Home » Veranderingen op BerghErotica 2.0

Veranderingen op BerghErotica 2.0

Veranderingen op bergherotica 2.0

BerghErotica staat op het punt om weer te veranderen. Je zou denken dat ik bezig blijf met het aanpassen van dingen. Het betreft echter een grote wijziging waardoor de site anders wordt ingedeeld en andere inhoud zal krijgen.

Wat gaat er veranderen op BerghErotica?

Ik ga mijn verhalen van de Kobo-website verwijderen en ze gratis op BerghErotica plaatsen. Aangezien sommige verhalen redelijk lang zijn, zal ik die opsplitsen in twee of drie delen. Het is mijn bedoeling om elke dinsdag een nieuw stuk te publiceren (behalve deze week). Op dit moment heb ik twee series: “Nina en Lars” en “Kinky Thoughts”. Deze zullen ook als twee afzonderlijke categorieën worden weergegeven.

Er komt een nieuwe categorie bij genaamd “Ervaringen”. Ik zal mijn verslagen van speeldates en feesten apart plaatsen van mijn persoonlijke stukjes.

Momenteel heb ik “Stories of a Sub” in een database staan. Het plan is om de database te verwijderen en deze verhalen als blogs op de site te plaatsen. Op deze manier zijn ze beter vindbaar dan in de database. Deze overgang zal echter in fasen plaatsvinden, om te voorkomen dat er te veel “Stories of a Sub”-berichten direct achter elkaar verschijnen.

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?