wees naar de matrassen op de grond voor ons en zei: ‘Waarom zoeken? Hier kan het ook’. Hij gaf me gelijk en ik ging mijn schoenen uittrekken. Ik hoopte dat hij het voortouw zou nemen, maar zoals ik hem nu kende, zou hij dat wel doen. Hij weet dat ik ook in dit geval liever geen controle wil hebben. Eenmaal op het matras zoende hij me en zijn we gaan liggen. Van het ene komt natuurlijk het andere en voordat ik het wist, zat ik op mijn knieën hem te pijpen. Na een tijdje pakt hij een condoom en zegt dat ik op hem moet gaan zitten. Oh fuck, ik zit echt bijna nooit bovenop, echt nooit. Toch voelt dit ook goed aan, maar het geeft me te veel het gevoel van controle, iets waarvan ik niet houd. We wisselen van positie en ik ga op mijn rug liggen met mijn benen omhoog. Een fijn standje waarbij hij diep kan stoten. Als we klaar zijn gaan we samen nog even wat drinken op één van de banken. 

Stan en het codewoord 

Stan komt bij ons zitten en trekt me op zijn schoot. Rico gaat ondertussen zijn eigen ding doen. Dat is het fijne, we gaan een soort van “samen” naar feesten, maar doen ook ons eigen ding. Het was een tijdje geleden dat ik met Stan had gepraat en eigenlijk was het niet de bedoeling dat we iets zouden doen. Alleen ik vind alles leuk op dat moment en hij heeft volgens mij ook wel zin. We kletsen nog even en het wordt wel duidelijk dat we wat gaan doen. Ik leg hem uit wat ik als afspraak heb gemaakt en hij zegt het codewoord “sperma”. Als hij dit zegt, moet ik lachen en vraag waar hij een pijpbeurt wil. Het maakt hem niet zoveel uit en mij ook niet. We lopen naar een andere bank aan de zijkant van de zaal en hij gaat zitten en maakt zijn broek los. Ondertussen ben ik op mijn knieën voor hem gaan zitten. Hij laat me eerst een poosje mijn gang gaan. Daarna vraag ik of hij wil gaan staan. Ik vind het zelf fijner dat een man staat en in mijn mond kan stoten. Uiteindelijk trekt hij zichzelf af en komt in mijn mond klaar. Ik laat het aan hem zien en slik het daarna door. We gaan daarna nog wat drinken halen en nog even kletsen. 

Voor de bus geduwd 

Niet heel veel later komt Rico naar ons toe gelopen met een andere man bij zich. Hij zegt: “Shanna, Max, Max, Shanna. Veel plezier hé”. Met die woorden loopt hij weg. Het had heel ongemakkelijk kunnen zijn, maar voor mij is het duidelijk wat hij had gedaan. Ik sta op en stel hem de vraag: “Wat is een ander woord voor zaad?” Natuurlijk zegt hij “sperma”. Ik leg hem snel uit wat ik heb afgesproken en vraag waar hij een pijpbeurt wil. Hij zegt dat we boven kunnen kijken of er plek is. Meer woorden dan dit hebben we eigenlijk niet gewisseld, dat was voor mij ook niet nodig, ik wilde alleen mijn opdracht uitvoeren. Al was het achteraf handiger geweest om even te socializen met hem. Het was namelijk zijn eerste keer op een feest dat hij iets zou doen. We zouden naar boven gaan, maar daar was het erg druk. Uiteindelijk vonden we op de hoek van het bed een plaats. Alleen na een tijdje proberen gaf hij aan dat het niet zou lukken, hij was zenuwachtig. Ik heb gezegd dat het niet uitmaakte en dat we wel iets konden gaan drinken. Eerlijk? Ik baalde wel want hij telde als tweede persoon. Andere kant vond ik het voor hem vervelender. 

Aangesproken worden door een vreemde 

We bestellen een drankje en gaan naar buiten even roken. Aan de tafel zitten al twee andere mensen. Eigenlijk raak ik direct met hen in gesprek. Het is leuk om te zien hoe makkelijk je contacten maakt, zeker in het rookgedeelte. Even later komt Rico erbij zitten. Opeens komt er iemand aan lopen en vraagt: ‘Ben jij Shanna?’ ik kijk hem verbaasd aan en zeg dan: ‘Ja, hoezo?’ 

