Home » Wat is mijn uitslag van de BDSM-test? 

Wat is mijn uitslag van de BDSM-test? 

Uitslag van de BDSM test

Op www.bdsmtest.org kan je een BDSM-test doen. Je moet verschillende vragen beantwoorden en uiteindelijk komt er een lijst met rollen uit, waar percentages bijstaan hoeveel procent je een bepaalde rol bent. Uiteraard is de uitslag van de test niet ‘de waarheid’. Het is meer een indicatie van welke rol er bij je past. Aangezien als je weet wat je moet antwoorden ook de uitslag van de test kan beïnvloeden. Toch is het leuk om hem een keer te doen. 

Mijn uitslag van de BDSM-test

Hier onder zie je de uitslag van mijn test, ik zal hem later verder toelichten. 

100% Degradee 
100% Rope bunny 
100% Masochist 
100% Submissive
95% Exhibitionist 
90% Experimentalist 
81% Slave 
76% Voyeur 
75% Non-monogamist 
19% Pet 
19% Primal (Prey) 
0% Daddy/Mommy 
0% Rigger 
0% Vanilla 
0% Switch 
0% Sadist 
0% Ageplayer 
0% Brat 
0% Owner 
0% Master/Mistress 
0% Boy/Girl
0% Dominant 
0% Degrader 
0% Brat tamer 
0% Primal (Hunter) 

Zoals je ziet staan alle dominante rollen op 0%. Dit klopt heel goed, ik ben ook totaal niet dominant. Niet in het vanilla leven, maar helemaal niet in de BSDSM-wereld. Als je mij de leiding op een speeldate geeft, ik zou niet weten hoe ik het moet aanpakken. Ik doe liever wat me wordt opgedragen, want ik ben heel onderdanig, gehoorzaam en gewillig als sub zijnde.

Ook brat staat op 0%, in mijn eerste testen die ik een jaar tot half jaar geleden deed, scoorde ik daar veel hoger op. Het heeft een keer tussen de 70% en 80% gezeten. Grappig om te zien hoe dingen kunnen veranderen. Het klopt ook, wat me soms eerst niet leuk leek, kan ik nu juist heel leuk vinden of het heeft mijn interesse. Je blijft jezelf constant ontwikkelen eigenlijk.  

Exhibitionist staat op 95% en hierop scoor ik veel hoger dan eerst. Dit kan ook wel kloppen doordat ik het leuk vind om bekeken te worden tijdens de seks. Spelen op speelfeesten? Ja graag! Als ik geslagen word, merk ik het publiek niet, want ik zit in mijn eigen wereld. De wetenschap dat je bekeken wordt, is wel heel opwindend. 
Ondeugende foto’s in combinatie met tekstberichten naar mannen sturen vind ik ook spannend om te doen. Met de juiste persoon kan dit erg leuk zijn. Maar je moet elkaar wel aanvoelen en weten wat de ander wil. Dus nee, dit is geen uitnodiging om me berichten te gaan sturen 

Experimentalist staat op 90% en dit is heel treffend. Eigenlijk heb ik de instelling: ‘je weet pas of je het leuk vindt, als je het een keer hebt geprobeerd.’ 
Ik ben nieuwsgierig ingesteld, dus sta voor veel open en wil veel proberen. Als ik twijfels heb en je weet het goed te brengen, weet me te prikkelen, dan krijg je me bijna altijd zover dat ik het ook wil proberen. De ene zal het manipulatie noemen en de andere ziet het meer als een spel. Het spel om op deze manier overgehaald te worden is vind ik leuk om te spelen. 

Slave staat bijvoorbeeld op 81% en dat is ook wel heel passend. Ik neig wel richting een slavin, maar ben dit nog niet voor de volle 100%. Als ik een Dom heb, die wil ik ook graag dienen, gehoorzamen en volgen met wat hij wil. Ik vind het ook leuk om het spel buiten de slaapkamer door te trekken naar het echte leven waar de Dominant het voor het zeggen heeft. Zelf ben ik heel benieuwd naar een 24/7 dynamiek, maar deze heb ik nog nooit gehad. Wel aspecten daarvan waarbij ik iemand verregaande controle over mij geef. Dat bij ons spel ‘nee’ of ‘ik wil niet’ geen stoppen betekent, maar dat pas mijn stopwoorden alles kunnen stoppen. Die ik dus niet kon gebruiken als ik geen zin had, want de ander mocht me dwingen. 

100% Degradee, rope bunny, masochist, submissive 

Voor mij klopt de uitslag van de test wel. De rollen waarop ik 100% scoor, zijn ook de rollen waarmee ik mezelf identificeer. 
Een degradee houdt van vernedering en degradatie door de Dominant. Het is iets waarmee ik graag speel. Wel is er voor mij nog veel te ontdekken in vernedering en dit wil ik ook zeker gaan doen. 
Een rope bunny houdt van bondage. Ik vind het heerlijk om alle controle uit handen te geven en daar hoort dan ook vastgebonden of beperkt worden in je bewegingsvrijheid bij. Op die manier kan je niet anders dan jezelf compleet overgeven aan de ander. 
Masochisten houden van pijn en ik heb pijn nodig. Het hoort voor mij echt bij BDSM en soms kan ik er ook heel erg naar verlangen. Dan wil ik de high van de pijn voelen en even mijn hoofd leegmaken. Soms is heb ik ook de behoefte aan kut pijn, dus pijn die lang voorbij het lekkere is. Je vraagt jezelf misschien af waarom ik dan toch die pijn wil. Ik kan het voor mezelf ook niet verklaren, maar soms heb ik daar behoefte aan. Lekkere pijn is ook fijn, daarvan kan ik in subspace raken, maar soms wil ik meer dan dat. Submissive spreekt eigenlijk voor zichzelf denk ik. Ik ben een sub die heel onderdanig, gehoorzaam en gewillig ten opzichte van mijn Dom. Voor mij hoeven we geen machtsstrijd te voeren wie het voor het zeggen heeft. Bij de juiste Dom geef ik graag de controle uit handen. Met een goede klik heb ik bijna alles voor je over en wil ik je trots maken. 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?