‘Sperma,’ zegt hij. Ik schiet in de lach en hij zegt dat hij door Tim is gestuurd. Hij herkende me aan mijn outfit die ik eerder online had gezet en we hadden elkaar ooit heel kort gesproken online. Hij kwam erbij zitten en we hebben even gekletst. Al kwam hij daarvoor natuurlijk niet, dus uiteindelijk zijn we naar binnen gegaan om een plekje te zoeken. Aan de zijkant was nog plaats en voor de derde keer deze avond ging ik op mijn knieën zitten. Ik had aangegeven dat hij niet voorzichtig hoefde te zijn en best mijn hoofd mocht vastpakken. Toch hield hij zich heel erg in en liet mij meer mijn gang gaan. Ik snap het wel, want hij kent me verder niet en hebben niets besproken. Ondanks dat vond ik het toch wel jammer. Even later vraagt hij of ik slik. Ja, eh waar moet ik het anders laten op een feest? We hadden geen handdoek meegenomen en bij zo’n opdracht kan je toch bijna wel verwachten dat ik slik? Ik vind slikken ook leuk/geil om te doen, het is ook een soort van je beloning wat je krijgt. 

Eindelijk tijd voor pijn 

Als we buiten weer aansluiten bij de rest vraag ik aan Rico of hij mee nu gaat slaan. Het is eind van de middag en ik heb vaak even tijd nodig om bij te komen. Hij zou me gaan slaan met een single tail en bullwhip. Vorig jaar had hij me daar een paar keer mee geslagen als test, maar nog nooit echt een sessie, dus ik was erg benieuwd. Ik sta met mijn rug naar hem toe, met mijn handen achter mijn hoofd. Ter bescherming van mijn gezicht en zodat ze niet geraakt worden. Hij begint me rustig op te warmen en de pijn voelt fijn aan. Het is scherpe pijn, maar hij voelt heel fijn aan. Rico begint steeds harder te slaan en mijn benen zitten al gauw vol met striemen en kleine sneetjes waar bloed uitkomt. Hij komt naar mijn benen kijken en zegt dat ik genoeg heb gehad. Ik wil eigenlijk nog meer, ik zit nog niet aan mijn grens en het was lekker. Maar hij zegt dat het niet meer kan en dat zijn arm zeer doet van het slaan. Het is namelijk voor beide partijen intensief. Ik bewonder de schade aan mijn benen voordat ik ga zitten. 

Compleet van de wereld 

Rico geeft me een druivensuiker en er wordt energy gehaald voor de suiker. Ik zit helemaal te trillen, dus dan is extra suiker binnen krijgen goed. Alleen daarna crash ik keihard en ben ik een uur lang compleet van de wereld. Er kon geen contact met me worden gemaakt, ik kon niet echt praten, zat heel erg te trillen en toen we naar binnen wilden gaan was Rico me ineens kwijt. Ineens stond ik half slapend tegen Tim aan. Ik vroeg later hoe ik bij hem was gekomen, maar hij had me binnen zien komen en me geroepen. Het is heel raar dat er gewoon een uur uit je geheugen is en dat je zo ver weg kan raken van impact play. Zo heftig heb ik het ook nog nooit ervaren. Het voelt voor mij niet onprettig aan, maar het maakte me wel duidelijk dat ik voortaan wel uit moet kijken met impact play. Dat ik dit niet zomaar met een vreemde thuis kan doen. Omdat ik de laatste keren elke keer van de wereld ben, maar niet zo erg als nu. Iemand kan heel makkelijk misbruik van je maken. 

Mijn avond zit erop 

Als ik eindelijk weer wat ben bijgekomen zit de avond voor mij er wel op. Ik ben moe en heb nergens meer zin in. Dus de afspraak met Tim zeg ik af en hij ziet ook aan me dat ik genoeg heb gehad voor vandaag. Ik heb echt een super leuk feest gehad, heerlijk rond geslet en pijn ontvangen. Het rondsletten was extra leuk omdat het een opdracht was en dat het onder iemand zijn dominantie. Plus het kon niet zomaar, er zat een voorwaarde aan vast.

 Op naar het volgende feest!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?